canim aldin mi bilmiyorum ben aldim hayvanlisindan hatta buraya yazacaktim cok memnun kaldim hayvanlarin seslerini cikariyor hangi hayvan olduğunu soruyor o hayvanla ilgili sarki soyluyor ya da masal okuyor.. Artik kirmizi balik soylemekten gina gelmisti oyuncak soyler :)kızlar a101 e guzel oyunca gelıo bugun
bakmaya gıdıcem ogle tatılımde
yerim ya cok tatli masallah.. Benim kizim da doyunca bize veriyor illa kalani bize yedirecek eliyle.. Sevdigi yiyecek olunca imm imm diye iki yana saliniyorbenım oglum blv de cıgır atladı
kendı yedıgı bıttı benı yedıyor
dun aksam bana yogurt yedırdı ya
gül gül öldük :)
baya kasıga alıyor bana yedırıyor, bıde agzıyla ses yapıyor hüüp dıye
hüp dıye yıyecekmısım
Bende hala + 7 deyim ve hiç azalmayan bi iştahım var.. enzirmeyi birakinca sıkariz gitsin kilolar yagli gobekler gelsin incecik beller:)benimde kilom çok fazla kara kara düşünüyorum napıcam diye
yürüyüşe çıkabilsem vericem eminimde
akşam eve gidince çcuğumu bırakmak istemiyorum zaten bütün gün görmüyorum
sen emziriyomusun bide zaten süt az artık ekmek tarzı şeyler yemezsem doymam sütüm kesilir diyede bırakamıyorum tatlı alışkanlığım zaten yok yemeğide çok yemem ama yapıştı kaldı üzerimde kilolar
benimkide oynuyo hemen ellerini havaya kaldırıp, hoşuna giden bi yemek olunca çok tatlılar yacanim aldin mi bilmiyorum ben aldim hayvanlisindan hatta buraya yazacaktim cok memnun kaldim hayvanlarin seslerini cikariyor hangi hayvan olduğunu soruyor o hayvanla ilgili sarki soyluyor ya da masal okuyor.. Artik kirmizi balik soylemekten gina gelmisti oyuncak soyler :)
yerim ya cok tatli masallah.. Benim kizim da doyunca bize veriyor illa kalani bize yedirecek eliyle.. Sevdigi yiyecek olunca imm imm diye iki yana saliniyor
Pilates den bildiriyorum çok eğlenceli sizde gelinBende hala + 7 deyim ve hiç azalmayan bi iştahım var.. enzirmeyi birakinca sıkariz gitsin kilolar yagli gobekler gelsin incecik beller:)
Pilates den bildiriyorum çok eğlenceli sizde gelin
Evde olmuyor ya spor salonuna yazılınca ister istemez devam ediyorsun benim kilo fazlam yok ama göbeğim sıkılaşsın istiyorumDiyet i gectim bide pilatesss miaslinda alimle yapabilir miyim
Bizim buralarda yokkkk gelmemiş yaaacanim aldin mi bilmiyorum ben aldim hayvanlisindan hatta buraya yazacaktim cok memnun kaldim hayvanlarin seslerini cikariyor hangi hayvan olduğunu soruyor o hayvanla ilgili sarki soyluyor ya da masal okuyor.. Artik kirmizi balik soylemekten gina gelmisti oyuncak soyler :)
yerim ya cok tatli masallah.. Benim kizim da doyunca bize veriyor illa kalani bize yedirecek eliyle.. Sevdigi yiyecek olunca imm imm diye iki yana saliniyor
AlışırKizlar bebegim yuruyor baya oldu. Bugun Ilk adım ortopedik ayakkabi aldım yürümüyor onlarla. Acaba alışır mi
Ağlıyor cnm artık alışır inş.Alışıracemi daha annesi
psikolojisi bozulmuştur canım bilemiyoruzki insanlar içlerinde ne yaşıyorIi geclr kizlar hatrlarsanz bi arkadastn bahsediyrdum edi kanser hastadiydii 43 yasindaydi 2gun oldu oleli okadar iyi bir adamdiki anlatmm dini butun efendi
arkadasim bugun kahkahakrla guluyordu resmn cenazedeki kendi hallerine cok tuhaf oldum esinide kendinide cok yakinen taniyorum yani
bugun hep kotu yanlarini andi 1kotu yani varsa 50 iyi yani vardi yani adamn cok uzuldum valla bugun 3.gun ben bile agliyrum yani hala
daha bebegi yasina yeni gireck insan ona uzulur yani
Ağır bir depresyon yaşıyor olabilir büyük bir kayıp çünkü belki böyle yaparak kendini rahatlatmaya çalışıyordur Allah rahmet eylesinIi geclr kizlar hatrlarsanz bi arkadastn bahsediyrdum edi kanser hastadiydii 43 yasindaydi 2gun oldu oleli okadar iyi bir adamdiki anlatmm dini butun efendi
arkadasim bugun kahkahakrla guluyordu resmn cenazedeki kendi hallerine cok tuhaf oldum esinide kendinide cok yakinen taniyorum yani
bugun hep kotu yanlarini andi 1kotu yani varsa 50 iyi yani vardi yani adamn cok uzuldum valla bugun 3.gun ben bile agliyrum yani hala
daha bebegi yasina yeni gireck insan ona uzulur yani
2 tane hamsi yiye biliyorum teyzecim
eteğimden ayrılmayınca her işi birlikte yapmak zorunda kalıyorum. tavaya da tam sığdı. Trabzon da ki doğumu mu yaptıran dr oğlumu hamsi balığı seni diye sevince aklıma geldi koydum onu tavayatabiki zor olur olmaz mı biz 1 çocukla ne haldeyiz
2.diyolar bana seneye falanda ben 2.çocuğumuda bırakmak
istemiorum kendim bakmak istiyorum diorum bakalım artık
senin güzel ama evdeysen peşpeşe hepsi bi anda büyür gider inş.
3.erkek olur :):) kaç yaşındasın bu arada
aman kız napmışın çocuğu
nasılda hoşuna gitmişşş:):):)
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH.gördüğüm en güzel gözlüklü şirin bu.Gözlüklere aşık kızımdan bir kare:)Eki Görüntüle 1721622
Biz de aynıyız canım. Üzerine bişey dokulup yanacak dıye ödüp kopuyor. Ben topluyorum o dagıtıyor. Ablası okuldan gelince onun peşine takılıyor biraz ama, ablasının önündeki herseyı bozdugu ıcın kavga ayırmakla ugrasıyoruz bir de :) trabzonda mı yaşıyorsun? Eşim trabzonlu kv orada hersene gideriz 2-3 hafta. Çocuklar memleketi bilsin tanısın istiyor eşim :)eteğimden ayrılmayınca her işi birlikte yapmak zorunda kalıyorum. tavaya da tam sığdı. Trabzon da ki doğumu mu yaptıran dr oğlumu hamsi balığı seni diye sevince aklıma geldi koydum onu tavaya
teşekkür ederiz canım. :)MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH.gördüğüm en güzel gözlüklü şirin bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?