2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun Rabbim hiçbirimizi böyle hastalıklarla dertlerle imtihan etmesin

Amin Allah razı olsun kızlar..

Allahim korusn canm cook gecms olsn neden olurms peki sebebi neyms inss

Sağol canım... Sebebi hakkında bir şey söylemedi ama ben artık ara ara kan tahlili yaptırırım aklıma çok takıldı çok korktum çünkü.. Normal klasik kan tahlilindeki değer yani... Kendimiz baktık vücuttaki bir enfeksiyon da düşürebiliyormuş ama neden bu kadar düşmüş onu bilmiyoruz şükür ki normal değere gelmiş bir haftada... Komşuma öyle demedim açıkçası.. Dedim az bişi yükselmiş aynı şekilde bakılacak öpmek yok temas yok bir tek sen yakın temasta olursun temizlik vs vs anlattım sabah... Zaten aşırı muzdariptim çocuklarının muhattap olmasından çünkü mıc mıc mıc çok öpüyorlardı.. Bu nötropeni hastalığının da sebeplerinin arasında ebv virüsü de varmış o da kansere en yakın virüsmüş ve öpücük hastalığı diye geçermiş.. O kadar sinirlenmiştim ki okuyunca.. Gerçekten bebekleri öpmemek lazım öptürmemek lazım.. Artık iyi bir imtihanla bunu benimsedim.. Taviz yok artık..

Ateş düşürücüleri de sık vermek, antibiyotik kullanmak vs bu değeri düşürebilen şeylermiş.. Şükür bizim demekki bundan oldu ya da hastalıktan olmuş ki düzeldi şükürler olsun...

Canım benim geçmiş olsun. Allah yasatmasin bir daha hastalık. Herkesin yavrusu önemli artık bizim icin

cok gecmis olsun Rabbim korusun hepsini..

Canım benim geçmiş olsun. Allah yasatmasin bir daha hastalık. Herkesin yavrusu önemli artık bizim icin

Amin Allah razı olsun canım ya.. Sağolasın... Öyle tabi..

cok gecmis olsun Rabbim korusun hepsini..

Amin amin çok teşekkür ediyorum...

Oğlum bizi doğduğundan beri o kadar çok korkuttu ki.. Ameliyat, epilepsi şüphesi, bu olay..
Şükürler olsun sonu iyi oldu.. Allah bir daha böyle kimseye yaşatmasın..

Günaydın kizlar. Gece bir ara instagrama baktım ve o andan beri sürekli gözlerim doluyor. Yaşı benzemesin bizim çocuklarımızın yaslarinda bir bebek Vefat etmiş. Bir kaç gün ishalmis ve doktor hiç bisey anlamamış. Serrose hesabın adı. Allah im yaşatmasın kimseye.

Aklımız hep sendeydi, Çok sevindim, Şükürler olsun oğlun iyi. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.

Çok etkilendim, elim Ayağım uyuştu, Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Artık böyle şeylerin haberini okumak bile tüylerimi diken diken ediyor ağlıyorum...
Oğlum gözümün önünden gitmiyor..
Onu kaybedeceğimin binde bir ihtimalini bile yaşadım ya of Allah'ımmm herkesin evladını bağışlasın...

Aklımız hep sendeydi, Çok sevindim, Şükürler olsun oğlun iyi. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.

Amin Allah razı olsun çok sağolun..
İnanın aklıma çok geldiniz giremedim..
Netim de bitmişti.. Vınn ı da daha tekrar başlatmadık öyle kalmıştı..
İyi ki de kalmış yoksa netten araştırıp kafayı yerdim herhalde..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM bende yeni gördüm msjları hayırdır inşallah

Sağol canım benim şükür şimdilik iyi.. İnşallah bir daha yaşamayız..

gözlerim doldu okurken rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acılarını göstermesin dualarımızdasın

çok geçmiş olsun canım
benimde gözlerim doldu valla okurken senin gibi yaşadım o anları
Allahım çok zor
bence o doktorun hatası bu
çocuk hastayken kan değerlerine bakılmaz demişti doktorumuz
henüz seninki hastalığı atlatmamışki hemen tahlil vermiş
çok kızıyorum bu doktorlara ne hale sokmuş seni baksana
kızımda öyle çok hastalandı ve günlerce ateşli durdu antibiyotik başladık ancak düzeldi yavrum
bu seneki salgın bayag yordu bizi neyseki atlattık çok şükür
çok çok geçmiş olsun tekrar çok şükür
Rabbim yavrusu hasta olanlarada bu mübarek günün hürmetine şifalar versin inşallah
buarada

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR

ne kadar büyük zor bi sınav Rabbim annesine sabırlar versin

Offf dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya

Ne bileyim canım...
Ben de duramadım öyle inatçı ateş olunca götürmek istedim doktor da tahlil verdi...
Çok korktuk gerçekten..
10 gün içinde kafamda kurduğum şeyleri bi bilseniz...
Rabbim dedim öyle bişi olursa ne yaparım ben dedim..
Aklıma sizler de geldiniz dedim söylerim yardım istedim herkesten kan vermelerini isterim oğluma ilik bulmak vs offfffffffff neler saçmaladım o ara...
Çok teşekkür ediyorum...
Geçti gitti şükürler olsun...

Hayırlı kandiller canım..

Deli kız nerdesin ya korkuttun bizi iyi dimi umut Aras
Hamileyken de kusar kusar korkuturdun Ayyy

Çok şükür canım ya dün dünyaya yeniden geldim sanki..
Değerleri normale dönmüş hiç beklemiyordum ben..
Acaip mutlu oldum..
Yavrum canım oğlum iyi şükür..
Allah razı olsun..
İnan sizler de aklımdan çıkmadınız hiç..

Offf dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya

Canım ya..
Onların canı hiç acımasın kıyamam o minik yüreklere..

Sizlerle yazışmayı özlemişim bende kasım annesiyidim fakat işyerinde yasaklı her yere giremiyorduk şimdi tesadüf googlede yazı ararken girdim açtı.Perikanadı çok geçmiş olsun yazıyı okudukça içimi ateşler bastı.Allahım hiçbir kimseyi evladıyla imtihan etmesin.Kuzularımızı korusun

Rabbim korusun hepsini cooook gecmis olsun yaa atlatmis sukur demekki.enfeksiyondan yüksek cikti dr okadar telas yapacak durum olmadigini soylese sende panik yapmazdin haliyle Rabbim bu mubarek.gun hatirina bizi be kimseyi evladiyla imtihan etmesin herkesin kandili mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…