Tum bebisler iyi olur biranevvel İnşallah benim.kizimda hastabirde dun bazaya takildi disleri altdudagini fena kestiya ust damakta mosmor nasil agladi ya yavrum yanimdaydi nasil olduğunu bile anlamadim birsuru kan yuttu cocuk inşallah disine birsey olmaz hepsi ALLAH a emanet beterinden korusun Rabbim
üşüyo demekki çocuk iyice ısıtmaya bak canım
geçmiş olsun herkese
geçen haftalardada biz uğraşmıştık çok şükür geçti
bu seneki salgın bayag ağır herlade
Geçmis olsun yürümeler basladıkça kazalar artıyor ne kadar dikkat etsekte...Bizimde 2 kere oldu masanın ayağına geldi ağzı hiç olmayacak bir yer yani...Masa ve sandalyelerin ayaklarına yapıskan lastik yapıstırdık bu seferde düstü disi patlattı dudağını.Topluca kursun döktürsek bari topiğimize
Canm benim oglumun uykusu zwten cok guzel bebekliginden beri ama emmeye gore dahada iyi 7bucukta yatr gece bir defa uyanr sut icer sonra sabh 8e kadar yatr uyanir uyanmazda icer toplamda gece sabha kadar 300ml sut icmis oluyo bazen az iciyr ama genlde boyleÇok geçmiş olsun maşallah çok hareketliler saniyelik kaza yapmaları
Ay hatırlanmak çok Mutlu etti beni şuan gördüm :) damla su hasta ya daha doğrusu hepimiz soğuk algınlığına yakalandık çok zor bi hafta geçirdik şimdi bira daha iyiyiz bu aralar salgın gibi birşey var herkes hasta sen nasılsın Yaman paşa NasılB bayansalamar sen nerelerdesin peki herkesler kayıp
Yaman da Ateşli hala 38 üstü akşam bi doktora göstereyim bakalım benim de dişim ağrıyor fena of valla bizde ailecek enkaz gibiyizAy hatırlanmak çok Mutlu etti beni şuan gördüm :) damla su hasta ya daha doğrusu hepimiz soğuk algınlığına yakalandık çok zor bi hafta geçirdik şimdi bira daha iyiyiz bu aralar salgın gibi birşey var herkes hasta sen nasılsın Yaman paşa Nasıl
Of of çok gecmiş olsun ay bu çocuklara toplu nazar mı oldu ne oldu cidden ya hepsi hasta zaten şimdi nasıl Eren paşa yavrum ya nasıl ağlamıştırGeçmis olsun yürümeler basladıkça kazalar artıyor ne kadar dikkat etsekte...Bizimde 2 kere oldu masanın ayağına geldi ağzı hiç olmayacak bir yer yani...Masa ve sandalyelerin ayaklarına yapıskan lastik yapıstırdık bu seferde düstü disi patlattı dudağını.Topluca kursun döktürsek bari topiğimize
Size de çok gecmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin hepsine@perikanadi canım benim çok geçmiş olsun
carputi çok geçmiş olsun
ve diğer okuyamadığım ama hasta olan bebeklerimiz varsa çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin
benimde büyük kızım elif kaçgündür hasta ateşi 39.1 lere kadar çıktı izinliydim onunla ilgilendim şükür şimdi ateşimiz yok ama grip devam ediyor
Allahım korusun tüm yavruları şifa versin inşallah
Ayyy deme ya hay Allah noldu böyle bu çocuklara Allah büyük kaza belalardan korusun içim kötü oldu şimdi nasıl peki kıyamam çok acımıştır canıTum bebisler iyi olur biranevvel İnşallah benim.kizimda hastabirde dun bazaya takildi disleri altdudagini fena kestiya ust damakta mosmor nasil agladi ya yavrum yanimdaydi nasil olduğunu bile anlamadim birsuru kan yuttu cocuk inşallah disine birsey olmaz hepsi ALLAH a emanet beterinden korusun Rabbim
Saol teyzesi iyi suan az bi morluk kaldi dudağinda c.tesiydi son vakası...Allah korusun kuzularimizi hastaliktan ve kazadan...sana yazarken Yaman'ın güneş gözlüklü fotosu geldi aklıma çeyrek dişli artist:)Of of çok gecmiş olsun ay bu çocuklara toplu nazar mı oldu ne oldu cidden ya hepsi hasta zaten şimdi nasıl Eren paşa yavrum ya nasıl ağlamıştır
Ayy işte buna çok sevindim güzel haber...kulağı iyileşsin de burun akıntısı nasılsa geçer.ailecek geçmiş olsun arkadasimAllah'ım hasta olan bebişlere acil şifalar versin. Biz de bugün Dr a gittik, çok şükür kulağındaki iltihap geçmiş ama burnu fena akıyor oğlumun. Dün gece hiç uyumadı, burnu tıkanmış. Eşim ve ben de hastayızŞu Kışı hayırlısıyla bi atlatsak..
Bizde şimdi geldik doktordan boğazı baya kötü dedi ilaç yazdı yarına kadar Ateş'i düşmezse antibiyotik başlıcam Rabbim hepsine acil şifalar versinAllah'ım hasta olan bebişlere acil şifalar versin. Biz de bugün Dr a gittik, çok şükür kulağındaki iltihap geçmiş ama burnu fena akıyor oğlumun. Dün gece hiç uyumadı, burnu tıkanmış. Eşim ve ben de hastayızŞu Kışı hayırlısıyla bi atlatsak..
Iyice artist oldu teyzesi Saçları uzadı baya ve turuncu çok Şirin olduSaol teyzesi iyi suan az bi morluk kaldi dudağinda c.tesiydi son vakası...Allah korusun kuzularimizi hastaliktan ve kazadan...sana yazarken Yaman'ın güneş gözlüklü fotosu geldi aklıma çeyrek dişli artist:)
nazar degiuor galiba yavruslarimiza yaman nasil iyimi simdi atesi ciktimi bir daha evdede olsan oluyor valla dişlerde cikiyorya bağışıkliklari dusukk herhal hemen kapiyorlar biyerdenAyyy deme ya hay Allah noldu böyle bu çocuklara Allah büyük kaza belalardan korusun içim kötü oldu şimdi nasıl peki kıyamam çok acımıştır canı
oyy kuzum ya turuncu saclimi havuc kafa hee yerim onu:)Iyice artist oldu teyzesi Saçları uzadı baya ve turuncu çok Şirin oldu
Ateş'i hala var Boğaz enfeksiyonu varmış Rabbim beterinden korusun olacak böyle Şeylernazar degiuor galiba yavruslarimiza yaman nasil iyimi simdi atesi ciktimi bir daha evdede olsan oluyor valla dişlerde cikiyorya bağışıkliklari dusukk herhal hemen kapiyorlar biyerden
Çok sağol arkadaşım Allah razı olsun. Ben de bugün muayenede hem kbb hem de çocuk Dr.umuzun gözünün içine baktım , iyi haberi Alınca çok şükür ya Rabbim, kimseyi evlatla imtihan etme diye dua ettim. Eren paşamada geçmiş olsun, Allah'ım Yavrularımızı korusun her türlü kazadan, hastalıktan.Ayy işte buna çok sevindim güzel haber...kulağı iyileşsin de burun akıntısı nasılsa geçer.ailecek geçmiş olsun arkadasim
Bizde şimdi geldik doktordan boğazı baya kötü dedi ilaç yazdı yarına kadar Ateş'i düşmezse antibiyotik başlıcam Rabbim hepsine acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?