- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
Canım bu üfürüm dedğin şey ney kalpte delikmi acaba
Bizdede doğduğunda vardı direk felik denildi mm sölendi ilk 3 ay küçüldü 9. Aydada baktı kapanmış dedi ama çocuk hiç durmadı Nasıl gördü o ara anlamadım ben çok korkmuştum benim oğlumda zayıf kilo almıyor pek
evet delik cnm ama kapanabilio eğer dudakta morarma
vs bişiler yoksa sorun yok demektit zaten kontrolllerde
dinliolar anlıo doktorlar nefes almasından merak etme bişeyi yoktur.
kızlar bende 2014 kasım annesiydim şuan yine hamileyim malesef çok dikkat edin
aman ilk hamişimiz hayırlısı olsun cnm
rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağınıza almayı
nasip etsinn inş..
Hayırlı olsun. Resmen heyecanlandım okuyunca:). Arkadas olacaklar birbirlerine insaallah. Çalışmıyor olsam ben hemen isterdim açıkçası ikinciyi.
bende yapardım sanırım evde olsam kendim baksam
hiç yoksa yaza doğru düşünürüdm.
evet normal. bunu sezeryan yaparım gibi 2. kolay olur ama çok korkuyorum yaa
sezeryan daha zor cnm bence
normal en azından doğum anına kadar zor sonra bitio
ama sezeryan sonrası zor hayırlsı olsun inş.
Kızlar yarın a101 de bebek gereçleri geliyormus biberon emzik banyo malzemeleri nevresim takımı alez battaniye falan bilginiz olsun @beyazinci den önce haber vereyim dedim
evet dün reklamda bende gördüm de işimize yarayan bişey varmı
küvet falan var onların zamanı çok geçti başka ne var acaba :):)
Canım bebekler öyle doğarmış zaten... Kalplerinde minik bir açıklıkla doğarmış.. Zamanla o kapanırmış.. Çoğu bilmeden kapanırmış zaten kapanmayanlar da demekki ilerde çocukta kalp hastalığı yapıyor Allah korusun...
Yemedi dedi ne bilim... Bir de ben ne desem yok öyle yemiyor, yok onu yemez bilmem ne.. İki gün önce söylemesi ayıp etli karnabahar yaptım acaip sevdi oğlum koca bir tabak yedi.. Ertesi gün sabahtan dedim öğlene o yemeğimi yr yok ya onu yemez bilmem ne.. Nitekim öğlen yemedi yoğurt kattım yemedi kendi yaptığım çorbayı verdim felan dedi... Kahvaltısını bile tek tek yaptır diyorum ama yemiyor öyle diyor kolayına geliyor bulamaç yapıyor sinir oluyorum gözüm de görmüyor ne diyeyim...
Canım her bebek böyle doğarmış sonra kapanırmış... Doktor kapandı dediyse evham yapmayın... Biz de valla çok minikti ama kaç aylıktı inan hiç hatırlamıyorum o zaman doktor demişti 1 yaşına kadar kapanması lazım 1 yaşında getirirsiniz demişti..
Ben memleketteyken kan değerleri için götürmüştük burda yaptıramamıştım ordaki hemşireye bayıldım inan ki.. Koluna taktı sımsıkı dedim elinden almayacak mısınız yok daha büyüdü damarını görürsek kolundan alıcam dedi.. Ve o kadar kolay oldu ki anlatamam neydi o öyle damla damla.. Kolundan inan anlaamadık bile 2-3 saniye abartısız hemen bitti.. Oğlum sadece bir kere bağırdı o kadar bitti gitti..
Evet canım doktorumuz da demişti bebekler kalbinde delikle doğarmış yani hepsi kapanmazmış 1 yaşına kadar tamamen kapanırmış.. Bu yüzden kontrole gidicez biz.. Sizin kapanmış biz daha götürmedik bakalım..
Canım vardır bir hayır tebrik ederim... Çalışmasam ben de oğlum iki yaşına geldiğinde düşünürdüm mutlaka ama göze alamıyorum.. Allah kucağında göstersin.. Kalbine göre versin canım
bide yabancı seni dinlemio bizimki babanne dinlememesi çok
normal ozaman tabiki bulamaç kolay öle yapıp veriolar sebze püresi kolay
öle veriolar aman napıcan cnm işte anne gibi kim bakarki sen gene şanslısın
çoğu zaman yanındasın benim gibi 12 13 saat yalnız bırakmıosunn.
Bizimde bir yaş kontrolümüz var..açıklık kapanmamıştı erken doğduğu için.
kapanır cnm merak etme kilo aldıkça kalp büyüdükçe
kapanıomuş yani.