2014 Kasım Anneleri

canım bende calıstıgım için gece emzirmeye devam ediyorum. ben eve gittigimde 5.30 - 6 gibi emziriyorum kızımı ve aralıklarla sabaha kadar emiyor. hatta süt bitse bile gögsümle oynamaya devam ediyor. eve geldigimde resmen üzerime atlıyor ve meme istiyor.belki yanlıstır bu ama ben gece emzirmelerini bırakmamız görüşüne karsıyım. zaten gündüz bizi özlüyorlar birde onu kesersem sanırım bu kızım için ağır bir şey olur. ben geldikten sonra ögün olarak olmasa da ara ara birşeyler yiyor zaten.

Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekir

aynen vnm bende öyle düşünüorum sabah 7 den akşam 7 ye kadar
zaten beni görmüyor oyüzden emme konusunda bende böle düşünüoum
gece zaten uyanıo 2 yada 3 kere emio uyuyo biraz daha geçsin böle bakalım
daha küçücükler çünkü emzirmeyi bırakamayız ya.aynı benimkide öyle üzerimi
çıkarmama izin vermio emmek istiyor dediğin gibi süt bitsede emiyo yani emsin
napalım zaten sonra bulamıcaklar..

Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekir

ama fazla uyanık kalmıo ki emio uyuyo 2 yada 3 kere
uyanıo zaten gündüz bulamıyo napım oyüzden şimdilik
böle yapıorum.çok fazla süt yokki zaten beslenme sayılmaz bile yani.

Evet az uyanıyormuş.. herkes biraz doktor tavsiyesiyle biraz kendi iç güdüleriyle büyütecek öyle böyle büyüdüler bile zaten

Evet az uyanıyormuş.. herkes biraz doktor tavsiyesiyle biraz kendi iç güdüleriyle büyütecek öyle böyle büyüdüler bile zaten

evet öyle yapmaya çalışıyoruz bizde çabucak geçti
eminimki birşey yiyip yatırsam bile
okadar uyanıcak bazen emzik niye
emiyo çünkü.doktor tavsiyelerine de herzaman uymadım
valla.

arkadaşlar benim kuzum son 4 gecedir nerdeyse hiç uyumuyor bir sıkıntısı var sanki
hele dün gece 2 de bir kalktı 4:30 kadar uyutamadık eşimde işi dolayısıyla her sabah erken kalkmak zorunda 5de babası gitti
bana öyle geliyor ki babamız evde iken olabildiğince onunla vakit geçirmek istiyor
gece memeyi ağzına alıyor hemen uykuya dalıyor yerine koyuyorum hop hemen uyanıyor dün gece zirve yaptık
çok üzülüyorum aynı zamanda çalışıyorum dersler akşam fakat kuzum gece uyumayınca ve bu bir kaç gece olunca çok yoruldum gerçekten ve sinirlerim çok geriliyor konuşamıyor anlatamıyor bende anlayamıyorum yavrumun sıkıntısını çok üzülüyorum

Cok gecmis olsun insallah hemen atlatir canim.. Doğum gününüz de kutlu olsun Rabbim nice yaslarini görmeyi nasip etsin hayirli evlat eylesin insallah..

Üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlanır en ķısa zamanda şifa diliyorum paşma...

kutlu olsun doğum gününüz

mutlu yıllar paşaya cnm iyi ki doğmuş.
çok geçmiş olsu umarım hemen atlatır hasta olmasın yavrucaklar
yaa kıyamam ben onlara..düştümü nasıl ateşi.

doğum günü kutlu olsun paşanın geçmiş olsun canım

Çok teşekkürler arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı Ömürler versin. Malesef ateşimiz tam olarak düşmüyor. Moralim çok bozuk, oğlum hiçbirşey yemiyor 3 gündür ev işi, yemek hiçbirşeyle uğraşmıyorum, sadece oğluma odaklandım. Yavrumun Ateş'i 38-39 arasında inip çıkıyor. Nolur dularınızı esirgemeyin.

Allahim sifa versin cnm tez vakitte atlatr insallh onlar iyi olsun evmis yemkmis kalsada olur

Merhaba gecmis olsun. Benmde oglum dun gece hic uyumadi cok huzursuzdu ne ben yattım nede esm. Ates bugun 38 di az once acile gittij. Bogaz kzarmis dolven verdi. Bi yandan da üstten iki dis geliyor onun skntisi var. Cok zor hem ben perişan oluyorm uykszlktan hemde o. Bazen bağırıyorum anlayıp cok sesli ağlıyor. Bebek old unutuyorum sinirlerm bozuldu. Bi psikiyatri ye gitmem sart. Sonra pişman oluyorum ogluma bagrdigm icin

Ayni sikintitan bnde muzdaribim eskiden gece kalkardi emer yatrdi yerine koyardm .simdi feryat figan besige koydugmda. Gece gece çokta asabi oluyorm allahım sen beni affet.
Dra gittik bogaz kizarmis. Sende bj git istersen sebebini anlarsn hic olmazsa.

İlaç 3 gun sonra etkisini göstermeye Başlar inşallah bu geceden sonra Ateş'i olmaz artık sende çok yorulmuşsundur

Kızlar benim çok fena dişim ağrıyor. Ve fakat dr a gitmeye cesaretim yok.

Şöyle ki gider gitmez bir film cekecek büyük ihtimal ve tedavi yaparken anestezi uygulayacak.

Ben emziriyorum. Nasıl olacak bu iş?

Aranızda dişini tedavi ettiren var mi emzirirken.

Merhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka

Günaydın yorgun annelerr.
Çocuklarımızın çoğu hasta rabbim tez zamanda şifalarını versinn.
Benimkide hasta ya anlamıyorum ve çok üzülüyorum ilaçla büyüyorr.
6 kasım ateş ateş düş.antibiyotik

11 kasım burun akıntısı peditus ve bir şurup daha

25 kasım öksürük burun akıntısı allahtan doktor mecbur kalmadıkça ilaç yok dedi sadece akşamları peditus bi kaç günn.

Bir ayın içinde yaşanan.üzülüyorum, kahroluyorum ama elden ne gelirr.hep ilaç hep ilaç.

Yavrularımız bi an önce iyileşsinn

coook gecmis olsunn yaa hemen iyileşir İnşallah yavrucakk bosuna aglamiyormus kuzu dis sanip es geciyoruz bazen ama baska biseylerde olabiliyor Rabbimkorusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…