Yavrum benim geçmiş olsunArkadaşlar..
Oğlum dün oyuncaklarıyla oynarken oyuncaklarını topladığımız sepetin kenarına yüzü değdi düşmedi yani değdi..
Dizlerinin üzerindeydi dengesini hafif kaybetti yan yattı yüzü oraya değdi ama yine de böyle oldu yüzü çok kötü oldu sabah çektim bunu da.. Gözünün kenarında var bir de dudağının üstünde hafif bir iz var...
Pişik kreminden sürdüm ne süreceğimi bilemedim..
Sudocrem var bebek bakım kremi ondan alsam sürebilir miyim?
Zaten soracaktım size burası kuru memleket ya yüzü felan da kuruyor bazen hangi kremi yüzüne felan sürebilirim?
Eki Görüntüle 1701871 Eki Görüntüle 1701873
oy tosuncuk kıyamam ya bişey yok gibi cnm
merak etme ufak çizilmiş bizimki bi ara çok yapıodu
valla ne zama gitsdem bi yeri çizikti yerlerinde durmuolarki
oluyo yani..cnm bence nemlendirici krem olabilir ama bebe yağı
da kullanabilirsin bizim mesela kızarıklarından dolayı bi krem vermişti
mustela nemlendirici çok iyi ama pahalı biraz bizim cilt sıkıntı die aldım yani.
sen bebe yağı sürebilirsin bence vardır bence evde.
bizde yapmadı cnm çok rahattık.
Yavrum benim geçmiş olsun
Kocam yeni doğum yapan görümceme söz verdi bebeğin yatak odası takımını almak için.aslında görümcemi severim iyi kız..ama beyinin ailesi baya varlıklı olduğu içinkolay kolay beğenmiycek şimdi bizimde o kadar rahat harcama yapacak durumumuz yok.eee bebeğimizde küçük masrafımız çok.kendi bebeğimize çilek mobilyadan 2500 civarı bir takım almıştık.o çilek istemez mutlaka.kafam karışık
Canım yara olmuş gibi ya nemlendirici geçirir mi bilemedim..
Mustelanın o kreminden bizde de var aklıma gelmemişti ondan süreyim..
Teşekkür ederim
merhaba. ben akşam 6 gib yemek verıyorum evde ne varsa. pilav yogurt çorba ne kadar yerse zorlama yok.9 gıbı de meyve püresı sonra emzırme. gecede emıuo ılla uyanacak bır kere.kızlar artık bebişlerimiz 13 aylık
oldular akşam birşey veriyormusunz
ben gündüz emziremiyorum diye genelde akşam
sadece emsin istiyorum ama yanlışmı sizce
sabaha kadar emziriyorum çünkü uyandıkça
yoğurt meyvesini çorbasını yemeğini vs herşeyini
gündüz yiyor yani 6 ya 7 ye kadar sonra hep emio..
tabi ben meyve falan yersem onada veriyorum çok olmasa da
mesela dün eşim hastaydı ıhlamur yaptım akşam oğluşumda içti
gibi.
bende gunde 4 öğün yedırmeye çalışıyorum eger sevdiği şeylerse yer ama sevmezse anne sutu alır.fakat gece de beslenıyo işte belkıde yanlıştr çünkü bu ıkı oldu yune kulak enf var..Normal şartlarda 1 yaşına gelmiş bir bebeğin 4 öğün beslenmesi uygundur. Yatmadan 2 saat önce de beslenmeyi kesmiş olması gerekmektedir. Gece beslenmesi ise tamamen kesilmelidir. Yani aslında siz gibi beslenmelidir. Sabah kahvaltısı (süt ile birlike) ,öğlen yemeği ,akşam üzeri meyve-muhallebi ve akşam yemeğini de sizinle beraber pişirdiğiniz şeylerden yemeli. Uyku öncesi ve uyku arası beslenme diş çürüklerine,mide rahatsızlıklarına ve orta kulak problemlerine sebep olmaktadır. Bu yaştaki bir çocuk için anne sütü artık doyurucu değildir, öğün yerine de geçmez. Gün içerisinde et-sebze ve süt ürünleri mutlaka tüketmeli. Tüm gıdaları gün içinde tüketmesini sağlamak ve akşam öğünü yerine sadece anne sütü vermek doğru değil. Ama siz yine de doktorunuza danışın tabi ki.
