- 5 Kasım 2015
- 144
- 186
- 18
- 38
bazılarınınkide ana dişleri çıkarken baskı yapıp birleşik çıktığı oluyor bizzat şahit olduklarım var ALLAH sağlıkla ilgili bi sıkıntı vermesin boşverbenim büyük kızımın dişleride ayrık geldi süt dişleri döküldü yeni dişleri geldi ama yinede ayrık ama bizim babamızın dişleride öyle küçük kızımınki birleşik çıktı sorun etme ya kısmetli olur derler
Hangi balık yağını kullanıyorsun acaba??Allahim bol bol sabir versin....benim kizimda alti ay boyu hic susmadi hep agladi o gunleri simdi dusundukce bile basima agrilar giriyor gozlerim doluyor
Allahim tez zamanda insaallah duzelir cok zor...istahi icin istah acici surup kullaniyorum ben simdi daha iyi yoksa agzini bile acmiyordu 6 ayından beri zinco ve balik yagi kullaniyoruz...esin annen kim varsa yardim iste o sayede azda olsa nefes alllll
Benim oğlumun disleride ayrikKizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
Benim bebeğim de bir ara öyle yapıyordu ama şükür geçti o huyu...
Gece yemeyi de 4-5 gündür bıraktık şükür...
Ama tabi sabah 6 gibi çok acıkmış oluyor o zaman süt veriyorum kahvaltı saaatine kadar..
Bizim ki de sabah 6 gibi işte yanımıza gelmeyi huy edindi..
Sabah 6 dan sonra bizimle uyuyor : )
Öhöm öhömmm
Madem bu topiği gezinirken ilham aldım
Kendime müslüman olmayı sevmem, paylaşayım
Ben şöyle yaptım hala doğum günü yapmayıp düşünen varsa alsın diye ekliyorum
Ayrı ayrı kaydetmemdeki amaç istediğimiz büyüklükte yazdıralım
Hadi bakalım bana da size de kolay gelsin ( :
Eki Görüntüle 1712515 Eki Görüntüle 1712516 Eki Görüntüle 1712518 Eki Görüntüle 1712519 Eki Görüntüle 1712521 Eki Görüntüle 1712522 Eki Görüntüle 1712524 Eki Görüntüle 1712525
çok fazla yardımcı değil aslına bakarsan. 3. torunu duyunca çok sinirlendi, belki düşer dedi ve çok moralim bozuldu. o yüzden pek yardımını istemiyorum.
amin sağolun.
Cnm araştırmadan yazıyorum bilgisizliğime sayyy.odada sürekli çalışan havalardanmııgeçmiş olsun bizimkide maskeyi çıkarıyor bizde ağzına tutuyoruz ama ventolinden ziyade bu soğuk buhar makinasının daha çok faydası oldu wewell marka bence mutlaka dene çünkü bize astım başlangıcı var dedi sürekli hırıltısı vardı iki ay boyunca hiç geçmedi ama şimdi baya rahatladı
evet ama soğuk buhar olması gerekiyor imkanın varsa mutlaka al bu gittigidiyor n11 de falan 2.elleri var daha uyguna geliyorCnm araştırmadan yazıyorum bilgisizliğime sayyy.odada sürekli çalışan havalardanmıı
merhabamerhaba cnm sen yenisin galiba
ben bir kaç gün oldu giremedim sanada hiç rastlamamıştım
nasılsın bebeişin nasıl..
çok güzel olmuş cnmm ne zamandı doğum gününüz
belkide olmuştur ben bayadır giremedim çünkü.
.
Merhaba. Bende diyetteyim yaza kadar kilo vermem lazim. Suan spor yapmiyorm ama ölçülü yiyip içiyorum. Sekeri kestjm ejmegi de kestim. Insallah ise yarar. 5 kilo fazlam var. Suan 72yim.aslinda 65 olsam daha super olckbayanlar hep çocukların hastalıklarıyla uğraşıyoruz bu aralar ben konuyu biraz dağıtayım şuan diyet yapan varmı ve zayıflayan diyet listesi istiyorum
ya gercekten mi inanmiyorum ben yenileri cikinca duzelir saniyordumbenim büyük kızımın dişleride ayrık geldi süt dişleri döküldü yeni dişleri geldi ama yinede ayrık ama bizim babamızın dişleride öyle küçük kızımınki birleşik çıktı sorun etme ya kısmetli olur derler
ah canım kuzucuğum benim kulak ağrısı çok zor Allah sifa versin tez zamanda iyilesir insallah pasam...Anne ve babanın gelmesi ço iyi olmus arkadasım pasamla daha çok ilgilenirsin bu sayede.Düşündüğün için Sağol arkadaşım. Malesef iyi değil, geceleri bir anda uyanıp 1,5 saate yakın ağlıyor. Dayanamadım artık, annemle babamı çağırdım yardıma. Sanırım Eren'in kulağı ağrıyor, arada bir Kulağını çekiştiriyor. Kullandığımız ilaçlar huyunu çok fena değiştirdi. Sürekli ağlıyor, uyku nerdeyse hiç yokHaftaya kontrolümüz var, inşallah güzel haberlerle geliriz. Haberler böyle arkadaşım. Günlerdir foruma giremedim inşallah iyisinizdir
Düzelir sıkıntı etme benim de küçükken ayrıktı dislerim zamanla hepsi kendine bir yer buldu düzeldi tel de kullanmadım inci gibiler simdi:)ya gercekten mi inanmiyorum ben yenileri cikinca duzelir saniyordumeltimin kizinin sut disleri dökülüp yenileri cikmis cok ayrilardi süt disleri mi yenileri mi diye sordum sadece kinamadim ki yaa aradan 1ay gecmedi kiziminkiler ayri cikiyor ne bileyim ilerde tel fln takilir halledilir de.. Benim dislerim de sorunlu hic sevmiyorum kiziminkiler de oyle oldu neyse Allah baska sikinti vermesin insallah cok şükür halimize..
Çekirke :) bdv den göz asinalığım var sana da burda görünce sasırdım hosgeldin.Daha var Ocakta ama bastırıp denemedim
İpten mi geçirsek diyorum hani bayraklar gibi
Evet Çekirge'yim her yere zıplarımÇekirke :) bdv den göz asinalığım var sana da burda görünce sasırdım hosgeldin.
olsun kısmetli olur derler benimkininde yeni çıkıyo ve ayrık duruyo bakalım zamanla ne olucakKizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
Canim ilk çıkarken ayrık gibi oluyor ama büyüdükçe birleşiyor yani bizimkiler öyle oldu simdiden sıkma canını eğer ayrık olursa da gerekirse biraz büyüdüğünde tel falan taktirirsin allah başka dert vermesin inş. Dedigin gibi sağlıklı olsunlar da hem bazılarına da cok yakışıyorya gercekten mi inanmiyorum ben yenileri cikinca duzelir saniyordumeltimin kizinin sut disleri dökülüp yenileri cikmis cok ayrilardi süt disleri mi yenileri mi diye sordum sadece kinamadim ki yaa aradan 1ay gecmedi kiziminkiler ayri cikiyor ne bileyim ilerde tel fln takilir halledilir de.. Benim dislerim de sorunlu hic sevmiyorum kiziminkiler de oyle oldu neyse Allah baska sikinti vermesin insallah cok şükür halimize..
Canim kasik zinko istah aciciylaHangi balık yağını kullanıyorsun acaba??
benim kızımın da üst dişleri baya ayrık. hatta dil bağı dişlerinin arasından çıkıyor gibi. ama daha küçükler bence düzelir :)Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?