2014 Kasım Anneleri

Durumlar hep aynı doğumdaşım. Bizde ailecek hastayız malesef. Çok geçmiş olsun, Rabbim dermansız dert vermesin. Dün gece ben de uykusuzluğa Dayanamayıp oğluma kızdım bi ara, sonra hemen öptüm kendimi toparladım. Insanız ya illaki oluyor. Allah hepimize güç kuvvet versin, annelik kolay iş değil. Yeter ki sağlıkları yerinde olsun.

Çok geçmiş olsun ya inşallah ciddi birşey yoktur herkes hasta hastaneler aciller dolu dolu geçen gece iki hastane gezdik sıra bulamadık resmen çok zor geçiyor bu kış ya allah tez vakitte herkesi bütün bebekleri sağlığına kavuştursun inşallah onlara bişey olmasın rabbim korusun bütün yavruları

46 yıl ceza vermişler iyi olmuş pislik kadına

Mecbur kullanıcaz kulak enfeksiyonu Boğaz enfeksiyonu ilaçsız düzelmiyor ki ne yapalım benim küçüklüğüm antibiyotik içmekle geçti şimdi çok şükür grip bile olmam
Rabbim dermansız dert vermesin doktor yarına geçmezse antibiyotik başla dedi hiç üzülmedim açıkcası böyle şeyler olacak
Rabbim hastanelerde yatan miniklere ve bizimkilere de şifa versin

Tum bebisler hasta ya Allah sifa versin benm oglumda cok fena oksuruyr ne yapiyrsam gecmiyrda
geçen burda bi forumda okumuştum not almıştım öksürük olursa yaparım diye.birkaç kaşık dut pekmezi ile bir kaç kaşık gerçek zeytinyağını karıştırıp az bişey ısıtıp ılık olarak günde 3 sefer bir kaşık verilir, öksürüğü kesiyormuş ben henüz denemedim öksürüğümüz yok, yazmak sitedim belki denemek isteyen olur diye

Geceleri çok sık uyanıyormuydu kesilmeden önce.Süt içiremiyorum herşeyi denedim olmadı
Çok geçmiş olsun
Bizde şimdi geldik doktordan boğazı baya kötü dedi ilaç yazdı yarına kadar Ateş'i düşmezse antibiyotik başlıcam Rabbim hepsine acil şifalar versin
Canım netten soğan ve bal kürüne bak ben yeni keşfettim ve faydasını gördüm doğal antibiyotik
Tum bebisler hasta ya Allah sifa versin benm oglumda cok fena oksuruyr ne yapiyrsam gecmiyrda
Elma ayva kabuğu tarçın bikaç çörekotu kaynat balla tatlandır bikaçgün dene bide dut pekmezi
çok geçmiş olsun annelikte böyle bişe kızıyorsun sonra pişman oluyorsun yahut bi gülüşüyle bütün sinirlerini unutuyorsun

Ben sadece pekmezi biliyordum bunuda deneyim

Günaydın herkese...
Herkes her bebiş hasta ya..
Benim oğlumun da öksürüğü tam geçmedi ama buna bin şükür yaşadığım onca şeyden sonra...

Allah biran önce şifa versin miniklere ve sizlere de...

İki gündür kendimde değilim ben de... Eşim geçen akşam kendi söyledi gelince okuldan o haberi.. Ben hiç görmemiştim haberim bile yoktu.. Eşimin sözleriyle bile ağladım o gün sonra tabi baktım ama videoyu izleyemedim iyi ki de izleyemedim ben unutamıyorum gerçekten yaşantıma çok yansıyor bu durum atlatamıyorum... Yaşam sevincim söndü resmen kötüyüm gerçekten.. Aklıma geldikçe deliresim geliyor her yerim uyuşuyor.. Oğlum gözümün önüne geliyor.. Yavrum onların o gözündeki korkuyu acıyı düşündükçe deli oluyorum.. Allah hiçbir yavruyu annesiz koymasın... Hiçbir yavruyu kötü insanlarla karşılaştırmasın, onlara muhtaç bırakmasın...

Günaydın Hanımlar;

Çoğunluğun bebeği rahatsız galiba, Allah hepsine şifa versin inşallah.

Benim sizlere sormak istediğim bir şey var, ekstra bir başlık açmak istemedim açıkçası. Kızım herkesi, her şeyi hatta aynada ki görüntüsünü bile öpüyor. Altını değiştiriyorum sürekli kalkıp öpüyor, tekrar yatıyor. İnanın badisini giydiricem her çıtçıtta kalkıp öpüyor. Dışarı çıkıyoruz, sevmek isteyenleri öpmeye kalkıyor, ofisime getirdim bir gün buradakileri öpüyor. Evde ki kumandaları, oyuncaklarını, artık aklınıza ne gelirse. Bundan rahatsız olmalı mıyım? Hiç yabancı bilmiyor, isteyen herkesin kucağına gidiyor. Bazı tedbirler için henüz erken mi? Büyüdükçe farklı olur diyerek , onun bu sıcakkanlı tavrını şimdilik görmemeli miyim?

