- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Sizlerle yazışmayı özlemişim bende kasım annesiyidim fakat işyerinde yasaklı her yere giremiyorduk şimdi tesadüf googlede yazı ararken girdim açtı.Perikanadı çok geçmiş olsun yazıyı okudukça içimi ateşler bastı.Allahım hiçbir kimseyi evladıyla imtihan etmesin.Kuzularımızı korusun
Rabbim korusun hepsini cooook gecmis olsun yaa atlatmis sukur demekki.enfeksiyondan yüksek cikti dr okadar telas yapacak durum olmadigini soylese sende panik yapmazdin haliyle Rabbim bu mubarek.gun hatirina bizi be kimseyi evladiyla imtihan etmesin herkesin kandili mubarek olsun
Hoş Bulduk..Sağol canım.. Amin..
Hoşgeldin..
Çok geçmiş olsun minik oglusa. Birşey yoktur inşallah. Gerçekten bu çok garip bir duygu. Artık kimin çocuğuna bisey olursa gogsum sıkısiyor resmen, dayanamıyorum. Rabbim korusun hepsiniOfff dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya
off neler yaşamışsin...çok büyük geçmiş olsun.Arkadaşlar 10 gün ne yaşadığımı anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerle...
11 aralık cuma günü her zamanki gibi işime geldim.. Aradığımda komşum "ateşi var" demişti gittim calpol verdim... İşe geldim ama ateşi düşmemiş.. Dedim herhalde diştendir üstten 4 diş birden kabarmış zorluyor diye düşündüm ki oğlumun ilk ateşlenmesi bundan önce ateş nedir bilmedik.. O günden sonra her 6 saatte bir calpol veriyorduk ama ateşi bir türlü 38-38,5 altına düşmüyordu cumartesi akşam oldu hala aynı.. Ilık duş hiçbişi fayda etmiyordu.. Cumartesi gece titreyerek uyanınca artık korktuk acile gittik.. Fitil vs ateşini 2 saatte düşürdüler boğaz enfeksiyonu ağır geçiriyor dediler antibiyotik verip gönderdiler.. Gece tekrar ateşi çıktı.. Pazar günü olmuştu.. O sabah ateşi ilk kez düştü o da 37,5 oldu yani.. Sonra akşam tamamen geçmişti ateşi.. Ama benim içim içimi yiyordu inatla ilaca rağmen düşmeyen ateş korkutmuştu doktoruna götürelim dedik 14 aralık pazartesi günü.. Gittik durumu anlattık kan tahlili yaptı.. Uzun uzun sonuçlarına baktı... O değerin bu denli önemli olduğunu o zaman anladım.. "NEUT" diye bir değer.. Doktor "en az 2000 olması lazım, 1500 ün altına düştü mü sıkıntılı olur çocuğun ki 500 ün altına 360 çok çok kötü" dedi.. Biz anlamadık önce.. Nötrofil değeriymiş ve kemik iliğinde üretilen bir şeymiş.. Vücut direnci çok düşmüş bu tahlilin tekrarlanması gerekecek dedi.. Bir hafta çok iyi besle, eve kimse gelip gitmesin, temizliğine dikkat et, kapalı toplu yerlere götürme asla dedi.. Balık yağı, immunomax ve bir damla verdi.. Baya panik olduk.. Eve giderken eşim netten baktı hemen ve felaket şeyler yazıyordu... Allah'ım esirgesin en kötü ihtimali "lösemi".. O olmasa bile nötropeni hastası gibi şeyler.. Eve geldik eşim nasıl hıçkırarak ağlıyor.. Ben rapor aldım 5 gün kendim baktım bebeğime.. "Bi Umut'umuz var kimimiz var deyip ağlıyordu eşim sürekli ben de çok fena olmuştum.. O bir hafta nasıl geçti ömrümden ömür tükendi.. O kadar zormuş ki... Bu pazartesiyi iple çekiyordum... Dün yine hastaneye gittik bebeğim yine çok ağladı kan verirken sonuçları beklemek zaten çok çok zordu.. Eşim oğlumuzu gezdirirken baktım bi kağıtla geliyor elinde dua ediyordum "Allah'ım sen yardım et nolursun koru oğlumu" diye.. Şükürler olsun değer 3000 olmuş.. hiç beklemiyordum dün yeniden doğmuş gibi oldum..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın o kadar zor ki... O kadar çaresiz kalıyorsunuz ki.. Gözünüzün önünde minik bir melek...
