Maşallah canım ya allah sana güç kuvvet versin hiç zorlanmadan büyüt bebislerini ins.senin gerçekten bi mucize olmuş o kadar sene sonra arka arkaya Rabbim yüzünü güldürmus allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inş.evet canım. 8 sene olmayıp da peşpeşe gelmeleri sürpriz benim için. büyük kızım 32 aylık, küçük kızım 14 aylık. şimdi sanırım 6-8 haftalık hamileyim. inşallah bugün dr a gideceğim durumum netlik kazanacak.
canım çok geçmiş olsun yazını okudum dün umut arasa, esila ya, çocuklarımıza dua ettim Rabbim şifa versin inşallahArkadaşlar telden giriyorum nolur yardım edin
Herşeyi Detaylı anlatamicam şu an
Bugün oğlumun kan tahlilinde neut Değeri 360 çıktı cumadan beri Ateş'i düşmüyordu bu değer 2000 olması lazımmış çok kötü dedi doktor bi hafta çok iyi bak tekrar bakıcaz dedi internetten de baktım çok kötü şeyler yazıyor nötrofil değeriymiş o nolur bilen varsa bişiler yazın inşallah yükselir kötü hastalık değildir nolur dua edin bişi söyleyin bana
Maşallah canım mucizelerine Rabbim senin yüzünü güldürmüş, tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim herkese yaşatsın inşallah.3. de ilk ikisi gibi sürpriz. ben iki yeter diyordum ama kısmet böyleymiş. hayırla sağlıkla doğar inşallah :)
darısı sana :)
geçmiş olsunGunaydin arkadaşlar ....13 aylik olduk hic hasta olmamistik calpol bile almamistik evde dahi yoktu...ilk hastaligimiza yakalandik hirilti, geniz akintisi, halsizlik, istahsizlik
Çok üzülüyorum...antibiyotik hap şurup ne yazarlarsa icireyimmi..Hic antibiyotik kullanmak istemiorum....kendimi dünyanın en kotu annesi hissediyorum
aynen ya biz hiç hastalanmazmışız bebekkenGeçen kış hastalıklar bakımından daha rahatmışız..bu kış bende çok sık hastalanıyorum kızımda..daha da bahar yaz gelmesine çok var moralim bozuluyor bu zamanın çocuklarımı daha dayanıksız merak ediyorum
geçmiş olsun
bende ilaç kullanmayı hiç sevmem
kızım geçenlerde hastalandı ateşlendi günlerce ateş düşürücü vermedim doktotrada götürmedim
en sonunda baktım iyileşmiyor gittik doktora ve ne ilaç verdiyse verdim ve ancak iyileşti yavrum
bende pes ettim sonrada pişman oldum çocuğa okadar çektirdim diye
bizi bu hale getiren düzene lanet olsun deyip içirdim ilaçları napıyım çaresizis
ateşliyken doğru sonuç vermez diye biliyorum tahliller ama neu değeriyle ilgili hiçbir bilgim yokArkadaşlar telden giriyorum nolur yardım edin
Herşeyi Detaylı anlatamicam şu an
Bugün oğlumun kan tahlilinde neut Değeri 360 çıktı cumadan beri Ateş'i düşmüyordu bu değer 2000 olması lazımmış çok kötü dedi doktor bi hafta çok iyi bak tekrar bakıcaz dedi internetten de baktım çok kötü şeyler yazıyor nötrofil değeriymiş o nolur bilen varsa bişiler yazın inşallah yükselir kötü hastalık değildir nolur dua edin bişi söyleyin bana
hay maşallah sana Allah kuvvet versin ne güzel bakabilen yapsın bol bolevet canım. 8 sene olmayıp da peşpeşe gelmeleri sürpriz benim için. büyük kızım 32 aylık, küçük kızım 14 aylık. şimdi sanırım 6-8 haftalık hamileyim. inşallah bugün dr a gideceğim durumum netlik kazanacak.
Maşallah canım ya allah sana güç kuvvet versin hiç zorlanmadan büyüt bebislerini ins.senin gerçekten bi mucize olmuş o kadar sene sonra arka arkaya Rabbim yüzünü güldürmus allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inş.
amin. ben çalışmadığım halde zorlanıyorum ki, sen çalışarak iki çocuk yetiştiriyorsun, Rabbim sana da güç kuvvet versin :)Maşallah canım mucizelerine Rabbim senin yüzünü güldürmüş, tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim herkese yaşatsın inşallah.
