- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
Cok geçmiş olsun arkadaşimSaol arkadasım onda sıkıntı yok çok sükür ama epey ağladı korktu sanırım ondan ağladı ben daha çok korktum bana uzanmaya çalıstı galiba tutunayım derkende çakıldı kuzum tutmaya çalıstım ama basaramadım maalesefSiz nasıl oldunuz ya iyi mi pasam ?
Benim kv de de öyle her hareketinden kendine bi pay çıkarıyor.. tabi ki de sizi arıyordurgünaydın kızlar
artık kv bze gelio sabah havalar soğudu die
çocuğu çıkarmıoz saolsun yinede düşünceli.
sabahları bazen oğluşumu uyandırmak zorunda kalıodum
şimdi ne güzel uyuyo istediği kadar kendi yatağında sabah
sabah üzerini değişmek zorunda kalmıo valla çalışmak çok zor
bebeğim içinndün kapıya kapıya gitmiş kv bize gitmek istedi
dedi ama bende acaba bizim ev olduğunu farkında bizimi arıo bnce öle
ne bilimm...
off kafam bi milyon ya alıntı bile yapamıyorum sabah park yataktan düstük hala kendime gelemedim kusura bakmayın kızlar sayfayı gereksiz doldurdum gibi oldu...
Benim de kafam bi milyon.. anne olmak ne zormuş yarabbim. Can dan öte birsey.. Bugun bende Ali nin burnunu otribebeyle çekerken kan geldi..baya akti.. kendimi berbat hissediyorum.. kuzucum artik burnuna dokuncam diye korkuyor yine de beni istiyor..beceriksiz anneden herkese iyi geceler
Aynı dertten ben de muzdaribim cok baş edemeyince yanıma alıyorum ama alışır diye korkuyorumOğluma baby center diye bi markanın uyku tulumunu aldım. 10 dk içinde çok terledi. Gayet kaliteli, yumuşacık. Fiyatı da 70 tl. Daha uygunları da vardı ama iyi bişey olsun dedim. Satıcının dediğine göre içi elyaf değil, 3 kat penye ama bence ince bir elyaf var gibi. Gece üstünü çok açtığı için bi çare bulmam lazım. Sizler napıyosunuz? Uyku tulumu kullanıyor musunuz? Ya da bebişler gece üstünü çok Açıyor mu? Ben oğlumun sürekli üstünü örtmekten uykuya dalamaz oldum
Allah beterinden korusun artık her an herşeyi yapabilecek potansiyeldeler Allah hepsini korusunoff kafam bi milyon ya alıntı bile yapamıyorum sabah park yataktan düstük hala kendime gelemedim kusura bakmayın kızlar sayfayı gereksiz doldurdum gibi oldu...
Mezgit dip Balığı yalnız sık yedirmemek Lazım benceMezgiti tavsiye ederim .çoğu bebek tadını severmiş.biz hiç hayır demedik.iştahsız bir bebek olmamıza ragmen yedik.levrek olabilir birde
Canım büyük gecmiş olsun bir sadaka ver Rabbim beterinden korusunoff kafam bi milyon ya alıntı bile yapamıyorum sabah park yataktan düstük hala kendime gelemedim kusura bakmayın kızlar sayfayı gereksiz doldurdum gibi oldu...
1 kahve fincanı tuzcarputıcım o tarıfını bulamıyrm tekrar paylasırmısın
bende haftasonu yapayım
Bnde aynı sezeryan ile doğum yaptm. Bazen karnm.ağrıyor yan tarafıma da ağrı atıyor. Hatta kı uzanmamışm gecmiyoKızlar doğum yapalı 1 yiılı geçti. Ama bende karın şişkinliği, gaz kalıcı oldu. Gaz sıkışması yasıyorum karnımda havalar soğuyalı iyice arttı. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
bebeğim emmeye devam ediyo.marta kadar emer inşallah sonra düşündüğüm gibi olursa birkaç ay daha emziririm sanki..hakkımızda hayırlısı tabikiAaa emzimiyomusun sen yazik iki yasina kadar emsin cocuk sonra yaparsin bence 2.
amin..hakkınızda hayırlısı olsunBende Kasım anneliğini çok sevdim, özellikle kışın doğum yapmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. O yüzden bizde şubat gibi başlarız ikinci bebek çalışmalarına. Bakalım Allah kısmet ederse yine kış annesi olabilirim.
