2014 Kasım Anneleri

kızlar günaydın .oğlum mama sandalyesinde oturmak istemiyor. ıh ıh deyip normal bizim oturduğumuz sandalyeye oturmak istiyor. Oturtturmayınca da kriz çıkıyor. bende araştırdım sandalyeye çocuğu oturtturmak için kumaştan bir şey buldum. Ayrıca hafif ve yer kaplamadığı için dışarıya yemeğe çıktığınız da misafirlikte lokantada kullanmak basit olacak gibi . siparişi verdim birkaç güne gelir. bundan sonra herkes yemek mamasında yemeğini yiyecek

gunaydn arkadaşlar
oglusuma sallanan at almak ıstıyorum
alan kullanan var mı?
netten alacagım, pılsan, dolu markaların atları var. sanırım yukselıklerı farklı modeller var

Günaydın hatunlarrr.iyi haftalarr.
Bebeklerimiz iyidir inşallahhh.
Günaydın bizimki hala kulağını çekiştiriyor, antibiyotiğimiz bitti ama sanırım kulağı ağrıyor hala Perşembe günü randevumuz var, inşallah bir sıkıntı yoktur. Stresle o günü bekliyorum senin Kuzucuk nasıl iyidir inşallah

Aynı sorun bizde de var, mama sandalyesine oturttuğum an ağlamaya Başlıyor. Gerçi bu aralar herseye ama herşeye ağlıyor. Bu arada Sevi bebe diye bi markanın kumaş sandalyesi bize hediye gelmişti ama oğlum malesef ona bağladığım anda ortalığı yıkıyor. Bir Arkadaşım da mama sandalyesi almadı, kızı 13 aylık, kumaş mama sandalyesi gayet iyi işini Görüyor. Bebekten bebeğe değişen bir durum. Inşallah senin paşa sever.

gunaydn arkadaşlar
oglusuma sallanan at almak ıstıyorum
alan kullanan var mı?
netten alacagım, pılsan, dolu markaların atları var. sanırım yukselıklerı farklı modeller var
pilsanın kini aldım ben. boyu tam geliyor. alttaki sallanan aparatını çıkartıp tekerleri üzerinde de gide biliyor.bim den 30-40 tl gibi bir fiyata aldım.tavsiye ederim

canım
bende sevi bebeğin kumaşını aldım.bir kaç gün kullandıktan sonra haber veririm size

Kızlar nasıl almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20151221-124504.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 94
Ben bu çocuğa yumurta nasıl yedirecegim ya denemediğim şekil kalmadı ara da verdim olmuyor olmuyor yemiyor
yumurta cok mu önemli alternatifi yok mu ki başka bilen var mı
Kızlar nasıl almayı düşünüyorum
herkesin kendi zevki ama çok kullanışlı gibi gelmedi canım ama hoşlandıysan al bence aklında kalmasın

Antibiyotik kullanıyorsunuz dimi peri inşallah ilaç fayda eder yükselir hemen kötüyü Düşünme internetten okuma öyle Şeyler 3/5 gun geçsin bakalım tekrar kan tahlili yapılınca yükselmiş olsun

canım çok geçmiş olsun yazını okudum dün umut arasa, esila ya, çocuklarımıza dua ettim Rabbim şifa versin inşallah

Hasta bebislr var yine yaa gecms olsn
perikanadi insllh bisey yoktr canm evham yapmaa dua et nete bakma sen hep abarti insllh tez vakitte duzelir

perikanadi nasılsınız hiç yazmıyosun merak ettim
haberi olan varmı kızlar

Günaydınlar herkese.. Tüm bebeklerimize Allahim şifa versin.. loveren perikanadi

perikanadi canım geçmiş olsun. Umarım bir sorun yoktur. Internete bakma lutfen insan psikopata bağlıyor. İnşallah hiçbirşey yoktur.

perikanadi na noldu ya anlamadım
ben oda yok heralde buralarda hayır olsun inş..

perikanadi ndan haber alan var mı arkadaşlar

Bende onu merak ediyorum nasilnoldu acaba umut aras pamuk prense nazar degdi

perikanadi nerelerdesin canim cok merak ettik

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Öyle bir 10 gün geçirdim ki anlatacağım hepsini...

