2014 Kasım Anneleri

Merhaba. Çocklar aynı gün doğmuş. Erkek mi senin ki
Kız benimki. :) Ama kök söktürüyor bize. Hep uslu bir çocuğum olacagını, oyun oynayacagımızı hayal etmiştim. Benmki öle olmadı işte. Ne yapacagımı bilmiyorum iyice zıvanadan cıktı 1 yasında cocuk bu ne yapar demeyin. Annem bakıyor artık o bile yaka silkti. Cok sabırlıdır kendisi

Annelik sabir ister. Benmkide cok fena gerci kizlar daha cilveli olur ama benmkide cok fenave sinirli simdiden her istedgni yaptrmaya başlamış. Ben çocuğuma kendm baktim zaten çalışmıyorum. Ikinci üçüncü sahis araya girddimi daha hırçın oluyolr cunku kimin karakteryle şekillenecgini kestremiyolr ama çalışanlar mecburlar yapacak bisy yok. Neyse asi yaptiniz mi ?kızın yürüyor mu?GELİŞİMİ ve istHi nasil?

Kızlar benim bir sorum var. Hamile oldugumu bildiğim günden beri hiç oje sürmedim, sac boyamadim... oje geçen sürsem mi dedim ama bilemedim. Siz sürüyor musunuz..

Kızlar benim bir sorum var. Hamile oldugumu bildiğim günden beri hiç oje sürmedim, sac boyamadim... oje geçen sürsem mi dedim ama bilemedim. Siz sürüyor musunuz..
Bende sürmedim saç boyamadım makyaj yapmadım ama şimdi sür ya ne olacak ki

İkinci ye mi hamilesin? Canım oje sürülür neden sürülmesin,ben bakımlı gezdm hamıleyken makyaj(malzemeleri mi benden başkasına kullandrtmam) yaptım , oje sürdüm.. Ama saç boyatmadm, saç kestrmedim.bu şekilde..

allah rahmet eylesin.ben de babannemi kaybettiğim zaman çok üzülmüştüm

çok ağır şeyler yaşamışsınız okuyunca çok etkilendim..mekanları cennet olsun inşallah

Ilgilendiniz icin tesekkur ederimcvb burda aramiorum zaten arkdasda da oldugu icin bizinkinin boyutunu ve onlarinkinin nasil gelistigini ogrenmrk istedim sadece o kadar.. Buarda Allah muhafaza baktim simdi nettende colyak. Belitilerine karin agzi hazimsizlik ishal kabizlik en onemlisi gelisim geriligi ve mide bulantisi dior.. Dedigm gibi kusmalarimiz cok cok azaldi sadece sut urunlerinde oluo karakere bayilio birsey olmuo sukur.. Bu belirtilerden sadece migde bulantisi uyuyor cok sukurr istahi pek olmadigi halde gelisimii cok ii gidiyor masaallah sorunumuzn bu olabilecgnii sanmiorumm pekk

Bende sürmedim saç boyamadım makyaj yapmadım ama şimdi sür ya ne olacak ki

Ya ne biliyim hala emziriyoruz ya kimyasal kimyasaldir deyip cekindim. Ama eski ojelerimi görünce süresim geldi.

Yok değilim :) Emir'in hamileliginden bahsediyorum :) ben işte hiçbirini yapmadım kimyasal deyip.. şimdi de oje süresim geldi :/

çok komigime gitti okuyunca. Çünkü benim kızimda cok yaramaz. Yanı bazen ssuratinda öyle bir ifade oluyorki resmen arıyor ne hasarilik yapsam diye. Bir çizgi film var maşa ve kocaayi diye cok yaramaz bir kız var orda. Ailede herkes ona benzetiyor adını maşa taktılar. Benimde annem bakiyor ve ben anneme üzülüyorum artık:) Allah ömürlerini uzun etsin

çok teşekkür ederim canım erkek kardeşim vefat etti gelinimiz bizimle beraber kaldı insan nasıl bakmaz ben halası olarak yandım o babası olarak nasıl bakmaz yavrusuna o artık bana kardeşimin emaneti dua bekliyorum sizlerden yeğenim için

Teşekkür ederim canım... Aminnn..

canım gerçekten çocukla çok zor olur çocukta helak olur yollarda
ben olsam gidemezdim

Dün yine tam karar verdim bileti almak için annemle son kez konuşayım dedim içim biraz olsun ferahladı babam da demiş hava şartları kötüleşir minik çocukla yola çıkmasın sakın diye.. Akşam amcalarımı halamı tek tek aradım hepsi bir yerde ayrı ayrı ağladım orda olmayı çok istedim ama nasip olmadı..

Canım annen kardeşin yattıkça Rabbim yeğenine ömür versin inşallah... Rabbim mucizesiyle sağlığına kavuştursun güzel yeğenini..

Gerçekten dün o kadar gel-git yaşadım o kadar ağladım ki... Nasip olmadı gidemedim.. Allah razı olsun... Bu uzaklık zormuş.

Teşekkür ederim canım...
Amin.. Ölüm kimseye yakışmıyor gibi geliyor bana..

Başın Sağolsun arkadaşım, Rabbim Kabir azabından korusun, inşallah mekanı cennet olur babaanneciğinin

allah rahmet eylesin.ben de babannemi kaybettiğim zaman çok üzülmüştüm

perikanadi başın sağolsun arkadaşım mekanı cennet olsun babaannenin... develi3838 sana da sabırlar diliyorum Rabbim başka acılar yaşatmasın...

Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim..

Her şey çok güzel görünüyor..
Mutlu sağlıklı güzel yıllar diliyorum miniğe ve sevdiklerine..

doğrudur cnm da ne bilim bi başın sağolsun die
başlasaydın en azından bu kadar olmazdı neyse artık
o an düşünememiş olabilirsin o üzülmesin die yapmışın sonuçta.

nolcak cnm şuan hamile değilsin sonuçta
öle yazınca valla dedim 2.gelio galiba :):):)

çok zor cnmm valla hala sizleyse ne mutlu o gelininize
valla.hiç bakmadı cnm şimdi 17 yaşında arıo genç kız oldu
ya nefret etmesin ondan die oda mesela pek ilgilenmez babasıyla
ama onla konuşunca gözleri gülüo napıcağını bilemio
bizede çaktırmamaya çalışıo nede olsa baba tabiki kanından.
rabbim o yiğenin yüzüne baksın cnm yolu veb ahtı açık olsun inş..
daha çok küçük yavrum benimmm rabbim şifasını versin.

Günaydın herkese...

günaydın cnm nasıl oldunn..

günaydın cnm nasıl oldunn..

Düne göre iyiyim canım sağol...

Oğlumla cumartesi günü o kötü haberi almadan önce arkadaşıma bebek görmeye gitmiştik..
Giderken tulumunu giydirmiştim..
Almak istiyorsan merak ediyorsan resim atayım sana..
Sen soruyordun o yüzden aklımda kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…