- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Ay bizim dislerde 11 ci ayda cikti :)) bence her cocuga gorede her anneye gore diil biz ipleri bastan salip onlarin eline kaptirmisiz arkdsim su saatten snra napsak bos.. Esim kizio aglatiorsn aglayiorsn snra dayanamayip veriorsn dior oda daha cok agladiginda verecegine inandi artik dior ;(Bende denedim 6. Aydan sonra.. aslinda dislerimiz de geç çıktı da ben beceremedim bu işi bi daha da denemedim zaten:) ya ben çok merhametliyim dayanamadim ya da bu uyku egitimi her cocuga göre degil onu anladim:))
Kızlar iyi akşamlar nerden başlayıp ne diyeceğimi bilemiyorum. Arada yazabikiyorum çünkü çok zor bir kızım var.doğduğu ilk günden bugüne kadar sürekli ağlayan bi kızım. Benim artık hiç sabrım kalmadı sinir krizleri geçiriyorum bunları yazarken bile ağlama krizindeyim .all ne verirler hayırlısını versin evladına hayırsız hiç vermesin.sinirlerim lacak oldu sürekli ağlayan yemeyen içmeyen uyumayan bi kızım var.ne gecem var ne gündüz umut var delirdi artık 1 sene ya 1 sene ne doğum heyecanını yaşattı bana ne büyürken izlemem ne dış çıkardığını sevibebildim ne güzel kıyafet alıp da giydirmeye süsleme izin verdi evladın nasıl bisey olduğunu yaşayamam allah rızası için ne yapabilir ben yoksa sonun hiç iyi değil. . Tansiyon hastası oldum vitiligo hastası oldum sinir hastası oldum yaparsam yapayım kısır döngü sonuç hep aynı hep aynı lanet olsun hep aynı. ..
Dediğin gibi ne diretmeye geliyor nede dikkat etmeye geçmiş olsun şifa olsun kuzuyaBiz bugün gittik ne kadar diretsekde ventolinli hava ve antibiyotiği alip tipis tipis eve döndük:)
Allah bebeklerimizi hastalikdan korusun inşallah, çok dikkatli olmak lazim, hatta olduğum halde oldu demekki dikkat yetmiyor bir yerden hemen kapiyorlar hastaligi......
Düşündüğün için Sağol arkadaşım. Malesef iyi değil, geceleri bir anda uyanıp 1,5 saate yakın ağlıyor. Dayanamadım artık, annemle babamı çağırdım yardıma. Sanırım Eren'in kulağı ağrıyor, arada bir Kulağını çekiştiriyor. Kullandığımız ilaçlar huyunu çok fena değiştirdi. Sürekli ağlıyor, uyku nerdeyse hiç yokloveren nasıl oldu pasam insallah iyilesmistir de güzel haber verirsin...
Tesekkür edrim. Canim yaptrcan mi peki?esim istemiyor cani acirmis cocugun.ama zayif belki bi eksiklik vardir gelisimi icin diye dusunuyorum.bende yaptırmadım
Üzüldüm ne oluyor bu çocuklara böyleDüşündüğün için Sağol arkadaşım. Malesef iyi değil, geceleri bir anda uyanıp 1,5 saate yakın ağlıyor. Dayanamadım artık, annemle babamı çağırdım yardıma. Sanırım Eren'in kulağı ağrıyor, arada bir Kulağını çekiştiriyor. Kullandığımız ilaçlar huyunu çok fena değiştirdi. Sürekli ağlıyor, uyku nerdeyse hiç yokHaftaya kontrolümüz var, inşallah güzel haberlerle geliriz. Haberler böyle arkadaşım. Günlerdir foruma giremedim inşallah iyisinizdir
benim yaptırmama sebebeim ağlaması kan verirken ama ya Allah deyip yaptırırım heraldeTesekkür edrim. Canim yaptrcan mi peki?esim istemiyor cani acirmis cocugun.ama zayif belki bi eksiklik vardir gelisimi icin diye dusunuyorum.
Biz dogdugundan beri 4 kez kan tahlili yaptırdık daha 1 yas tahlili de vermedik bence yaptirmalisin anlik bi acı birsey olmaxTesekkür edrim. Canim yaptrcan mi peki?esim istemiyor cani acirmis cocugun.ama zayif belki bi eksiklik vardir gelisimi icin diye dusunuyorum.
hala aynı desene belki torunların sevgisi iyi gelmiştir diye düşünmüştüm yanılmışım kendi kızına böyle söyleyebiliyorsa gönlünden diline geliyorsa bu kelimler, yardım isteyecek bi durum kalmamış sen halledersin üstesinden gelirsin herşeyin Allahın izniyle canımçok fazla yardımcı değil aslına bakarsan. 3. torunu duyunca çok sinirlendi, belki düşer dedi ve çok moralim bozuldu. o yüzden pek yardımını istemiyorum.
amin sağolun.
geçmiş olsun bizimkide maskeyi çıkarıyor bizde ağzına tutuyoruz ama ventolinden ziyade bu soğuk buhar makinasının daha çok faydası oldu wewell marka bence mutlaka dene çünkü bize astım başlangıcı var dedi sürekli hırıltısı vardı iki ay boyunca hiç geçmedi ama şimdi baya rahatladıGünaydın musmutlu bir gün olsun hepimizeee...
Bebiklerimizeee ennn kısa zamanda şifa versin rabbimmm.
Offf şu havayı vermekte ne zorr yaa.sabittt tutmaya çalışana kadarrr anam ağlıyorr.bizimki maskeyide takmıyorrr.oyyyyyyy oyyyyy
zaten çok yardımı dokunmuyor. ona gittiğimde ya da bana geldiğinde 10 dk seviyor sonra tv izliyor ya da uyuyor. yaşına veriyorum artık ne yapayım.hala aynı desene belki torunların sevgisi iyi gelmiştir diye düşünmüştüm yanılmışım kendi kızına böyle söyleyebiliyorsa gönlünden diline geliyorsa bu kelimler, yardım isteyecek bi durum kalmamış sen halledersin üstesinden gelirsin herşeyin Allahın izniyle canım
Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
benim büyük kızımın dişleride ayrık geldi süt dişleri döküldü yeni dişleri geldi ama yinede ayrık ama bizim babamızın dişleride öyle küçük kızımınki birleşik çıktı sorun etme ya kısmetli olur derlerKizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?