2014 Kasım Anneleri

perikanadi çok çok geçmiş olsn Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Çok teşekkür ediyorum canımmmm amin amin kimseye yaşatmasın ihtimali bile insanı yaşarken öldürüyor gerçekten..

Sağol canım.. Amin..
Hoşgeldin..

Allah razı olsun canım.. Ya o çok detay vermedi aslında yani işte iyi bakılması gerektiğini anlattı biraz da bakımı temizliği abartınca biz de netten baktık tabi insan mahvoluyor.. Çok zor bir durum hele beklemek...

Hayırlı kandiller..

Offf dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya
Çok geçmiş olsun minik oglusa. Birşey yoktur inşallah. Gerçekten bu çok garip bir duygu. Artık kimin çocuğuna bisey olursa gogsum sıkısiyor resmen, dayanamıyorum. Rabbim korusun hepsini

Dün güzel haberi alınca ne zamandır bekliyorduk oğlumun saçlarını kestik arkadaşlar...
Mama sandalyesine oturttuk.. Yere çarşaf felan serdim üstüne de geçirdim.. Tabi önce ben makasla kısalttım..
Sonra aldığımı saç traş makinesiyle deneme yaptık.. Ben başlarını yaptım son rütuşları babasına bıraktım..
Traş başlıklarını tam bilmediğim için 6 mm olanı takmıştık birazcık kısa oldu ama yaza kadar uzar inşallah...

Keltoş oğlumu siz de görün istedim : )

Sırma saçlar gitti kabak oldu oğlum : )

off neler yaşamışsin...çok büyük geçmiş olsun.

Offf dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya
İçim titredi ya geçmiş olsun hep elleri orda kapı arası çekmece arası...Allah korusun

çok yakışıyordu saçları ben bayılıyordum umut arasın saçlarına neden kestirdiniz çok kızdım sana ama öylede çok tatlı olmuş

ya bizimkide banyo sonrası saçlarını havluyla kurutmayı hiç sevmiyor ağlıyo
acaba bendemi kestirsem kız olduğu için annem kestirme diyo çirkin olurmuş
öyle ama napıyım zor kuruyo saçları
kurutma mak kullanmak istemiyorum poffff

Çok ağladım okuyunca. Rabbim korusun yavrularımızı. Umut unu sana bagislasin.

Çok yakışmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…