Durumlar hep aynı doğumdaşım. Bizde ailecek hastayız malesef. Çok geçmiş olsun, Rabbim dermansız dert vermesin. Dün gece ben de uykusuzluğa Dayanamayıp oğluma kızdım bi ara, sonra hemen öptüm kendimi toparladım. Insanız ya illaki oluyor. Allah hepimize güç kuvvet versin, annelik kolay iş değil. Yeter ki sağlıkları yerinde olsun.Herkes hasta demekki,oğlumda bende ateş içindydik yeni yeni kendmze geliyorz nasıl bi salgınmış allahım korusun onları.insan kendni unutuyo.az önce üvey annenin çocuklra yaptgı işkence vidyosuna baktım bakmz olsaydım içim acıyo zor tutuyorum ağlamamak için kendmi.anne olunca acayp dokunuyoböyleşeyler.hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.oğlumu 2 saat uyutmya çalıştım acayp gerildm bağırdım hadi uyu artık diye.kendme kızıyorum şimdide.
Yaman da Ateşli hala 38 üstü akşam bi doktora göstereyim bakalım benim de dişim ağrıyor fena of valla bizde ailecek enkaz gibiyiz
Seni unutur muyum doğumdaşım çok geçmiş olsun damla kuzuyu da of bebekler hasta olunca bizde bitiyoruz valla Rabbim kuvvet versin
46 yıl ceza vermişler iyi olmuş pislik kadınaHerkes hasta demekki,oğlumda bende ateş içindydik yeni yeni kendmze geliyorz nasıl bi salgınmış allahım korusun onları.insan kendni unutuyo.az önce üvey annenin çocuklra yaptgı işkence vidyosuna baktım bakmz olsaydım içim acıyo zor tutuyorum ağlamamak için kendmi.anne olunca acayp dokunuyoböyleşeyler.hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.oğlumu 2 saat uyutmya çalıştım acayp gerildm bağırdım hadi uyu artık diye.kendme kızıyorum şimdide.
Mecbur kullanıcaz kulak enfeksiyonu Boğaz enfeksiyonu ilaçsız düzelmiyor ki ne yapalım benim küçüklüğüm antibiyotik içmekle geçti şimdi çok şükür grip bile olmamÇok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Ben de ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama bazen de ilaçsız iyileşilmiyor. Kulak enfeksiyonumuzda arka arkaya ara vermeden 2 farklı antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Şükür ki iyileşti kulağı da Korktuğum Şeyler olmadı.
geçen burda bi forumda okumuştum not almıştım öksürük olursa yaparım diye.birkaç kaşık dut pekmezi ile bir kaç kaşık gerçek zeytinyağını karıştırıp az bişey ısıtıp ılık olarak günde 3 sefer bir kaşık verilir, öksürüğü kesiyormuş ben henüz denemedim öksürüğümüz yok, yazmak sitedim belki denemek isteyen olur diyeTum bebisler hasta ya Allah sifa versin benm oglumda cok fena oksuruyr ne yapiyrsam gecmiyrda
Geceleri çok sık uyanıyormuydu kesilmeden önce.Süt içiremiyorum herşeyi denedim olmadıCanm benim oglumun uykusu zwten cok guzel bebekliginden beri ama emmeye gore dahada iyi 7bucukta yatr gece bir defa uyanr sut icer sonra sabh 8e kadar yatr uyanir uyanmazda icer toplamda gece sabha kadar 300ml sut icmis oluyo bazen az iciyr ama genlde boyle
Çok geçmiş olsunAllah'ım hasta olan bebişlere acil şifalar versin. Biz de bugün Dr a gittik, çok şükür kulağındaki iltihap geçmiş ama burnu fena akıyor oğlumun. Dün gece hiç uyumadı, burnu tıkanmış. Eşim ve ben de hastayızŞu Kışı hayırlısıyla bi atlatsak..
Canım netten soğan ve bal kürüne bak ben yeni keşfettim ve faydasını gördüm doğal antibiyotikBizde şimdi geldik doktordan boğazı baya kötü dedi ilaç yazdı yarına kadar Ateş'i düşmezse antibiyotik başlıcam Rabbim hepsine acil şifalar versin
Elma ayva kabuğu tarçın bikaç çörekotu kaynat balla tatlandır bikaçgün dene bide dut pekmeziTum bebisler hasta ya Allah sifa versin benm oglumda cok fena oksuruyr ne yapiyrsam gecmiyrda
çok geçmiş olsun annelikte böyle bişe kızıyorsun sonra pişman oluyorsun yahut bi gülüşüyle bütün sinirlerini unutuyorsunHerkes hasta demekki,oğlumda bende ateş içindydik yeni yeni kendmze geliyorz nasıl bi salgınmış allahım korusun onları.insan kendni unutuyo.az önce üvey annenin çocuklra yaptgı işkence vidyosuna baktım bakmz olsaydım içim acıyo zor tutuyorum ağlamamak için kendmi.anne olunca acayp dokunuyoböyleşeyler.hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.oğlumu 2 saat uyutmya çalıştım acayp gerildm bağırdım hadi uyu artık diye.kendme kızıyorum şimdide.
