Bizim ateş olmadı çok şükür cnmKizlar bugun 1 yas asimiz varda bizim ogleden sonra olacak acaba bu asi ates yapiormu yaptiranlardan bilgi alabilirmyim
Bizde serumla beraber veriyorum 2 cc.her ikisinide sulandırıyorum ben amaa yanlışmı yaptım acaba.Doktorun tavsiyeleri önce gelir diyerek bende şunları Söyleyeyim biz ventolini bire bir serum fizyolojik ile sulandırıp veriyoruz çünkü çocuklarda çarpıntı yapıyor direkt verilince yani 1 cc ventolin 1 cc sf çekip hazneye koyup öyle solutuyoruz
Pulmicort 0.25 dir zaten onu yarım kullanıyorsundur onu biz sulandırmıyoruz ama pulmicort solurken Gözlerine gelmemesine dikkat et birde bittikten sonra yüzünü yıka ara ara maskeyi kaynar suyla yıkarsın
Ağzı açık alsa iyi olur ama bebekte bunu Sağlamak zor tabi ama ağlıyorlar genelde solurken o Yüzden ağızları açık oluyor
Çok teşekkur ederim. Ben hamıleyken mobilya bakmaya gittk bebek için. Elazığ da meltem bebeland var ordan model bependk çok para soyledıler bır dolap birde karyola 4 bin lira. Sonra eşim aynısını yapmaya karar verdı.ve ondan bıle daha güzel oldu. Sunta yı da en ıyı yerden istedik. Şehr dısına da cıkıyorz bilginz olsn.ay bayıldım çok güzel olmuş gerçekten model
siz biyerden mi bulup yaptınız peki modeli
bende böle büyüyen karyola istedim sonra park yatak
aldım ne bilim ama sizin çok şık olmuş
valla keşke yakın olsan bizede yapsa :):):)
güle güle kullansın kuzucuk
Cnm ben içmeyince iğne yapılan şırıngayla veriyorumm.yalnış yazdıysam kusura bakmayınn[/QUOTE][QUOTE="berraq, post: 43783021, member: 5ınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Allah eksikliğinizi göstermesin. Kendm hasta olsam bu kadar umursamam ama bebek insanın kalbıymş beynıymış,onsuz yaşayamam..poyraz yemek yemediği gibi ilaçlarını da içmiyor ağzından atıyor. Çocuğu hasta olan ailelere acil şifalar dilerim. Allah herkese yardım etsin
Bizimde olmadii sukurr su ana denk yanliz bnm bebegme alerji yapti sanirim sirtti fisir fisir olmus boleBizim ateş olmadı çok şükür cnm
Guzelmis canim gule gule kullanin sagol
Ayyy şu seker cikolata konusunda etrafimda cok cahil insan varki millete dert anlatmaktan biktimkeşke benimkide biraz korksa bu konuda :)
ama hiç şunu yemesin diyorum mesela şeker
olabildiğince uzak dursun onada ihtiyacı var dio
vermek istiyor 1 yaşına kadar tuttum da daha fazla bişey diyemiorum
sen yemedn mi neyin var oda can onu yemesin bunu yemesin nereye kadar büyüyünce
zaten alışıcak deyip sinir bozuyo oyüzden aman diorum çocuğum iyi olsunda napım.
kaç yaşındasın peki.
Bende oda yaptim ama bos bos duruyo park yatak kullaniliyo sadece zaten canim sikinti yapma bosunaay bayıldım çok güzel olmuş gerçekten model
Atolyeniz varda niye hazirlara bakiyosun canim ne guzel caninin istedigini yaptirirsin esine sanslisin
Aynen oyle. Kocam hersyn en ıyısını almak ıster bize. Hele kı söz konusu çock ise gözm dısardakı mob kalmasın dıye oyle bi teklıf etti. Ama ben o kadar para ödetmem onaAtolyeniz varda niye hazirlara bakiyosun canim ne guzel caninin istedigini yaptirirsin esine sanslisin
Bizde park yatakta var bizm odadaykrn onda yattıay bayıldım çok güzel olmuş gerçekten model
Yo sakınca olmaz sulandırmaktan maskeyi taktırmıyor mu öyle direkt hazneyle çok boşa da gidiyor sağa sola..Bizde serumla beraber veriyorum 2 cc.her ikisinide sulandırıyorum ben amaa yanlışmı yaptım acaba.
