2014 Kasım Anneleri

bayanlar hep çocukların hastalıklarıyla uğraşıyoruz bu aralar ben konuyu biraz dağıtayım şuan diyet yapan varmı ve zayıflayan diyet listesi istiyorum
Bende bir haftadır diyet deyim ama henüz kilo veremedim yediklerime dikkat ediyorum akşam 8 den sonra birşeyler yiyip içmemeye çalışıyorum ama emzirdiğim için iştahım açık benim 4 kilo fazlam var şuan 58 kiloyum 54 olsam yeter önümüzdeki yaz düğünler var

amin canım tek derdi dişleri olsun oda bi şekilde halledilir ALLAH dermansız dert vermesin

benimde iştahım çok açık bide en büyük problemim hızlı yemek doğum yaptıktan sonra oldu bi türlü değiştiremiyorum bu huyu bende 62 kiloyum ama 57-55 olmam lazım kendimi duba gibi hissediyorum yatmadan bir saat önce yoğurdun içine bi tatlı kaşığı pul biber ve limon sıkıp yemek baya metebolizmayı çalıştırıyormuş bi fikriniz varmı

Bu konuda bir bilgim yok ama önceden karatay diyetine yakın uygulama yaparak 15 kilo vermiştim bundan 5 yıl önce ekmek tatlı pilav börek makarnayı kesmiştim 8 den sonra hiç birşey yemiyordum. inan anlmadan o kadar kiloyu vermiştim. şimdi bu uygulamayı yapmaya çalışıyorum ama acıkıyorum çok canım tatlı istiyor ama dayanmaya çalışıyorum. tek sorun çalıştığım için yürüyüş yapamıyorum eve geliyorum yemek çocuk derken saat 10 oluyor yürüyüş yapabilsem daha kolay kilo vericem biliyorum ama artık yavaşta olsa veririm inşaallah birde 1,2 günde bir mekik çekiyorum göbeğim ve bel çevremde incelme çabuk olsun diye.

Cok sagolun arkadaslar destekleriniz icin icim rahatladi biraz esim de birlesir onlar sıkıntı yapma diyor da anne yuregi iste prenses gibi olsun istiyor kizi
Öpüyoruz bebisleri

Çekirke :) bdv den göz asinalığım var sana da burda görünce sasırdım hosgeldin.

He hee benim de sana bdv.den..
Son birkac konu icimi sıktı iyice yaa..
ne isiniz var bdv de ya iciniZi karartiyorsunuZ daha eglenceli biseyler yokmu takilcak:)))insanetkileniyor ister istemezz olumsuz birseyler dinleyince ben dinleme tarftari degilim:)

perikanadi canım geçmiş olsun. Umarım bir sorun yoktur. Internete bakma lutfen insan psikopata bağlıyor. İnşallah hiçbirşey yoktur.

ne isiniz var bdv de ya iciniZi karartiyorsunuZ daha eglenceli biseyler yokmu takilcak:)))insanetkileniyor ister istemezz olumsuz birseyler dinleyince ben dinleme tarftari degilim:)

Merhaba bdv ciler :) orayı okuya okuya bir gün kocamin basının etini yemekten korkar oldum. Resmen insan etkileniyor yahu...
Sormayin kocalari tarafindan cok cok sevilen iki bayan aldatilmis hem de biri hamile paronayak oldum resmen evde iki gündür
En iyisi okumamak aynen.. De iste insan da merak ediyor

Sormayin kocalari tarafindan cok cok sevilen iki bayan aldatilmis hem de biri hamile paronayak oldum resmen evde iki gündür
hamile olanı okudumda diğerinden haberim yoktu. valla onu okuyunca ciddi ciddi bir düşünce deryası almıştı beni..

Offf o çok kötüydü ya elmalı turtaya bakisim değişti resmen...bir de kadının konusunu gazeteye basmislar pess...

Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
Bizimki de baya bir ayrık ilk benim de canım sıkılmıştı uzadıkça daha iyi oluyor ya da gözüm alıştı. Ama inşallah ilerde böyle olmaz. Aynı gün doğdular diye bu kadar mı benzerler ya

Bak şimdi acayip merak ettim durum bildiriyorum carputi : kocaları tarafından çok sevilirken anlatılan biri hamile olmak üzere 2 bayanın hikayesini okuyor (gerilim müziği dıptıs dıptıs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…