biz de doğum günümüzü geçirdik..bir kez daha anladımki zaman su gibi geçiyo...Eki Görüntüle 1698470 Eki Görüntüle 1698471 Eki Görüntüle 1698472 Eki Görüntüle 1698473 Eki Görüntüle 1698474
Eki Görüntüle 1698797 Eki Görüntüle 1698719 Eki Görüntüle 1698707 Eki Görüntüle 1698703 Bizde pazar günü doğum günümüzü yaptik 20 kişi vardık önce yemek ardına pastalar yenildi çok yorulduk ama degdi
ahh canım ya mahvettin beni çok etkilendimAllah razı olsun canım sağolun sizlerden dua bekliyorum insallah bir bucuk yaşındaki yeğenimin kaza sonrası gözleri görmüyor dualarınızı esirgemeyin inşallah müslümanın müslümana duası makbuldür
çok teşekkür ederim sağolasın canım evet gerçekten zor bi sınavdan geçiyoruz ALLAH kazananlardan etsin inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallahahh canım ya mahvettin beni çok etkilendim
aman Allahım ne kadar zor bi sınav
affet ya Rabbim...
Allah sabırlar versin hayatında hep en güzeller en iyiler olsun yavrucağımın
anne kardeş acısı en zorudur heralde
ne kadar boş dünya boş şeylerin peşinde koşuyoruz hep offf offfffffffffffffffffffff
aminnnçok teşekkür ederim sağolasın canım evet gerçekten zor bi sınavdan geçiyoruz ALLAH kazananlardan etsin inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Babasıda bende okuyoruz başka bişey yapamıyoruzNazar olmuştur çocuk bol bol oku arkadasım
Doğum gününüz kutlu olsun hayırlı uzun ömürler olsun...eşinle ne kadar birbirinize benziyorsunuz yakışmışsınız maşallah.Eki Görüntüle 1698797 Eki Görüntüle 1698719 Eki Görüntüle 1698707 Eki Görüntüle 1698703 Bizde pazar günü doğum günümüzü yaptik 20 kişi vardık önce yemek ardına pastalar yenildi çok yorulduk ama degdi
Babasıda bende okuyoruz başka bişey yapamıyoruz
teşekkür ederim canım sağolasın, evet genelde eşimle benzediğimizi söylüyorlar :)Doğum gününüz kutlu olsun hayırlı uzun ömürler olsun...eşinle ne kadar birbirinize benziyorsunuz yakışmışsınız maşallah.
Nice mutlu yillara canim iyiki dogmus kuzucugun:))teşekkür ederim canım sağolasın, evet genelde eşimle benzediğimizi söylüyorlar :)
Sağol Can'ım resim atmadım dediğim gibi kaç gündür çok mızmız anca o uyuyunca iş yapabildimsizede mutlu yıllar cnm sizi kutlamadım galiba
resim attın mı sen görmedim sanırım ama gözümden mi
kaçtı acaba rabbim nice sağlıklı güzel versin inş..iyi ki doğmuş prenses..
Herşey çok güzel görünüyor.sihirbazdamı geldi.pasta zaten sanat eseribiz de doğum günümüzü geçirdik..bir kez daha anladımki zaman su gibi geçiyo...Eki Görüntüle 1698470 Eki Görüntüle 1698471 Eki Görüntüle 1698472 Eki Görüntüle 1698473 Eki Görüntüle 1698474
Nice sağlıklı yıllaaraEki Görüntüle 1698797 Eki Görüntüle 1698719 Eki Görüntüle 1698707 Eki Görüntüle 1698703 Bizde pazar günü doğum günümüzü yaptik 20 kişi vardık önce yemek ardına pastalar yenildi çok yorulduk ama degdi
Çok güzel bir aile. Maşallah allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 1698797 Eki Görüntüle 1698719 Eki Görüntüle 1698707 Eki Görüntüle 1698703 Bizde pazar günü doğum günümüzü yaptik 20 kişi vardık önce yemek ardına pastalar yenildi çok yorulduk ama degdi
Gerçekten çok etkilendim.aklıma gelince gözlerim doluyor.en büyük acılar kardeş ve anne acisi.Rabbim acinı hafifletsin inşallah.mekanları cennet olsun. Ne denir nasıl teselli edilir insan inan bilmiyorum. Rabbim sizi firdevs cennetlerinde buluştursun.çok teşekkür ederim sağolasın canım evet gerçekten zor bi sınavdan geçiyoruz ALLAH kazananlardan etsin inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Doğum günü kutlu olsun küçük hanımın. Rabbim nice yıllarını gostersin inşallahBizde cumartesi günü yaptık doğum günümüzü kızım o aksam çok ağladı ne yaptıysak susturamadık durup durup ağladı kızım kalabalığı ve fazla ilgiden çok hoşlanmıyor ama herşey güzel geçti tabi ben bişey anlayamadım o günden beri çok mızmız çoçuğun huyu bi günde değişirmi
evet yetenek sizsiniz.de finallere çıkmış bi illüzyonist geldi.bizim minik bişey anlamadı :) sadece güvercini koluna koyunca hoşuna gitti ama diğer çocuklar baya eğlendiHerşey çok güzel görünüyor.sihirbazdamı geldi.pasta zaten sanat eseri
Cnmmmm başın sağolsunn.büyüklerimizi kaybetmek çok zor.Allahım gani gani rahmet etsin.mekanı cennet olsunn.perik: 43716478 .!.:Dün herkesle tek tek konuştum herkes öyle şeyler söyledi ki acılarını paylaştılar ben de burda kötü oldum yanlarında olamadım zaten... Şükür bugün daha iyiyim..
Altı çıtçıtlı canım evet.. Üstten giydiriyorsun ben henüz bir zorluğunu görmedim..
Alt değiştirirken pratik... Kaçsa da bezini bağlamışsın oturtarak da çıtçıtlıyorum tulumunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?