2014 Kasım Anneleri

Çok güzelmiş Güle güle kullanin.:)

Ewet bu aşı alerjisi olan bebeklerde kızarma yapiomus. Yumurta alerjisi var ise özellikle. Ebe öyle demişti.
Bnde ole bi suphe vardii canim zaten bu kuskulari yenmek icin test ysptirip ole asi yaprirdm yokms cok sukur cunku alerjisi olsa acilik olurmsz asidn hmn snra bi arkdsimn basina gelmisti.. Bizm ya sut alerjimsden kaynkli oldu yadsa baska birse daha alerjsi var anlayamdm.. Yada sicakdan dun kalin giydirmstm

Doktor soğuk olan önermişti biz de öyle aldık.yalnız tavsiyem temizliği kolay olan bir model al sık sık temizlemek lazım suyu içinde bekletmemek lazım bakteri vs üremesin diye

Genelde ilk bebeğin takımını anane yapıyormuş ya eşimde annesinin adına işte.kardeşi kocasının ailesine mahçup olmasın diye sen haklısın aslında

Kızlar dün ben uzun uzun yazdıktan sonra sağolsun topikten bir arkadaş özelden yazdı bana burda görümceden kv.den çok bahsedersen hoşa gitmez diye..ama cevap verenlerin hepsine çok teşekkür ederim gördümki kimsede karşı çıkmadı burda artık bazen bebeklerden başka dertleride paylaşıyoruz

kendini kasma bu kadar sen elinden gelenin en iyisini alacaksın çilek bence çok güzel daha sonra kendi istedikleri mobilyayı alırlar nasılsa biri bana böyle bi hediye alsa bayıla bayıla kullanırım inan ki
Yok yok eşimlede konuşuyoruz tabiki yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıcaz :)

Süper olmuş gerçekten ellerine sağlık beyinin bizde yılbaşından önce hellediceğiz

Fabrikasyon markası olan mobilya kullanmak istemiyor.çilek değilde başka takım bakarız :)

çok güzel olmuş valla tabi model araştırıp
bakmak çok iyi ona göre yaptırırsın valla sade ve güzel sade
şeyleri herzman beğenmişimdir evet çok pahalı ya bende şuan alamam
işim sunta zaten burdan plakayı alıcam ebatlamaya kestiricem montaj için artık birini
bulucam bakalım.siz nerdeydiniz.

Ayyy şu seker cikolata konusunda etrafimda cok cahil insan varki millete dert anlatmaktan biktim
"Nasil olsa yiycekmis " ben engelleyebildigim zamana kadar yemesinde artik okula baslayinca allah kerim

aynen öle ne kadar yemese kardır diyorum
ama bakalım zaten 2 yaşına gelsin inş.kreşe vericem durumlar
iyi olursa tabi anlamıolar ya siz bakıosunuz sadece vazife olmayan şeye
ne diye karışıyosunuz dimi hep diorum çocuğuma bişey olsa dünyayı yakarım
bi kere kabız oldu muzdan verme demiştim sonra vermedi bişey gene bişey olur benden
bilir die ama şimdi gene aynı he şeker çikolata vermedi daha ama gzili vermediyse tabi gündüzler:)

Bende oda yaptim ama bos bos duruyo park yatak kullaniliyo sadece zaten canim sikinti yapma bosuna

ya dolap önemli şuan aslında eşimle dolabında raflar
vardı 2 rafı ona ayırdım öle duruo valla sıkıntı yani
büyüdükçe kıyafette artıo daha küçük gerçi odas için pek
önerilmiyor aslında 2 yaşından önce ayrı yatması ama bakalım..

aslında 2500 makul rakam keşke razı olsa..biz modokoda bebek doğmadan önce yaptırmıştık(1 sene önce) biraz daha maliyetli oluyo..

2500 evet iyi de modoko çok
pahalı fiyatlar veriyor benim evim modoko
da bi gezelim dedim bi ara ama fena yanii:):):)

Genelde ilk bebeğin takımını anane yapıyormuş ya eşimde annesinin adına işte.kardeşi kocasının ailesine mahçup olmasın diye sen haklısın aslında

iyi düşünmüş cnm ozaman da karşı tarafın beğenmiceğini
düşünmek değilde kendi bütçesine uygun bişey olsun ne siz
zor durumda kalın ne de onlar.zaten bütçe çok öenmli değil
görsel dir bence çilek mobilyada güzel yani uyduruk bi mobilyacı değil ya.

cnm valla burda heran tepki alabilirsin anlamazsın bile ama sen rahat ol herkes
olmasa da cevap verenler derdini paylaşanlar çıkar kişiye özel topik değil
sonuçta sen de abartamzsın zaten her dakkanı yazacak halin yok ya ufak tefek
fikir amaçlı yazıoz sonuçta.

Fabrikasyon markası olan mobilya kullanmak istemiyor.çilek değilde başka takım bakarız :)

çilek kötümüymüş anlamadım yani.
bence güzel zaten bebek doğmadan önce
yapılması gerekiyor en az 2 ay havalanması gerekiyor
mobilyanın bebeği rahatsız etmemesi açısından zaten çok küçük
değilmi hemen odada mı yatıcakmış bebiş yanlarında olur yani.
bu arada annane şartmıymış babannede yapar ne varki kimin durumu
iyiyse yapar yani.

meslektaşmışız ben de avukatım :) marmara üniversitesi mezunuyum.hamile olunca birkaç kez kanama geçirdim işi bıraktım.siz devam ediyosunuz heralde hangi şehirdesiniz(sakıncası yoksa)

Bir meslektaş ile karşılaşmak hoş gerçekten. Hamilelik sürecinde de çalıştım doğum sonrası da döndüm işe geri. Ben önce 4 yıllık işletme okudum Uludağ Üniversitesi 'nde. Bir süre Bursa'da çalıştım. Fakat gönlüm hep hukuktan yanaydı tekrar girdim sınava 9 Eylül 'ü kazandım. Şimdi de İzmir 'de yapıyorum mesleğimi. Çok memnun oldum gerçekten. :)

Ben 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))

Ben 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))

estağfurullah büyüklerden fikir almak
herzmana güzeldir sizin gibi bilinçli olanlardan tabi
bide çok bilmişlik yapanlar oluyo yaşı gereği:):)
bende 27 yaşındayım hatta 15 gn sonra 28 olıcam:):)
bende çok genç sayılmam..

Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…