2014 Kasım Anneleri

Kıyamam paşama. Şükür ki bişey olmamış. Bizim Eren'in de sesi Kısık, Günlerce o kadar çok ağladı ki yavrum sonunda sesi pes etti. Bir de şu burun tıkanıklığıyla öksürük geçse iyileşicek inşallah.

ay muhteşem görünüyo yaa
nasıl güzel çıkmış valla allahtan işyerin
yakınn ben çok severim karı ama işe gelmek çok
sıkıntı olıcakk bakalım artık daha başlamdı bizde kar..

Valla bugün öyle karlara basa basa o gıc gıc sesini duya duya geldim : )

Canım ya öyle güzel anlatmışsın ki...
Ben de şimdi nerede gebe görsem sanki duygularım depreşiyor ama göze alamıyorum..
İlk olarak çalıştığım için..
İkinci olarak bebeğime bakan ne olursa olsun bir komşu ve ikinci bir bebeği asla bakmaz..
Üçüncü olarak da eşimin okulu...
Sabahtan akşamın 10 una kadar çok yalnız kalıyorum...
Bu durum beni çok yordu hala daha yoruyor..
Bu yüzden ona da diyorum okulun bitmeden ikinci olmayacak diye..
Keşke ailemden birileri yanımda olabilseydi hiç düşünmezdim seneye bir tane isterdim..

Günaydın arkadaşlar bende arada sizi takip edenlerdenim. Önümüzdeki hafta sonu kızımın doğum günü var yanlış hatırlamıyorsam burda magnet afiş vs yaptıranlar olmuştu foto magnet sitesinden yaptıran var mı memnun kaldınız mı ölçüleri nasıldı

Arkadaşlar bir haber sitesinde gördüm ben aklıma yazdım size de faydası olur belki..

Bronşit reçetesi diye yazmışlar ama genel faydası çok iyi..

Muz ve su karışımının öksürüğe karşı mucizeler yaratan doğal bir şifa olduğu kanıtlandı. Söz konusu karışım, kalıcı öksürük ve bronşit tedavisinde test edildi ve yetişkinlerin yanı sıra, özellikle çocuklarda inanılmaz etkili olduğu görüldü.

Gayet lezzetli, süper sağlıklı ve midenize de oldukça faydalı. Eğer çocuğunuz boğaz ağrısı ve öksürükten şikayetçiyse, hemen bu harika doğal ilacı deneyin. Gerçekten işe yarıyor ve hazırlaması da çok basit ve kolay.

Öksürüğe karşı muzlu tarif;

Malzemeler:

2 orta boy olgun muz (tercihen benekli olanlardan)
400 ml. kaynar su
2 yemek kaşığı şeker veya bal

Not: Eğer bal kullanacaksanız, balı karışım biraz soğuyunca ekleyin, çünkü bal yüksek sıcaklığa maruz kalınca besin değerini kaybeder.

Hazırlanışı:

1. İlk önce muzları soyun ve bir kaşık veya çatal yardımıyla püre haline getirin. Tercihen plastik veya ahşap kaşık/çatal kullanın ki muzlar kararmasın.

2. Ardından muz püresine şekeri ilave edip iyice karıştırın. Karışımın üzerine kaynar suyu ekleyin ve kabın üzerini örtüp yarım saat bekletin. Yukarıda da belirtildiği gibi, eğer şeker yerine bal kullanıyorsanız, balı karışım hafif soğuduktan sonra ekleyin.

3. Son olarak (bu aşama isteğe bağlı) karışımı süzgeçten geçirin.

Tüketim:
Karışımı ısıtın ve günde dört defa tüketin (yaklaşık 100 ml). Her gün yeni karışım hazırlayın. Öksürüğünüz, ilaç kullanmanıza gerek kalmadan birkaç gün içinde geçecek.