Allah'ım esirgesin hepsini..
off neler yaşamışsin...çok büyük geçmiş olsun.
İçim titredi ya geçmiş olsun hep elleri orda kapı arası çekmece arası...Allah korusunOfff dün yamanın parmağını Kapıya sıkıştırdım Ağla Ağla bi hal oldum sonra bu haberi gördüm iyice bi kötü oldum Allah'ım sabır versin yazarken bile ağlıyorum ne zor bişey ya
çok yakışıyordu saçları ben bayılıyordum umut arasın saçlarına neden kestirdiniz çok kızdım sana ama öylede çok tatlı olmuşDün güzel haberi alınca ne zamandır bekliyorduk oğlumun saçlarını kestik arkadaşlar...
Mama sandalyesine oturttuk.. Yere çarşaf felan serdim üstüne de geçirdim.. Tabi önce ben makasla kısalttım..
Sonra aldığımı saç traş makinesiyle deneme yaptık.. Ben başlarını yaptım son rütuşları babasına bıraktım..
Traş başlıklarını tam bilmediğim için 6 mm olanı takmıştık birazcık kısa oldu ama yaza kadar uzar inşallah...
Keltoş oğlumu siz de görün istedim : )
Eki Görüntüle 1725011 Sırma saçlar gitti kabak oldu oğlum : )
Eki Görüntüle 1725010
ya bizimkide banyo sonrası saçlarını havluyla kurutmayı hiç sevmiyor ağlıyoDün güzel haberi alınca ne zamandır bekliyorduk oğlumun saçlarını kestik arkadaşlar...
Mama sandalyesine oturttuk.. Yere çarşaf felan serdim üstüne de geçirdim.. Tabi önce ben makasla kısalttım..
Sonra aldığımı saç traş makinesiyle deneme yaptık.. Ben başlarını yaptım son rütuşları babasına bıraktım..
Traş başlıklarını tam bilmediğim için 6 mm olanı takmıştık birazcık kısa oldu ama yaza kadar uzar inşallah...
Eki Görüntüle 1725010
Çok ağladım okuyunca. Rabbim korusun yavrularımızı. Umut unu sana bagislasin.Dün güzel haberi alınca ne zamandır bekliyorduk oğlumun saçlarını kestik arkadaşlar...
Eki Görüntüle 1725010
Ay çok şükür az ezildi ama ben çok panik Yaptım eşim de diyor nasıl hemsire oldun ne yapayım yani insanın kendi çocuğu başkaİçim titredi ya geçmiş olsun hep elleri orda kapı arası çekmece arası...Allah korusun
Amin amin Rabbim korusunÇok geçmiş olsun minik oglusa. Birşey yoktur inşallah. Gerçekten bu çok garip bir duygu. Artık kimin çocuğuna bisey olursa gogsum sıkısiyor resmen, dayanamıyorum. Rabbim korusun hepsini
cok gecmis olsun!Allah kimseyi evladiyla sinamasin!Teşekkür ediyorum canım benim sağol...
Allah bebeklerin hepsini korusun.bi daha göstermesin inşallah.çok geçmiş olsunAteş düşürücüleri de sık vermek, antibiyotik kullanmak vs bu değeri düşürebilen şeylermiş.. Şükür bizim demekki bundan oldu ya da hastalıktan olmuş ki düzeldi şükürler olsun...
Çok yakışmış maşallahDün güzel haberi alınca ne zamandır bekliyorduk oğlumun saçlarını kestik arkadaşlar...
Eki Görüntüle 1725010
Evet ya internetten araştırma yaptım biraz pimpirikliyim zaten böyle konularda küçücük yumurta ama tesiri kuvvetliymişDoktoruna sormadan verme ağır gelebilir her doktor önermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?