Ben sadece pekmezi biliyordum bunuda deneyimgeçen burda bi forumda okumuştum not almıştım öksürük olursa yaparım diye.birkaç kaşık dut pekmezi ile bir kaç kaşık gerçek zeytinyağını karıştırıp az bişey ısıtıp ılık olarak günde 3 sefer bir kaşık verilir, öksürüğü kesiyormuş ben henüz denemedim öksürüğümüz yok, yazmak sitedim belki denemek isteyen olur diye
Günaydın Hanımlar;
Çoğunluğun bebeği rahatsız galiba, Allah hepsine şifa versin inşallah.
Benim sizlere sormak istediğim bir şey var, ekstra bir başlık açmak istemedim açıkçası. Kızım herkesi, her şeyi hatta aynada ki görüntüsünü bile öpüyor. Altını değiştiriyorum sürekli kalkıp öpüyor, tekrar yatıyor. İnanın badisini giydiricem her çıtçıtta kalkıp öpüyor. Dışarı çıkıyoruz, sevmek isteyenleri öpmeye kalkıyor, ofisime getirdim bir gün buradakileri öpüyor. Evde ki kumandaları, oyuncaklarını, artık aklınıza ne gelirse. Bundan rahatsız olmalı mıyım? Hiç yabancı bilmiyor, isteyen herkesin kucağına gidiyor. Bazı tedbirler için henüz erken mi? Büyüdükçe farklı olur diyerek , onun bu sıcakkanlı tavrını şimdilik görmemeli miyim?
merhaba canım.benimde iki kızım var biri 32 aylık diğeri 13 aylık. elif büyük kızım kardeşi doğmadan önce 1,1-5 yaş arası sizin dediğiniz kadar çok değildi ama aynada kendini öpüyordu dışarıda hiç kimseyi yabancılamıyordu arkasına bakmadan yabancılara gidiyordu, arabada giderken yan taraftaki arabalara gülüyor el sallıyor öpücüklü el sallıyordu deliricektim bu hareketlerine çok konuştum ayıp böyle yapılmaz sen kızsın hanım ol biraz onlar kim tanıyormusun ben tanımıyorum yabancılara böyle gidilmez diye diye anlattım ama pek dinlemiyordu sonra zetan kardeşi doğdu onu öpmeye sevmeye başladı kendiliğinden geçti şimdi öyle yabancılara atılmaz öpmez, seninde yazdıklarını hep okuyorum bilinçli bilgili bir annesin konuş anlat yapmaması gerektiğini seni dinlemicektir belki ama bunun yanlış olduğunu zamanla anlayacaktır çok da üstüne düşme terside olabilir ama zamanla geçiyor, bi tane sevebileceği bebeği olsun onu öpsün sevsin.. bilemiyorumki bizimkinde kardeşin doğması etkilimi oldu yoksa bu bi dönem merak ediyor zamanla geçiyorumuGünaydın Hanımlar;
Benim sizlere sormak istediğim bir şey var, ekstra bir başlık açmak istemedim açıkçası. Kızım herkesi, her şeyi hatta aynada ki görüntüsünü bile öpüyor. Altını değiştiriyorum sürekli kalkıp öpüyor, tekrar yatıyor. İnanın badisini giydiricem her çıtçıtta kalkıp öpüyor. Dışarı çıkıyoruz, sevmek isteyenleri öpmeye kalkıyor, ofisime getirdim bir gün buradakileri öpüyor. Evde ki kumandaları, oyuncaklarını, artık aklınıza ne gelirse. Bundan rahatsız olmalı mıyım? Hiç yabancı bilmiyor, isteyen herkesin kucağına gidiyor. Bazı tedbirler için henüz erken mi? Büyüdükçe farklı olur diyerek , onun bu sıcakkanlı tavrını şimdilik görmemeli miyim?