Maskesiz veriyorum havayı ve gözlere dikkat etmemiştimmm.
Teşkürlerrr carputicimm öğrendiklerim içinn
en kısa sürede iyileşir inşallahMerhaba kızlar. Yeni geldk acilden. Poyraz 10 gibi yattı, yarın sabah poliklinik den sıra almştm kontrole gtrcktm ama kalktığnda titreme almştı çocuğu eşimle çok korktuk poyraz inliyordu. Üşüdü sandm ıyıce sardım sarmaladm ateş ölçtk 37. Hastaneye koştuk ölçütler 41 olmş. Beynmzden vuruldk. Dr soydu soğuk kompleks uyglandu yarım saat sonra 36 oldu. Oğlum çok ağladı anne anne dıye kucağmdan inmedi babasına gıtmedi. Çoj ağladm bu nasıl bir gün. Artk kımseye gıtmeyen, hatta babasına bıle gitmeyen, yüzü gülmeyen bir çocuğa dönüştü. Düzeni alt üst oldu. Ben ne yapacam çok merak ediyorum dıye omzum tutuldu boyun fıtığım devreye girdi. Şimdi de çocğn basnda oturmuşum. Sen nelre kadrmişsin annelık?. Çok ağır duygusallık yaşıyorum her dakka
aslında 2500 makul rakam keşke razı olsa..biz modokoda bebek doğmadan önce yaptırmıştık(1 sene önce) biraz daha maliyetli oluyo..Kocam yeni doğum yapan görümceme söz verdi bebeğin yatak odası takımını almak için.aslında görümcemi severim iyi kız..ama beyinin ailesi baya varlıklı olduğu içinkolay kolay beğenmiycek şimdi bizimde o kadar rahat harcama yapacak durumumuz yok.eee bebeğimizde küçük masrafımız çok.kendi bebeğimize çilek mobilyadan 2500 civarı bir takım almıştık.o çilek istemez mutlaka.kafam karışık
Ben bu konuda yol gösterecek tecrübeye sahip değilim. Sizin düzeninizi ve bebeğinizi bilmiyorum. Her ailenin ve her bebeğin düzenini farklılık gösteriyor. Bazı bebekler çok rahat uyum sağlarken bazı bebekler direniyor. Bebeğinize, yaşam şartlarınıza uygun bir yöntem mutlaka vardır ama bunu ancak siz bulup uygulayabilirsiniz. Ağlamasına izin vermek bazen buna dayanmak ilk işiniz olabilir. Ama dediğim gibi bu tamamen sizin düzeniniz ile ilgili.
Selamlar; olabildiğince uygulamaya çalışıyorum diyelim. Bende çalışan bir anneyim, tüm gün uzak kalmak çok zor. İnsan akşam olup eve gidince yapamadığı ne varsa yapmak istiyor. Ama kendimi frenliyorum çoğu zaman. Örneğin ben doktorumun söylediklerinin çok dışına çıkmadım çoğu zaman. 2 saatte 1 emzirmek gerekiyorsa öyle oldu. Çok emzirmenin bebeğin midesinde nelere yol açtığını bilgisayar ortamında izletmişti. Olabildiğince bir düzen oluşturmaya çalıştım. İlk zamanlar bu düzene uymak tabi ki mümkün değildi. Ağlamalar,uykusuz geceler. Ama ben memeyi hiç bir zaman susturucu olarak kullanmadım. Gece beslenmesini kesmek biraz zahmetli oldu diyebilirim. Açlıktan değil, tamamen duygusal olarak uyandığına karar verdim. Uyandığı zaman beslemedim,sırtını okşayıp,yanında olduğumu hissettirmek yeterli oldu. Arada bir ufak denemeleri olsa da, geceleri uyku düzenimiz şimdilik iyi gibi.
Bu arada güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Mesleğimle ilgili midir, bilemiyorum ama avukatım.
