2014 Kasım Anneleri

Semiz otu yapıyorum ben bazen soğanı kavurup, semizotunu incecik doğrayıp pirinçli pişiriyorum ailecek severek yiyoruz :)

Biber dolması yapıyorum kıymalı prinçli içine soğan rendeliyorum. İçini yiyor biberini denemedim.

Kıymalı şehriye yaptım dün ilk defa sevdi.
Biz aynı şeylerı yıyoruz uzun zamandır ayrı yapmıyorum. Az tuzlu yapıyorum yemekleri. Köfte pilav makarna yediği de oluyor. Hergün öğlen akşam ayrı yoruldum yemek düşünmekten
Gunluk yapıyorum genelde yemekleri.
Karnıbahar, brokoli denemedim hiç gaz yapan besinler rahatsız ediyor hala. kereviz corbası mercimek corba mesela yediği zaman gaz yapıyor

Ben bu çocuğa yumurta nasıl yedirecegim ya denemediğim şekil kalmadı ara da verdim olmuyor olmuyor yemiyor
yumurta cok mu önemli alternatifi yok mu ki başka bilen var mı

Ben bu çocuğa yumurta nasıl yedirecegim ya denemediğim şekil kalmadı ara da verdim olmuyor olmuyor yemiyor
Canim pankek yapabilirsin.. Ben tarifi kafama gore yapiyorum.. 1yumurta üzüm mesela ya da sen muz elma hangisini istersen meyve olarak ceviz tam bugday unu ve biraz da su ekliyorum sen 1tatli kasigi yogurt koyarsin blendardan geciriyorum arkali önlü pisiriyorum cok güzel oluyor..

Bi deneyim onu da teşekkür ederim canım
siz ne yaptınız yemiyordu mamayı hala öyle mi

Merhaba kizlar
Nasilsiniz bakalim isyerinde cok yogunum giremiom artik bugun de aklima geldi telden bakayim dedim ogluma bugun yesil mercimek yaptim dunde somon baligi almistik onu yedi emde bayila bayila bugulama yaptik maydanozlu falan guzel oldu...

Ii aksamlar kizlar genim oglan bu aralar catala ve bardaga sardi kendim yiyip icecem diyor
catala batiriyo yiyo ve doymak bilmiyr bitince agliyor ilk defa bugun kahvaltsini bu sekilde ve beni hic yormadan yedi nekadar kasar yedi anlatamm
onceleri ben verseydim elimle tukuruyrdu
demekki artik gitgide bitiyr zorluklari buraz daha gecsinde 2.dusunelim normlde 3 5 sene diyordum bu gidisle 2yasini bulmadan yaparz kesin:)))

Trabzon da doğum yaptım canım. Şimdilik Rize de yaşıyoruz. İlgi bağımlısı bunlar. Birde öpmeyi öğrendi yüz vermeyince öpücem diye hareket ler yapıyor.bütün sinirim geçiyor ozaman

canım bıldırcın yumurtası dene, ben günde 1 tane veriyorum. küçük olduğu için daha kolay yiyor. besleyicilik değeri de normal yumurtadan fazla diye biliyorum.

canım ellerine sağlık inşallah birde hapur hupur yerde emeğine değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…