2014 Kasım Anneleri

kızlar a101 e guzel oyunca gelıo bugun

bakmaya gıdıcem ogle tatılımde
canim aldin mi bilmiyorum ben aldim hayvanlisindan hatta buraya yazacaktim cok memnun kaldim hayvanlarin seslerini cikariyor hangi hayvan olduğunu soruyor o hayvanla ilgili sarki soyluyor ya da masal okuyor.. Artik kirmizi balik soylemekten gina gelmisti oyuncak soyler :)

yerim ya cok tatli masallah.. Benim kizim da doyunca bize veriyor illa kalani bize yedirecek eliyle.. Sevdigi yiyecek olunca imm imm diye iki yana saliniyor

Bende hala + 7 deyim ve hiç azalmayan bi iştahım var.. enzirmeyi birakinca sıkariz gitsin kilolar yagli gobekler gelsin incecik beller:)

benimkide oynuyo hemen ellerini havaya kaldırıp, hoşuna giden bi yemek olunca çok tatlılar ya

Bizim buralarda yokkkk gelmemiş yaaa

Ii geclr kizlar hatrlarsanz bi arkadastn bahsediyrdum edi kanser hastadiydii 43 yasindaydi 2gun oldu oleli okadar iyi bir adamdiki anlatmm dini butun efendi
arkadasim bugun kahkahakrla guluyordu resmn cenazedeki kendi hallerine cok tuhaf oldum esinide kendinide cok yakinen taniyorum yani
bugun hep kotu yanlarini andi 1kotu yani varsa 50 iyi yani vardi yani adamn cok uzuldum valla bugun 3.gun ben bile agliyrum yani hala
daha bebegi yasina yeni gireck insan ona uzulur yani

psikolojisi bozulmuştur canım bilemiyoruzki insanlar içlerinde ne yaşıyor

Ağır bir depresyon yaşıyor olabilir büyük bir kayıp çünkü belki böyle yaparak kendini rahatlatmaya çalışıyordur Allah rahmet eylesin

eteğimden ayrılmayınca her işi birlikte yapmak zorunda kalıyorum. tavaya da tam sığdı. Trabzon da ki doğumu mu yaptıran dr oğlumu hamsi balığı seni diye sevince aklıma geldi koydum onu tavaya

eteğimden ayrılmayınca her işi birlikte yapmak zorunda kalıyorum. tavaya da tam sığdı. Trabzon da ki doğumu mu yaptıran dr oğlumu hamsi balığı seni diye sevince aklıma geldi koydum onu tavaya
Biz de aynıyız canım. Üzerine bişey dokulup yanacak dıye ödüp kopuyor. Ben topluyorum o dagıtıyor. Ablası okuldan gelince onun peşine takılıyor biraz ama, ablasının önündeki herseyı bozdugu ıcın kavga ayırmakla ugrasıyoruz bir de :) trabzonda mı yaşıyorsun? Eşim trabzonlu kv orada hersene gideriz 2-3 hafta. Çocuklar memleketi bilsin tanısın istiyor eşim :)

kızlar merhaba
haftasonu ogluma ben bakıyorum
yemek pısırme ısı de bana dusuyor
ne yapsam ne yedırsem acaba ona
ona gore aksam alısverıs yaparım
bana yemek onerısı verebılır mısınız

annemın yaptıgı yemekler sunlar

yogurt corbası
karnıbahar
brokolı
ıspanak
mercımek corbası (yesıl, kırmızı)
sulu kofte
kuzu haslama
bulgur corbası
kumpır

aklıma gelenler bunlar
bunlardan farklı ne yapabılırım
sız neler pısırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…