kızlar merhaba
haftasonu ogluma ben bakıyorum
yemek pısırme ısı de bana dusuyor
ne yapsam ne yedırsem acaba ona
ona gore aksam alısverıs yaparım
bana yemek onerısı verebılır mısınız
annemın yaptıgı yemekler sunlar
yogurt corbası
karnıbahar
brokolı
ıspanak
mercımek corbası (yesıl, kırmızı)
sulu kofte
kuzu haslama
bulgur corbası
kumpır
aklıma gelenler bunlar
bunlardan farklı ne yapabılırım
sız neler pısırıyorsunuz?
Canim pankek yapabilirsin.. Ben tarifi kafama gore yapiyorum.. 1yumurta üzüm mesela ya da sen muz elma hangisini istersen meyve olarak ceviz tam bugday unu ve biraz da su ekliyorum sen 1tatli kasigi yogurt koyarsin blendardan geciriyorum arkali önlü pisiriyorum cok güzel oluyor..Ben bu çocuğa yumurta nasıl yedirecegim ya denemediğim şekil kalmadı ara da verdim olmuyor olmuyor yemiyor
yumurta cok mu önemli alternatifi yok mu ki başka bilen var mı
Bi deneyim onu da teşekkür ederim canımCanim pankek yapabilirsin.. Ben tarifi kafama gore yapiyorum.. 1yumurta üzüm mesela ya da sen muz elma hangisini istersen meyve olarak ceviz tam bugday unu ve biraz da su ekliyorum sen 1tatli kasigi yogurt koyarsin blendardan geciriyorum arkali önlü pisiriyorum cok güzel oluyor..
Yemiyor canim sadece yemek yiyor ben de surekli bir seyler pisirme telasindayim o yüzden..Bi deneyim onu da teşekkür ederim canım
siz ne yaptınız yemiyordu mamayı hala öyle mi
Bende onu merak ediyorum nasilnoldu acaba umut aras pamuk prense nazar degdiperikanadi ndan haber alan var mı arkadaşlar
Gözlüklere aşık kızımdan bir kare:)Eki Görüntüle 1721622
Trabzon da doğum yaptım canım. Şimdilik Rize de yaşıyoruz. İlgi bağımlısı bunlar. Birde öpmeyi öğrendi yüz vermeyince öpücem diye hareket ler yapıyor.bütün sinirim geçiyor ozamanBiz de aynıyız canım. Üzerine bişey dokulup yanacak dıye ödüp kopuyor. Ben topluyorum o dagıtıyor. Ablası okuldan gelince onun peşine takılıyor biraz ama, ablasının önündeki herseyı bozdugu ıcın kavga ayırmakla ugrasıyoruz bir de :) trabzonda mı yaşıyorsun? Eşim trabzonlu kv orada hersene gideriz 2-3 hafta. Çocuklar memleketi bilsin tanısın istiyor eşim :)
canım bıldırcın yumurtası dene, ben günde 1 tane veriyorum. küçük olduğu için daha kolay yiyor. besleyicilik değeri de normal yumurtadan fazla diye biliyorum.Ben bu çocuğa yumurta nasıl yedirecegim ya denemediğim şekil kalmadı ara da verdim olmuyor olmuyor yemiyor
yumurta cok mu önemli alternatifi yok mu ki başka bilen var mı
canım ellerine sağlık inşallah birde hapur hupur yerde emeğine değerkızlar merhaba
haftasonu ogluma ben bakıyorum
yemek pısırme ısı de bana dusuyor
ne yapsam ne yedırsem acaba ona
ona gore aksam alısverıs yaparım
bana yemek onerısı verebılır mısınız
annemın yaptıgı yemekler sunlar
yogurt corbası
karnıbahar
brokolı
ıspanak
mercımek corbası (yesıl, kırmızı)
sulu kofte
kuzu haslama
bulgur corbası
kumpır
aklıma gelenler bunlar
bunlardan farklı ne yapabılırım
sız neler pısırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?