Bizimde olmadii sukurr su ana denk yanliz bnm bebegme alerji yapti sanirim sirtti fisir fisir olmus bole
Bnde ole bi suphe vardii canim zaten bu kuskulari yenmek icin test ysptirip ole asi yaprirdm yokms cok sukur cunku alerjisi olsa acilik olurmsz asidn hmn snra bi arkdsimn basina gelmisti.. Bizm ya sut alerjimsden kaynkli oldu yadsa baska birse daha alerjsi var anlayamdm.. Yada sicakdan dun kalin giydirmstmÇok güzelmiş Güle güle kullanin.:)
Ewet bu aşı alerjisi olan bebeklerde kızarma yapiomus. Yumurta alerjisi var ise özellikle. Ebe öyle demişti.
Doktor soğuk olan önermişti biz de öyle aldık.yalnız tavsiyem temizliği kolay olan bir model al sık sık temizlemek lazım suyu içinde bekletmemek lazım bakteri vs üremesin diyeÇok soru sordum bugün ama arkadaşlar buhar makinesi almak istiyorum oğlum için...
Burası zaten kuru bir memleket bir de kombi yanınca sabah boğazımız çatallaşıyor bildiğiniz..
Ama baktım sıcak var soğuk var...
Kullanan var mı aranızda memnun olan?
Genelde ilk bebeğin takımını anane yapıyormuş ya eşimde annesinin adına işte.kardeşi kocasının ailesine mahçup olmasın diye sen haklısın aslındazenginlerse belki babanne yapar cnm siz nie
okadar dedinizi ki tabi yiğrenine bişiler yaparda
kendi bütçesine uygun mesela ben bile daha çocuğuma
oda yapamadım..
Yumutaşır cnm zaten öle çok kötü değil kabuk falan değil
yani.dışarı falan çıkarken sen yağla bence yüzünü yada hafif o kremden sür
bence.
Yok yok eşimlede konuşuyoruz tabiki yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıcaz :)kendini kasma bu kadar sen elinden gelenin en iyisini alacaksın çilek bence çok güzel daha sonra kendi istedikleri mobilyayı alırlar nasılsa biri bana böyle bi hediye alsa bayıla bayıla kullanırım inan ki
Süper olmuş gerçekten ellerine sağlık beyinin bizde yılbaşından önce hellediceğiz
Sakıncası yoksa fotograf atarmısınız fikir alıyım diyeaslında 2500 makul rakam keşke razı olsa..biz modokoda bebek doğmadan önce yaptırmıştık(1 sene önce) biraz daha maliyetli oluyo..
Fabrikasyon markası olan mobilya kullanmak istemiyor.çilek değilde başka takım bakarız :)çilek ıyı bır marka. o neden istemez kı\*daha pahalısını mı ıster. ben olsam kendı çocuguma aldığımın daha asagı kalıtelısını alırım fazlasını almam.bu iş boyledır yanı :))))0):
Çok teşekkur ederim. Ben hamıleyken mobilya bakmaya gittk bebek için. Elazığ da meltem bebeland var ordan model bependk çok para soyledıler bır dolap birde karyola 4 bin lira. Sonra eşim aynısını yapmaya karar verdı.ve ondan bıle daha güzel oldu. Sunta yı da en ıyı yerden istedik. Şehr dısına da cıkıyorz bilginz olsn.
Ayyy şu seker cikolata konusunda etrafimda cok cahil insan varki millete dert anlatmaktan biktim
"Nasil olsa yiycekmis " ben engelleyebildigim zamana kadar yemesinde artik okula baslayinca allah kerim
Bende oda yaptim ama bos bos duruyo park yatak kullaniliyo sadece zaten canim sikinti yapma bosuna
aslında 2500 makul rakam keşke razı olsa..biz modokoda bebek doğmadan önce yaptırmıştık(1 sene önce) biraz daha maliyetli oluyo..
Genelde ilk bebeğin takımını anane yapıyormuş ya eşimde annesinin adına işte.kardeşi kocasının ailesine mahçup olmasın diye sen haklısın aslında
Kızlar dün ben uzun uzun yazdıktan sonra sağolsun topikten bir arkadaş özelden yazdı bana burda görümceden kv.den çok bahsedersen hoşa gitmez diye..ama cevap verenlerin hepsine çok teşekkür ederim gördümki kimsede karşı çıkmadı burda artık bazen bebeklerden başka dertleride paylaşıyoruz
Fabrikasyon markası olan mobilya kullanmak istemiyor.çilek değilde başka takım bakarız :)
meslektaşmışız ben de avukatım :) marmara üniversitesi mezunuyum.hamile olunca birkaç kez kanama geçirdim işi bıraktım.siz devam ediyosunuz heralde hangi şehirdesiniz(sakıncası yoksa)
keşke benimkide biraz korksa bu konuda :)
ama hiç şunu yemesin diyorum mesela şeker
olabildiğince uzak dursun onada ihtiyacı var dio
vermek istiyor 1 yaşına kadar tuttum da daha fazla bişey diyemiorum
sen yemedn mi neyin var oda can onu yemesin bunu yemesin nereye kadar büyüyünce
zaten alışıcak deyip sinir bozuyo oyüzden aman diorum çocuğum iyi olsunda napım.
kaç yaşındasın peki.
Ben 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))
Canım bende maskodan almıştım mobilyayi. Tavsiye ederim can bebe adiSakıncası yoksa fotograf atarmısınız fikir alıyım diye
çok güzel olmuş valla tabi model araştırıp
bakmak çok iyi ona göre yaptırırsın valla sade ve güzel sade
şeyleri herzman beğenmişimdir evet çok pahalı ya bende şuan alamam
işim sunta zaten burdan plakayı alıcam ebatlamaya kestiricem montaj için artık birini
bulucam bakalım.siz nerdeydiniz.biz elazığ dayız
aynen öle ne kadar yemese kardır diyorum
ama bakalım zaten 2 yaşına gelsin inş.kreşe vericem durumlar
iyi olursa tabi anlamıolar ya siz bakıosunuz sadece vazife olmayan şeye
ne diye karışıyosunuz dimi hep diorum çocuğuma bişey olsa dünyayı yakarım
bi kere kabız oldu muzdan verme demiştim sonra vermedi bişey gene bişey olur benden
bilir die ama şimdi gene aynı he şeker çikolata vermedi daha ama gzili vermediyse tabi gündüzler:)
ya dolap önemli şuan aslında eşimle dolabında raflar
vardı 2 rafı ona ayırdım öle duruo valla sıkıntı yani
büyüdükçe kıyafette artıo daha küçük gerçi odas için pek
önerilmiyor aslında 2 yaşından önce ayrı yatması ama bakalım..
2500 evet iyi de modoko çok
pahalı fiyatlar veriyor benim evim modoko
da bi gezelim dedim bi ara ama fena yanii:):):)
Yaşlı mı??biz ona en tecrübeli en sevecen diyelim. Bu arada kızınz kaç aylık. Oda mı 13 ün içinde. Nr güzel ya bayılıyorum kasım annelerine.Ben 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?