bende dün lsw dan aldım 9.90 dı fiyatı canım
Bizede k.v almis bir suru bime gelmis 3.5 gayet guzel hemde kullanisli ben hep giydiriyorum renk renköyle mşi bende bakayım ozaman kargo parası vermemiş olurum
hemde bakarak almış olurum güzel mi peki.
Bizede k.v almis bir suru bime gelmis 3.5 gayet guzel hemde kullanisli ben hep giydiriyorum renk renk
2hafta onceydi canm valla cok hos yani basitte degil cok kalin guzelbime mi gerçekten mi ne zaman gelmiş ki
tühh ya kaçırdık mı alırdım valla.
2hafta onceydi canm valla cok hos yani basitte degil cok kalin guzel
Zannetmiyorum kaldigini aldiklarinin ardina 2saat gecmeden gidip bi no kucuk alim dedim sadece birini degistirecektim bitmisti yinede bi baktühh ya markete falan pek gitmediğim için
hiç görmedimm yaa valla alırdım hemen.
yoktur kesinn dimi.
day mod markasının altı kaydırmaz bu corapları cok kullanıslı
bundan kullanıyorum
Eki Görüntüle 1700805
bırde su ev botları cok guzel onu kullanıyorum
Eki Görüntüle 1700811
Aynen bende öle düşündüm zaten çorapla olmaz
ayakkabı giydirio hep kv çocuğun ayakları hava almıyor nerdeyse.
nerden aldın sen netden baksam mı 9,90 a gördüm ama mağazalarda falan dahamı uygun.
burda baktığımda numaralı 19 20 gibi tek tek yani..
Dun aksamda kizkardesim surpriz yapti butun ablalrim annm babm k.v dem k.p hepsi geldi hicc bilmiyordum boyle olacagini cok guzel gecti k.v oglumada ilk adim arabasi almislar
oglusumda arabaya biniyo surmuyo tasiyarak gitmeye calisiyr:))kizlar aranizda oyun citi kullann varmi alacamda boyu kisami acaba die dusunuyorum birde evim kucuk 10 parca yetermi
çoraplar güzelmiş evet nasıl bkıcam ona netden
ev botu bende baktım da durdurmaz ki ayağında çıkartır die
düşünüorum oyüzden bakamıorum ya onlara.
güzel canım kullanışlı ben elife de kullanmıştı artık eski oldular Zeyno ya yeni aldım.öyle mşi bende bakayım ozaman kargo parası vermemiş olurum
hemde bakarak almış olurum güzel mi peki.
Canım ben de bir tanesini lcw den birini de civilden almıştım.. 9,90 Tl..
Canım oyun çiti ne zamandır benim de aklımda ama nasıl olur onlar çabucak düşer mi nasıl olur bilemedim bir de fiyatları nasıl acaba?
Ananesi de bize doğumgününde ev botu getirmiş çok da tatlı ayıcık surat ama dediğin gibi ayağında durmuyor canım
güzel canım kullanışlı ben elife de kullanmıştı artık eski oldular Zeyno ya yeni aldım.
ben her hafta netten bim ve a101 sayfasına bakıyorum o hafta ne gelecekse çıkıyor ordan haberdar oluyorum sende takip edebilirsin canım
lcw den yeni işte zeynepe aldım 9.90 tl ye, elife geçen sene bimden almıştım 2 tane iyi çıktı giydi hep, bu sene bime geldiğinde gidememiştim kaçırdım yani lcw de görüncede zeynepe aldım elif ya ev botu ya terlikleri var onlardan giyiyor büyüdü artık, yaz Google bim veya a101 ana sayfa çıkıyor zaten canım telden de giriliyorlcw den aldığın mı peki bakıcam bende
evde çok iyi olur.nasıl bakıosun öle ben burdan duyduğumla
gidiorum yaa bu tarz şeyler geliosa çok iyi olur sende bimden aldın mı.
Perikanadi citler devrilmiyo yere yapistirir tarzda oluyolar arkadasin yengesinde var kullanisliymis oyun alani olark kullaniliyr zaten en azindan tum oyuncaklar ulu orta durmaz fiyatlari 200den basliyor cnm ben icine havuz toplarindanda alcm
kızlar artık bebişlerimiz 13 aylık
oldular akşam birşey veriyormusunz
ben gündüz emziremiyorum diye genelde akşam
sadece emsin istiyorum ama yanlışmı sizce
sabaha kadar emziriyorum çünkü uyandıkça
yoğurt meyvesini çorbasını yemeğini vs herşeyini
gündüz yiyor yani 6 ya 7 ye kadar sonra hep emio..
tabi ben meyve falan yersem onada veriyorum çok olmasa da
mesela dün eşim hastaydı ıhlamur yaptım akşam oğluşumda içti
gibi.
lcw den yeni işte zeynepe aldım 9.90 tl ye, elife geçen sene bimden almıştım 2 tane iyi çıktı giydi hep, bu sene bime geldiğinde gidememiştim kaçırdım yani lcw de görüncede zeynepe aldım elif ya ev botu ya terlikleri var onlardan giyiyor büyüdü artık, yaz Google bim veya a101 ana sayfa çıkıyor zaten canım telden de giriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?