2014 Kasım Anneleri

Hasta bebislr var yine yaa gecms olsn
perikanadi insllh bisey yoktr canm evham yapmaa dua et nete bakma sen hep abarti insllh tez vakitte duzelir

Bende denedim 6. Aydan sonra.. aslinda dislerimiz de geç çıktı da ben beceremedim bu işi bi daha da denemedim zaten:) ya ben çok merhametliyim dayanamadim ya da bu uyku egitimi her cocuga göre degil onu anladim:))
Ay bizim dislerde 11 ci ayda cikti :)) bence her cocuga gorede her anneye gore diil biz ipleri bastan salip onlarin eline kaptirmisiz arkdsim su saatten snra napsak bos.. Esim kizio aglatiorsn aglayiorsn snra dayanamayip veriorsn dior oda daha cok agladiginda verecegine inandi artik dior ;(

Allahim bol bol sabir versin....benim kizimda alti ay boyu hic susmadi hep agladi o gunleri simdi dusundukce bile basima agrilar giriyor gozlerim doluyor
Allahim tez zamanda insaallah duzelir cok zor...istahi icin istah acici surup kullaniyorum ben simdi daha iyi yoksa agzini bile acmiyordu 6 ayından beri zinco ve balik yagi kullaniyoruz...esin annen kim varsa yardim iste o sayede azda olsa nefes alllll

Biz bugün gittik ne kadar diretsekde ventolinli hava ve antibiyotiği alip tipis tipis eve döndük:)
Allah bebeklerimizi hastalikdan korusun inşallah, çok dikkatli olmak lazim, hatta olduğum halde oldu demekki dikkat yetmiyor bir yerden hemen kapiyorlar hastaligi......

Dediğin gibi ne diretmeye geliyor nede dikkat etmeye geçmiş olsun şifa olsun kuzuya

loveren nasıl oldu pasam insallah iyilesmistir de güzel haber verirsin...
Düşündüğün için Sağol arkadaşım. Malesef iyi değil, geceleri bir anda uyanıp 1,5 saate yakın ağlıyor. Dayanamadım artık, annemle babamı çağırdım yardıma. Sanırım Eren'in kulağı ağrıyor, arada bir Kulağını çekiştiriyor. Kullandığımız ilaçlar huyunu çok fena değiştirdi. Sürekli ağlıyor, uyku nerdeyse hiç yok Haftaya kontrolümüz var, inşallah güzel haberlerle geliriz. Haberler böyle arkadaşım. Günlerdir foruma giremedim inşallah iyisinizdir

Üzüldüm ne oluyor bu çocuklara böyle annen babanın gelmesine sevindim biraz olsa sende dinlenirsin güç toplarsın inşallah hızlı bir şekilde toparlar kulak ağrısı muhtemelen diş çıkarıyordur ondan oluyordur kontrolden güzel haberlerle dönersiniz inşallah hastalık uykusuzluk çocuğu iyice huysuz yapmıştır ne diyeceksin işte Rabbim beterinden korusun

Tesekkür edrim. Canim yaptrcan mi peki?esim istemiyor cani acirmis cocugun.ama zayif belki bi eksiklik vardir gelisimi icin diye dusunuyorum.
benim yaptırmama sebebeim ağlaması kan verirken ama ya Allah deyip yaptırırım heralde

Tesekkür edrim. Canim yaptrcan mi peki?esim istemiyor cani acirmis cocugun.ama zayif belki bi eksiklik vardir gelisimi icin diye dusunuyorum.
Biz dogdugundan beri 4 kez kan tahlili yaptırdık daha 1 yas tahlili de vermedik bence yaptirmalisin anlik bi acı birsey olmax

çok fazla yardımcı değil aslına bakarsan. 3. torunu duyunca çok sinirlendi, belki düşer dedi ve çok moralim bozuldu. o yüzden pek yardımını istemiyorum.

amin sağolun.
hala aynı desene belki torunların sevgisi iyi gelmiştir diye düşünmüştüm yanılmışım kendi kızına böyle söyleyebiliyorsa gönlünden diline geliyorsa bu kelimler, yardım isteyecek bi durum kalmamış sen halledersin üstesinden gelirsin herşeyin Allahın izniyle canım

geçmiş olsun bizimkide maskeyi çıkarıyor bizde ağzına tutuyoruz ama ventolinden ziyade bu soğuk buhar makinasının daha çok faydası oldu wewell marka bence mutlaka dene çünkü bize astım başlangıcı var dedi sürekli hırıltısı vardı iki ay boyunca hiç geçmedi ama şimdi baya rahatladı

Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?

zaten çok yardımı dokunmuyor. ona gittiğimde ya da bana geldiğinde 10 dk seviyor sonra tv izliyor ya da uyuyor. yaşına veriyorum artık ne yapayım.
inşallah canım Rabbim sabrını da kolaylığını da veriyor.

merhaba kızlar..
nasılsınız bebişler nasıl bayadır giremedim işlerim çok yoğun çokda geriye dönük okuyamadım
ne var ne yok bakalım haberler sizde varmı bişeyler hasta olanlarmı var gene..

Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
benim büyük kızımın dişleride ayrık geldi süt dişleri döküldü yeni dişleri geldi ama yinede ayrık ama bizim babamızın dişleride öyle küçük kızımınki birleşik çıktı sorun etme ya kısmetli olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…