2014 Kasım Anneleri

Kızlar oğluma Havuçlu cezerye yapmak istiyorum fakat biskuvili çoğu tarif ve şekerli. Sizin bir oneriniz var mi?
cnm ne yap bılıomusun
hurma, kayısı hasla
cevız tozu ıle yogur
top yap
ıstedıgını ekleyebılırısn aslında
hurmadan kaynaklı baya tatlı oluyor
dısıda rusym kaplıyorum
ama oglum mıncıklıyor sadece o ayrı yemıyor kuzutom

Teşekkür ederim Can'ım sağol ben kalın olarak sipariş verdim bakalım Nasıl olacak

Arkadaşlar 2015kasım annesiyim. Sizlere bir sorum olucak. 15.11.2015te 39.haftada Oğlumu Dünyaya getirdim.kilosuda gayet iyiydi.sağlıklı bir bebekti hiç bir sıkıntısı yoktu. 20.11.2015te kaybettim Oğlumu.ani bebek ölümü dedi doktorlar.çok zor cok acı sizde annesiniz anlarsınız beni . yavrumu cok özledim. Allah bana yeniden evlat nasip etsin yavrumu unutturmaz ama en azından acımı hafifletir diye düşünüyorum.sizce yeniden ne zaman hamile kalabilirim normal doğum Yaptım.doktorlara kalsa bir kaç sene beklemek Lazım ama acım katlanıyor hergün napıcam ben akıl verin lütfen

Allahımm ne denir nasıl teselli edilir bilemedim sabır diliyorum Rabbim güç versin...lohusalik süresi bile 40 gün arkadaşım bedenen biraz dinlen psikolojik olarak da acele etmemen düşüncesindeyim.inşallah toparlanır en kisa zamanda anne olur bizimle de paylasirsin.

ayy başın sağolsun cnm öle üzüldüm ki 5 gün yaşadı
yani illaki bir sebebi vardır ani de olsa ne bilim.
rabbim sana sabrla versin.normal doğumda belli bir süresi
yoktur cnm ama bir kaç ay bekle hormonların düzene girsin falan
daha çok yeni doğumun çünkü psikolojin bir düzelsin daha lohusa sayılırsın.
resmen içim yandı valla kolay değil.

Amin çok Sağolun.allah yaşatmasın cok zor.heryerde yavrumun kokusunu alıyorum hergün gözüm yaşlı.allaha isyan etmiyorum asla.verende o alanda.ama öyle acıki içim yanıyor. Allah evladımın sevgisini verebileceğim yeni evlat nasip etsin insallah en kısa zamanda.

guzelmıs gule gule kullanın
ayak ızınde olcuyu sen nasıl yaptın?

nasıl fıncan kullandın
carputının tarıfı fıncan da :)
Sağol Lili inşallah kullanabiliriz tulumu. El ve ayak için ben Çay fincanı kullandım. Sanırım su bardağına eşdeğer oluyor ama sadece ayak izi yapacaksan fazla gelir hamur. O zaman Çay bardağı yeter.

ayyy canım benim Rabbim sabırlar versin en büyük acıdır evlat acısı mükafatıda büyüktür inşallah
onun sayesinde cennetlik kullardan olursun inşallah
Allahım yarabbim ne büyük bir sınav
bol bol Kuranı Kerim oku Türkçesinden çok iyi gelir inşallah

Evet iyi değilmiş ama malesef ben de de ayar yok. Arkadaşım ana Sınıfı öğretmeni, bir Öğrencisi Sınıfta bütün çocukları ısırıyormuş, en sonunda öğretmenini de ısırmış. Öyle böyle değil hemde, Arkadaşımın kolunu morartmıştı. Ailesiyle görüştüğünde evde anne Baba'nın çocuğu öyle sevmesinin buna sebep olduğunu öğrendi. Dediğin gibi çocuk bunu normal bir davranış olarak görüyordu. Çok sıkıntılı bir durum, dikkat etmek lazım.

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Benim komşum 7 aylık Bebeğini normal doğumla Dünya'ya getirdi. Bebek ölmüştü, Dr bir kaç ay rahmin dinlenmesi gerektiğini söyledi. Aradan 5-6 ay geçti tekrar hamile kaldı ve şuan kızı 2 aylık oldu bile. Darısı hayırlısıyla sağlıkla senin başına inşallah. Normal doğum Yaptığın için çok fazla beklemene gerek yok diye biliyorum. Tabi bedenen ruhen kendini dinlendir, Allah hayırlı vakitte, gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm Arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun ne desek boş için yanıyor şimdi demek ki öyle güzel bir melek doğurmuşsun ki Rabbim bu Dünya'da kötülüklerle karşılaşmasına Razı olamamış yanına almış
Inşallah en kısa zamanda kucağın dolar ama acele etme biraz vücudun ve psikolojin toparlansın biraz belki evinden uzaklaşsan iyi gelir imkanın varsa bi yerlere gitsen rahatlarsın hemde

merhaba.sizin yasadiginiz acilari birebir yasadim.cok kotu gunler gecirdim.2013 kasim ayinde bebegimi kaybetdim.2014 subat ayinda tekrar hamile kaldim.8aralikda insallah kizim 1yasini dolduracak bile.insallah sizde gelecek sene bu zamanlar miss kokulu yavrunuzu sagsalim kucaginiza alirsiniz.

nasıl fıncan kullandın

nasıl fıncan kullandın
Aman Çay fincanı işte yanlış yazmışım

Amin canım insallah Rabbim sabrımıza mükâfat verir .evet okuyorum rahatlıyorum öyle olunca.allah vermesin kimseye

Amin insallah Allah'ım bana da nasip eder yeniden. Hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü olsun.cÜmlemizin evlatları için dualarım

Amin insallah canım.evet Rabbim onu bizden cok sevmiş ki yanına Aldı.evden uZaklasmayı düşünmedim aslında çünkü eşim Çalışıyor onu da yalnız bırakmak istemiyorum bana ihtiyacı var çünkü biliyorum.benim de ona olduğu gibi

Allah cennette buluştursun bizleri yavrularımızla.kızınıza uzun uzun ömürler nasip etsin.insallah nasip olur banada yeniden evlat .dualarınızı esirgemeyin

annemle yakın olduğumuz için bende hep şükrediyorum..yardımcımız bebek doğmadan önce başlamıştı..önce yatılı değildi sonradan yatılı kalmaya başladı.tanımıyoruz yabancı uyruklu ama iyi biri bize alıştı bizde ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…