- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
Kız benimki. :) Ama kök söktürüyor bize. Hep uslu bir çocuğum olacagını, oyun oynayacagımızı hayal etmiştim. Benmki öle olmadı işte. Ne yapacagımı bilmiyorum iyice zıvanadan cıktı 1 yasında cocuk bu ne yapar demeyin. Annem bakıyor artık o bile yaka silkti. Cok sabırlıdır kendisiMerhaba. Çocklar aynı gün doğmuş. Erkek mi senin ki
Annelik sabir ister. Benmkide cok fena gerci kizlar daha cilveli olur ama benmkide cok fenave sinirli simdiden her istedgni yaptrmaya başlamış. Ben çocuğuma kendm baktim zaten çalışmıyorum. Ikinci üçüncü sahis araya girddimi daha hırçın oluyolr cunku kimin karakteryle şekillenecgini kestremiyolr ama çalışanlar mecburlar yapacak bisy yok. Neyse asi yaptiniz mi ?kızın yürüyor mu?GELİŞİMİ ve istHi nasil?Kız benimki. :) Ama kök söktürüyor bize. Hep uslu bir çocuğum olacagını, oyun oynayacagımızı hayal etmiştim. Benmki öle olmadı işte. Ne yapacagımı bilmiyorum iyice zıvanadan cıktı 1 yasında cocuk bu ne yapar demeyin. Annem bakıyor artık o bile yaka silkti. Cok sabırlıdır kendisi
Bende sürmedim saç boyamadım makyaj yapmadım ama şimdi sür ya ne olacak kiKızlar benim bir sorum var. Hamile oldugumu bildiğim günden beri hiç oje sürmedim, sac boyamadim... oje geçen sürsem mi dedim ama bilemedim. Siz sürüyor musunuz..
İkinci ye mi hamilesin? Canım oje sürülür neden sürülmesin,ben bakımlı gezdm hamıleyken makyaj(malzemeleri mi benden başkasına kullandrtmam) yaptım , oje sürdüm.. Ama saç boyatmadm, saç kestrmedim.bu şekilde..Kızlar benim bir sorum var. Hamile oldugumu bildiğim günden beri hiç oje sürmedim, sac boyamadim... oje geçen sürsem mi dedim ama bilemedim. Siz sürüyor musunuz..
allah rahmet eylesin.ben de babannemi kaybettiğim zaman çok üzülmüştümGünaydın arkadaşlar...
Moralim o kadar kötü kendimi o kadar kötü hissediyorum ki...
Dün akşam 8.30 gibi babannemin vefat ettiğini öğrendim...
Ağlamaktan gözlerim balon gibi.. Çünkü çok gitmek istiyordum bir türlü çıkar yol bulamadım kendi kendimi yedim..
Eşimin sınavları bugün başlıyor tam bir hafta..
Gitsek onların hiçbirine giremeyecek ve geçen seneki gibi bir dönem yine boşa gidecek...
Ben tek gitsem dedim Umut Aras la çok korktum 8 saat yol zapdedemem diye..
Ağladım mı susturmak hele insanların için onları rahatsız etmek.. Göze alamadım...
İyi mi yaptım bilmiyorum ama içim içimi yiyor..
Aksine dün şarjh aletim de bozuldu telefonum kapalı deli olucam..
Gitsem de cenazeye yetişemeyecektim ama olsun akşam orda olacaktım en azından babamın yanında olurdum...
Sürekli ağlayasım geliyor..
Bu kadar uzak olduğum için isyan edesim geliyor..
Moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok ağır şeyler yaşamışsınız okuyunca çok etkilendim..mekanları cennet olsun inşallahbaşın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
Ilgilendiniz icin tesekkur ederimcvb burda aramiorum zaten arkdasda da oldugu icin bizinkinin boyutunu ve onlarinkinin nasil gelistigini ogrenmrk istedim sadece o kadar.. Buarda Allah muhafaza baktim simdi nettende colyak. Belitilerine karin agzi hazimsizlik ishal kabizlik en onemlisi gelisim geriligi ve mide bulantisi dior.. Dedigm gibi kusmalarimiz cok cok azaldi sadece sut urunlerinde oluo karakere bayilio birsey olmuo sukur.. Bu belirtilerden sadece migde bulantisi uyuyor cok sukurr istahi pek olmadigi halde gelisimii cok ii gidiyor masaallah sorunumuzn bu olabilecgnii sanmiorumm pekkMerhaba iyi bir çocuk gastroenteroloji uzmanina gorunmeni tavsiye ederım. Yani bu sorunun cevabını burda alamazsin. Allah göstermesin çölyak hastalignda da surekli kusma olur. Bilmiyorum ekmek bulgur yiyince kusuyo mu kusmuyo mu??sut urunlerine alerji emzirince memeden bebeğe gecer oyle alerji olunabilr.direk versen bişey yapmz yogrt faydalidr bildgm kadaryla. Cok gecmis olsun umarim duzelir. Cunku çocuk hasta olunca ane de hasta demektr
Bende sürmedim saç boyamadım makyaj yapmadım ama şimdi sür ya ne olacak ki
İkinci ye mi hamilesin? Canım oje sürülür neden sürülmesin,ben bakımlı gezdm hamıleyken makyaj(malzemeleri mi benden başkasına kullandrtmam) yaptım , oje sürdüm.. Ama saç boyatmadm, saç kestrmedim.bu şekilde..
