Cok gecmis olsun insallah hemen atlatir canim.. Doğum gününüz de kutlu olsun Rabbim nice yaslarini görmeyi nasip etsin hayirli evlat eylesin insallah..Bende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
Hadi ya çok gecmiş olsun adaşım evet diş böyle yüksek ateş yapmaz demek ki viral birşey Eren de hassas bir çocuk kaptı demek ki hemen Rabbim beterinden korusun en kısa zamanda iyileşsin inşallah yemeklerine hep soğan sarımsak kat meyve yedirmeye çalış enerjisini toplasın yavrumBende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
Evet 12+ kullanıyor ama kaybedince bulana kadar arada eski emziği de emiyorEmzik kullanan annişlerr.emziklerde bir yaşa geçtinizmi
canım iyi akşamlar oğlum bronşit olmuş.dr içine ilaç konan buhar makinasından aldırdı. günde 4 kere kullanıyoruz.Evet 12+ kullanıyor ama kaybedince bulana kadar arada eski emziği de emiyor
Hangi ilaçları veriyosun onlara göre cevap vereyimcanım iyi akşamlar oğlum bronşit olmuş.dr içine ilaç konan buhar makinasından aldırdı. günde 4 kere kullanıyoruz.
sorum şudur. bu makinayı kullanırken dikkat etmem gereken bir şey var mı birde bronşit kaç günde geçer ortalama olarak.
Üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlanır en ķısa zamanda şifa diliyorum paşma...Bende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
hep birlikte mutlu yıllarınız olsunTesekkur ederiz teyzesi
kutlu olsun doğum gününüzBende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
inşallah sezeryana kalmadan gelir bebişi sağlıkla gelsinde gerçi
Allah sonlarını hayır etsin yardımcısı olsun
Emzik kullanan annişlerr.emziklerde bir yaşa geçtinizmi
ZEBEBEK helal olsn bildin 8 bacm var benle berabr 9 kizz bu yuzden hic siklmyrz hep beraberiz
ust komsm tek kiz ve ailesi uzak benden baska gidecegi kimseside yok ondan biliyorum nasil zor oldugunu
Bende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
Bende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
doğum günü kutlu olsun paşanın geçmiş olsun canımBende yeri ayrı olan iki Sevdiğim arkadaşım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBabamızın iş Yoğunluğu nedeniyle Erenimin doğum Gününü pazar günü kutladık, güzel geçti ama Eren yine Huysuzdu. Kalabalıkta böyle yapıyor, şaşırtmadı beni. Akraba olarak sadece dedemiz ve 2 kişi vardı. Diğer 25 kişi hep arkadaşlardı ama malesef 2-3 kişi öksürüyordu. Doğum Günü'nden sonraki gün Eren'in Ateş'i 39,5. 2 gündür 38,5 un altına düşüremedik. Ben diş çıkarıyor diye düşündüm, üst damaklar fena Şiş. Bugün Dr kan ve idrar tahlili istedi. Viral enfeksiyon geçiriyor, Diş bu kadar ateş yapmaz falan dedi. Ateş düşürücü , ağrı kesici ilaç verdi. Ateş'i takip ediyoruz. Inşallah bir an önce iyileşir yavrum
Amin Allah razı olsun canım...
Bu sabah 6 da doğmuş bebek şükür...
Tam 24 saat sonra...
Hiç gelesi yoktu diyor..
Ebem çok uğraştı o olmasa sezaryene gidecektim dedi..
Biraz zor olmuş ama olmuş şükür.. Dün sabah 10,30 da başlayan serüven bu sabah 6 da tatlı bir şekilde son bulmuş...
Dualarınız için teşekkür ederim kızlar..
Sabaha kadar ondan haber aldım sürekli onun kadar ben de stres yapmıştım baya uzadı çünkü..
Canım ben yaklaşık 2 ayda bir emziğini değiştiriyorum.. Öyle yadırgama olmadan alıyor çünkü hep aynısını alıyorum.. 6-18 ay şu an kullandığımız emzik..
Maşallah maşallah ne güzel ya.. Ben tek kızım bir tane bari benim de bacım olsaydı...
Çok çok geçmiş olsun.. Biran önce sağlığına kavuşsun minnakımız...
hayırlı olsun kurtulmuş darısı tüm bekleyenlere olsunAmin Allah razı olsun canım...
Bu sabah 6 da doğmuş bebek şükür...
Tam 24 saat sonra...
Hiç gelesi yoktu diyor..
Ebem çok uğraştı o olmasa sezaryene gidecektim dedi..
Biraz zor olmuş ama olmuş şükür.. Dün sabah 10,30 da başlayan serüven bu sabah 6 da tatlı bir şekilde son bulmuş...
Dualarınız için teşekkür ederim kızlar..
Sabaha kadar ondan haber aldım sürekli onun kadar ben de stres yapmıştım baya uzadı çünkü..
Canım ben yaklaşık 2 ayda bir emziğini değiştiriyorum.. Öyle yadırgama olmadan alıyor çünkü hep aynısını alıyorum.. 6-18 ay şu an kullandığımız emzik..
Maşallah maşallah ne güzel ya.. Ben tek kızım bir tane bari benim de bacım olsaydı...
Çok çok geçmiş olsun.. Biran önce sağlığına kavuşsun minnakımız...
24 saat sancı mı çekmiş yanii
normal yaptıysa ne güzel ben 6 saat
çekmiştim ölüp ölüp dirilmiştim
valla hayırlı olsın rabbim sağlık sıhhat versin inş.
nesi oldu kilosu falan iyimi...
maşallah onlara.
hayırlı olsun kurtulmuş darısı tüm bekleyenlere olsun
Allah razı olsun ebesindende
Eki Görüntüle 1700687
Oğlumun bana bir şey anlatmaya çabalarken ki hali...
Suratını yediğim güzel yavrum..
oyyy yerim o suratı benn maşallah sana
ne dio acaba al anne diyoda napmanı istiyo acaba:):):)
şu ayağındakilerden bende almak istiyorum ya çok kullanışlıdır dimi
numaralı dimi oo..
Sağol canım...
Az kaldı konuşacak zaten : )
Valla ben çok kullanıyorum canım evde ayakkabı olmuyor çorapla da üşüyor ve kayıyor parkede felan zaten..
Bundan iki tane aldık..
Altı kaymadığı için çok rahat ediyor rahat rahaat gezip dağıtabiliyor evi : )
19-23 numara bu..
Yani 19 dan 23 numaraya kadar giyebilir..
bende dün lsw dan aldım 9.90 dı fiyatı canımAynen bende öle düşündüm zaten çorapla olmaz
ayakkabı giydirio hep kv çocuğun ayakları hava almıyor nerdeyse.
nerden aldın sen netden baksam mı 9,90 a gördüm ama mağazalarda falan dahamı uygun.
burda baktığımda numaralı 19 20 gibi tek tek yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?