2014 Kasım Anneleri

[QUOTE="berraq, post: 43783021, member: 5ınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Allah eksikliğinizi göstermesin. Kendm hasta olsam bu kadar umursamam ama bebek insanın kalbıymş beynıymış,onsuz yaşayamam..poyraz yemek yemediği gibi ilaçlarını da içmiyor ağzından atıyor. Çocuğu hasta olan ailelere acil şifalar dilerim. Allah herkese yardım etsin [/QUOTE]
Cnm ben içmeyince iğne yapılan şırıngayla veriyorumm.yalnış yazdıysam kusura bakmayınn

Bizde serumla beraber veriyorum 2 cc.her ikisinide sulandırıyorum ben amaa yanlışmı yaptım acaba.
Maskesiz veriyorum havayı ve gözlere dikkat etmemiştimmm.
Teşkürlerrr carputicimm öğrendiklerim içinn

@beyhanaz ZEBEBEK .bu bizim imalatimiz esimin atölyesinde yapıldı. ☺

ay bayıldım çok güzel olmuş gerçekten model
siz biyerden mi bulup yaptınız peki modeli
bende böle büyüyen karyola istedim sonra park yatak
aldım ne bilim ama sizin çok şık olmuş
valla keşke yakın olsan bizede yapsa :):):)
güle güle kullansın kuzucuk

Çok teşekkur ederim. Ben hamıleyken mobilya bakmaya gittk bebek için. Elazığ da meltem bebeland var ordan model bependk çok para soyledıler bır dolap birde karyola 4 bin lira. Sonra eşim aynısını yapmaya karar verdı.ve ondan bıle daha güzel oldu. Sunta yı da en ıyı yerden istedik. Şehr dısına da cıkıyorz bilginz olsn.

Cnm ben içmeyince iğne yapılan şırıngayla veriyorumm.yalnış yazdıysam kusura bakmayınn[/QUOTE]
Teşekkür ederim oda ıyı bır fıkır deneyecm akşm antbıyotk verirken

Ayyy şu seker cikolata konusunda etrafimda cok cahil insan varki millete dert anlatmaktan biktim
"Nasil olsa yiycekmis " ben engelleyebildigim zamana kadar yemesinde artik okula baslayinca allah kerim

Bende oda yaptim ama bos bos duruyo park yatak kullaniliyo sadece zaten canim sikinti yapma bosuna

Bizde park yatakta var bizm odadaykrn onda yattı

Bizde serumla beraber veriyorum 2 cc.her ikisinide sulandırıyorum ben amaa yanlışmı yaptım acaba.
Maskesiz veriyorum havayı ve gözlere dikkat etmemiştimmm.
Teşkürlerrr carputicimm öğrendiklerim içinn
Yo sakınca olmaz sulandırmaktan maskeyi taktırmıyor mu öyle direkt hazneyle çok boşa da gidiyor sağa sola..
Gözlerini kapatsan iyi olur birde yüzünü yıka sonra

en kısa sürede iyileşir inşallah

aslında 2500 makul rakam keşke razı olsa..biz modokoda bebek doğmadan önce yaptırmıştık(1 sene önce) biraz daha maliyetli oluyo..

meslektaşmışız ben de avukatım :) marmara üniversitesi mezunuyum.hamile olunca birkaç kez kanama geçirdim işi bıraktım.siz devam ediyosunuz heralde hangi şehirdesiniz(sakıncası yoksa)

pulmicort
ventolin ilaçların ismi canım
bu 2 ilacı benim oğlum doğduğundan beri 4. kez kullanıyor şu aralar..annem ve ananem hiç istemiyolar bu ilaçları solumasını.eskiden bu ilaçlarmı vardı filan diyolar.erkek kardeşim cerrahpaşa tıp fakültesinde stajer dr o da verilmesinden yana olduğu için kullanıyoruz..inşallah bebeklerimize bi zararı olmaz uzun vadede..

Astım olmaması için sanırım soğuk olani öneriyor drlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…