yurtdışında 42.hafataya kadar bekliyolarmışGünaydın arkadaşlar...
Bugün arkadaşım Allah izin verirse doğum yapacak dualarınızı bekliyorum..
Aşırı tedirgin çünkü..
41. haftası da bitti bugün..
Doktoru bekledi ama hiçbir belirti yok bebek kanala yerleşmemiş hala..
Bugün yatış yapacak suni sancı dener mi bilmiyorum onla da olmazsa sezaryen olacak...
Bizimde hemen hemn boyle oluyo:))ama eve degil kendime biselr istiyorum:))aynen benimde dün doğum günümdü evin eksiğini söyledim iki banyom var birini kullanmıyorum duşakabini yoktu hep erteledik kullanılmıyor nasılsa diye ama benim gözüme batıyordu saolsun duşakabin yaptırmış çok sevindim o bahaneyle aradan çıktı:)
hayırlı olsun canım böylesi daha iyi olmuş bencedeaynen benimde dün doğum günümdü evin eksiğini söyledim iki banyom var birini kullanmıyorum duşakabini yoktu hep erteledik kullanılmıyor nasılsa diye ama benim gözüme batıyordu saolsun duşakabin yaptırmış çok sevindim o bahaneyle aradan çıktı:)
Cnmmmm başın sağolsunn.büyüklerimizi kaybetmek çok zor.Allahım gani gani rahmet etsin.mekanı cennet olsunn.
Yılbaşı günü bebeğim küvezden yeni çıktı evimize geldi dedemde telefonda beşik alalım dedi benimkini beğenmedi eski toprak işte.benim beşik sepeti.dedecim gerek yok dedim.sonra vi baktım yılbaşı günü geldi soğuk buz gibi havada cnm dedem.
82 yaşında diriydi hep gezerdi maşallahh.beşik beğendim alıcam ama sen herşeyi beğenmiyosun yusufu bırak eşine bakalım dedi.kırmakta istemiyorum yusufuda bırakmak istemiyorum.40 -45 dk iş.eşime sen git resim atarsın dedim.neyse o arada görümcem geldi ben dururum yusufun yanında git dedi.yola çıktık biraz yokuş çıkmak gerekiyor gitmek için dedem hızlı gidiyor hava buzzz.dede biraz dimlen dedim yoruldun duralımm.arabayla gitsek üç dört dk yol yürürüz dedi.
Mağazaya girdik beşiği gösterdi dedem ooracığa yığıldı kaldı.ben tansiyon çıkmıştır dedim ayakları havaya kaldırdık ambulansı aradık demem nefes almaya çalışıyoo kucakladık taksiyle üç dk yer hastane götürdükk.
Dedem kalp krizi geçirmiş ve rahmetli olduu
O andaki duygularımı anlatamamm.eğer yusuf olmasaydı ben kendimi toparlayamazdım onlar alıp büyüttü beni.Torununa beşik alma sevdasına rahmetli olduu dedecimm
Offf uzun oldu biraz o dk aklıma geldiçocuğumuz için daha güçlü olmalıyız.metanetimizi korumak zorundayızz.rabbim sana sabır versinn
ALLAH razı olsun canım dualarınızı esirgemeyin inşallah
Gunaydinlar herkese 27 yil once bu sabh ben olmusum:))
benimki her zaman çiçek alır bıktım artık dedim ya bende çözümü evin eksiklerini söyleyerek buldum alacağı yoksa bile doğum gününü bahane ettirip aldırıyorum hediye boyutu pek kalmıyor ama en azından istediğim bişeyi almış oluyorum
Tesekkur ederiz teyzesi
ay doğum deyince içim bir tuhaf oluo ogünüme dönüorum
rabbim bi avazda kurtarsın inş.inş.suni sancıyla normal doğum
yapar belki zor olur tabi ama sonrası kolay yaa ne olursa olsunn.
amann doğum günü çocuğu varmış:):)
iyi doğdun cnm nice musmutlu seneler ailenle
ve sevdiklerinle...en kötü günün böyle olsun inş..
yurtdışında 42.hafataya kadar bekliyolarmış
bebektede sorun yoksa suyunda vs falan bence biraz daha beklesin
uzun yürüyüşler yapsın
ben Eminönü alışverişinden sonra doğum yapmıştım çok yorulmuştum ne gündü ya :)
34ist tskler canm evet bugun dogum gunu cocuguyum kendim icin kutlama yapmiyrum ama hissediyorum kardesim surpriz biselr planliyor sabh geldi isimi yapti utumu yapti kucuk kizindan duydum:))cocuktan al haberi:))
Bedenen :)))ohh valla bahaneyle temizliğin de yapılmış oldu
benim de öle temizliğe ihtiyacım varki hem bedenen
hem evcekk:):):)
inşallah sezeryana kalmadan gelir bebişi sağlıkla gelsinde gerçiAmin canım amin... Sağolasın...
Canım benim bir arkadaşım da 42. haftası dolarken normal doğum yaptı..
Bekleyebilir evet..
Aradım sabah yatış yapmışlar.. Suni sancı vermişler 10,30 gibi.. Öğlen aradım henüz bir ağrı sancı yok dedi..
Doktor bi sefer vermiş alttan suni sancıyı.. 8 saat etkisi var demiş.. 8 saatin sonunda hiçbir ilerleme olmazsa sezaryene alacakmış... Suni sancı verdikten 4-5 saat sonra da epidural takacaklarmış.. Yani epidural dnormal doğum olacak olursa.. Şu an da hastanede öyle bekliyor sancının gelmesini bakalım.. İnşallah açılma olur da doğumu kolayca normal doğum olur...
Ebesi demiş sancı başladığında böyle yatmak yok plates yapıcaz gezicez bolbol demiş : )
sesi sabahkinden daha iyi geliyordu biraz atmış korkuyu üstünden..
8 bacısınız :)Kizlar tahmin edin kac baciyuz ve biri haric hepsiyle dip dibeyz karsilikli apartmnlardayiz
bence kimse bilemcek:)))
Bedenen :)))
Valla bedenende ev temizligimde tammdr tertemiz oldk:)) 2gun once kuafordeydim genl bakim yaptrdim ohh miss:)
bugun ablmin misafiri var die ona elmali kurabye kakaolu kurabiye beyaz prens lokumu yaptim yoruldm azcik ama bizde bole baci kardes dayanismasi olsn yorilim degmzmi ablaya
Emzik kullanan annişlerr.emziklerde bir yaşa geçtinizmi
ZEBEBEK helal olsn bildin 8 bacm var benle berabr 9 kizz bu yuzden hic siklmyrz hep beraberiz
ust komsm tek kiz ve ailesi uzak benden baska gidecegi kimseside yok ondan biliyorum nasil zor oldugunu
Canım Erenim, oğlumun tatlı adaşı doğum günün kutlu olsunloveren annen,baban ve sevdiklerinle mutlu, sağlıklı ömürler diliyoruz adaşınla seni öpüyoruz...iyi ki doğdun...
Eren Paşanın doğum günü kutlu olsun adaşım nice seneleri olsun inşallahloveren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?