Benim bebeğim bir kaç ay öncesine kadar öyleydi canım...
Bay Öpücük diyorduk hatta biz oğluma..
Artık yabancı biliyor ama gitmiyor yani herkese..
Babası, ben ve komşum...
Başkası, çok az gördüğü insanlara gitmiyor..
Çok aşırı bir tepkisi yok ama biliyor yani..
Öpücüğe gelince; benim oğlum da aynada ne zaman kendisini görse öpüyor...
Bugünlerde de dudakları genelde öpücük konumunda sürekli öyle ses çıkartıyor muck muck diye...
Geçiş dönemidir diye düşünüyorum daha henüz tam kısıtlamaları anlarlar mı bilmiyorum biraz daha bekleyin ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum..
Kız çocukları daha sıcak daha işveli oluyorlar zaten..
Allah bağışlasın..

merhaba canım.benimde iki kızım var biri 32 aylık diğeri 13 aylık. elif büyük kızım kardeşi doğmadan önce 1,1-5 yaş arası sizin dediğiniz kadar çok değildi ama aynada kendini öpüyordu dışarıda hiç kimseyi yabancılamıyordu arkasına bakmadan yabancılara gidiyordu, arabada giderken yan taraftaki arabalara gülüyor el sallıyor öpücüklü el sallıyordu deliricektim bu hareketlerine çok konuştum ayıp böyle yapılmaz sen kızsın hanım ol biraz onlar kim tanıyormusun ben tanımıyorum yabancılara böyle gidilmez diye diye anlattım ama pek dinlemiyordu sonra zetan kardeşi doğdu onu öpmeye sevmeye başladı kendiliğinden geçti şimdi öyle yabancılara atılmaz öpmez, seninde yazdıklarını hep okuyorum bilinçli bilgili bir annesin konuş anlat yapmaması gerektiğini seni dinlemicektir belki ama bunun yanlış olduğunu zamanla anlayacaktır çok da üstüne düşme terside olabilir ama zamanla geçiyor, bi tane sevebileceği bebeği olsun onu öpsün sevsin.. bilemiyorumki bizimkinde kardeşin doğması etkilimi oldu yoksa bu bi dönem merak ediyor zamanla geçiyorumu

Zaten kardeş düşünüyorduk, hemen mi yapsak acaba dedim birden :) Yani belki eski zamanlar olsa bu kadar tedirgin olmazdım ama malum her gün taciz vs. gibi iğrenç ötesi haberler okuyoruz. perikanadi 'nın dediği gibi dudakları sürekli öpücük pozisyonunda, şirinde oluyor öyle, bizde gülüp seviyoruz tabi, belki bu da tetikliyor olabilir. Sanırım ufak ufak uyarılar ilerleyen zamanlarda bu tavrını biraz olsun değiştirir, diye umuyorum. Çok teşekkür ederim.

evet ben çok az izledim izlediğim günden beri ağlamaklıyım o çocukların çaresizliği ağlamaları aklımdan hiç çikmıyor ALLAH kimsenin evladını kimseye bırakmasın olanada vicdan merhamet versin

benim kizimda yeni yeni opmelere basladi ama benim disimda.kimseyi opmuyor. Acikcasi ben korkulacak bir durum oldugunu Dusunmuyorum. Su an zaten bizim ya da bakan her kimse onun gozetimi altindalar.tabi yasi ilerledikce hala yapiyorsa o zaman uyarmak gerekebilir. Demekki sevgi dolu bir kiz masallah.

evet ben çok az izledim izlediğim günden beri ağlamaklıyım o çocukların çaresizliği ağlamaları aklımdan hiç çikmıyor ALLAH kimsenin evladını kimseye bırakmasın olanada vicdan merhamet versin

Amin canım amin...
İyi ki de izleyemedim ben...
Zaten böyle yazılanları okudukça gözümde canlanıyor beynime ağrılar giriyor içim tükeniyor...

Valla biz ailecek, evde ki eşyalar ve çevremiz hatta hemen hemen her akşam uğradığımız markette ki kasiyer kızlar dahil öpücük manyağı olduk desem yeridir :) Uzak tutmaya çalıştığım zaman da sinirleniyor, parmağını sallıyor bana. E bizde onun bu haline gülüyoruz tabi :) Neyse anladığım kadarıyla bu zamanlar biraz böyle sevgi dolu olmaları normal galiba. İleride sınırlarını bilir umarım. Teşekkürler.

canım benim oğlanda aynı.demek ki bu yaşta normal.ogün bir kafeye gittik üniversiteli kızlar vardı hepsini tek tek öptü.babasınıda gevrek gevrek gülüyor. biraz sinir oldum ama normal demek ki

Bizde şimdi geldik doktordan boğazı baya kötü dedi ilaç yazdı yarına kadar Ateş'i düşmezse antibiyotik başlıcam Rabbim hepsine acil şifalar versin
çok geçmiş olsun Yamana ve diğer bebişlere.kış bebekleri işte hastalık peşlerini bırak mıyor.

canım benim oğlanda aynı.demek ki bu yaşta normal.ogün bir kafeye gittik üniversiteli kızlar vardı hepsini tek tek öptü.babasınıda gevrek gevrek gülüyor. biraz sinir oldum ama normal demek ki

Evet sanırım normal bu durum ve umarım gelip geçicidir :) Yani yabani bir çocuk olsun diye bir isteğim yok asla, sıcakkanlı olsun insanlarla arası iyi olsun istiyorum tabi ki de, biraz arışı olmuştu bu aralar.Geçecek demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…