Bazen keyif yapmalarını da izlemek hoş tabi, ben biraz da ileride bu davranışlarından vazgeçirmeye çalışırken daha çok üzülürler ve yorulurlar diye korkuyorum açıkçası. Bir çok forumda veya blogta 4-5 yaşlarına gelmiş hatta daha ileri yaşlarda ki çocukların halen daha düzenli bir uykusunun olmadığını, cicibebeli sütlerle beslendiklerini okuyunca biraz frenleyip duygusaldan ziyade gerçekçi düşünmeye çalışıyorum. Ama sonuçta bende bir anneyim, arada bizimde kızımla kaçamaklarımız olmuyor değil.
meslektaşmışız ben de avukatım :) marmara üniversitesi mezunuyum.hamile olunca birkaç kez kanama geçirdim işi bıraktım.siz devam ediyosunuz heralde hangi şehirdesiniz(sakıncası yoksa)Ben bu konuda yol gösterecek tecrübeye sahip değilim. Sizin düzeninizi ve bebeğinizi bilmiyorum. Her ailenin ve her bebeğin düzenini farklılık gösteriyor. Bazı bebekler çok rahat uyum sağlarken bazı bebekler direniyor. Bebeğinize, yaşam şartlarınıza uygun bir yöntem mutlaka vardır ama bunu ancak siz bulup uygulayabilirsiniz. Ağlamasına izin vermek bazen buna dayanmak ilk işiniz olabilir. Ama dediğim gibi bu tamamen sizin düzeniniz ile ilgili.
Selamlar; olabildiğince uygulamaya çalışıyorum diyelim. Bende çalışan bir anneyim, tüm gün uzak kalmak çok zor. İnsan akşam olup eve gidince yapamadığı ne varsa yapmak istiyor. Ama kendimi frenliyorum çoğu zaman. Örneğin ben doktorumun söylediklerinin çok dışına çıkmadım çoğu zaman. 2 saatte 1 emzirmek gerekiyorsa öyle oldu. Çok emzirmenin bebeğin midesinde nelere yol açtığını bilgisayar ortamında izletmişti. Olabildiğince bir düzen oluşturmaya çalıştım. İlk zamanlar bu düzene uymak tabi ki mümkün değildi. Ağlamalar,uykusuz geceler. Ama ben memeyi hiç bir zaman susturucu olarak kullanmadım. Gece beslenmesini kesmek biraz zahmetli oldu diyebilirim. Açlıktan değil, tamamen duygusal olarak uyandığına karar verdim. Uyandığı zaman beslemedim,sırtını okşayıp,yanında olduğumu hissettirmek yeterli oldu. Arada bir ufak denemeleri olsa da, geceleri uyku düzenimiz şimdilik iyi gibi.
Bu arada güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Mesleğimle ilgili midir, bilemiyorum ama avukatım.
Bazen keyif yapmalarını da izlemek hoş tabi, ben biraz da ileride bu davranışlarından vazgeçirmeye çalışırken daha çok üzülürler ve yorulurlar diye korkuyorum açıkçası. Bir çok forumda veya blogta 4-5 yaşlarına gelmiş hatta daha ileri yaşlarda ki çocukların halen daha düzenli bir uykusunun olmadığını, cicibebeli sütlerle beslendiklerini okuyunca biraz frenleyip duygusaldan ziyade gerçekçi düşünmeye çalışıyorum. Ama sonuçta bende bir anneyim, arada bizimde kızımla kaçamaklarımız olmuyor değil.
bu 2 ilacı benim oğlum doğduğundan beri 4. kez kullanıyor şu aralar..annem ve ananem hiç istemiyolar bu ilaçları solumasını.eskiden bu ilaçlarmı vardı filan diyolar.erkek kardeşim cerrahpaşa tıp fakültesinde stajer dr o da verilmesinden yana olduğu için kullanıyoruz..inşallah bebeklerimize bi zararı olmaz uzun vadede..pulmicort
ventolin ilaçların ismi canım
Astım olmaması için sanırım soğuk olani öneriyor drlar.Çok soru sordum bugün ama arkadaşlar buhar makinesi almak istiyorum oğlum için...
Burası zaten kuru bir memleket bir de kombi yanınca sabah boğazımız çatallaşıyor bildiğiniz..
Ama baktım sıcak var soğuk var...
Kullanan var mı aranızda memnun olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?