Saol arkadasım onda sıkıntı yok çok sükür ama epey ağladı korktu sanırım ondan ağladı ben daha çok korktum bana uzanmaya çalıstı galiba tutunayım derkende çakıldı kuzum tutmaya çalıstım ama basaramadım maalesefSiz nasıl oldunuz ya iyi mi pasam ?
ay muhteşem görünüyo yaa
nasıl güzel çıkmış valla allahtan işyerin
yakınn ben çok severim karı ama işe gelmek çok
sıkıntı olıcakk bakalım artık daha başlamdı bizde kar..
ikinci çocuk düşünen annelerimiz; bildiğiniz gibi 1,5 yaş arayla iki kızım var çok şükür Rabbime nasip ettide iyiki doğurmuşum hele şimdi Zeynep ablasıyla oynamaya başladı inanın o görüntü bile bin şükür dedirtiyor insana çok güzel bi duygu abla kardeş kavgalarıda oluyor olsun tadı tuzu o bana gelecek olursam; 3 aylıktı çalışmaya başladım kv. saolsun kızlara bakıyor haftada bir anneme götürüyoruz zor oluyor tabiki hem çalışıp hem iki çocuk annesi olmak evde yemek, çamaşır, ütü, temizlik, düzen, eşin gönlünü etmek(anlarsınız ya gece saat kaçta olursa olsun:)) sende ama ikinci çocukta ilk çocukta yetişmeyen çoğu şey yetişiyor inanın şimdi daha hızlı pratiğim yorgunluk hep var ama mutluyum çok şükür Rabbim çocuklarıma bizlere sağlık sıhhat versin çalışmayı bahane etmeyin bırakıp gitmek çok zor ama onlar için çalışıyoruz hayatımızı bi nebze daha iyi tutmak için koşturuyoruz çocuğunuza güvendiğiniz bakacak birisi varsa bu güzel tabloyu neden erteleyesinizki
Günaydın arkadaşlar bende arada sizi takip edenlerdenim. Önümüzdeki hafta sonu kızımın doğum günü var yanlış hatırlamıyorsam burda magnet afiş vs yaptıranlar olmuştu foto magnet sitesinden yaptıran var mı memnun kaldınız mı ölçüleri nasıldı
Kıyamam paşama. Şükür ki bişey olmamış. Bizim Eren'in de sesi Kısık, Günlerce o kadar çok ağladı ki yavrum sonunda sesi pes etti. Bir de şu burun tıkanıklığıyla öksürük geçse iyileşicek inşallah.
Aynı dertten ben de muzdaribim cok baş edemeyince yanıma alıyorum ama alışır diye korkuyorum
senin tulum kollu mu askılı mı acaba askılı daha mı az terletir
Zaten dolabını felan bu tarz istiyorum bakalım..
Bu yaz ya da seneye yaz odasını hazırlarım inşallah..
Aslında evet ya...
Ben balkondan alayım onu buz tutmadan haklısın canım
Canım ben de aynı dertteydim...
Oğlum üstünde 1 saat yorgan tutmuyor burda da geceleri çok soğudu açtığı an buz gibi oluyor yavrum..
Çok araştırmıştım ben..
Elyaf kesinlikle kullanılmaz bebeklerde hem sağlıksız hem çok terletiyor.
Ben burda bi mağazada sebi bebenin uyku tulumunu çok beğenmiştim %100 pamuk ama bedeni yoktu alamadım..
İnternet sitesinde bir yerde yine %100 pamuk bir uyku tulumu buldum türkiyede yapılıyormuş fiyatı da çok uygundu..
Elyaf dolgusu olmadığı için onlar kadar pof pof değil tabi ki..
Ama ben çok memnun kaldım..
Çok terleyen bir oğlum olduğu halde istisnalar dışında terletmedi hiç..
Çok da rahat etti içinde..
Ben yine de üstüne hafif bir yorgan örtüyorum yine emin olamıyorum..
AMa üstünü açsa bile üşümeden uyuduğuna eminim..
Teşekkür ederim arkadaşım hem cevabın için hem güzel Dileklerin için ben de oradan vereceğim sanırımFotomagnet den ben çok sipariş verdim canım.. Çok da memnun kaldım...
Magnetlerim 9x9 cm kalın olandı...
Ordan afiş sticker vs.. Siparişleri vermiştim...
Şimdiden mutlu yıllar prensese..
Teşekkür ederim arkadaşım hem cevabın için hem güzel Dileklerin için ben de oradan vereceğim sanırım
cnm mezgıt dıp balıgıSağol cnmm dün verdim de bugün kv buğulama yapıcak
vericek yine sebzeli bende arada byük balık alır yaparım artık
sevdi çünkü.
sağol cnm hepsinden alır denerim artık ya mevsimi
bitene kadar bol bol yesinler..
sezeryanın bu yanı var işte yaa
doğum belki kolay gibi gelio ama sonradan
çekiliyo yaa..