merhaba canım.benimde iki kızım var biri 32 aylık diğeri 13 aylık. elif büyük kızım kardeşi doğmadan önce 1,1-5 yaş arası sizin dediğiniz kadar çok değildi ama aynada kendini öpüyordu dışarıda hiç kimseyi yabancılamıyordu arkasına bakmadan yabancılara gidiyordu, arabada giderken yan taraftaki arabalara gülüyor el sallıyor öpücüklü el sallıyordu deliricektim bu hareketlerine çok konuştum ayıp böyle yapılmaz sen kızsın hanım ol biraz onlar kim tanıyormusun ben tanımıyorum yabancılara böyle gidilmez diye diye anlattım ama pek dinlemiyordu sonra zetan kardeşi doğdu onu öpmeye sevmeye başladı kendiliğinden geçti şimdi öyle yabancılara atılmaz öpmez, seninde yazdıklarını hep okuyorum bilinçli bilgili bir annesin konuş anlat yapmaması gerektiğini seni dinlemicektir belki ama bunun yanlış olduğunu zamanla anlayacaktır çok da üstüne düşme terside olabilir ama zamanla geçiyor, bi tane sevebileceği bebeği olsun onu öpsün sevsin.. bilemiyorumki bizimkinde kardeşin doğması etkilimi oldu yoksa bu bi dönem merak ediyor zamanla geçiyorumu
evet ben çok az izledim izlediğim günden beri ağlamaklıyım o çocukların çaresizliği ağlamaları aklımdan hiç çikmıyor ALLAH kimsenin evladını kimseye bırakmasın olanada vicdan merhamet versinGünaydın herkese...
Herkes her bebiş hasta ya..
Benim oğlumun da öksürüğü tam geçmedi ama buna bin şükür yaşadığım onca şeyden sonra...
Allah biran önce şifa versin miniklere ve sizlere de...
İki gündür kendimde değilim ben de... Eşim geçen akşam kendi söyledi gelince okuldan o haberi.. Ben hiç görmemiştim haberim bile yoktu.. Eşimin sözleriyle bile ağladım o gün sonra tabi baktım ama videoyu izleyemedim iyi ki de izleyemedim ben unutamıyorum gerçekten yaşantıma çok yansıyor bu durum atlatamıyorum... Yaşam sevincim söndü resmen kötüyüm gerçekten.. Aklıma geldikçe deliresim geliyor her yerim uyuşuyor.. Oğlum gözümün önüne geliyor.. Yavrum onların o gözündeki korkuyu acıyı düşündükçe deli oluyorum.. Allah hiçbir yavruyu annesiz koymasın... Hiçbir yavruyu kötü insanlarla karşılaştırmasın, onlara muhtaç bırakmasın...
benim kizimda yeni yeni opmelere basladi ama benim disimda.kimseyi opmuyor. Acikcasi ben korkulacak bir durum oldugunu Dusunmuyorum. Su an zaten bizim ya da bakan her kimse onun gozetimi altindalar.tabi yasi ilerledikce hala yapiyorsa o zaman uyarmak gerekebilir. Demekki sevgi dolu bir kiz masallah.Zaten kardeş düşünüyorduk, hemen mi yapsak acaba dedim birden :) Yani belki eski zamanlar olsa bu kadar tedirgin olmazdım ama malum her gün taciz vs. gibi iğrenç ötesi haberler okuyoruz.perikanadi 'nın dediği gibi dudakları sürekli öpücük pozisyonunda, şirinde oluyor öyle, bizde gülüp seviyoruz tabi, belki bu da tetikliyor olabilir. Sanırım ufak ufak uyarılar ilerleyen zamanlarda bu tavrını biraz olsun değiştirir, diye umuyorum. Çok teşekkür ederim.
evet ben çok az izledim izlediğim günden beri ağlamaklıyım o çocukların çaresizliği ağlamaları aklımdan hiç çikmıyor ALLAH kimsenin evladını kimseye bırakmasın olanada vicdan merhamet versin
evet gerçekten birde kendide anne nasıl yapar böyle bir şeyi vicdan ve merhamet çok büyük meziyetAmin canım amin...
İyi ki de izleyemedim ben...
Zaten böyle yazılanları okudukça gözümde canlanıyor beynime ağrılar giriyor içim tükeniyor...
benim kizimda yeni yeni opmelere basladi ama benim disimda.kimseyi opmuyor. Acikcasi ben korkulacak bir durum oldugunu Dusunmuyorum. Su an zaten bizim ya da bakan her kimse onun gozetimi altindalar.tabi yasi ilerledikce hala yapiyorsa o zaman uyarmak gerekebilir. Demekki sevgi dolu bir kiz masallah.
canım benim oğlanda aynı.demek ki bu yaşta normal.ogün bir kafeye gittik üniversiteli kızlar vardı hepsini tek tek öptü.babasınıda gevrek gevrek gülüyor. biraz sinir oldum ama normal demek kiGünaydın Hanımlar;
çok geçmiş olsun Yamana ve diğer bebişlere.kış bebekleri işte hastalık peşlerini bırak mıyor.Bizde şimdi geldik doktordan boğazı baya kötü dedi ilaç yazdı yarına kadar Ateş'i düşmezse antibiyotik başlıcam Rabbim hepsine acil şifalar versin
canım benim oğlanda aynı.demek ki bu yaşta normal.ogün bir kafeye gittik üniversiteli kızlar vardı hepsini tek tek öptü.babasınıda gevrek gevrek gülüyor. biraz sinir oldum ama normal demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?