2014 Kasım Anneleri

yurtdışında 42.hafataya kadar bekliyolarmış
bebektede sorun yoksa suyunda vs falan bence biraz daha beklesin
uzun yürüyüşler yapsın
ben Eminönü alışverişinden sonra doğum yapmıştım çok yorulmuştum ne gündü ya :)

Bizimde hemen hemn boyle oluyo:))ama eve degil kendime biselr istiyorum:))

hayırlı olsun canım böylesi daha iyi olmuş bencede

34ist tskler canm evet bugun dogum gunu cocuguyum kendim icin kutlama yapmiyrum ama hissediyorum kardesim surpriz biselr planliyor sabh geldi isimi yapti utumu yapti kucuk kizindan duydum:))cocuktan al haberi:))

Canim Allah rahmet eylesin mekanini cennet etsin.

ALLAH razı olsun canım dualarınızı esirgemeyin inşallah

Canim basın sağolsun. Allah mekanlarini cennet eylesin.

Gunaydinlar herkese 27 yil once bu sabh ben olmusum:))

Doğum günün kutlu olsun canim

Ya o çiçeğe bile razıyım ben benimki de ne hediye alayım diye sorar en nefret ettiğim şey
Tesekkur ederiz teyzesi

Doğum gününuz kutlu olsun canim

Amin canım amin... Sağolasın...

Canım benim bir arkadaşım da 42. haftası dolarken normal doğum yaptı..
Bekleyebilir evet..

Aradım sabah yatış yapmışlar.. Suni sancı vermişler 10,30 gibi.. Öğlen aradım henüz bir ağrı sancı yok dedi..
Doktor bi sefer vermiş alttan suni sancıyı.. 8 saat etkisi var demiş.. 8 saatin sonunda hiçbir ilerleme olmazsa sezaryene alacakmış... Suni sancı verdikten 4-5 saat sonra da epidural takacaklarmış.. Yani epidural dnormal doğum olacak olursa.. Şu an da hastanede öyle bekliyor sancının gelmesini bakalım.. İnşallah açılma olur da doğumu kolayca normal doğum olur...
Ebesi demiş sancı başladığında böyle yatmak yok plates yapıcaz gezicez bolbol demiş : )
sesi sabahkinden daha iyi geliyordu biraz atmış korkuyu üstünden..

34ist tskler canm evet bugun dogum gunu cocuguyum kendim icin kutlama yapmiyrum ama hissediyorum kardesim surpriz biselr planliyor sabh geldi isimi yapti utumu yapti kucuk kizindan duydum:))cocuktan al haberi:))

ohh valla bahaneyle temizliğin de yapılmış oldu
benim de öle temizliğe ihtiyacım varki hem bedenen
hem evcekk:):):)

Canım Erenim, oğlumun tatlı adaşı doğum günün kutlu olsun loveren annen,baban ve sevdiklerinle mutlu, sağlıklı ömürler diliyoruz adaşınla seni öpüyoruz...iyi ki doğdun...

Valla bedenende ev temizligimde tammdr tertemiz oldk:)) 2gun once kuafordeydim genl bakim yaptrdim ohh miss:)
bugun ablmin misafiri var die ona elmali kurabye kakaolu kurabiye beyaz prens lokumu yaptim yoruldm azcik ama bizde bole baci kardes dayanismasi olsn yorilim degmzmi ablaya

Kizlar tahmin edin kac baciyuz ve biri haric hepsiyle dip dibeyz karsilikli apartmnlardayiz
bence kimse bilemcek:)))

inşallah sezeryana kalmadan gelir bebişi sağlıkla gelsinde gerçi
Allah sonlarını hayır etsin yardımcısı olsun

Evet hemde en acilinden :):):)
kuaför yolları görünüyorr :):)

ohh valla çok şanslsın bu konuda kıskanıorum benm yanımda
kimsem yok :eşimin tarafı hariç tabi kendimden
hem nasıl değer yeterki yanında olsunlar..benm zaten bi kızkardeşim yok

Emzik kullanan annişlerr.emziklerde bir yaşa geçtinizmi

valla cnm bizim vardı yenisini aldım ama baya oldu hatıralmıom
1 yaşmıydı emziği baya büyük ama çok zor oldu değiştirmek istemedi
o babannesinde eskiside evde onuda emio yani..

ZEBEBEK helal olsn bildin 8 bacm var benle berabr 9 kizz bu yuzden hic siklmyrz hep beraberiz
ust komsm tek kiz ve ailesi uzak benden baska gidecegi kimseside yok ondan biliyorum nasil zor oldugunu

ZEBEBEK helal olsn bildin 8 bacm var benle berabr 9 kizz bu yuzden hic siklmyrz hep beraberiz
ust komsm tek kiz ve ailesi uzak benden baska gidecegi kimseside yok ondan biliyorum nasil zor oldugunu

8 bacımı maşallahh valla :):):)
ne güzel birşey olsa ev dolar taşar bide hepsinde
en az 2 çocuk olsaa ooooo:):)
ben değil 8 e 1 olsa razıyımm valla...

Canım Erenim, oğlumun tatlı adaşı doğum günün kutlu olsun loveren annen,baban ve sevdiklerinle mutlu, sağlıklı ömürler diliyoruz adaşınla seni öpüyoruz...iyi ki doğdun...

Eren Paşanın doğum günü kutlu olsun adaşım nice seneleri olsun inşallah loveren

Bende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…