- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
Inan seni o kadar ii anliorumki ben sukur emziriorum ama arastirmalarima gore nedense bu sut alerjisi diyetinde hep annelerin sutu kesilmis yada bebek emmeyi reddetms bende korkuorm ole olacak die.. Basima bole birsey gelinceye kadar hayatimizda sut urunlerinin bu kadar onemi oldugunu hayatimizda bu kadar var oldugunu bilmiordum.. Esim bizim bu durumumuzu unutup hazir ayran almis gelmis canim cekti diye aksam eymen normalde bayilirdi ayrana normaldee hic birseyi agzina goturmeyen cocuk sen posetlern icinden ayran bardagini bul bole icmeye caliordu agzina goturup goturup elinden zorla almak zorunda olmak o kadar zoruma gitti kii .. Rabbim yardimcimiz olsunIsterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
aynen dolapla şifonyerini kullanıyorum yetmiyo bile yer kalmıyor artık kıyafetlereçok güzel olmuş valla tabi model araştırıp
bakmak çok iyi ona göre yaptırırsın valla sade ve güzel sade
şeyleri herzman beğenmişimdir evet çok pahalı ya bende şuan alamam
işim sunta zaten burdan plakayı alıcam ebatlamaya kestiricem montaj için artık birini
bulucam bakalım.siz nerdeydiniz.
aynen öle ne kadar yemese kardır diyorum
ama bakalım zaten 2 yaşına gelsin inş.kreşe vericem durumlar
iyi olursa tabi anlamıolar ya siz bakıosunuz sadece vazife olmayan şeye
ne diye karışıyosunuz dimi hep diorum çocuğuma bişey olsa dünyayı yakarım
bi kere kabız oldu muzdan verme demiştim sonra vermedi bişey gene bişey olur benden
bilir die ama şimdi gene aynı he şeker çikolata vermedi daha ama gzili vermediyse tabi gündüzler:)
ya dolap önemli şuan aslında eşimle dolabında raflar
vardı 2 rafı ona ayırdım öle duruo valla sıkıntı yani
büyüdükçe kıyafette artıo daha küçük gerçi odas için pek
önerilmiyor aslında 2 yaşından önce ayrı yatması ama bakalım..
2500 evet iyi de modoko çok
pahalı fiyatlar veriyor benim evim modoko
da bi gezelim dedim bi ara ama fena yanii:):):)
ne güzel benimki hala yürümüyorGünaydın arkadaşlar..
Sanırım site bakımdan yeni çıkmış kimsecikler yok...
Ben geldim...
Oğlum artık tay tay yürüyor : )
Panguenim benim popo üstü de az düşmüyor tabi ama evde dolaşan minik bir erkeğim var artık..
Çok mutluyum...
allah yardımcınız olsun canımIsterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Icim eriyor..
ne güzel benimki hala yürümüyor
çok istiyorum artık yürümesini ama hemen oturuyor korkuyo
benimkide uzun zamandır 8 aydan beri koltuklarda yürüyo tutunarak ordan oraya geçiyor ama işte kısmet bakalımBiz de öyle öyle başladık canım... Zaten bizim gel gel dememize kalmadı hiç...
Aktivite masası koltuklara biraz yakın olduğu zamanlar kendi kendine ordan oraya geçerdi cesareti çoktu demekki : )
Sonra sonra çok hoşuna gitti şimdi deli gibi hiç durmuyor ordan oraya dönüp duruyor : )
Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Icim eriyor..
benimkide uzun zamandır 8 aydan beri koltuklarda yürüyo tutunarak ordan oraya geçiyor ama işte kısmet bakalım
Bizimkide dogum gununde emekleme basladi koltuklarda 11 ci ayindan beri tutunuor 26 kasim dogduk suan iki koltuk arasnda bagimsiz gelip gidior ama tamamen kalkmasi bile durumdaykn kac ayi buluo tecrubeli bi anne olarakValla benim oğlum çok tembeldi ya..
10,5 aylıktı emeklemeye başladığında..
Koltuklardan tutunup gezmesi de herhalde 11,5 ayı bulmuştu : )
Günaydın arkadaşlar..
Sanırım site bakımdan yeni çıkmış kimsecikler yok...
Ben geldim...
Oğlum artık tay tay yürüyor : )
Panguenim benim popo üstü de az düşmüyor tabi ama evde dolaşan minik bir erkeğim var artık..
Çok mutluyum...
Biz de öyle öyle başladık canım... Zaten bizim gel gel dememize kalmadı hiç...
Aktivite masası koltuklara biraz yakın olduğu zamanlar kendi kendine ordan oraya geçerdi cesareti çoktu demekki : )
Sonra sonra çok hoşuna gitti şimdi deli gibi hiç durmuyor ordan oraya dönüp duruyor : )
Bizimkide dogum gununde emekleme basladi koltuklarda 11 ci ayindan beri tutunuor 26 kasim dogduk suan iki koltuk arasnda bagimsiz gelip gidior ama tamamen kalkmasi bile durumdaykn kac ayi buluo tecrubeli bi anne olarak
seninki yürümüyomuydu canım
benimki çoktan yürüdü başa çıkamıoz valla
yürümesini çok istedim ama çok zor yani yürüyen çocuk
sürekli takip isityo heryere giriyo:):)
fazla heveslenmeyinn canlarımmm aşırı yoruyo yanii :):)
ama evde bıdır bıdır bşeyin gezmeside harikaaa...
8.45 :))Çocuklarmz aynı gün doğmuş. Benm ki sabah 7 50 de. Senin?
İnşallah bir an once geçer su alerji illeti canim efsunIsterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Icim eriyor..
Masaallah ne diyelim nazarimiz degmesin rabbim emin adimlarla daima yurumeyi nasip etsin :))Sadece sizler kadar tecrübeliyim canım...
İlk tecrübelerimi oğlumla ediniyorum...
Bebekten bebeğe değişiyor sanırım..
Kuzenimin oğlu 7 aylıkken emekledi 10-11 aylıkken yürüdü..
Benim oğluma da cessaret yeni geldi sanırım...
2 haftadır ufaktan vardı denemeleri ama kısa mesafeydi şimdi baya baya yürüyor : )
İlk bağımsız adımlarını 15 kasımda attı minik minik.. Sonrası yavaş yavaş geldi işte..
Masaallah ne diyelim nazarimiz degmesin rabbim emin adimlarla daima yurumeyi nasip etsin :))
Maskoya modokoya bakıcağız.sizin takımın fotoğrafı varmıCanım bende maskodan almıştım mobilyayi. Tavsiye ederim can bebe adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?