çok komigime gitti okuyunca. Çünkü benim kızimda cok yaramaz. Yanı bazen ssuratinda öyle bir ifade oluyorki resmen arıyor ne hasarilik yapsam diye. Bir çizgi film var maşa ve kocaayi diye cok yaramaz bir kız var orda. Ailede herkes ona benzetiyor adını maşa taktılar. Benimde annem bakiyor ve ben anneme üzülüyorum artık:) Allah ömürlerini uzun etsinKız benimki. :) Ama kök söktürüyor bize. Hep uslu bir çocuğum olacagını, oyun oynayacagımızı hayal etmiştim. Benmki öle olmadı işte. Ne yapacagımı bilmiyorum iyice zıvanadan cıktı 1 yasında cocuk bu ne yapar demeyin. Annem bakıyor artık o bile yaka silkti. Cok sabırlıdır kendisi
çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun rabbim sizlere yaşatmasın inşallahçok ağır şeyler yaşamışsınız okuyunca çok etkilendim..mekanları cennet olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım rabbim sizlere yaşatmasınperikanadi başın sağolsun arkadaşım mekanı cennet olsun babaannenin... develi3838 sana da sabırlar diliyorum Rabbim başka acılar yaşatmasın...
çok teşekkür ederim canım erkek kardeşim vefat etti gelinimiz bizimle beraber kaldı insan nasıl bakmaz ben halası olarak yandım o babası olarak nasıl bakmaz yavrusuna o artık bana kardeşimin emaneti dua bekliyorum sizlerden yeğenim içinkızkardeşinmiydi peki yiğenin mi kaldı birde
ahh yavrum benim nasıl içim acıdı bende ablamı kaybetmiştim 20
yaşında 17 yıl önce onunda bebeği kalmıştı annemde mesela şuan babası bakmadı
anne olmayınca baba olmuyor maleseff ordan bilirm çok acıı ufacık bebişe çok üzüldüm
nasıl zor kim bakıo peki..
@plannera,perikanadi . Başınız sağolsun, birisinin öldğne inanmak çok zor gerçekten bnde yakınlarımı kaybettim çok sevdğm dedemi değer verdğim anneannemi. (6 yıl önce).Bana yol gösrerirlerdi sürekli doğru yoldan şaşmadm sayelernde. İnsan olmak hayatta en çok önemsedkkeri şeydi. Çok baktm dualarını aldm. Allah a çok şükür içimde yaşıyorlar. Çünkü bn hiçbir zaman darda kalmadm. Allah ım gençlerden uzak götr ölümü yarabbim.
canım gerçekten çocukla çok zor olur çocukta helak olur yollarda
ben olsam gidemezdim
Allah razı olsun canım sağolun sizlerden dua bekliyorum insallah bir bucuk yaşındaki yeğenimin kaza sonrası gözleri görmüyor dualarınızı esirgemeyin inşallah müslümanın müslümana duası makbuldür
perikanadi canim basin sagolsun mekani cennet olsun insallh
benimde yegenim olmustu 7 8 ay once bwbegim cok kucuktu cenazeye goturmemislerdi ama gel gorki durulmuyr yurek yanginiyla yinede 3.gun gidip geri gelmistim
evet esinde hakli cocuk rezil oluyo nedense benimki aglama krizine girmisti birde mezarliga gittik ordada oyle sesi kisilana kdr aglamisti yavrum hissediyorlar ordaki stresi
ama sende haklusin tabi yurek yanarken durulmuyor ben yasadim bu durumu
perikanadi başın Sağolsun Rabbim sabır versin ölüm hangi yaşta olursa olsun erken geliyor hepimize yine de Rabbim sıralı ölüm versin evlatlarımızın Acısını göstermesin amel defterimiz bol bol sevaplarla dolsun inşallah
Başın Sağolsun arkadaşım, Rabbim Kabir azabından korusun, inşallah mekanı cennet olur babaanneciğinin
allah rahmet eylesin.ben de babannemi kaybettiğim zaman çok üzülmüştüm
perikanadi başın sağolsun arkadaşım mekanı cennet olsun babaannenin... develi3838 sana da sabırlar diliyorum Rabbim başka acılar yaşatmasın...
biz de doğum günümüzü geçirdik..bir kez daha anladımki zaman su gibi geçiyo...Eki Görüntüle 1698470 Eki Görüntüle 1698471 Eki Görüntüle 1698472 Eki Görüntüle 1698473 Eki Görüntüle 1698474
Canım haklısın.bende gurbette yaşayan birisi olarak arkadaşın durumunuda çok iyi anlıyorum.fakat elden ne gelir. Şüphesiz üzülerek fakat ailesinin çocuğunun sağlığıyla teselli olsun.gurbette kendini paralamasin diye öyle yazdım.yanlış anlaşıldım özür dilerim
Kızlar benim bir sorum var. Hamile oldugumu bildiğim günden beri hiç oje sürmedim, sac boyamadim... oje geçen sürsem mi dedim ama bilemedim. Siz sürüyor musunuz..
çok teşekkür ederim canım erkek kardeşim vefat etti gelinimiz bizimle beraber kaldı insan nasıl bakmaz ben halası olarak yandım o babası olarak nasıl bakmaz yavrusuna o artık bana kardeşimin emaneti dua bekliyorum sizlerden yeğenim için
Günaydın herkese...
günaydın cnm nasıl oldunn..
günaydın nasıl oldun toparlanabildinmi birazGünaydın herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?