- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
canım bende calıstıgım için gece emzirmeye devam ediyorum. ben eve gittigimde 5.30 - 6 gibi emziriyorum kızımı ve aralıklarla sabaha kadar emiyor. hatta süt bitse bile gögsümle oynamaya devam ediyor. eve geldigimde resmen üzerime atlıyor ve meme istiyor.belki yanlıstır bu ama ben gece emzirmelerini bırakmamız görüşüne karsıyım. zaten gündüz bizi özlüyorlar birde onu kesersem sanırım bu kızım için ağır bir şey olur. ben geldikten sonra ögün olarak olmasa da ara ara birşeyler yiyor zaten.kızlar artık bebişlerimiz 13 aylık
oldular akşam birşey veriyormusunz
ben gündüz emziremiyorum diye genelde akşam
sadece emsin istiyorum ama yanlışmı sizce
sabaha kadar emziriyorum çünkü uyandıkça
yoğurt meyvesini çorbasını yemeğini vs herşeyini
gündüz yiyor yani 6 ya 7 ye kadar sonra hep emio..
tabi ben meyve falan yersem onada veriyorum çok olmasa da
mesela dün eşim hastaydı ıhlamur yaptım akşam oğluşumda içti
gibi.
Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekirkızlar artık bebişlerimiz 13 aylık
oldular akşam birşey veriyormusunz
ben gündüz emziremiyorum diye genelde akşam
sadece emsin istiyorum ama yanlışmı sizce
sabaha kadar emziriyorum çünkü uyandıkça
yoğurt meyvesini çorbasını yemeğini vs herşeyini
gündüz yiyor yani 6 ya 7 ye kadar sonra hep emio..
tabi ben meyve falan yersem onada veriyorum çok olmasa da
mesela dün eşim hastaydı ıhlamur yaptım akşam oğluşumda içti
gibi.
canım bende calıstıgım için gece emzirmeye devam ediyorum. ben eve gittigimde 5.30 - 6 gibi emziriyorum kızımı ve aralıklarla sabaha kadar emiyor. hatta süt bitse bile gögsümle oynamaya devam ediyor. eve geldigimde resmen üzerime atlıyor ve meme istiyor.belki yanlıstır bu ama ben gece emzirmelerini bırakmamız görüşüne karsıyım. zaten gündüz bizi özlüyorlar birde onu kesersem sanırım bu kızım için ağır bir şey olur. ben geldikten sonra ögün olarak olmasa da ara ara birşeyler yiyor zaten.
Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekir
nerden alabiliriz bu çorapları ben bulamıyorum nette kendi sitesindede göremedim canım yaday mod markasının altı kaydırmaz bu corapları cok kullanıslı
bundan kullanıyorum
Eki Görüntüle 1700805
bırde su ev botları cok guzel onu kullanıyorum
Eki Görüntüle 1700811
Evet az uyanıyormuş.. herkes biraz doktor tavsiyesiyle biraz kendi iç güdüleriyle büyütecek öyle böyle büyüdüler bile zatenaynen vnm bende öyle düşünüorum sabah 7 den akşam 7 ye kadar
zaten beni görmüyor oyüzden emme konusunda bende böle düşünüoum
gece zaten uyanıo 2 yada 3 kere emio uyuyo biraz daha geçsin böle bakalım
daha küçücükler çünkü emzirmeyi bırakamayız ya.aynı benimkide öyle üzerimi
çıkarmama izin vermio emmek istiyor dediğin gibi süt bitsede emiyo yani emsin
napalım zaten sonra bulamıcaklar..
ama fazla uyanık kalmıo ki emio uyuyo 2 yada 3 kere
uyanıo zaten gündüz bulamıyo napım oyüzden şimdilik
böle yapıorum.çok fazla süt yokki zaten beslenme sayılmaz bile yani.
Evet az uyanıyormuş.. herkes biraz doktor tavsiyesiyle biraz kendi iç güdüleriyle büyütecek öyle böyle büyüdüler bile zaten
Cok gecmis olsun insallah hemen atlatir canim.. Doğum gününüz de kutlu olsun Rabbim nice yaslarini görmeyi nasip etsin hayirli evlat eylesin insallah..
Hadi ya çok gecmiş olsun adaşım evet diş böyle yüksek ateş yapmaz demek ki viral birşey Eren de hassas bir çocuk kaptı demek ki hemen Rabbim beterinden korusun en kısa zamanda iyileşsin inşallah yemeklerine hep soğan sarımsak kat meyve yedirmeye çalış enerjisini toplasın yavrum
Üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlanır en ķısa zamanda şifa diliyorum paşma...
kutlu olsun doğum gününüz
Amin Allah razı olsun canım...
