2014 Kasım Anneleri

Allah razı olsun canım sağolun sizlerden dua bekliyorum insallah bir bucuk yaşındaki yeğenimin kaza sonrası gözleri görmüyor dualarınızı esirgemeyin inşallah müslümanın müslümana duası makbuldür

kızkardeşinmiydi peki yiğenin mi kaldı birde
ahh yavrum benim nasıl içim acıdı bende ablamı kaybetmiştim 20
yaşında 17 yıl önce onunda bebeği kalmıştı annemde mesela şuan babası bakmadı
anne olmayınca baba olmuyor maleseff ordan bilirm çok acıı ufacık bebişe çok üzüldüm
nasıl zor kim bakıo peki..

Ah be arkadasım Allah rahmet eylesin sana sabırlar versin evladının Acısını göstermesin içim yandı benimde Rabbim en özel Şekil de muamele etsin ne desek boş ölüm de zor geride kalmakta ama fani dünya hepimiz birer yolcuyuz

Canım üzülerek sütü kesilecek,bebeği o olumsuz ruh halinden etkilecenek, bir şekilde kendini teselli etsin acısıni hafifletsin diye öyle yazdım.

Kızlar 1 erkek 1 kadındı 2 bebek 26. bölümü muhakkak izleyin özellikle 20 ile 37 dakikalar arasını ilk günlerimizi çok güzel anlatmışlar

Canım haklısın.bende gurbette yaşayan birisi olarak arkadaşın durumunuda çok iyi anlıyorum.fakat elden ne gelir. Şüphesiz üzülerek fakat ailesinin çocuğunun sağlığıyla teselli olsun.gurbette kendini paralamasin diye öyle yazdım.yanlış anlaşıldım özür dilerim

perikanadi canim basin sagolsun mekani cennet olsun insallh
benimde yegenim olmustu 7 8 ay once bwbegim cok kucuktu cenazeye goturmemislerdi ama gel gorki durulmuyr yurek yanginiyla yinede 3.gun gidip geri gelmistim
evet esinde hakli cocuk rezil oluyo nedense benimki aglama krizine girmisti birde mezarliga gittik ordada oyle sesi kisilana kdr aglamisti yavrum hissediyorlar ordaki stresi
ama sende haklusin tabi yurek yanarken durulmuyor ben yasadim bu durumu

perikanadi başın Sağolsun Rabbim sabır versin ölüm hangi yaşta olursa olsun erken geliyor hepimize yine de Rabbim sıralı ölüm versin evlatlarımızın Acısını göstermesin amel defterimiz bol bol sevaplarla dolsun inşallah

Tesekkurler ya bn gecen hafta tesadufen ogrendim sut alerji oldumuzu deri testi yapildii.. Bebeklinde cok cok agir kusma vakalarimiz vardi her doktor normal deyip gecistiriorduu her neyse 10 ayda kusma onleyici suruplaa haftada bir yada iki ye dustu halada o sekilde devam edio.. Suan 1 yasindayiz alerji uzmani cok agir atlatms dedi suan sonuc 3*3 bu ne anlama gelio bilmiorum 3,3 mu 303 mu onu anlams degilim?? Doktor diyet verdi sadece islenmis gidalar ver dedi yogurt corbasi kek vs sut vermyee baya bi gec baslaycksin dedi ..oglum cok istahsz sadece yogurt yiyio kahvaltilarda suan sadecr 3 tatli kasigi veriom korkuorm. Zarari olur mu die?yani bir doktora daha mi gitsem napsam bilemedim

Canim benim bildigim süt alerjisine kandan bakilir bize hic deri testi uygulanmadi.. Ve dedigin gibi kusma vs bizde hic olmadi bir ara oldu o da refluydu.. Bizim sut alerjisindeki sikayetlerimiz diskisinda kan ve mukustu.. Yani benim bildigim süt alerjisi teshisi icin de bunlar gerekiyor yani en agiri bizimki bagirsaklari zedelenip kaniyor.. Bence baska doktora gorunmende fayda var canim.. Cunku alerjisi olsa islenmis olarak da veremezsin süt urunlerini emziriyorsan sen de yiyemezsin.. Bize alerji bir ay once kanda bakildi ve sonuc negatif cikti ama 2yas alti cocuklarda testler dogru sonuc vermiyormus..

Valla canim isde doktorun soledigi suydu deri testi beni tatmin etmesse ole kandan bakiorm dedi cunku bu direk deriye girior dedi.. Islenmis gida olayida sole cok agirini atlatmis zaten tamamen kesmemem icin onu kullandi dun aksam yogurt corbasi icti 6 tatli kasigi kadar avuc avuc kustu ama krakerden faln birsey olmuor yogurdu dedigm gibi 3 tatli kasigi veriorm 5 tane olsa kusuor yada ogun bende yediysem daha cok kusuor.. Kanli isal bizde de oldu ama biz anlayamadik isde is sebebiyle bi ilcede oturuos o zamn icin burdaki hast gittik doktrn biri dizanteri dedi biri prazit dedi 10 gn kadar surdu gecti ..

Burda bizim kusmasindan ote reflumu var die migdesinede bakildi temiz cikti sebebsiz kusuordu asiri bi sekilde

Rabbim yar ve yardımcın olsun, başınız Sağolsun, çok etkilendim.. Ben 4,5 ay önce kayınvalidemi kaybettim. Zaman geçtikçe özlüyorum onu.. Senin acın kat kat daha zor. Şuan da anladım geçen gün ileriye dönük yatırıma neden sıcak bakmadığını.. Rabbim daha büyük acılarla sınamasın

Merhaba iyi bir çocuk gastroenteroloji uzmanina gorunmeni tavsiye ederım. Yani bu sorunun cevabını burda alamazsin. Allah göstermesin çölyak hastalignda da surekli kusma olur. Bilmiyorum ekmek bulgur yiyince kusuyo mu kusmuyo mu??sut urunlerine alerji emzirince memeden bebeğe gecer oyle alerji olunabilr.direk versen bişey yapmz yogrt faydalidr bildgm kadaryla. Cok gecmis olsun umarim duzelir. Cunku çocuk hasta olunca ane de hasta demektr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…