Formül mama vermiyorum artık canım.. Aptamilin çocuk sütünü veriyorum.. (1 yaş üstü) O da devam sütü zaten..
Benim bebeğim de 4-5 gün öncesine kadar gece besleniyordu veriyordum yiyordu ama şükür yemiyor daha uyanıyor su veriyorum bi daha da uyanmıyor sabaha kadar sabah yiyor işte..
Biberonda veriyorum sütü canım..
Kahvaltısını da bulamaç şeklinde yediğinde onu sütle yapıyorum...
Canım inci arkdaaşımız da demiş sanırım...
Biz nerdeyse 1 ayı geçti alıştırma bardağıyla suyumuzu ıhlamurumuzu felan içiyoruz çok çabuk alıştı çok da memnunum bende..
Akıtma olayı yo kasla.. Çok sağlam.. Yere çok atıyor benim oğlum hiçbişi olmuyor...
bizim ki de bu..
Eki Görüntüle 1713304
Ven sıfır kol çıtçıtlı badisi onun üstüne uzun kol badi altına da bi eşofman ya da pijama giydiriyorum yani altı da üstü de tek kat öyle giydiriyorum uyku tulumunu..
Üstüne de bizim buralar çok soğuk diye yine ince bir yorgan örtüyorum..
O kadar net misin ya... Kardeşsiz kalmasın miniğin bence ikinciyi düşün daha sonra canım..
Canım çok geçmiş olsun...
Öyle iyi anlıyorum ki seni..
Oğlum daha 45 günlükken doktor alıştırarak da değil direk "pazartesi salı doluyorum diğer 3 günden birini seçin ameliyat olması lazım" demişti direk... Biz şoka girmiştik...
Gerçekten zor bir süreç ama böyle ağlama nolursun..
Bizim zamanımız istisnamız bile yoktu gün seçmiştik mecburen...
Rabbim sağlık şifa versin inşallah paşamıza gerek kalmaz inşallah canım benim..
Bebeğiniz için mi diyor bunları?
Erkekler öyle canım..
Benim oğlumun da bir ara iştahsız bir dönemi oldu hiç kilo almamıştı..
Eşim de "ya sen bakamıyorsun ya bakıcısı bakamıyor bu çocuğa napıyorsunuz" gibi söylenirdi hep her seferinde de ağzının payını verirdim..
Eminim ki bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten...
Lütfen anneliğini sorgulamasın mümkünse..
O zaman sen de ona babalığının sorumluluklarını hatırlat..
Bir kere al çorbasını ver önüne o yedirsin bakalım nasıl oluyor..
Canını sıkma lütfen...
Biz bişi demedikçe eşekliklerini anlamıyorlar..
Ha şunu da söylim lütfen ailesinin yanında seni azarlamasına müsade etme bu çok kırıcı bir şey..