2014 Kasım Anneleri

mutlu yaşlar olsun cnm aynen öyle nasıl geçti anlamadık
hele ben çalıştığım için de olabilir sanki 1 yıl değil gibi:):)
herşey çok güzel görünüyor dışarda yapmışınız heralde harika olmuşş..

mutlu yıllar cnm iyi ki doğmuş prenses
nice musmutlu seneler olsun inş.ben yorgunluğumu hala
atamadım desem yeridir.ben bitmiştim ama değmişti tabiki herzaman
mı oluyorr rabbim hepsine mutlu yıllar nasip etsin inş..

ahh canım ya mahvettin beni çok etkilendim
aman Allahım ne kadar zor bi sınav
affet ya Rabbim...
Allah sabırlar versin hayatında hep en güzeller en iyiler olsun yavrucağımın
anne kardeş acısı en zorudur heralde
ne kadar boş dünya boş şeylerin peşinde koşuyoruz hep offf offfffffffffffffffffffff

çok teşekkür ederim sağolasın canım evet gerçekten zor bi sınavdan geçiyoruz ALLAH kazananlardan etsin inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Babasıda bende okuyoruz başka bişey yapamıyoruz

sizede mutlu yıllar cnm sizi kutlamadım galiba
resim attın mı sen görmedim sanırım ama gözümden mi
kaçtı acaba rabbim nice sağlıklı güzel versin inş..iyi ki doğmuş prenses..

Bugun gidenm gelenim hic eksik olmadi biri kalkmadn digeri geldi okadar uyuyn cocuk 1saat ogln uyksyla duruyo hep mizmizlandi bu yuzden her gelnde kapiya kadar goturdu herkesin arkasina aglmktn heder oldu coc6gum daha yeni yatriyrum
evi Isi gectim cocugum rezil oldu bugun sinirim hat safhada

sizede mutlu yıllar cnm sizi kutlamadım galiba
resim attın mı sen görmedim sanırım ama gözümden mi
kaçtı acaba rabbim nice sağlıklı güzel versin inş..iyi ki doğmuş prenses..
Sağol Can'ım resim atmadım dediğim gibi kaç gündür çok mızmız anca o uyuyunca iş yapabildim

Bide herifle atisacaz aksam neymis efendim cicugu goremiyormus normalde babasi 7de evde oluyr 1saat eglniyrlar sonra 8de gece uykusuna yatiyr
dunde 5de yatti sabaha kadar uyanmadi bugunde 6da yatti yine uyanmz sonrada kavga ediyoz cocugun uyku duzenini bozuyrmusumda gormuyormusta ben ne yapim yani gelene gelme mi diyim

çok teşekkür ederim sağolasın canım evet gerçekten zor bi sınavdan geçiyoruz ALLAH kazananlardan etsin inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Gerçekten çok etkilendim.aklıma gelince gözlerim doluyor.en büyük acılar kardeş ve anne acisi.Rabbim acinı hafifletsin inşallah.mekanları cennet olsun. Ne denir nasıl teselli edilir insan inan bilmiyorum. Rabbim sizi firdevs cennetlerinde buluştursun.

Doğum günü kutlu olsun küçük hanımın. Rabbim nice yıllarını gostersin inşallah

Cnmmmm başın sağolsunn.büyüklerimizi kaybetmek çok zor.Allahım gani gani rahmet etsin.mekanı cennet olsunn.
Yılbaşı günü bebeğim küvezden yeni çıktı evimize geldi dedemde telefonda beşik alalım dedi benimkini beğenmedi eski toprak işte.benim beşik sepeti.dedecim gerek yok dedim.sonra vi baktım yılbaşı günü geldi soğuk buz gibi havada cnm dedem.
82 yaşında diriydi hep gezerdi maşallahh.beşik beğendim alıcam ama sen herşeyi beğenmiyosun yusufu bırak eşine bakalım dedi.kırmakta istemiyorum yusufuda bırakmak istemiyorum.40 -45 dk iş.eşime sen git resim atarsın dedim.neyse o arada görümcem geldi ben dururum yusufun yanında git dedi.yola çıktık biraz yokuş çıkmak gerekiyor gitmek için dedem hızlı gidiyor hava buzzz.dede biraz dimlen dedim yoruldun duralımm.arabayla gitsek üç dört dk yol yürürüz dedi.

Mağazaya girdik beşiği gösterdi dedem ooracığa yığıldı kaldı.ben tansiyon çıkmıştır dedim ayakları havaya kaldırdık ambulansı aradık demem nefes almaya çalışıyoo kucakladık taksiyle üç dk yer hastane götürdükk.

Dedem kalp krizi geçirmiş ve rahmetli olduu
O andaki duygularımı anlatamamm.eğer yusuf olmasaydı ben kendimi toparlayamazdım onlar alıp büyüttü beni.Torununa beşik alma sevdasına rahmetli olduu dedecimm

Offf uzun oldu biraz o dk aklıma geldiçocuğumuz için daha güçlü olmalıyız.metanetimizi korumak zorundayızz.rabbim sana sabır versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…