2014 Kasım Anneleri

Bu arada oglum artik net memeyi birakti bir defa cok fena isirdi kanatti bile refleksle bagirdim korkttu agladi ogunden sonra isrmaya basladi uykuda emziriyrdum 4gundr uykudada almiyr artik tek tesellim simdiye kadar guzel emdi sukur bunada

Valla ben alirim oglusun herseyi bitti yeme icme alt ust simdi uyudu da sira bende
Tek olunca kahvlti bile yapasm gelmyr bi kahveyle atlatyrum

Ohh miss...
Şimdi anne keyif zamanı...
Çoğu zaman hep öyle oluyor canım zaten bebiş uyuyunca kendine özenmek yerine hangi iş var bi bitireyim sonra yerim diyorsun sonra bi bakıyorsun minik erkek uyanmış... Ben akşama kadar yemek yemek aklıma gelmiyordu inan ki evdeyken : )

Bu arada oglum artik net memeyi birakti bir defa cok fena isirdi kanatti bile refleksle bagirdim korkttu agladi ogunden sonra isrmaya basladi uykuda emziriyrdum 4gundr uykudada almiyr artik tek tesellim simdiye kadar guzel emdi sukur bunada

Maşallah canım bu zamana kadar emmiş daha ne...
Keşke benim bebeğim de emseydi...

Günaydın ben daha yeni uyandım gec uyudum bayağı. Uyanır uyanmaz aklıma geldiniz. Nasıl oldu Yaman? İyidir umarım.

Sağol canim. Valla vermedik zaten. Heryerde basbas bağırıyorlar gereksiz antibiyotik kullanmayin diye. Bizde kiyamadik. Şükür iyi şimdi. Bugün de takip edecem. İnşallah ateşi çıkmaz gene.

Hayırlı teskereler olsun sağ sağlim kavursunuz insallah babanıza...
Amin canım
Antibiyotik diyince benim kızımda hastaydı netten araştırdım soğan ve bal kürünü deneyin kokusu rahatsız edici ama doğal antibiyotik ben ondan verdim
Bende ilkbahar gibi bıraktırmayı düşünüyorum kendimi bıraktı sizmi bişeyler yaptınız.Gece emiyo emmeden imkanı yok uyumaz

Takipte ol canım... Valla biz ilk defa işte 10 gün önce tanıştık antibiyotikle onu da sadece 5 gün verdim ve bıraktım o da antibiyotik tedavisi yarım kalınca da tehlikeli o yüzden.. Ateşi olmasa korkmasaydım onu da vermezdim ilk antibiyotiğimiz oldu.. Geçecek inşallah annesi zaman alıyor tabi ilaçsız ve bebek olunca ama atlatıyorlar

Bende sabah 6:30 dan sonra uyudum 8:30 da yine ayaktayız Ateş'i yok şuan ama halide yok inşallah çıkmaz bakalım siz nasıl oldunuz Ateş'i yok dimi

Sağol pericim ben diş ağrısı var diye yarım Çay kaşığı dolven verdim başka bişey vermedim 38.5 un üstüne de çıkmadı tüm gece öyle Ateşli durdu Vücudu savaşmaya Alışsın biraz diye ilaç vermek istemedim şimdi biraz daha iyi

perikanadi canım benim çok geçmiş olsun
carputi çok geçmiş olsun
ve diğer okuyamadığım ama hasta olan bebeklerimiz varsa çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin
benimde büyük kızım elif kaçgündür hasta ateşi 39.1 lere kadar çıktı izinliydim onunla ilgilendim şükür şimdi ateşimiz yok ama grip devam ediyor
Allahım korusun tüm yavruları şifa versin inşallah

İyi yapmışsın canım ya inan evde antibiyotiği ve o calpol u görmeye dayanamıyorum artık...
İlk defa böyle ateşlenmişti ya oğlum çok panik yapmıştık biz bu yüzden her 6 saatte bir vermiştim ne kadar yanlışmış ama bizim ateş 39,5 a kadar bile çıkmıştı.. Çok çok geçmiş olsun...

Teşekkür ederim canım..
Bebişler bu ara hep hasta ya...
İlk ve son hastalıkları olsun bu kış böyle bitsin inşallah..

Sogan ve bal mi. Aa bir bakiyim ona canım. Teşekkür ederim ya. İlaç vermek istemiyorum hic.

Aynen. İnşallah çabuk atlatır canim. Cok Sağol.

Bende sabah 6:30 dan sonra uyudum 8:30 da yine ayaktayız Ateş'i yok şuan ama halide yok inşallah çıkmaz bakalım siz nasıl oldunuz Ateş'i yok dimi

Geçmiş olsun canım ya.. bizimki gece bir ara 34.1 e indi. Sardim falan şimdide 35.5 larda seyrediyor. Normal mi bilmiyorum. Sikica giydirdim. Şimdide düşük ateş peşinde kosuyoruz...

Tum bebisler iyi olur biranevvel İnşallah benim.kizimda hasta birde dun bazaya takildi disleri altdudagini fena kestiya ust damakta mosmor nasil agladi ya yavrum yanimdaydi nasil olduğunu bile anlamadim birsuru kan yuttu cocukinşallah disine birsey olmaz hepsi ALLAH a emanet beterinden korusun Rabbim

Canm kendi birakti 11 aylikken gece sutu basldim biberonda once saat basi kalkardi meme icn ustelik birakmk istemezdi gogsumu o nedenle basladk biberonna ama yinede emiyrdu gecenlerde bi isrdi isrinca bagrdim oda korktu agladi o gunden beri isrmaya basladi gece emzirmeye tekrar basldim 1v2 gun emdi sonra hic almadi artik aciyrum gogsumu oynuyr mincikliyr once kosarak gelirdi emmk icin

Ya kızımda aynısı süt yok ama zevk için emiyor.Gece sürekli kalkıyor.Biberonla süt içiremiyorum almıyor.Uyurken memeyi çekip ağzına veriyorum hemen biliyo itiyor ağzıyla.Bardakla içireyim diye hoşuna gidecek pipetli bardak aldım güç bela bikaç yudum alıyor.Peki uykusu nasıl şimdi nasıl uyutuyorsun.Emerek uyuduğu için emmeyi bırakınca nasıl uyutacam diye kara kara düşünüyorum

Çok geçmiş olsun maşallah çok hareketliler saniyelik kaza yapmaları

üşüyo demekki çocuk iyice ısıtmaya bak canım
geçmiş olsun herkese
geçen haftalardada biz uğraşmıştık çok şükür geçti
bu seneki salgın bayag ağır herlade

Geçmis olsun yürümeler basladıkça kazalar artıyor ne kadar dikkat etsekte...Bizimde 2 kere oldu masanın ayağına geldi ağzı hiç olmayacak bir yer yani...Masa ve sandalyelerin ayaklarına yapıskan lastik yapıstırdık bu seferde düstü disi patlattı dudağını.Topluca kursun döktürsek bari topiğimize

off yaa kiyamam yavrulara valla dikis atmalik bise sandim baktirmiyoda agzina okadar kanadiki korktum valla dikkkat etsekde olacaksa oluyor 40 milyon kereMaşallah hepsine:)nazar degmesin kucucuk bedenlere İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…