Dedenizin mekanı cennet olsun, Allah yerinde dinlendirsin. Eminim o bir yerlerden sizin başarılarınızı görmüştür.Benim eşimde avukat :) Ama olmamasını tercih ederdim, sağ olsun her işime burnunu sokar, ahkam keser benden daha tecrübeli olduğu için,bilmişlik yapıyor kendince :)
emziriyorum..evde olmam avantaj tabi.ayrıca annem çok yardımcı 50 yaşında ve maşallah dinç.evlerimiz çok uzak sayılmaz hemen hemen hergün biraraya geliriz.bizim evde yatılı kalan bi yardımcımızda var.2. Bebek düşünmem imkansız şimdilik.emzirmiyomusumki?çalışmıyosun evdesin ama çok zor bence tabi herkes kendi bilir seninde @CrazyMother ında rabbim gönlünüze göre versin
Size de geçmis olsun canım benim ...C
Cok geçmiş olsun arkadaşimbizim de basimiza geldi bi kaç gun korkabilir saril ona annesi ..
Cok geçmiş olsunonlara birsey olunca insan napacagini şaşırıyor...
Yaaa..kuzucum benim... niye öyle oldu ki acaba ? Coook geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun artık her an herşeyi yapabilecek potansiyeldeler Allah hepsini korusun
İyi ki varsınız arkadaslar hepinize tesekür ederim Allah bizi kötü tecrübelerle ve evlatlarımızla sınamasın...Sadaka hiç aklıma gelmedi carputi hatırlatman iyi oldu saolasın...Canım büyük gecmiş olsun bir sadaka ver Rabbim beterinden korusun
cnm sankı kız makyaj masası gıbı duruyor
aslında takım kız takımı ama
ben ogluma uydurcam
sende bu tarz bakabılırsın bence
Valla bende pek getirme niyetinde değildim ama kısın dısarı pek çıkamaz evde değisik oyalanacak birsey olsun düsüncesiyle getirdim sürekli bindirmiyorum arada bindirirsen sende sıkılmaz hava soğuk değisiklik olur Umut için de.Aksamları bindirirsin yarım saat sallansa sende dinlenir çayını içersin bu arada
Oğluma baby center diye bi markanın uyku tulumunu aldım. 10 dk içinde çok terledi. Gayet kaliteli, yumuşacık. Fiyatı da 70 tl. Daha uygunları da vardı ama iyi bişey olsun dedim. Satıcının dediğine göre içi elyaf değil, 3 kat penye ama bence ince bir elyaf var gibi. Gece üstünü çok açtığı için bi çare bulmam lazım. Sizler napıyosunuz? Uyku tulumu kullanıyor musunuz? Ya da bebişler gece üstünü çok Açıyor mu? Ben oğlumun sürekli üstünü örtmekten uykuya dalamaz oldum
çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun yavrularımızıoff kafam bi milyon ya alıntı bile yapamıyorum sabah park yataktan düstük hala kendime gelemedim kusura bakmayın kızlar sayfayı gereksiz doldurdum gibi oldu...
34ist canım poyraz ılk balığını yediğinde 11 aylıktı. Daha erken de verirdim fakat balık yoktu taze deniz balığı. Ben ilk sefer 1 cupra bir levrek aldım tanıdık yrden temıZlettim ıkıye böldrdüm eve gelir gelmez çupra yaptım tavada biraz sarmısak, az zeytinyağlı azbişy su kapak kapadım tavada pişti. Haşlama oldu :;(())yarım saat sonra kapattm orta kılçık çıkardım biraz meyve suyuyla yedrdım çok sevdi. Sonra kı gün levrek aynı şeklde yrım yedi. Sonra kı hafta sarıkanat,en son somon yaptm gecen hafta onu daha çok sevdi
Yıne tavda su koydm yağlı zaten yağa gerek yok.iyice pişince yedi oğlum maşallah. Yarasın minnoşlarımıza. Hamsi yada istavrit denememişim daha. İnşallah kış bitmeden denerim :):):):"
Mezgiti tavsiye ederim .çoğu bebek tadını severmiş.biz hiç hayır demedik.iştahsız bir bebek olmamıza ragmen yedik.levrek olabilir birde
Benim kv de de öyle her hareketinden kendine bi pay çıkarıyor.. tabi ki de sizi arıyordur
Bnde aynı sezeryan ile doğum yaptm. Bazen karnm.ağrıyor yan tarafıma da ağrı atıyor. Hatta kı uzanmamışm gecmiyo
emziriyorum..evde olmam avantaj tabi.ayrıca annem çok yardımcı 50 yaşında ve maşallah dinç.evlerimiz çok uzak sayılmaz hemen hemen hergün biraraya geliriz.bizim evde yatılı kalan bi yardımcımızda var.
zaten bu şimdiki düşüncem..birkaç ay sonra ne olur bilemem.bebeğim emmeyi bırakınca ameliyat olmayıda düşünüyodum bakıcaz artık
Eki Görüntüle 1706481
Sabah sabah içinizi titretmek istemezdim ama bu sabah manzaramız bu : )
Günaydınnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?