Bu sabah 6 da doğmuş bebek şükür...
Tam 24 saat sonra...
Hiç gelesi yoktu diyor..
Ebem çok uğraştı o olmasa sezaryene gidecektim dedi..
Biraz zor olmuş ama olmuş şükür.. Dün sabah 10,30 da başlayan serüven bu sabah 6 da tatlı bir şekilde son bulmuş...
Dualarınız için teşekkür ederim kızlar..
Sabaha kadar ondan haber aldım sürekli onun kadar ben de stres yapmıştım baya uzadı çünkü..
Canım ben yaklaşık 2 ayda bir emziğini değiştiriyorum.. Öyle yadırgama olmadan alıyor çünkü hep aynısını alıyorum.. 6-18 ay şu an kullandığımız emzik..
Maşallah maşallah ne güzel ya.. Ben tek kızım bir tane bari benim de bacım olsaydı...
Çok çok geçmiş olsun.. Biran önce sağlığına kavuşsun minnakımız...
mutlu yıllar paşaya cnm iyi ki doğmuş.
çok geçmiş olsu umarım hemen atlatır hasta olmasın yavrucaklar
yaa kıyamam ben onlara..düştümü nasıl ateşi.
doğum günü kutlu olsun paşanın geçmiş olsun canım
Merhaba gecmis olsun. Benmde oglum dun gece hic uyumadi cok huzursuzdu ne ben yattım nede esm. Ates bugun 38 di az once acile gittij. Bogaz kzarmis dolven verdi. Bi yandan da üstten iki dis geliyor onun skntisi var. Cok zor hem ben perişan oluyorm uykszlktan hemde o. Bazen bağırıyorum anlayıp cok sesli ağlıyor. Bebek old unutuyorum sinirlerm bozuldu. Bi psikiyatri ye gitmem sart. Sonra pişman oluyorum ogluma bagrdigm icinÇok teşekkürler arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı Ömürler versin. Malesef ateşimiz tam olarak düşmüyor. Moralim çok bozuk, oğlum hiçbirşey yemiyor3 gündür ev işi, yemek hiçbirşeyle uğraşmıyorum, sadece oğluma odaklandım. Yavrumun Ateş'i 38-39 arasında inip çıkıyor. Nolur dularınızı esirgemeyin.
Ayni sikintitan bnde muzdaribim eskiden gece kalkardi emer yatrdi yerine koyardm .simdi feryat figan besige koydugmda. Gece gece çokta asabi oluyorm allahım sen beni affet.arkadaşlar benim kuzum son 4 gecedir nerdeyse hiç uyumuyor bir sıkıntısı var sanki
hele dün gece 2 de bir kalktı 4:30 kadar uyutamadık eşimde işi dolayısıyla her sabah erken kalkmak zorunda 5de babası gitti
bana öyle geliyor ki babamız evde iken olabildiğince onunla vakit geçirmek istiyor
gece memeyi ağzına alıyor hemen uykuya dalıyor yerine koyuyorum hop hemen uyanıyor dün gece zirve yaptık
çok üzülüyorum aynı zamanda çalışıyorum dersler akşam fakat kuzum gece uyumayınca ve bu bir kaç gece olunca çok yoruldum gerçekten ve sinirlerim çok geriliyor konuşamıyor anlatamıyor bende anlayamıyorum yavrumun sıkıntısını çok üzülüyorum
Rabbim hepimize bol bol sabır versin ihtiyacımız çokDun geceden arta kalanlar ☺☺
uuykusuz ama mutlu gorunmeye calisanbir anne ,mutsuz ve hasta bir çocuk.
İlaç 3 gun sonra etkisini göstermeye Başlar inşallah bu geceden sonra Ateş'i olmaz artık sende çok yorulmuşsundurÇok teşekkürler arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı Ömürler versin. Malesef ateşimiz tam olarak düşmüyor. Moralim çok bozuk, oğlum hiçbirşey yemiyor3 gündür ev işi, yemek hiçbirşeyle uğraşmıyorum, sadece oğluma odaklandım. Yavrumun Ateş'i 38-39 arasında inip çıkıyor. Nolur dularınızı esirgemeyin.
coook gecmis olsunn yaa hemen iyileşir İnşallah yavrucakk bosuna aglamiyormus kuzu dis sanip es geciyoruz bazen ama baska biseylerde olabiliyor Rabbimkorusun hepsiniBu arada dert ortağm olmuşsunz. Allah hepinizden razı olsun. Çocuklarınız Uzun ömürlü olsun.
Yazmayı Unuttum oğlum da hem kulak enfeksiyonu hem boğaz enf çıktı. Poyraz geceleri nıye ağlıyor anlaşldı gecte olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?