Fotomagnet den ben çok sipariş verdim canım.. Çok da memnun kaldım...
Magnetlerim 9x9 cm kalın olandı...
Ordan afiş sticker vs.. Siparişleri vermiştim...
Şimdiden mutlu yıllar prensese..

Yavrum benim... En zor günleri atlattınız bu da geçecek inşallah annesi..

Aynı dertten ben de muzdaribim cok baş edemeyince yanıma alıyorum ama alışır diye korkuyorum
senin tulum kollu mu askılı mı acaba askılı daha mı az terletir

Kollu tulum bizimki. Askılılarda ayağa kalkamıyorlar sanırım. Bizim için o da sıkıntı. Eren uyanır uyanmaz yatakta ayağa Kalkıp Ağlayarak beni Arıyor. Sen içine ne giydirdin tulumun, bir de oda sıcaklığı da önemli. Bizim oda çok mu sıcak oluyor acaba carputi içine sadece kısa kollu zıbın giydirerek terlemesini engellemiş. Denemeyi düşünüyorum bakalım.

Bizim tuluma da elyaf değil dediler ama sanki incecik elyaf var gibi içinde. Mağazada başka tulumlar da vardı. Onlardan daha ince ve çok daha yumuşak bizimki. Senin dediğine netten bakayım şimdi, sağol arkadaşım.

Fotomagnet den ben çok sipariş verdim canım.. Çok da memnun kaldım...
Magnetlerim 9x9 cm kalın olandı...
Ordan afiş sticker vs.. Siparişleri vermiştim...
Şimdiden mutlu yıllar prensese..
Teşekkür ederim arkadaşım hem cevabın için hem güzel Dileklerin için ben de oradan vereceğim sanırım

cnm mezgıt dıp balıgı
onerılmıyor dıye bılıyorum

evet bencede çok güzel birşey
çalışmak bahane değil tabide 2.ye kv bakamaz
bende bırakamam ki bakan içinde zor yani.
kv hep der dikkat edin diye mesela :):)
olursa işi bırakmak zorunda kalırım şuan da.
şuan kısa zürede olsa ara verme şansım yok yicek ekmeği
varsa tabiki gelir lafım olmaz da şuan için böle yani.

bende yaptrdım canım ben ince yaptırdım
gayet güzel memnun kaldım.mutlu yıllar kuzuna
iyi ki doğmuş annesi..

cnm mezgıt dıp balıgı
onerılmıyor dıye bılıyorum

evet öyleymiş çok önemli değil başka alırız bizde
nasılsa hepsi aynı değilmidir.

Çok iyiymiş tabi..o zaman hiç düşünme bencede.evdeki bayan bebeğemi bakıyor?

Yardımcınız evle siz de bebele ilgileniyorsanız harika birsey yatılı olmasa arada gelse de razıyım ben kaldı ki ayda yılda bir temizlikçiyi bile kırk nazla alabiliyorum esim çok kapalı böyle durumlara tadını çıkarın...

Geçenlerde trt 1 de iyi fikir programına katılan bir psikolog bebeklerinizi,çocuklarınızı asla ısırarak sevmeyin dedi sebebi ilerde tacize açık olmalarına sebep oluyormus.Çocuk hırpalanarak yada ısırılarak sevildiğinde bunu normallestirdiği için zamanla ilerde kendisine yapılan sert davranıslara olumsuz tepki vermiyormus.Çok mantıklı geldi bana 0-6 yas mahremiyet eğitimi için önemli bir dönemmis vs... Ben yapıyordum bu hatayı mıncıklayıp ısırdığımda oluyordu çok sevdiğimden ama yanlısmıs.Paylasmak istedim belki benim gibi ayarı kaçıranlar vardır:)

Resmen benden bahsetmissin. Isirmak, totosuna vurmak.. daha bir sürüsü. Yapmamak gerektigini bilmiyordum.

Kızlar oğluma Havuçlu cezerye yapmak istiyorum fakat biskuvili çoğu tarif ve şekerli. Sizin bir oneriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…