2014 Kasım Anneleri

Olur cnm bakarım bizede bi hediye geldi
senin ki gibi değil gerçi ama oda hoşuma gitti
seninkinede bakayım.

günaydın nasıl oldun toparlanabildinmi biraz

Düne göre daha iyiyim sağol...
Dün artık ağla ağla ağla içimi boşaltmışım baya..

Olur cnm bakarım bizede bi hediye geldi
senin ki gibi değil gerçi ama oda hoşuma gitti
seninkinede bakayım.

Boydan çok büyük durmadı... Sadece gövde kısmı birazcık büyük geldi... O da malum 2 yaş için bu tulum...
Yani giydirebilirim çok sırıtmıyor büyüklüğü...

suratını yediğim ya nasıl tatlı...
evet güzel durmuş cnmm rahat etsin
çok büyük değilse hoşmuş kullanışlı mı peki
alt çıtçıtlı ya..

ağlama canım küçük bebeğin var ağlamakta çözüm değil bol bol dua et inşallah kalbini ferahlat onun duaya ihtiyacı var şimdi.

Dün herkesle tek tek konuştum herkes öyle şeyler söyledi ki acılarını paylaştılar ben de burda kötü oldum yanlarında olamadım zaten... Şükür bugün daha iyiyim..

suratını yediğim ya nasıl tatlı...
evet güzel durmuş cnmm rahat etsin
çok büyük değilse hoşmuş kullanışlı mı peki
alt çıtçıtlı ya..

Altı çıtçıtlı canım evet.. Üstten giydiriyorsun ben henüz bir zorluğunu görmedim..
Alt değiştirirken pratik... Kaçsa da bezini bağlamışsın oturtarak da çıtçıtlıyorum tulumunu..

canim sizin alerji gecmis mi ki doktor oyle mi soyledi cok agir atlatmis fln demis ya.. Kizima 11.ayinda keci yogurduyla deneme yaptim cay kasiginin ucuyla hemen yine kan ve mukus oldu.. Dün doktordaydim aylardir kilo almiyor ocakta tekrar cagirdi yine deneme yapip gidecegim ve emmeyi biraktigi icin raporlu ozel mama yazdi..
Yani alerjiniz gecmezse en ufak seyde bile sikinti olur hele yogurdu direk ona vererek.. Bence yogurt vermeyi kes bir kasigi da ayni bir kasesi de.. Islenmis olarak ver dediyse oyle ver bir sure baktin yine huzursuz onlari da kes.. Gececek insallah öyle ümit edip dua ediyorum..

Bizde cumartesi günü yaptık doğum günümüzü kızım o aksam çok ağladı ne yaptıysak susturamadık durup durup ağladı kızım kalabalığı ve fazla ilgiden çok hoşlanmıyor ama herşey güzel geçti tabi ben bişey anlayamadım o günden beri çok mızmız çoçuğun huyu bi günde değişirmi

Tüm ogretmen arkadaslarimin ogretmenler günü kutlu olsun.. demekoylee M mrymerhn Rosebek88 pintose ve hatirlayamadiklarim..
Ve tabi yavrularimiza en guzel ogretmen olan biz degerli annelerin...
cook tesekkurler canim İnsallah diger ogretmenler. Gununde sende ogrencilerinle olursun (cook icten diliyorum sana ve isteyen herkese biran once atanmayida nasip etsin)

Isde anlatmak istedigim o zaten bizimkisi cok agir bolumunu atlamis sonuc 3*3 cikti 3,3 anlamina gelio sanirim nettende arastrdima gore 0,35 oldumu bitti anlamina geliormus... Yani bilmiomki tamamen keseceksn die siki siki bi diyetede sokmadi beni oyle alel ade sut urunlerine bi muddet ara vercksn dedi o kadar kontrole bile cagirmadi yani yenii bi doktor kafa karisiklimi olur sorularima cvp mi olur onu bilemedimm.. En iyisi bir muddet kesip. Bide ole gozlemlemek dedign gibii Neysee senide yordum ksr bkma ssolsnn bni aydinlattign icin ins atlatiriz ayni dertten muzdarip tum bebeislerle beraber..

Canim bide deri testi yaptirip onun sonucuna baksana bilmiorum ne kadar guvenilir ama bole rakamlarla boyutunun belirlenmesi bilmiyorum mantikli geldi bana .. Gittigm doktor docent cok guvenilir olmassa once neden bunu tercih etsin kii kolundan yapiorlar 15 dkk sonuc verior kizarma boyutuna gorede numaralandiriar isde .. Benm komsumun oglundada ayni sekilde kan mukus oldu bir iki ay diyete girdiler sonra basladi suan 20 aylik inek sutunu dogrudan icebilio ins sizdee bu gidisinisde cok daha hayirli sonuclarla gelirsiniz

Nazar olmuştur çocuk bol bol oku arkadasım

Tüm ogretmen arkadaslarimin ogretmenler günü kutlu olsun.. demekoylee M mrymerhn Rosebek88 pintose ve hatirlayamadiklarim..
Ve tabi yavrularimiza en guzel ogretmen olan biz degerli annelerin...
aaa canım benim teşekkür ederim valla duygulandırdın beni hepimizin günü kutlu olsun yavrularımız da öğrencilerimizde vatana millete hayırlı evlat olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…