Bende bir haftadır diyet deyim ama henüz kilo veremedim yediklerime dikkat ediyorum akşam 8 den sonra birşeyler yiyip içmemeye çalışıyorum ama emzirdiğim için iştahım açık benim 4 kilo fazlam var şuan 58 kiloyum 54 olsam yeter önümüzdeki yaz düğünler varbayanlar hep çocukların hastalıklarıyla uğraşıyoruz bu aralar ben konuyu biraz dağıtayım şuan diyet yapan varmı ve zayıflayan diyet listesi istiyorum
Seviyorum kiz senin yorumlarıni:)) Eren e bu öpücük..Düzelir sıkıntı etme benim de küçükken ayrıktı dislerim zamanla hepsi kendine bir yer buldu düzeldi tel de kullanmadım inci gibiler simdi:)
amin canım tek derdi dişleri olsun oda bi şekilde halledilir ALLAH dermansız dert vermesinya gercekten mi inanmiyorum ben yenileri cikinca duzelir saniyordumeltimin kizinin sut disleri dökülüp yenileri cikmis cok ayrilardi süt disleri mi yenileri mi diye sordum sadece kinamadim ki yaa aradan 1ay gecmedi kiziminkiler ayri cikiyor ne bileyim ilerde tel fln takilir halledilir de.. Benim dislerim de sorunlu hic sevmiyorum kiziminkiler de oyle oldu neyse Allah baska sikinti vermesin insallah cok şükür halimize..
benimde iştahım çok açık bide en büyük problemim hızlı yemek doğum yaptıktan sonra oldu bi türlü değiştiremiyorum bu huyu bende 62 kiloyum ama 57-55 olmam lazım kendimi duba gibi hissediyorum yatmadan bir saat önce yoğurdun içine bi tatlı kaşığı pul biber ve limon sıkıp yemek baya metebolizmayı çalıştırıyormuş bi fikriniz varmıBende bir haftadır diyet deyim ama henüz kilo veremedim yediklerime dikkat ediyorum akşam 8 den sonra birşeyler yiyip içmemeye çalışıyorum ama emzirdiğim için iştahım açık benim 4 kilo fazlam var şuan 58 kiloyum 54 olsam yeter önümüzdeki yaz düğünler var
benimde iştahım çok açık bide en büyük problemim hızlı yemek doğum yaptıktan sonra oldu bi türlü değiştiremiyorum bu huyu bende 62 kiloyum ama 57-55 olmam lazım kendimi duba gibi hissediyorum yatmadan bir saat önce yoğurdun içine bi tatlı kaşığı pul biber ve limon sıkıp yemek baya metebolizmayı çalıştırıyormuş bi fikriniz varmı
He hee benim de sana bdv.den..Çekirke :) bdv den göz asinalığım var sana da burda görünce sasırdım hosgeldin.
Çekirke :) bdv den göz asinalığım var sana da burda görünce sasırdım hosgeldin.
ne isiniz var bdv de ya iciniZi karartiyorsunuZ daha eglenceli biseyler yokmu takilcak:)))insanetkileniyor ister istemezz olumsuz birseyler dinleyince ben dinleme tarftari degilim:)He hee benim de sana bdv.den..
Son birkac konu icimi sıktı iyice yaa..
Biz toptan bdv olmuşuz zatenne isiniz var bdv de ya iciniZi karartiyorsunuZ daha eglenceli biseyler yokmu takilcak:)))insanetkileniyor ister istemezz olumsuz birseyler dinleyince ben dinleme tarftari degilim:)
He hee benim de sana bdv.den..
Son birkac konu icimi sıktı iyice yaa..
Biz toptan bdv olmuşuz zaten
haha aynen yaaBiz toptan bdv olmuşuz zaten
Ben hiç okumadımMerhaba bdv ciler :) orayı okuya okuya bir gün kocamin basının etini yemekten korkar oldum. Resmen insan etkileniyor yahu...
ne isiniz var bdv de ya iciniZi karartiyorsunuZ daha eglenceli biseyler yokmu takilcak:)))insanetkileniyor ister istemezz olumsuz birseyler dinleyince ben dinleme tarftari degilim:)
Sormayin kocalari tarafindan cok cok sevilen iki bayan aldatilmis hem de biri hamile paronayak oldum resmen evde iki gündürMerhaba bdv ciler :) orayı okuya okuya bir gün kocamin basının etini yemekten korkar oldum. Resmen insan etkileniyor yahu...
hamile olanı okudumda diğerinden haberim yoktu. valla onu okuyunca ciddi ciddi bir düşünce deryası almıştı beni..Sormayin kocalari tarafindan cok cok sevilen iki bayan aldatilmis hem de biri hamile paronayak oldum resmen evde iki gündür
En iyisi okumamak aynen.. De iste insan da merak ediyor
Offf o çok kötüydü ya elmalı turtaya bakisim değişti resmen...bir de kadının konusunu gazeteye basmislar pess...Sormayin kocalari tarafindan cok cok sevilen iki bayan aldatilmis hem de biri hamile paronayak oldum resmen evde iki gündür
Hehe sen blv cisin bdv de napcanBiz toptan bdv olmuşuz zaten
Seviyorum kiz senin yorumlarıni:)) Eren e bu öpücük..
Bizimki de baya bir ayrık ilk benim de canım sıkılmıştı uzadıkça daha iyi oluyor ya da gözüm alıştı. Ama inşallah ilerde böyle olmaz. Aynı gün doğdular diye bu kadar mı benzerler yaKizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
Bak şimdi acayip merak ettim durum bildiriyorum carputi : kocaları tarafından çok sevilirken anlatılan biri hamile olmak üzere 2 bayanın hikayesini okuyor (gerilim müziği dıptıs dıptıs)Sormayin kocalari tarafindan cok cok sevilen iki bayan aldatilmis hem de biri hamile paronayak oldum resmen evde iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?