2014 Kasım Anneleri

evet delik cnm ama kapanabilio eğer dudakta morarma
vs bişiler yoksa sorun yok demektit zaten kontrolllerde
dinliolar anlıo doktorlar nefes almasından merak etme bişeyi yoktur.

kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin

aman ilk hamişimiz hayırlısı olsun cnm
rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağınıza almayı
nasip etsinn inş..

Hayırlı olsun. Resmen heyecanlandım okuyunca:). Arkadas olacaklar birbirlerine insaallah. Çalışmıyor olsam ben hemen isterdim açıkçası ikinciyi.

bende yapardım sanırım evde olsam kendim baksam
hiç yoksa yaza doğru düşünürüdm.

evet normal. bunu sezeryan yaparım gibi 2. kolay olur ama çok korkuyorum yaa

sezeryan daha zor cnm bence
normal en azından doğum anına kadar zor sonra bitio
ama sezeryan sonrası zor hayırlsı olsun inş.

Kızlar yarın a101 de bebek gereçleri geliyormus biberon emzik banyo malzemeleri nevresim takımı alez battaniye falan bilginiz olsun @beyazinci den önce haber vereyim dedim

evet dün reklamda bende gördüm de işimize yarayan bişey varmı
küvet falan var onların zamanı çok geçti başka ne var acaba :):)

bide yabancı seni dinlemio bizimki babanne dinlememesi çok
normal ozaman tabiki bulamaç kolay öle yapıp veriolar sebze püresi kolay
öle veriolar aman napıcan cnm işte anne gibi kim bakarki sen gene şanslısın
çoğu zaman yanındasın benim gibi 12 13 saat yalnız bırakmıosunn.

Bizimde bir yaş kontrolümüz var..açıklık kapanmamıştı erken doğduğu için.

kapanır cnm merak etme kilo aldıkça kalp büyüdükçe
kapanıomuş yani.

Benimki oyuncaklarlaa oynamiyo en guzel oyuncagi cezve tencere tahta kasik sarj kablolari kumanda yete vurmaca kacinci kumanda kirisi

aynen sanırım hepsi aynı ne oyuncakları var dikkatini çekmio
yaaa.şarja bayılıo kumandaya hele bide değiştirmeye çalışıo böle tv ye falan tutuo
bitiyorum ozaman

neler aldın cnm bizim sadece daha magnetlerimiz
ve davetiyelerimiz hazır onun dışında çerçeve yaptırıorum
çıktı aldım mikcey mouse lu iyi doğdun yazısı sticker ve peçete halkası falan
yaptırıorum bunların hep çıktısını aldım arkadaş yapacak onun dışında birkaç
süs eşyam kalıo balon masa perdesi cupcake standı gibi.aslı sorun ikramlık
yapıcaklarımız gibime gelio..

yap cnm kendin kolay yani arkadaşım yapmış bana resim atmış gayet de güzel olmuş
tarifini aldım bende yapıcam kendim onu zaten önce yapman gerekio dolaba atıcan aradan
çıkar gerek yok yani paraya bende sordum tabiki güzel yapıolar süslemesi falan ama
ne gerek var 1 kalıpla yapıcam ben üzerine şeker hamurunu tammdır.süsünü geçtim napım.

saol cnm hiç beklenmedik zamanda çıkıverdi.inş erkek olsa kızım var :) .(ama içime kız doğuyor.)
Hayırlı olsun canım buyutup rahatlayacaksın inşallah. Ve cok yakın arkadas olacaklar benimkilerin arası 3.5 yas ona rağmen cok egleniyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Ay bu A101 den birsey almak için sabahin 8.30 unda kapiya dizilenlere sinir oldum ya. Gene birsey bırakmamislar nevresim takimi ve bebek alezi alacaktim yok hepsi bitmiş. Baska baska şubelere yonlendiriyorlar.