ben calışmıyorum demek kı gündüz emmesı yeterlı olur ama gecede dediğin gibi klakıp emecek..:)=:)0):canım bende calıstıgım için gece emzirmeye devam ediyorum. ben eve gittigimde 5.30 - 6 gibi emziriyorum kızımı ve aralıklarla sabaha kadar emiyor. hatta süt bitse bile gögsümle oynamaya devam ediyor. eve geldigimde resmen üzerime atlıyor ve meme istiyor.belki yanlıstır bu ama ben gece emzirmelerini bırakmamız görüşüne karsıyım. zaten gündüz bizi özlüyorlar birde onu kesersem sanırım bu kızım için ağır bir şey olur. ben geldikten sonra ögün olarak olmasa da ara ara birşeyler yiyor zaten.
size katılıyorum.her ne kadar bu sıstemı oturtmamış olsamda..Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekir
hayırlı aşılar olsun inş. merak etme ates olmuyo rahat gecıyorKizlar bugun 1 yas asimiz varda bizim ogleden sonra olacak acaba bu asi ates yapiormu yaptiranlardan bilgi alabilirmyim
kendini kasma bu kadar sen elinden gelenin en iyisini alacaksın çilek bence çok güzel daha sonra kendi istedikleri mobilyayı alırlar nasılsa biri bana böyle bi hediye alsa bayıla bayıla kullanırım inan kiKocam yeni doğum yapan görümceme söz verdi bebeğin yatak odası takımını almak için.aslında görümcemi severim iyi kız..ama beyinin ailesi baya varlıklı olduğu içinkolay kolay beğenmiycek şimdi bizimde o kadar rahat harcama yapacak durumumuz yok.eee bebeğimizde küçük masrafımız çok.kendi bebeğimize çilek mobilyadan 2500 civarı bir takım almıştık.o çilek istemez mutlaka.kafam karışık
çilek ıyı bır marka. o neden istemez kı\*daha pahalısını mı ıster. ben olsam kendı çocuguma aldığımın daha asagı kalıtelısını alırım fazlasını almam.bu iş boyledır yanı :))))0):Kocam yeni doğum yapan görümceme söz verdi bebeğin yatak odası takımını almak için.aslında görümcemi severim iyi kız..ama beyinin ailesi baya varlıklı olduğu içinkolay kolay beğenmiycek şimdi bizimde o kadar rahat harcama yapacak durumumuz yok.eee bebeğimizde küçük masrafımız çok.kendi bebeğimize çilek mobilyadan 2500 civarı bir takım almıştık.o çilek istemez mutlaka.kafam karışık
ben aldım ama çok gereklı bışy degıl.130 lıraya aldm fakır.gerçi nem olan şehr var olmayan var. uygunn bısey bulursan alırsın.chıcco ve lansınoh gıbı marklr pajhalıÇok soru sordum bugün ama arkadaşlar buhar makinesi almak istiyorum oğlum için...
Burası zaten kuru bir memleket bir de kombi yanınca sabah boğazımız çatallaşıyor bildiğiniz..
Ama baktım sıcak var soğuk var...
Kullanan var mı aranızda memnun olan?
ben aldım ama çok gereklı bışy degıl.130 lıraya aldm fakır.gerçi nem olan şehr var olmayan var. uygunn bısey bulursan alırsın.chıcco ve lansınoh gıbı marklr pajhalı
chıcco nun bbek esyalarına guvenırım indırımdeyse kaçırma derım. o fıyata dandık ürünler bıle var çünkuBurası çok kuru ve sabah uyandığımız da bizim bile boğazımız gıcık yapıyor bebeğimin burnu tıkanmıştı bu sabah mesela...
Almak istiyorum..
Chicco nun var 109 tl ye indirimde...
Bir de mammamia mı ne onun var 89 tl ye..
Bilmiyorum doğru bir şey mi..
