- 5 Kasım 2015
- 144
- 186
- 18
- 38
amin inşallah rabbim bir daha böyle ağır imtihanlar göstermesin hiçbirimize inşallahRabbim rahmet eylesin canım cennet mekanları olsun sana ve geride kalanlarada sabır versin Allahım
Allah razı olsun canım sağolun sizlerden dua bekliyorum insallah bir bucuk yaşındaki yeğenimin kaza sonrası gözleri görmüyor dualarınızı esirgemeyin inşallah müslümanın müslümana duası makbuldürbaşın sağolsunn acıların en büyüğünü yaşamışsın sen
rabbim sana sabır versinn geride kalnları sana ve sevdiklerinize
bağışlasın çok acı valla.aynen rabbim hayırlı ölümler versin inş.
ölüm deyince insanın içi acıo hiç birimiz istemezyiz ama rabbimin takdri
bu hepimiz birgün yaşıycaz bunu yaşlı da olsa kimseye yakıştıramıoz ama.
Allah razı olsun canım sağolun sizlerden dua bekliyorum insallah bir bucuk yaşındaki yeğenimin kaza sonrası gözleri görmüyor dualarınızı esirgemeyin inşallah müslümanın müslümana duası makbuldür
1 ay önce falan Sağlıklıvegüzel.com sitesinden fisher priceın oyuncaklarını sipariş vermiştim. Bir sorun yaşamadım, 3-4 gün içinde de elime ulaştı.Oyuncak alabileceğim güvenilir site önerisi olan varmı
Hahaha sen de olur efsunkarr ya uzun zaman oldu giremiyorum. Cocuk iş derken günler nasıl gecyor anlamıyorum. Evet cnm doğru ni baktırmsk lazım kan değerlerineEfsunkarr olmaz mi :) canim kan degerlerine baktir istersen düşükse bebeklerde istahsizlik yaparmis cok..
Ah be arkadasım Allah rahmet eylesin sana sabırlar versin evladının Acısını göstermesin içim yandı benimde Rabbim en özel Şekil de muamele etsin ne desek boş ölüm de zor geride kalmakta ama fani dünya hepimiz birer yolcuyuzbaşın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
Canım üzülerek sütü kesilecek,bebeği o olumsuz ruh halinden etkilecenek, bir şekilde kendini teselli etsin acısıni hafifletsin diye öyle yazdım.Kusura bakma arkadaşım ama çok tuhaf bi yaklaşım. İnsanın kedisi kuşu öldüğünde bile içi sızlıyo r kaldı ki bir akrabası büyüğü bu insan. Her şeyden önce bir can. Tabiki uzulecek kadincagiz. Yasını paylasmıs uzakta ne yapsın.
Merhaba. Çocklar aynı gün doğmuş. Erkek mi senin kiHahaha sen de olur efsunkarr ya uzun zaman oldu giremiyorum. Cocuk iş derken günler nasıl gecyor anlamıyorum. Evet cnm doğru ni baktırmsk lazım kan değerlerine
Canım haklısın.bende gurbette yaşayan birisi olarak arkadaşın durumunuda çok iyi anlıyorum.fakat elden ne gelir. Şüphesiz üzülerek fakat ailesinin çocuğunun sağlığıyla teselli olsun.gurbette kendini paralamasin diye öyle yazdım.yanlış anlaşıldım özür dilerimnaıl yani birtek çocuğumuza kocamıza birşey olduğundamı
kendimizi parçalıcaz allah korusun evlat acısı çok kötüdür de
büyüklerimiz sevdiklerimizde aynıdır yani.önce bi başın sağolsun
üzülme bu kadar rabbim yanındakilerin acısını göstermesin falan die birşeyler
deseydin anlardım da bu hiç olmamış kusura bakma ama...
BurdaEski kızlardan carputi, zeyy, lilipit, nerelerdesiniz. :)
Tesekkurler ya bn gecen hafta tesadufen ogrendim sut alerji oldumuzu deri testi yapildii.. Bebeklinde cok cok agir kusma vakalarimiz vardi her doktor normal deyip gecistiriorduu her neyse 10 ayda kusma onleyici suruplaa haftada bir yada iki ye dustu halada o sekilde devam edio.. Suan 1 yasindayiz alerji uzmani cok agir atlatms dedi suan sonuc 3*3 bu ne anlama gelio bilmiorum 3,3 mu 303 mu onu anlams degilim?? Doktor diyet verdi sadece islenmis gidalar ver dedi yogurt corbasi kek vs sut vermyee baya bi gec baslaycksin dedi ..oglum cok istahsz sadece yogurt yiyio kahvaltilarda suan sadecr 3 tatli kasigi veriom korkuorm. Zarari olur mu die?yani bir doktora daha mi gitsem napsam bilemedimmerhaba canim evet süt alerjisi tabi diledigini sorabilirsin..
Seni gidiiii sen de mi ayaktasin hala :)
Yok canim bu zamana kadar bakmadim hic tadina ama tadini alip da emmemezlik yapmadi zaten göğsümü hic tutmadi.. Sagdiklarimi icti ama az da olsa.. Nasibi bu kadarmis ya.. Dus jelinin kokusuna igrenmis olabilir belki..