Bu a 101 çılgınlıgına ben de hayret ediyorum sabah sabah ben gözlerimi acamıyorum herkes işini bitirmiş oluyor:) ama napsın insanlar uygun olunca kacırmak istemiyorlar. Yetişen kapıyor resmen :)

carputi

Benim oğlum da aynı yırtıyor gösterip kitaptakileri kaldırmak lazım galiba. Bizdeki kitaplar bir de ablamızdan kalma abla cıldırıyor :) ablası neye dokunsa onu almaya çalışıyor ablamız kızıp itiyor onu ciddi harp var evde. Mutfak setinin ocağını kırmış, en buyuk keyfi onu devirmek.
Dün kızım resim yaparken heyecanla gıdıp kalem aldı eline baktım kağıda çizer gibi yapıyor cok tatlıydı ama sonra abladan azarı yedi tabi kısa sürdü heyecan :)

Kızlar bunlarda benim yaptığım ponponlar :) daha 3-4 renk var onlarda bugun yarin yapılır :) biz bunları perdeye asip perdeyi fon olarak kullanıp foto cekilecegiz

gayet hoş olmuş cnm güzel olur
bu topik anneleri ne kadar hamarat becerikli ya
herkes bişiler yapıo biz beceriksiz..
neyden yaptın bunları

seninkide büyükmüydü cnm
ne bilim herşeyi güzelde kağıt gibi geldi
bana biraz da büyük..

Yani büyük derken işte canım 9x9 cm işte.. Güzel yani.. Çok da minik olsun istemezdim.. Orda 6x6 cm de vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam yani herhalde : )

Yani büyük derken işte canım 9x9 cm işte.. Güzel yani.. Çok da minik olsun istemezdim.. Orda 6x6 cm de vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam yani herhalde : )

evet 9*9 6 olan benim modelimde yoktu
ince yaptrdım neyse ya daha ne olsun hoş işte.
seninde kalını ama yine kağıt gibi dimi takvimde notlukda baya
güzel olmuşş..

kızlar nalsınız nediyecem size ya kızım 1 yaşına gircek gerçş büyüdü herşeyi yiyor ama çok acil durumlarda kaşık maması vermeyi düşünüyorum daha önce bir kere aldım hero bayb ama bana çok tatlı geldi önerebilieceğiniz bir mama var aksam yatarken yedirebilecegım vede acil durumda verebılecegım

oyyyyyyyy nasıl güzel çıkmışşş
dilini yerim yaaa kız azcık verde valla ısırayım
yaa çok tatlı senin bu oğluşşşş maşallahh.nasılda
bilio fotoyuu

Nasıl verem buyur gel kapım açık bir iki sever dönersin : )
Sağol canım..
Bilmez mi.. Görünce keyfi yerindeyse cilve yapıyor değilse hiç bakmıyor çağırsan da bakmıyor..

evet 9*9 6 olan benim modelimde yoktu
ince yaptrdım neyse ya daha ne olsun hoş işte.
seninde kalını ama yine kağıt gibi dimi takvimde notlukda baya
güzel olmuşş..

Canım ben de öyle bekliyordum ama kağıt gibi de değil ya üstü pasparlak kaliteli bişiydi.. Hatta geldiğinde şaşırmıştım...
Yani çoğu şeyi zaten yapacağız.. En önemlisi bebeğimizin ve sevdiklerimizin hoş vakit geçirmesi..

Eki Görüntüle 1665307
kızlar magnetlerimiz geldi kağıt gibiymiş ben belki
bi ihtimal cam gibi görünen varya ondan sandım ama
idare eder güzel yani biraz büyük gibi geldi bana sadece.
güzel olmuştur ya bende hala sipariş vermedim de
senden şu notluğu gördüm notluk kısmı defter gibi dimi mıknastılı kalemde gönderiyorlarmı?
birde takvim ve notluk ince mi?

gayet hoş olmuş cnm güzel olur
bu topik anneleri ne kadar hamarat becerikli ya
herkes bişiler yapıo biz beceriksiz..
neyden yaptın bunları
Grapon kagidindan canim.. ya ben öyle parti gibi seyler yapmadığım için bunları yapiyim dedim zaten 4 kişi olucaz sadece evi susleyip foto çekilecez

Grapon kagidindan canim.. ya ben öyle parti gibi seyler yapmadığım için bunları yapiyim dedim zaten 4 kişi olucaz sadece evi susleyip foto çekilecez
Canm bende de grapon vardi ama guzel durmadi ponponumn kabarti olmadi beceremdm
normalde yaparimda bole seyler ponponu yapmadim graponla tavani susledim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…