2014 Kasım Anneleri

bazılarınınkide ana dişleri çıkarken baskı yapıp birleşik çıktığı oluyor bizzat şahit olduklarım var ALLAH sağlıkla ilgili bi sıkıntı vermesin boşver

Hangi balık yağını kullanıyorsun acaba??

Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
Benim oğlumun disleride ayrik halasina çekmiş sanırım. Ama çok tatli oluyor. :) çirkin durmaz merak etme canim. Yani görümcem çok güzel kizdir dişlerinin ayrık olduğunu Emir'inkiler öyle cikana kadar farketmemistim bile

benimkide bu aralar öle ya
alışırsa çok kötü olur hoşuma da gidio yanımda yatması
ama napalım ki.napıosun bu arada ne var ne yok ben bayadır gelemedim
napıosun

çok güzel olmuş cnmm ne zamandı doğum gününüz
belkide olmuştur ben bayadır giremedim çünkü.

çok fazla yardımcı değil aslına bakarsan. 3. torunu duyunca çok sinirlendi, belki düşer dedi ve çok moralim bozuldu. o yüzden pek yardımını istemiyorum.

amin sağolun.

merhaba cnm sen yenisin galiba
ben bir kaç gün oldu giremedim sanada hiç rastlamamıştım
nasılsın bebeişin nasıl..

Cnm araştırmadan yazıyorum bilgisizliğime sayyy.odada sürekli çalışan havalardanmıı

merhaba cnm sen yenisin galiba
ben bir kaç gün oldu giremedim sanada hiç rastlamamıştım
nasılsın bebeişin nasıl..
merhaba
Y ycl2012 ile 2013 nisan annesiyiz, aynı zamanda 2014 ekim annesiyim. şimdi kısmetse 2016 ağustos annesi olacağım. ycl yi görünce yazmak istedim :)
kızlarım iyi çok şükür. ben de öyle. sağol.

bayanlar hep çocukların hastalıklarıyla uğraşıyoruz bu aralar ben konuyu biraz dağıtayım şuan diyet yapan varmı ve zayıflayan diyet listesi istiyorum

bayanlar hep çocukların hastalıklarıyla uğraşıyoruz bu aralar ben konuyu biraz dağıtayım şuan diyet yapan varmı ve zayıflayan diyet listesi istiyorum
Merhaba. Bende diyetteyim yaza kadar kilo vermem lazim. Suan spor yapmiyorm ama ölçülü yiyip içiyorum. Sekeri kestjm ejmegi de kestim. Insallah ise yarar. 5 kilo fazlam var. Suan 72yim.aslinda 65 olsam daha super olck

ya gercekten mi inanmiyorum ben yenileri cikinca duzelir saniyordum eltimin kizinin sut disleri dökülüp yenileri cikmis cok ayrilardi süt disleri mi yenileri mi diye sordum sadece kinamadim ki yaa aradan 1ay gecmedi kiziminkiler ayri cikiyor ne bileyim ilerde tel fln takilir halledilir de.. Benim dislerim de sorunlu hic sevmiyorum kiziminkiler de oyle oldu neyse Allah baska sikinti vermesin insallah cok şükür halimize..

ah canım kuzucuğum benim kulak ağrısı çok zor Allah sifa versin tez zamanda iyilesir insallah pasam...Anne ve babanın gelmesi ço iyi olmus arkadasım pasamla daha çok ilgilenirsin bu sayede.

Düzelir sıkıntı etme benim de küçükken ayrıktı dislerim zamanla hepsi kendine bir yer buldu düzeldi tel de kullanmadım inci gibiler simdi:)

Kizlar ya kizimin iki ust disi birden geliyor soldaki biraz daha once cikti ama ikisi cook ayrik cikiyor cok canim sıkılıyor cirkin duruyor ayri olur mu oyle süt disleri de.. Ya da duzelir mi ki zamanla bilen var mi?
olsun kısmetli olur derler benimkininde yeni çıkıyo ve ayrık duruyo bakalım zamanla ne olucak

Canim ilk çıkarken ayrık gibi oluyor ama büyüdükçe birleşiyor yani bizimkiler öyle oldu simdiden sıkma canını eğer ayrık olursa da gerekirse biraz büyüdüğünde tel falan taktirirsin allah başka dert vermesin inş. Dedigin gibi sağlıklı olsunlar da hem bazılarına da cok yakışıyor

benim kızımın da üst dişleri baya ayrık. hatta dil bağı dişlerinin arasından çıkıyor gibi. ama daha küçükler bence düzelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…