çok şanslısın cnm ozaman ne güzel keşke
benm annemde bana yakın olsa
yardımcınız da tanıdık mı çalışmıosun da dimi
ozaman hiç bekleme 2.bebek içinn bir arada çıksın :)
ay muhteşem görünüyo yaa
nasıl güzel çıkmış valla allahtan işyerin
yakınn ben çok severim karı ama işe gelmek çok
sıkıntı olıcakk bakalım artık daha başlamdı bizde kar..
ikinci çocuk düşünen annelerimiz; bildiğiniz gibi 1,5 yaş arayla iki kızım var çok şükür Rabbime nasip ettide iyiki doğurmuşum hele şimdi Zeynep ablasıyla oynamaya başladı inanın o görüntü bile bin şükür dedirtiyor insana çok güzel bi duygu abla kardeş kavgalarıda oluyor olsun tadı tuzu o bana gelecek olursam; 3 aylıktı çalışmaya başladım kv. saolsun kızlara bakıyor haftada bir anneme götürüyoruz zor oluyor tabiki hem çalışıp hem iki çocuk annesi olmak evde yemek, çamaşır, ütü, temizlik, düzen, eşin gönlünü etmek(anlarsınız ya gece saat kaçta olursa olsun:)) sende ama ikinci çocukta ilk çocukta yetişmeyen çoğu şey yetişiyor inanın şimdi daha hızlı pratiğim yorgunluk hep var ama mutluyum çok şükür Rabbim çocuklarıma bizlere sağlık sıhhat versin çalışmayı bahane etmeyin bırakıp gitmek çok zor ama onlar için çalışıyoruz hayatımızı bi nebze daha iyi tutmak için koşturuyoruz çocuğunuza güvendiğiniz bakacak birisi varsa bu güzel tabloyu neden erteleyesinizki
Günaydın arkadaşlar bende arada sizi takip edenlerdenim. Önümüzdeki hafta sonu kızımın doğum günü var yanlış hatırlamıyorsam burda magnet afiş vs yaptıranlar olmuştu foto magnet sitesinden yaptıran var mı memnun kaldınız mı ölçüleri nasıldı
cnm mezgıt dıp balıgı
onerılmıyor dıye bılıyorum
Çok iyiymiş tabi..o zaman hiç düşünme bencede.evdeki bayan bebeğemi bakıyor?emziriyorum..evde olmam avantaj tabi.ayrıca annem çok yardımcı 50 yaşında ve maşallah dinç.evlerimiz çok uzak sayılmaz hemen hemen hergün biraraya geliriz.bizim evde yatılı kalan bi yardımcımızda var.
zaten bu şimdiki düşüncem..birkaç ay sonra ne olur bilemem.bebeğim emmeyi bırakınca ameliyat olmayıda düşünüyodum bakıcaz artık
guzelmıs gule gule kullanınEki Görüntüle 1706546 Bizim uyku tulumu bu
Amin saol teyzesi tüm kuzularımızı korusun Rabbimçok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun yavrularımızı
Yardımcınız evle siz de bebele ilgileniyorsanız harika birsey yatılı olmasa arada gelse de razıyım ben kaldı ki ayda yılda bir temizlikçiyi bile kırk nazla alabiliyorum esim çok kapalı böyle durumlara tadını çıkarın...emziriyorum..evde olmam avantaj tabi.ayrıca annem çok yardımcı 50 yaşında ve maşallah dinç.evlerimiz çok uzak sayılmaz hemen hemen hergün biraraya geliriz.bizim evde yatılı kalan bi yardımcımızda var.
zaten bu şimdiki düşüncem..birkaç ay sonra ne olur bilemem.bebeğim emmeyi bırakınca ameliyat olmayıda düşünüyodum bakıcaz artık
Geçenlerde trt 1 de iyi fikir programına katılan bir psikolog bebeklerinizi,çocuklarınızı asla ısırarak sevmeyin dedi sebebi ilerde tacize açık olmalarına sebep oluyormus.Çocuk hırpalanarak yada ısırılarak sevildiğinde bunu normallestirdiği için zamanla ilerde kendisine yapılan sert davranıslara olumsuz tepki vermiyormus.Çok mantıklı geldi bana 0-6 yas mahremiyet eğitimi için önemli bir dönemmis vs... Ben yapıyordum bu hatayı mıncıklayıp ısırdığımda oluyordu çok sevdiğimden ama yanlısmıs.Paylasmak istedim belki benim gibi ayarı kaçıranlar vardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?