Canim benim bildigim süt alerjisine kandan bakilir bize hic deri testi uygulanmadi.. Ve dedigin gibi kusma vs bizde hic olmadi bir ara oldu o da refluydu.. Bizim sut alerjisindeki sikayetlerimiz diskisinda kan ve mukustu.. Yani benim bildigim süt alerjisi teshisi icin de bunlar gerekiyor yani en agiri bizimki bagirsaklari zedelenip kaniyor.. Bence baska doktora gorunmende fayda var canim.. Cunku alerjisi olsa islenmis olarak da veremezsin süt urunlerini emziriyorsan sen de yiyemezsin.. Bize alerji bir ay once kanda bakildi ve sonuc negatif cikti ama 2yas alti cocuklarda testler dogru sonuc vermiyormus..Tesekkurler ya bn gecen hafta tesadufen ogrendim sut alerji oldumuzu deri testi yapildii.. Bebeklinde cok cok agir kusma vakalarimiz vardi her doktor normal deyip gecistiriorduu her neyse 10 ayda kusma onleyici suruplaa haftada bir yada iki ye dustu halada o sekilde devam edio.. Suan 1 yasindayiz alerji uzmani cok agir atlatms dedi suan sonuc 3*3 bu ne anlama gelio bilmiorum 3,3 mu 303 mu onu anlams degilim?? Doktor diyet verdi sadece islenmis gidalar ver dedi yogurt corbasi kek vs sut vermyee baya bi gec baslaycksin dedi ..oglum cok istahsz sadece yogurt yiyio kahvaltilarda suan sadecr 3 tatli kasigi veriom korkuorm. Zarari olur mu die?yani bir doktora daha mi gitsem napsam bilemedim
Valla canim isde doktorun soledigi suydu deri testi beni tatmin etmesse ole kandan bakiorm dedi cunku bu direk deriye girior dedi.. Islenmis gida olayida sole cok agirini atlatmis zaten tamamen kesmemem icin onu kullandi dun aksam yogurt corbasi icti 6 tatli kasigi kadar avuc avuc kustu ama krakerden faln birsey olmuor yogurdu dedigm gibi 3 tatli kasigi veriorm 5 tane olsa kusuor yada ogun bende yediysem daha cok kusuor.. Kanli isal bizde de oldu ama biz anlayamadik isde is sebebiyle bi ilcede oturuos o zamn icin burdaki hast gittik doktrn biri dizanteri dedi biri prazit dedi 10 gn kadar surdu gecti ..Canim benim bildigim süt alerjisine kandan bakilir bize hic deri testi uygulanmadi.. Ve dedigin gibi kusma vs bizde hic olmadi bir ara oldu o da refluydu.. Bizim sut alerjisindeki sikayetlerimiz diskisinda kan ve mukustu.. Yani benim bildigim süt alerjisi teshisi icin de bunlar gerekiyor yani en agiri bizimki bagirsaklari zedelenip kaniyor.. Bence baska doktora gorunmende fayda var canim.. Cunku alerjisi olsa islenmis olarak da veremezsin süt urunlerini emziriyorsan sen de yiyemezsin.. Bize alerji bir ay once kanda bakildi ve sonuc negatif cikti ama 2yas alti cocuklarda testler dogru sonuc vermiyormus..
Rabbim yar ve yardımcın olsun, başınız Sağolsun, çok etkilendim.. Ben 4,5 ay önce kayınvalidemi kaybettim. Zaman geçtikçe özlüyorum onu.. Senin acın kat kat daha zor. Şuan da anladım geçen gün ileriye dönük yatırıma neden sıcak bakmadığını.. Rabbim daha büyük acılarla sınamasınbaşın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
Başın Sağolsun arkadaşım, Rabbim Kabir azabından korusun, inşallah mekanı cennet olur babaanneciğininAcıların büyüklerinden birini yaşamışsın canım Allah rahmet eylesin..
Sağol...
Ölümün adı soğuk...
Kim olsa yakışmıyor işte...
Merhaba iyi bir çocuk gastroenteroloji uzmanina gorunmeni tavsiye ederım. Yani bu sorunun cevabını burda alamazsin. Allah göstermesin çölyak hastalignda da surekli kusma olur. Bilmiyorum ekmek bulgur yiyince kusuyo mu kusmuyo mu??sut urunlerine alerji emzirince memeden bebeğe gecer oyle alerji olunabilr.direk versen bişey yapmz yogrt faydalidr bildgm kadaryla. Cok gecmis olsun umarim duzelir. Cunku çocuk hasta olunca ane de hasta demektrTesekkurler ya bn gecen hafta tesadufen ogrendim sut alerji oldumuzu deri testi yapildii.. Bebeklinde cok cok agir kusma vakalarimiz vardi her doktor normal deyip gecistiriorduu her neyse 10 ayda kusma onleyici suruplaa haftada bir yada iki ye dustu halada o sekilde devam edio.. Suan 1 yasindayiz alerji uzmani cok agir atlatms dedi suan sonuc 3*3 bu ne anlama gelio bilmiorum 3,3 mu 303 mu onu anlams degilim?? Doktor diyet verdi sadece islenmis gidalar ver dedi yogurt corbasi kek vs sut vermyee baya bi gec baslaycksin dedi ..oglum cok istahsz sadece yogurt yiyio kahvaltilarda suan sadecr 3 tatli kasigi veriom korkuorm. Zarari olur mu die?yani bir doktora daha mi gitsem napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?