2014 Kasım Anneleri

Geçen kış hastalıklar bakımından daha rahatmışız..bu kış bende çok sık hastalanıyorum kızımda..daha da bahar yaz gelmesine çok var moralim bozuluyor bu zamanın çocuklarımı daha dayanıksız merak ediyorum

teşekkür ederim, ya böyle 3. çocuk da istiyorum diye dile getiriyorum da sanki hayat toz pembe kızlarım çok uslu gibi olmasın ki onuda söylüyorum küçük olan Zeynep çok mızmız beni gördümü daha bi mızmızlanıyor herşeye ağlıyor falan ama geçip gidiyor ilk üç ayını hatırlamak bile istemiyorum aman alıştım bu tempoya kaç gündür diş çıkarıyor daha bi huysuz geçip gidecek elifden belki tecrübeliyim daha bi hazmederek kaldırıyorum, geçen eşimede dedim ben 2. çocuğu kendime güvendiğim için yapmışız çünkü ilk çocukta daha bi yardımcıydı eşim ikinci çocukta baktı ben herşeyi üstleniyorum hiç karışmamaya başladı ama geçen bi söylendim dün sinemaya götürdü en son 3 sene önce gitmiştim bi üç sene idare eder beni.. Rabbim hayırlı zamanda isteyenlere versin ne diyeyim..

Arkadaşlar telden giriyorum nolur yardım edin
Herşeyi Detaylı anlatamicam şu an
Bugün oğlumun kan tahlilinde neut Değeri 360 çıktı cumadan beri Ateş'i düşmüyordu bu değer 2000 olması lazımmış çok kötü dedi doktor bi hafta çok iyi bak tekrar bakıcaz dedi internetten de baktım çok kötü şeyler yazıyor nötrofil değeriymiş o nolur bilen varsa bişiler yazın inşallah yükselir kötü hastalık değildir nolur dua edin bişi söyleyin bana

Canim cok gecmis olsun inan ki hic bilgim yok.. Ama cok sıkma kendini hayirlisiyla degeri bir an once yukselir de toparlar insallah kendini.. Lutfen netten arastirip kötüyü düşünme.. Sadece doktorunu dinle ve ikinci bir doktor görüşü de al istersen aklina takilacaksa.. Sifalar diliyorum kuzuya..

Canım benim üzülme enfeksiyon olduğu için sonuç yüksek çıkmıştır sonuçları başka doktora göster istersen bak ateşli diyorsun hasta olunca sonuçlar farklı çıkıyor kendini üzme canım allahım şifa versin

3. de ilk ikisi gibi sürpriz. ben iki yeter diyordum ama kısmet böyleymiş. hayırla sağlıkla doğar inşallah :)
darısı sana :)

Antibiyotik kullanıyorsunuz dimi peri inşallah ilaç fayda eder yükselir hemen kötüyü Düşünme internetten okuma öyle Şeyler 3/5 gun geçsin bakalım tekrar kan tahlili yapılınca yükselmiş olsun

Cnm kızımın sağlık sıkıntısı yok çok şükür. Esila doğduğu ilk günden başladı ağlamaya 6 ay boyunca hergün ama hergün hastanedeyim bazen olur günde 2 defa 3 defa .. Benim durumumu ancak benle yaşadığınız zaman anlarsınız esilayi gören herkes bana allah yardımcın olsun diyor çok çok çok zor bir çocuk. 4 aylıkken kolik teşhisi konuldu.yaşını geçtik hala bir gelisme yok hala sürekli ağlar sürekli ağlar .sırf annemler yakın olabilmek için ev değiştirdik taşındım annemler yakınımda hemde çok ama esila hiç kimsede durmuyor.allah herseyin hayırlısını versin çocuk vermiyorsa da vardır bir hikmeti en hayırlısı o demek ki..esila nin yarım saat bile ağlama dan beni rahat bırakmasını ne kadar çok isterdim.burda kimisi yazmış işte eee ben öleyim mi benimde çocuğum böyle falan olabilirdé arkadaşım benim çocuğum doğduğu ilk günden başladı kendi çocuğunuz kıyaslamacın 1 gün bile rahat edemedim bunu yazan arkadaşlar burdan geçmişi okuyorum ben çocuğum hastalandı söyle huzursuz böyle huzursuz siz bunu en fazla hadi 1 hafta yaşayın ben bu durumu 1 senedir çekiyorum.

Herhangi bir sıkıntısı yok şükür kolik liginde kaldı ya da kolik ligi bitmedi ağlıyor miz miz miz ...allah razı olsun arkadaşım teşekkür ederim.epeydir yazmıyorum çünkü fırsat bulamıyorum malesef..

Teşekkürler güzel yorumların için çalışmıyorum keşke çalışabilem ama esilaya bakacak birini bulmak çok zor..

Allah yardımcın olsun yaşamayan bilmez acaba bizde küçükken böylemiydik diyorum böyle olsak annelerimiz cesaret edip bi Sürü doğurmazdı şimdiki çocuklar bir değişik bak ama emin ol az daha büyüsün çok uslu bir kız olacak inşallah bebekliğinde Huysuzluk edenler sonra çok uslanıyor Rabbim sana bana hepimize sabır versin sağlıklı olduklarına binlerce Şükürler olsun annenler yakınmış günde 1 saat bırakıp dışarı çıkıp hava alsan o bile sana iyi gelir aslında

Ya bide genç olacaksın nerelerdesin kız sen bi çocukla nakavt oldun
Ahahaha ay gece gece güldürdün beni. Hakketen ya biz baya zorlanıyoruz oğlanı büyütürken, baya hareketlendi artık. İstediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyo. Allah hepimize kolaylık varsin yamanım nasıl

Hayırlı olsun canım bu da süpriz oldu öyle mi ?Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inş. Diğerkızların tam ne kadarlıklardi küçücükten abla olucaklar desene
evet canım. 8 sene olmayıp da peşpeşe gelmeleri sürpriz benim için. büyük kızım 32 aylık, küçük kızım 14 aylık. şimdi sanırım 6-8 haftalık hamileyim. inşallah bugün dr a gideceğim durumum netlik kazanacak.

Yektanın aynısı valla iki dakika yalnız bırakamıyorum koltuğa çıkıyor ordan da mermere camdan bakıyor tam bir cam kuşu

Allah yardım etsin canım. sürekli ağlayan çocuk gerçekten çok zor. Herşeyine sabrediyor insan ama ağlayınca gerilmeye başlıyorsun elinde olmadan. inşallah bir an önce düzelir ve sende rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…