2014 Kasım Anneleri

Maşallah canım ya allah sana güç kuvvet versin hiç zorlanmadan büyüt bebislerini ins.senin gerçekten bi mucize olmuş o kadar sene sonra arka arkaya Rabbim yüzünü güldürmus allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inş.

canım çok geçmiş olsun yazını okudum dün umut arasa, esila ya, çocuklarımıza dua ettim Rabbim şifa versin inşallah

3. de ilk ikisi gibi sürpriz. ben iki yeter diyordum ama kısmet böyleymiş. hayırla sağlıkla doğar inşallah :)
darısı sana :)
Maşallah canım mucizelerine Rabbim senin yüzünü güldürmüş, tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim herkese yaşatsın inşallah.
Amin canım sanada Allah güç kuvvet versin

Gunaydin arkadaşlar ....13 aylik olduk hic hasta olmamistik calpol bile almamistik evde dahi yoktu...ilk hastaligimiza yakalandik hirilti, geniz akintisi, halsizlik, istahsizlik
Çok üzülüyorum...antibiyotik hap şurup ne yazarlarsa icireyimmi..Hic antibiyotik kullanmak istemiorum....kendimi dünyanın en kotu annesi hissediyorum

geçmiş olsun
bende ilaç kullanmayı hiç sevmem
kızım geçenlerde hastalandı ateşlendi günlerce ateş düşürücü vermedim doktotrada götürmedim
en sonunda baktım iyileşmiyor gittik doktora ve ne ilaç verdiyse verdim ve ancak iyileşti yavrum
bende pes ettim sonrada pişman oldum çocuğa okadar çektirdim diye
bizi bu hale getiren düzene lanet olsun deyip içirdim ilaçları napıyım çaresizis

aynen ya biz hiç hastalanmazmışız bebekken
yediğimiz içtiğimiz hiçbişey faydalı mineralleri içermiyorki bünye sağlam olsun
Allah yardımcısı olsun bu çocukların

Teşekkürler dizede geçmiş olsun ...çok uzuci gerçekten bizde su an ayni asamadayiz bi doktora daha gidip pasa pasa iceceigiz ilaclari belliki

ateşliyken doğru sonuç vermez diye biliyorum tahliller ama neu değeriyle ilgili hiçbir bilgim yok
ay merak ettim ateşi kaçtı ilaç verdin hiç düşmedimi yavrumun
interneti fazla okuma herşey yazıyo
önemli dbişey değildir inşallah canım ya nazar değdi çocuğa çok tatlı koyma yavrumun resimlerini
Rabbim acil şifalar versin öyle okuduğun gibi bişeyi yok çocuğun inşallah ya kötüleri kurma kafanda
üşütmüş ateşlenmiştir bizde öyleydik kaç gündür ancak iyileşti

hay maşallah sana Allah kuvvet versin ne güzel bakabilen yapsın bol bol

amin canım. Rabbim kimseye arattırmasın, dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

amin. ben çalışmadığım halde zorlanıyorum ki, sen çalışarak iki çocuk yetiştiriyorsun, Rabbim sana da güç kuvvet versin :)

hay maşallah sana Allah kuvvet versin ne güzel bakabilen yapsın bol bol
aslında insan kaldıramayacağını sanıyor (yaş 37 olunca) ama Rabbim sabır güç kuvvet sevgi veriyor, her şey rayında ilerliyor. amin canım.

Bizdede aynı durum var eşim konuşuyorduk çok şükür şimdiye kadar hastanelik olmadık diye ama dün gece ishal ve kusmadan dolayı hastaneye gittik gece hiç uyumadı hep kucağındaydı ateşi çıkınca fitil verdim 7 de ancak uyudu Rabbim tüm evlatlara Şafi isminin hürmetine şifalar versin

amin canım sağolsaın:) annen yakınına taşınmıştı öyle hatırlıyorum nasıl yardımcı oluyormu sana

Allah yardımcin olsun canim anne olmak kolay degil tabi ama seninki biraz daha ağır geçiyor sanırım.. cocugunu görmedim bilemem ama yaşları yakin sonuçta.. sürekli oyun oynasan onunla oynarkende mi agliyor kizin? Mesela müzik acip dans etseniz hic boş bırakmadan gecirsen uyuyana kadar.. artik birçok seyi anlayabiliyorlar.. mesela biz hala carsafin arasina koyup sallıyoruz susmayinca oyun oluyor ona.. ama en azindan aglamiyor.. Allahim sabrini artrsin

Merhaba kızlar. Aranizda 1 yas kan tahlilleri yaptrmayan bir benim sanırım. Hafta içi yatrcam insall5

amin canım sağolsaın:) annen yakınına taşınmıştı öyle hatırlıyorum nasıl yardımcı oluyormu sana
çok fazla yardımcı değil aslına bakarsan. 3. torunu duyunca çok sinirlendi, belki düşer dedi ve çok moralim bozuldu. o yüzden pek yardımını istemiyorum.
Hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
amin sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…