Amin canım sanada Allah güç kuvvet versin
aslında insan kaldıramayacağını sanıyor (yaş 37 olunca) ama Rabbim sabır güç kuvvet sevgi veriyor, her şey rayında ilerliyor. amin canım.hay maşallah sana Allah kuvvet versin ne güzel bakabilen yapsın bol bol
Bizdede aynı durum var eşim konuşuyorduk çok şükür şimdiye kadar hastanelik olmadık diye ama dün gece ishal ve kusmadan dolayı hastaneye gittik gece hiç uyumadı hep kucağındaydı ateşi çıkınca fitil verdim 7 de ancak uyudu Rabbim tüm evlatlara Şafi isminin hürmetine şifalar versinGunaydin arkadaşlar ....13 aylik olduk hic hasta olmamistik calpol bile almamistik evde dahi yoktu...ilk hastaligimiza yakalandik hirilti, geniz akintisi, halsizlik, istahsizlik
Çok üzülüyorum...antibiyotik hap şurup ne yazarlarsa icireyimmi..Hic antibiyotik kullanmak istemiorum....kendimi dünyanın en kotu annesi hissediyorum
amin canım sağolsaın:) annen yakınına taşınmıştı öyle hatırlıyorum nasıl yardımcı oluyormu sanaamin canım. Rabbim kimseye arattırmasın, dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
amin. ben çalışmadığım halde zorlanıyorum ki, sen çalışarak iki çocuk yetiştiriyorsun, Rabbim sana da güç kuvvet versin :)
aslında insan kaldıramayacağını sanıyor (yaş 37 olunca) ama Rabbim sabır güç kuvvet sevgi veriyor, her şey rayında ilerliyor. amin canım.
Allah yardımcin olsun canim anne olmak kolay degil tabi ama seninki biraz daha ağır geçiyor sanırım.. cocugunu görmedim bilemem ama yaşları yakin sonuçta.. sürekli oyun oynasan onunla oynarkende mi agliyor kizin? Mesela müzik acip dans etseniz hic boş bırakmadan gecirsen uyuyana kadar.. artik birçok seyi anlayabiliyorlar.. mesela biz hala carsafin arasina koyup sallıyoruz susmayinca oyun oluyor ona.. ama en azindan aglamiyor.. Allahim sabrini artrsinCnm kızımın sağlık sıkıntısı yok çok şükür. Esila doğduğu ilk günden başladı ağlamaya 6 ay boyunca hergün ama hergün hastanedeyim bazen olur günde 2 defa 3 defa .. Benim durumumu ancak benle yaşadığınız zaman anlarsınız esilayi gören herkes bana allah yardımcın olsun diyor çok çok çok zor bir çocuk. 4 aylıkken kolik teşhisi konuldu.yaşını geçtik hala bir gelisme yok hala sürekli ağlar sürekli ağlar .sırf annemler yakın olabilmek için ev değiştirdik taşındım annemler yakınımda hemde çok ama esila hiç kimsede durmuyor.allah herseyin hayırlısını versin çocuk vermiyorsa da vardır bir hikmeti en hayırlısı o demek ki..esila nin yarım saat bile ağlama dan beni rahat bırakmasını ne kadar çok isterdim.burda kimisi yazmış işte eee ben öleyim mi benimde çocuğum böyle falan olabilirdé arkadaşım benim çocuğum doğduğu ilk günden başladı kendi çocuğunuz kıyaslamacın 1 gün bile rahat edemedim bunu yazan arkadaşlar burdan geçmişi okuyorum ben çocuğum hastalandı söyle huzursuz böyle huzursuz siz bunu en fazla hadi 1 hafta yaşayın ben bu durumu 1 senedir çekiyorum.
BendeYa bide genç olacaksın nerelerdesin kız sen bi çocukla nakavt oldun
Hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsiniyiyim canım kızlar da iyi şükür. Onlara kardeş geliyor kısmetse. Sizler nasılsınız?
çok fazla yardımcı değil aslına bakarsan. 3. torunu duyunca çok sinirlendi, belki düşer dedi ve çok moralim bozuldu. o yüzden pek yardımını istemiyorum.amin canım sağolsaın:) annen yakınına taşınmıştı öyle hatırlıyorum nasıl yardımcı oluyormu sana
amin sağolun.Hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
Bakma bende Öyleyim şuraya girip bir iki yazışınca moral oluyor banada
bende yaptırmadımMerhaba kızlar. Aranizda 1 yas kan tahlilleri yaptrmayan bir benim sanırım. Hafta içi yatrcam insall5
+1 bende yaptirmadimbende yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?