gecmis olsun canimm sizedee ama çoğumuz oyleyiz mecbur kullaniyoruzGünaydın yorgun annelerr.
Çocuklarımızın çoğu hasta rabbim tez zamanda şifalarını versinn.
Benimkide hasta ya anlamıyorum ve çok üzülüyorum ilaçla büyüyorr.
6 kasım ateş ateş düş.antibiyotik
11 kasım burun akıntısı peditus ve bir şurup daha
25 kasım öksürük burun akıntısı allahtan doktor mecbur kalmadıkça ilaç yok dedi sadece akşamları peditus bi kaç günn.
Bir ayın içinde yaşanan.üzülüyorum, kahroluyorum ama elden ne gelirr.hep ilaç hep ilaç.
Yavrularımız bi an önce iyileşsinn
geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versinMerhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka
Merhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka
Uyku da yemek kadar önemli olduğundan 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmek gerekir
Çok teşekkürler arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı Ömürler versin. Malesef ateşimiz tam olarak düşmüyor. Moralim çok bozuk, oğlum hiçbirşey yemiyor3 gündür ev işi, yemek hiçbirşeyle uğraşmıyorum, sadece oğluma odaklandım. Yavrumun Ateş'i 38-39 arasında inip çıkıyor. Nolur dularınızı esirgemeyin.
ben 3 yada 4 aylıktı kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım emzirdiğin için zaman sütünü sağ emmediği an verirsin demişti 3,4 saat sonrada emzirmeye başlayabilirsin demişti hatta şöyleki iğneden dolayı ağzımız uyuşur ya o uyuşuk geçtiği anda emzirebilirsin demişti o zaman daha küçük olduğu için süt sağmıştım ama şuan yemek yiyor sen sağmasanda olur çorbasını yemeğini yedir daha rahat olur en fazla 4 saat emzirmezsinKızlar benim çok fena dişim ağrıyor. Ve fakat dr a gitmeye cesaretim yok.
Şöyle ki gider gitmez bir film cekecek büyük ihtimal ve tedavi yaparken anestezi uygulayacak.
Ben emziriyorum. Nasıl olacak bu iş?
Aranızda dişini tedavi ettiren var mi emzirirken.
Dun geceden arta kalanlar ☺☺
uuykusuz ama mutlu gorunmeye calisanbir anne ,mutsuz ve hasta bir çocuk.
Merhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka
Günaydın yorgun annelerr.
25 kasım öksürük burun akıntısı allahtan doktor mecbur kalmadıkça ilaç yok dedi sadece akşamları peditus bi kaç günn.
Bir ayın içinde yaşanan.üzülüyorum, kahroluyorum ama elden ne gelirr.hep ilaç hep ilaç.
oyy kiyamam ya cok gecmis olsun atesi niye farkedilmedi ki acaba.. İnsallah yukselmez tekrar.. Cok zor yaa kizimin da agzi hasta olacak gibi kokuyor gece de mizmizlandi durdu uyku arasinda hasta olacak diye cok korkuyorum.. O kadar zor ki Allah yardimcin olsun.. Anne kucaginda hastaliklarinin yuzde otuzu gidermiş ondan bizi istiyorlar..Merhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka
size de cok gecmis olsun canim ya cok zor bebise de sana da.. Umarim atlatirsiniz hastaliklari da ve tum kisi hastaliksiz gecirirsiniz..Günaydın yorgun annelerr.
Günaydın yorgun annelerr.
ben 3 yada 4 aylıktı kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım emzirdiğin için zaman sütünü sağ emmediği an verirsin demişti 3,4 saat sonrada emzirmeye başlayabilirsin demişti hatta şöyleki iğneden dolayı ağzımız uyuşur ya o uyuşuk geçtiği anda emzirebilirsin demişti o zaman daha küçük olduğu için süt sağmıştım ama şuan yemek yiyor sen sağmasanda olur çorbasını yemeğini yedir daha rahat olur en fazla 4 saat emzirmezsin
yani anestezi veya film aldığım için sağmam gerektiğini söylemedi o anda bebeğim küçük dört saat aç kalmasın diye sütünü sağ biberonla verirsin aç kalmasın dört saat sonra emzirmeye başlarsın dedi ama senin dediğinde mantıklı çocuk aç kalıp kalmamasından ziyade anestezi aldığım için belki hemen emzirme dedi bilemiyorum bunu sormak lazım diş hekimine canımAllah'im ya kiyamam... çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım.noldu böyle birden herkese..
Çok teşekkür ederim canim. Ya anestezi ve film cekildiginde o sütü sagmamiz gerekiyor yani mutlaka öyle mi.
Arkadaşlar..
Oğlum dün oyuncaklarıyla oynarken oyuncaklarını topladığımız sepetin kenarına yüzü değdi düşmedi yani değdi..
Dizlerinin üzerindeydi dengesini hafif kaybetti yan yattı yüzü oraya değdi ama yine de böyle oldu yüzü çok kötü oldu sabah çektim bunu da.. Gözünün kenarında var bir de dudağının üstünde hafif bir iz var...
Pişik kreminden sürdüm ne süreceğimi bilemedim..
Sudocrem var bebek bakım kremi ondan alsam sürebilir miyim?
Zaten soracaktım size burası kuru memleket ya yüzü felan da kuruyor bazen hangi kremi yüzüne felan sürebilirim?
Eki Görüntüle 1701871 Eki Görüntüle 1701873
Kizlar bugun 1 yas asimiz varda bizim ogleden sonra olacak acaba bu asi ates yapiormu yaptiranlardan bilgi alabilirmyim
Bizde yapmadı cnm. İlk gün huzursuzluk yapti sadece..Kizlar bugun 1 yas asimiz varda bizim ogleden sonra olacak acaba bu asi ates yapiormu yaptiranlardan bilgi alabilirmyim
Ins bizede olms tesekkur ettimoy tosuncuk kıyamam ya bişey yok gibi cnm
merak etme ufak çizilmiş bizimki bi ara çok yapıodu
valla ne zama gitsdem bi yeri çizikti yerlerinde durmuolarki
oluyo yani..cnm bence nemlendirici krem olabilir ama bebe yağı
da kullanabilirsin bizim mesela kızarıklarından dolayı bi krem vermişti
mustela nemlendirici çok iyi ama pahalı biraz bizim cilt sıkıntı die aldım yani.
sen bebe yağı sürebilirsin bence vardır bence evde.
bizde yapmadı cnm çok rahattık.
Tesekkur ettim cvpladns icinBizde yapmadı cnm. İlk gün huzursuzluk yapti sadece..
Allah şifa versin çok zorMerhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka
Kış gelmiyor havalar bir tuhaf çocuklar hep hastaGünaydın yorgun annelerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?