Herkes iyidir inşallah Rabbim esirgesin yavruları, bizleri...

Arkadaşlar 10 gün ne yaşadığımı anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerle...

11 aralık cuma günü her zamanki gibi işime geldim.. Aradığımda komşum "ateşi var" demişti gittim calpol verdim... İşe geldim ama ateşi düşmemiş.. Dedim herhalde diştendir üstten 4 diş birden kabarmış zorluyor diye düşündüm ki oğlumun ilk ateşlenmesi bundan önce ateş nedir bilmedik.. O günden sonra her 6 saatte bir calpol veriyorduk ama ateşi bir türlü 38-38,5 altına düşmüyordu cumartesi akşam oldu hala aynı.. Ilık duş hiçbişi fayda etmiyordu.. Cumartesi gece titreyerek uyanınca artık korktuk acile gittik.. Fitil vs ateşini 2 saatte düşürdüler boğaz enfeksiyonu ağır geçiriyor dediler antibiyotik verip gönderdiler.. Gece tekrar ateşi çıktı.. Pazar günü olmuştu.. O sabah ateşi ilk kez düştü o da 37,5 oldu yani.. Sonra akşam tamamen geçmişti ateşi.. Ama benim içim içimi yiyordu inatla ilaca rağmen düşmeyen ateş korkutmuştu doktoruna götürelim dedik 14 aralık pazartesi günü.. Gittik durumu anlattık kan tahlili yaptı.. Uzun uzun sonuçlarına baktı... O değerin bu denli önemli olduğunu o zaman anladım.. "NEUT" diye bir değer.. Doktor "en az 2000 olması lazım, 1500 ün altına düştü mü sıkıntılı olur çocuğun ki 500 ün altına 360 çok çok kötü" dedi.. Biz anlamadık önce.. Nötrofil değeriymiş ve kemik iliğinde üretilen bir şeymiş.. Vücut direnci çok düşmüş bu tahlilin tekrarlanması gerekecek dedi.. Bir hafta çok iyi besle, eve kimse gelip gitmesin, temizliğine dikkat et, kapalı toplu yerlere götürme asla dedi.. Balık yağı, immunomax ve bir damla verdi.. Baya panik olduk.. Eve giderken eşim netten baktı hemen ve felaket şeyler yazıyordu... Allah'ım esirgesin en kötü ihtimali "lösemi".. O olmasa bile nötropeni hastası gibi şeyler.. Eve geldik eşim nasıl hıçkırarak ağlıyor.. Ben rapor aldım 5 gün kendim baktım bebeğime.. "Bi Umut'umuz var kimimiz var deyip ağlıyordu eşim sürekli ben de çok fena olmuştum.. O bir hafta nasıl geçti ömrümden ömür tükendi.. O kadar zormuş ki... Bu pazartesiyi iple çekiyordum... Dün yine hastaneye gittik bebeğim yine çok ağladı kan verirken sonuçları beklemek zaten çok çok zordu.. Eşim oğlumuzu gezdirirken baktım bi kağıtla geliyor elinde dua ediyordum "Allah'ım sen yardım et nolursun koru oğlumu" diye.. Şükürler olsun değer 3000 olmuş.. hiç beklemiyordum dün yeniden doğmuş gibi oldum..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın o kadar zor ki... O kadar çaresiz kalıyorsunuz ki.. Gözünüzün önünde minik bir melek...
Allah'ım esirgesin hepsini..

Çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun Rabbim hiçbirimizi böyle hastalıklarla dertlerle imtihan etmesin

Allahim korusn canm cook gecms olsn neden olurms peki sebebi neyms inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…