2014 Kasım Anneleri

Canım ya...
Allah yardımcın olsun...
Okurken hepsi gözümde canlandı..
Oğlumu düşündüm..
Gerçekten işin ne kadar zor..
O yavru için de çok zor..
Biran önce atlatın inşallah bu zor durumu...

Inan seni o kadar ii anliorumki ben sukur emziriorum ama arastirmalarima gore nedense bu sut alerjisi diyetinde hep annelerin sutu kesilmis yada bebek emmeyi reddetms bende korkuorm ole olacak die.. Basima bole birsey gelinceye kadar hayatimizda sut urunlerinin bu kadar onemi oldugunu hayatimizda bu kadar var oldugunu bilmiordum.. Esim bizim bu durumumuzu unutup hazir ayran almis gelmis canim cekti diye aksam eymen normalde bayilirdi ayrana normaldee hic birseyi agzina goturmeyen cocuk sen posetlern icinden ayran bardagini bul bole icmeye caliordu agzina goturup goturup elinden zorla almak zorunda olmak o kadar zoruma gitti kii .. Rabbim yardimcimiz olsun

aynen dolapla şifonyerini kullanıyorum yetmiyo bile yer kalmıyor artık kıyafetlere

ne güzel benimki hala yürümüyor
çok istiyorum artık yürümesini ama hemen oturuyor korkuyo

allah yardımcınız olsun canım
bizimde ilk başlarda bi ishal olmuştu yavrum alerji oldu sanmıştım ve o günlerimi unutmuyorum mahvolmuştum napıcam diye çok şükür değilmiş
o mamaları bende araştırmıştım ozamanlar
inşallah biranönce geçer canım ya

ne güzel benimki hala yürümüyor
çok istiyorum artık yürümesini ama hemen oturuyor korkuyo

Biz de öyle öyle başladık canım... Zaten bizim gel gel dememize kalmadı hiç...
Aktivite masası koltuklara biraz yakın olduğu zamanlar kendi kendine ordan oraya geçerdi cesareti çoktu demekki : )
Sonra sonra çok hoşuna gitti şimdi deli gibi hiç durmuyor ordan oraya dönüp duruyor : )

benimkide uzun zamandır 8 aydan beri koltuklarda yürüyo tutunarak ordan oraya geçiyor ama işte kısmet bakalım

ay cnm ya valla içim acıo sen böyle yazarken
kıyamam kuzuma yaa nolcak ki böyle bir çözümü olmalı yani.
bende gündüz veremiom anne sütü diye üzülüorum hep
ama en azından akşam veriyorum yada yoğurt vs yiyebiliyor.
doktor ne diyo peki duruma.sıkma canını yavrumun kaderide buymuş.
sebze et vs falan yiyo dimi sadece süt ürünlerini yemio sende onlardan
ver napıcan mamaya da alışır belki biraz zaman ver.

benimkide uzun zamandır 8 aydan beri koltuklarda yürüyo tutunarak ordan oraya geçiyor ama işte kısmet bakalım

Valla benim oğlum çok tembeldi ya..
10,5 aylıktı emeklemeye başladığında..
Koltuklardan tutunup gezmesi de herhalde 11,5 ayı bulmuştu : )

Valla benim oğlum çok tembeldi ya..
10,5 aylıktı emeklemeye başladığında..
Koltuklardan tutunup gezmesi de herhalde 11,5 ayı bulmuştu : )
Bizimkide dogum gununde emekleme basladi koltuklarda 11 ci ayindan beri tutunuor 26 kasim dogduk suan iki koltuk arasnda bagimsiz gelip gidior ama tamamen kalkmasi bile durumdaykn kac ayi buluo tecrubeli bi anne olarak

seninki yürümüyomuydu canım
benimki çoktan yürüdü başa çıkamıoz valla
yürümesini çok istedim ama çok zor yani yürüyen çocuk
sürekli takip isityo heryere giriyo:):)
fazla heveslenmeyinn canlarımmm aşırı yoruyo yanii :):)
ama evde bıdır bıdır bşeyin gezmeside harikaaa...

Bizimkide dogum gununde emekleme basladi koltuklarda 11 ci ayindan beri tutunuor 26 kasim dogduk suan iki koltuk arasnda bagimsiz gelip gidior ama tamamen kalkmasi bile durumdaykn kac ayi buluo tecrubeli bi anne olarak

Sadece sizler kadar tecrübeliyim canım...
İlk tecrübelerimi oğlumla ediniyorum...
Bebekten bebeğe değişiyor sanırım..
Kuzenimin oğlu 7 aylıkken emekledi 10-11 aylıkken yürüdü..
Benim oğluma da cessaret yeni geldi sanırım...
2 haftadır ufaktan vardı denemeleri ama kısa mesafeydi şimdi baya baya yürüyor : )
İlk bağımsız adımlarını 15 kasımda attı minik minik.. Sonrası yavaş yavaş geldi işte..

Yok canım yani yürümek denmezdi söylemiştim ya minik minik bi kaç bağımsız adımı vardı ama artık bildiğin yürüyor....
Şimdilik daha işime geldi canım yürümesi sanki..
Önceden işim olsa odada bıraktığım an ağlıyordu emekleyip gelmiyordu bile..
Şimdi hevesli ya peşime geliyor..
Düşse de popo üstü düşüyor genelde..

İnşallah bir an once geçer su alerji illeti canim efsun

Masaallah ne diyelim nazarimiz degmesin rabbim emin adimlarla daima yurumeyi nasip etsin :))

Ama kizlar var ya yurudukce kilo kaybedecekler sanirim bizimki daha iki koltukdan koltuga gidp hareketlenmeyle 700 800 grm verms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…