Merak ettim mobilyanin resmini atarmisin canim
Cok gecmis olsun canim ya gercekten insanin cocugunun hastaligi cok zormus allah sifa versin butun hastalaraDualarınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Allah eksikliğinizi göstermesin. Kendm hasta olsam bu kadar umursamam ama bebek insanın kalbıymş beynıymış,onsuz yaşayamam..poyraz yemek yemediği gibi ilaçlarını da içmiyor ağzından atıyor. Çocuğu hasta olan ailelere acil şifalar dilerim. Allah herkese yardım etsin
bende gunde 4 öğün yedırmeye çalışıyorum eger sevdiği şeylerse yer ama sevmezse anne sutu alır.fakat gece de beslenıyo işte belkıde yanlıştr çünkü bu ıkı oldu yune kulak enf var..8
ben calışmıyorum demek kı gündüz emmesı yeterlı olur ama gecede dediğin gibi klakıp emecek..:)=:)0):
chıcco nun bbek esyalarına guvenırım indırımdeyse kaçırma derım. o fıyata dandık ürünler bıle var çünku
Öncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum bebeğinize.
Bizler anneyiz, çoğunlukla duygularımızla hareket ediyor olmamız gayet normal. Bebeklerimizin bizi özlüyor olması düşüncesi bile, gözümüzü karartıyor. Burada her anne sıkılmadan (arada uykusuzluktan şikayet etse de) bebeğini her an emzirmek ister. Daha en başından yapıyoruz bu hataları zaten. 2 saatte 1 emzir diyen doktor yerine duygularımız ile hareket edip,her ağladığında emziriyoruz. Ufacık midesini dolduruyoruz,hazımlık ve gaz oluşumuna sebep verip, sonra bu şikayetleri yüzünden ağlayan bebeğimizi "acaba doymuyor mu?" diyerek tekrar emziriyoruz. Kısacası kendi kendimizi bu kısır döngü içine kapatıyoruz. Bebeklerimizi büyüyor ve ihtiyaçları farklılaşmaya başlıyor. Ama biz hep anne sütünde ve emzirmek kısmında takılı kalıyoruz. Zamanla uzaması gereken beslenme aralıklarını hiç takmıyor, doğduğu günkü düzeni devam ettirmeye çalışıyoruz. Artık 13 aylık olan bir bebeğin düzenli gece uykusu ve düzenli bir beslenmesi olmalı. Bunu şu an başaramamak ileride çocuk için daha büyük sıkıntılar yaratacaktır. Farkındalığı arttıkça yerleşen alışkanlıkları değiştirmek çok daha zor ve zahmetli olacaktır.
Okuduğum pek çok kaynaktan edindiğim bilgi ve görüşler bu şekilde. Anne olmak çok zor, duyguları ve gerçek bilgileri yan yana götürmek ise daha zor. Ama yine de gece deliksiz uyusun yada uyumasın; her yemeği yesin yada yemesin öncelik olan sağlıkları. Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen. Tekrar geçmiş olsun.
pekı bunları sen uygulayabılıyor musunÖncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum bebeğinize.
Bizler anneyiz, çoğunlukla duygularımızla hareket ediyor olmamız gayet normal. Bebeklerimizin bizi özlüyor olması düşüncesi bile, gözümüzü karartıyor. Burada her anne sıkılmadan (arada uykusuzluktan şikayet etse de) bebeğini her an emzirmek ister. Daha en başından yapıyoruz bu hataları zaten. 2 saatte 1 emzir diyen doktor yerine duygularımız ile hareket edip,her ağladığında emziriyoruz. Ufacık midesini dolduruyoruz,hazımlık ve gaz oluşumuna sebep verip, sonra bu şikayetleri yüzünden ağlayan bebeğimizi "acaba doymuyor mu?" diyerek tekrar emziriyoruz. Kısacası kendi kendimizi bu kısır döngü içine kapatıyoruz. Bebeklerimizi büyüyor ve ihtiyaçları farklılaşmaya başlıyor. Ama biz hep anne sütünde ve emzirmek kısmında takılı kalıyoruz. Zamanla uzaması gereken beslenme aralıklarını hiç takmıyor, doğduğu günkü düzeni devam ettirmeye çalışıyoruz. Artık 13 aylık olan bir bebeğin düzenli gece uykusu ve düzenli bir beslenmesi olmalı. Bunu şu an başaramamak ileride çocuk için daha büyük sıkıntılar yaratacaktır. Farkındalığı arttıkça yerleşen alışkanlıkları değiştirmek çok daha zor ve zahmetli olacaktır.
Okuduğum pek çok kaynaktan edindiğim bilgi ve görüşler bu şekilde. Anne olmak çok zor, duyguları ve gerçek bilgileri yan yana götürmek ise daha zor. Ama yine de gece deliksiz uyusun yada uyumasın; her yemeği yesin yada yemesin öncelik olan sağlıkları. Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen. Tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?