Düne göre iyiyim canım sağol...
Oğlumla cumartesi günü o kötü haberi almadan önce arkadaşıma bebek görmeye gitmiştik..
Giderken tulumunu giydirmiştim..
Almak istiyorsan merak ediyorsan resim atayım sana..
Sen soruyordun o yüzden aklımda kaldı..
günaydın nasıl oldun toparlanabildinmi biraz
Olur cnm bakarım bizede bi hediye geldi
senin ki gibi değil gerçi ama oda hoşuma gitti
seninkinede bakayım.
daha çok küçük yavrum benimmm rabbim şifasını versin.
sagol canım ne yaparsak yapalım anne babanın yerini tutabilirmiyiz yavrum babsına nasılda düşkündü tam bir yaşına girdiği gün kaybetti babasını ama ben kendi yavrularımdan hiç ayırmayacağım onuşifasını
ağlama canım küçük bebeğin var ağlamakta çözüm değil bol bol dua et inşallah kalbini ferahlat onun duaya ihtiyacı var şimdi.Dün artık ağla ağla ağla içimi boşaltmışım baya..
Düne göre daha iyiyim sağol...
Dün artık ağla ağla ağla içimi boşaltmışım baya..
Eki Görüntüle 1698652 Eki Görüntüle 1698653 Eki Görüntüle 1698654 Eki Görüntüle 1698655
Boydan çok büyük durmadı... Sadece gövde kısmı birazcık büyük geldi... O da malum 2 yaş için bu tulum...
Yani giydirebilirim çok sırıtmıyor büyüklüğü..çok yakışmış paşaya maşallah
Düne göre daha iyiyim sağol...
Dün artık ağla ağla ağla içimi boşaltmışım baya..
Eki Görüntüle 1698652 Eki Görüntüle 1698653 Eki Görüntüle 1698654 Eki Görüntüle 1698655
Boydan çok büyük durmadı... Sadece gövde kısmı birazcık büyük geldi... O da malum 2 yaş için bu tulum...
Yani giydirebilirim çok sırıtmıyor büyüklüğü...
ağlama canım küçük bebeğin var ağlamakta çözüm değil bol bol dua et inşallah kalbini ferahlat onun duaya ihtiyacı var şimdi.
suratını yediğim ya nasıl tatlı...
evet güzel durmuş cnmm rahat etsin
çok büyük değilse hoşmuş kullanışlı mı peki
alt çıtçıtlı ya..
canim sizin alerji gecmis mi ki doktor oyle mi soyledi cok agir atlatmis fln demis ya.. Kizima 11.ayinda keci yogurduyla deneme yaptim cay kasiginin ucuyla hemen yine kan ve mukus oldu.. Dün doktordaydim aylardir kilo almiyorIlgilendiniz icin tesekkur ederimcvb burda aramiorum zaten arkdasda da oldugu icin bizinkinin boyutunu ve onlarinkinin nasil gelistigini ogrenmrk istedim sadece o kadar.. Buarda Allah muhafaza baktim simdi nettende colyak. Belitilerine karin agzi hazimsizlik ishal kabizlik en onemlisi gelisim geriligi ve mide bulantisi dior.. Dedigm gibi kusmalarimiz cok cok azaldi sadece sut urunlerinde oluo karakere bayilio birsey olmuo sukur.. Bu belirtilerden sadece migde bulantisi uyuyor cok sukurr istahi pek olmadigi halde gelisimii cok ii gidiyor masaallah sorunumuzn bu olabilecgnii sanmiorumm pekk
Ellerine sağlık Rabbim ailece daha güzel günler göstersinEki Görüntüle 1698797 Eki Görüntüle 1698719 Eki Görüntüle 1698707 Eki Görüntüle 1698703 Bizde pazar günü doğum günümüzü yaptik 20 kişi vardık önce yemek ardına pastalar yenildi çok yorulduk ama degdi
cook tesekkurler canim İnsallah diger ogretmenler. Gununde sende ogrencilerinle olursun (cook icten diliyorum sana ve isteyen herkese biran once atanmayida nasip etsin)Tüm ogretmen arkadaslarimin ogretmenler günü kutlu olsun..demekoylee M mrymerhn Rosebek88 pintose ve hatirlayamadiklarim..
Ve tabi yavrularimiza en guzel ogretmen olan biz degerli annelerin...
Isde anlatmak istedigim o zaten bizimkisi cok agir bolumunu atlamis sonuc 3*3 cikti 3,3 anlamina gelio sanirim nettende arastrdima gore 0,35 oldumu bitti anlamina geliormus... Yani bilmiomki tamamen keseceksn die siki siki bi diyetede sokmadi beni oyle alel ade sut urunlerine bi muddet ara vercksn dedi o kadar kontrole bile cagirmadi yani yenii bi doktor kafa karisiklimi olur sorularima cvp mi olur onu bilemedimm.. En iyisi bir muddet kesip. Bide ole gozlemlemek dedign gibii Neysee senide yordum ksr bkma ssolsnn bni aydinlattign icin ins atlatiriz ayni dertten muzdarip tum bebeislerle beraber..canim sizin alerji gecmis mi ki doktor oyle mi soyledi cok agir atlatmis fln demis ya.. Kizima 11.ayinda keci yogurduyla deneme yaptim cay kasiginin ucuyla hemen yine kan ve mukus oldu.. Dün doktordaydim aylardir kilo almiyorocakta tekrar cagirdi yine deneme yapip gidecegim ve emmeyi biraktigi icin raporlu ozel mama yazdi..
Yani alerjiniz gecmezse en ufak seyde bile sikinti olur hele yogurdu direk ona vererek.. Bence yogurt vermeyi kes bir kasigi da ayni bir kasesi de.. Islenmis olarak ver dediyse oyle ver bir sure baktin yine huzursuz onlari da kes.. Gececek insallah öyle ümit edip dua ediyorum..
Nazar olmuştur çocuk bol bol oku arkadasımBizde cumartesi günü yaptık doğum günümüzü kızım o aksam çok ağladı ne yaptıysak susturamadık durup durup ağladı kızım kalabalığı ve fazla ilgiden çok hoşlanmıyor ama herşey güzel geçti tabi ben bişey anlayamadım o günden beri çok mızmız çoçuğun huyu bi günde değişirmi
aaa canım benim teşekkür ederim valla duygulandırdın beni hepimizin günü kutlu olsun yavrularımız da öğrencilerimizde vatana millete hayırlı evlat olur inşallahTüm ogretmen arkadaslarimin ogretmenler günü kutlu olsun..demekoylee M mrymerhn Rosebek88 pintose ve hatirlayamadiklarim..
Ve tabi yavrularimiza en guzel ogretmen olan biz degerli annelerin...
Eki Görüntüle 1698797 Eki Görüntüle 1698719 Eki Görüntüle 1698707 Eki Görüntüle 1698703 Bizde pazar günü doğum günümüzü yaptik 20 kişi vardık önce yemek ardına pastalar yenildi çok yorulduk ama degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?