2014 Kasım Anneleri

Dun aksamda kizkardesim surpriz yapti butun ablalrim annm babm k.v dem k.p hepsi geldi hicc bilmiyordum boyle olacagini cok guzel gecti k.v oglumada ilk adim arabasi almislar
oglusumda arabaya biniyo surmuyo tasiyarak gitmeye calisiyr:))kizlar aranizda oyun citi kullann varmi alacamda boyu kisami acaba die dusunuyorum birde evim kucuk 10 parca yetermi

tühh ya markete falan pek gitmediğim için
hiç görmedimm yaa valla alırdım hemen.
yoktur kesinn dimi.
Zannetmiyorum kaldigini aldiklarinin ardina 2saat gecmeden gidip bi no kucuk alim dedim sadece birini degistirecektim bitmisti yinede bi bak

Canım ben de bir tanesini lcw den birini de civilden almıştım.. 9,90 Tl..

Canım oyun çiti ne zamandır benim de aklımda ama nasıl olur onlar çabucak düşer mi nasıl olur bilemedim bir de fiyatları nasıl acaba?

çoraplar güzelmiş evet nasıl bkıcam ona netden
ev botu bende baktım da durdurmaz ki ayağında çıkartır die
düşünüorum oyüzden bakamıorum ya onlara.

Ananesi de bize doğumgününde ev botu getirmiş çok da tatlı ayıcık surat ama dediğin gibi ayağında durmuyor canım

öyle mşi bende bakayım ozaman kargo parası vermemiş olurum
hemde bakarak almış olurum güzel mi peki.
güzel canım kullanışlı ben elife de kullanmıştı artık eski oldular Zeyno ya yeni aldım.
ben her hafta netten bim ve a101 sayfasına bakıyorum o hafta ne gelecekse çıkıyor ordan haberdar oluyorum sende takip edebilirsin canım

bende bakayım ozmaan civile gitcem zaten bize
doğum gününde bişey gelmediği için pek kıyafet ihtiyacımız çok:):):)
benimki hayatta tutmaz oyüzden onu alırsam boşa gider..böle çorap daha iyi.

lcw den aldığın mı peki bakıcam bende
evde çok iyi olur.nasıl bakıosun öle ben burdan duyduğumla
gidiorum yaa bu tarz şeyler geliosa çok iyi olur sende bimden aldın mı.

kızlar artık bebişlerimiz 13 aylık
oldular akşam birşey veriyormusunz
ben gündüz emziremiyorum diye genelde akşam
sadece emsin istiyorum ama yanlışmı sizce
sabaha kadar emziriyorum çünkü uyandıkça
yoğurt meyvesini çorbasını yemeğini vs herşeyini
gündüz yiyor yani 6 ya 7 ye kadar sonra hep emio..
tabi ben meyve falan yersem onada veriyorum çok olmasa da
mesela dün eşim hastaydı ıhlamur yaptım akşam oğluşumda içti
gibi.

lcw den aldığın mı peki bakıcam bende
evde çok iyi olur.nasıl bakıosun öle ben burdan duyduğumla
gidiorum yaa bu tarz şeyler geliosa çok iyi olur sende bimden aldın mı.
lcw den yeni işte zeynepe aldım 9.90 tl ye, elife geçen sene bimden almıştım 2 tane iyi çıktı giydi hep, bu sene bime geldiğinde gidememiştim kaçırdım yani lcw de görüncede zeynepe aldım elif ya ev botu ya terlikleri var onlardan giyiyor büyüdü artık, yaz Google bim veya a101 ana sayfa çıkıyor zaten canım telden de giriliyor

Perikanadi citler devrilmiyo yere yapistirir tarzda oluyolar arkadasin yengesinde var kullanisliymis oyun alani olark kullaniliyr zaten en azindan tum oyuncaklar ulu orta durmaz fiyatlari 200den basliyor cnm ben icine havuz toplarindanda alcm

Tek korkum boylari 80cm benimkinin boyuyla ayni bazi cocuklar sarkarak dusuyormus icinden cikmaya calusmk icin ama ben cikis yeri yapcam girip ciksn die dusmez heralde

Perikanadi citler devrilmiyo yere yapistirir tarzda oluyolar arkadasin yengesinde var kullanisliymis oyun alani olark kullaniliyr zaten en azindan tum oyuncaklar ulu orta durmaz fiyatlari 200den basliyor cnm ben icine havuz toplarindanda alcm

Ne kadar kullanılır canım onlar acaba...
Hiç araştırmamıştım bakayım biraz..

Normal şartlarda 1 yaşına gelmiş bir bebeğin 4 öğün beslenmesi uygundur. Yatmadan 2 saat önce de beslenmeyi kesmiş olması gerekmektedir. Gece beslenmesi ise tamamen kesilmelidir. Yani aslında siz gibi beslenmelidir. Sabah kahvaltısı (süt ile birlike) ,öğlen yemeği ,akşam üzeri meyve-muhallebi ve akşam yemeğini de sizinle beraber pişirdiğiniz şeylerden yemeli. Uyku öncesi ve uyku arası beslenme diş çürüklerine,mide rahatsızlıklarına ve orta kulak problemlerine sebep olmaktadır. Bu yaştaki bir çocuk için anne sütü artık doyurucu değildir, öğün yerine de geçmez. Gün içerisinde et-sebze ve süt ürünleri mutlaka tüketmeli. Tüm gıdaları gün içinde tüketmesini sağlamak ve akşam öğünü yerine sadece anne sütü vermek doğru değil. Ama siz yine de doktorunuza danışın tabi ki.

Evet bimi kaçırmasaydık iyi olurdu haberim osla giderdim
evin her tarafında bim var nerdeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…