2014 Kasım Anneleri

gecmis olsun canimm sizedee ama çoğumuz oyleyiz mecbur kullaniyoruz
İyi olsunlarda biranönce napalimmm

geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

Off canım ya...
Kıyamam ben ona..
Çok büyük geçmiş olsun canım...
Biz anneyiz.. Dayanamam dediğim nelere dayanıyorum oğlum için bilsen..
Rabbim şifa eylesin hemencecik inşallah..

Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekir

Canım ya ne kadar tok yatırsam da muhakkak gece acıkıyor ağlıyor gözü kapalı biberonda yiyor sonra hemen yine uykuya..
Vermezsem uyumuyor..

Allah Allah.. Dikkat et canım inşallah biran önce normale döner sağlığı güzel yavrunun..

ben 3 yada 4 aylıktı kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım emzirdiğin için zaman sütünü sağ emmediği an verirsin demişti 3,4 saat sonrada emzirmeye başlayabilirsin demişti hatta şöyleki iğneden dolayı ağzımız uyuşur ya o uyuşuk geçtiği anda emzirebilirsin demişti o zaman daha küçük olduğu için süt sağmıştım ama şuan yemek yiyor sen sağmasanda olur çorbasını yemeğini yedir daha rahat olur en fazla 4 saat emzirmezsin

Dun geceden arta kalanlar ☺☺
uuykusuz ama mutlu gorunmeye calisanbir anne ,mutsuz ve hasta bir çocuk.

gayet güzel görünüosunuz cnmm..
maşallah size

çok geçmiş olsun cnm o durumlarda ateşten sıtma tutuo
dikkat li olmak lazım havale geçirebilir allah korusun örtmicen
yani neyseki düşmüş sonra havalrdan cnm olur yani evet üzülüoruz
rabbim daha ağırlarından korusun inş.çocuktur hasta olacak yani.

sizede geçmiş olsun cnm baya şeyler
geççirmiş yavrucakk.üzülmezmiyz cnm annelik böle işte
geçer merak etme sakin ol rahat ol ki yavrucuğuna yardımcı olabilesin..

Arkadaşlar..
Oğlum dün oyuncaklarıyla oynarken oyuncaklarını topladığımız sepetin kenarına yüzü değdi düşmedi yani değdi..
Dizlerinin üzerindeydi dengesini hafif kaybetti yan yattı yüzü oraya değdi ama yine de böyle oldu yüzü çok kötü oldu sabah çektim bunu da.. Gözünün kenarında var bir de dudağının üstünde hafif bir iz var...
Pişik kreminden sürdüm ne süreceğimi bilemedim..
Sudocrem var bebek bakım kremi ondan alsam sürebilir miyim?
Zaten soracaktım size burası kuru memleket ya yüzü felan da kuruyor bazen hangi kremi yüzüne felan sürebilirim?

oyy kiyamam ya cok gecmis olsun atesi niye farkedilmedi ki acaba.. İnsallah yukselmez tekrar.. Cok zor yaa kizimin da agzi hasta olacak gibi kokuyor gece de mizmizlandi durdu uyku arasinda hasta olacak diye cok korkuyorum.. O kadar zor ki Allah yardimcin olsun.. Anne kucaginda hastaliklarinin yuzde otuzu gidermiş ondan bizi istiyorlar..

size de cok gecmis olsun canim ya cok zor bebise de sana da.. Umarim atlatirsiniz hastaliklari da ve tum kisi hastaliksiz gecirirsiniz..

Allah'im ya kiyamam... çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım. noldu böyle birden herkese..

Çok teşekkür ederim canim. Ya anestezi ve film cekildiginde o sütü sagmamiz gerekiyor yani mutlaka öyle mi.

yani anestezi veya film aldığım için sağmam gerektiğini söylemedi o anda bebeğim küçük dört saat aç kalmasın diye sütünü sağ biberonla verirsin aç kalmasın dört saat sonra emzirmeye başlarsın dedi ama senin dediğinde mantıklı çocuk aç kalıp kalmamasından ziyade anestezi aldığım için belki hemen emzirme dedi bilemiyorum bunu sormak lazım diş hekimine canım

Kizlar bugun 1 yas asimiz varda bizim ogleden sonra olacak acaba bu asi ates yapiormu yaptiranlardan bilgi alabilirmyim

oy tosuncuk kıyamam ya bişey yok gibi cnm
merak etme ufak çizilmiş bizimki bi ara çok yapıodu
valla ne zama gitsdem bi yeri çizikti yerlerinde durmuolarki
oluyo yani..cnm bence nemlendirici krem olabilir ama bebe yağı
da kullanabilirsin bizim mesela kızarıklarından dolayı bi krem vermişti
mustela nemlendirici çok iyi ama pahalı biraz bizim cilt sıkıntı die aldım yani.
sen bebe yağı sürebilirsin bence vardır bence evde.

Kizlar bugun 1 yas asimiz varda bizim ogleden sonra olacak acaba bu asi ates yapiormu yaptiranlardan bilgi alabilirmyim

bizde yapmadı cnm çok rahattık.

Ins bizede olms tesekkur ettim

Allah şifa versin çok zor

Kış gelmiyor havalar bir tuhaf çocuklar hep hasta

Kocam yeni doğum yapan görümceme söz verdi bebeğin yatak odası takımını almak için.aslında görümcemi severim iyi kız..ama beyinin ailesi baya varlıklı olduğu içinkolay kolay beğenmiycek şimdi bizimde o kadar rahat harcama yapacak durumumuz yok.eee bebeğimizde küçük masrafımız çok.kendi bebeğimize çilek mobilyadan 2500 civarı bir takım almıştık.o çilek istemez mutlaka.kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…