2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin oğlumda yeni toparlıyo çok şükür

Çok geçmiş olsun bu kış herkesi taradı bu salgın maalesef.3 günü geçmemek şartyla peditus vermşti doktr soğuk algınlığı için.ben gece yatmadan ballı süt verdm onu bile içmiyodu şırıngyla verdm.bizde 1 aydr b12 iğneleriyle uğraşıyorz iğne ilaç fln derken oğlum çok yıprandı elimde bişe görnce huzursuzlanıyo biyandan hergün demir şurubu veriyorum büyük bi mücadlyle.iyi olsunlar yeterki kuzular

B12 si kac bizde biara bir ay duzenli igne olduk yükselmişti surekli et yedirdim etsuyuyla yaptm herseyini normale dondu cok sukurr suan kac bilmiyorum ama tekrar baktrmayada korkuyorum iskencegibi oluyor kan aldirmasi herkese sifa versin Rabbim

189 çıkmştı cnm 200 altını çok düşük kbl ediyolar iğnelri yeni btti 2 yaşına kdr ayda 1 kez vurulckmış bundan sonra.bnm oğlumun yemekle arası yok sorun o, yapmadgm et çeşidi kalmadı etsuyu kullanıyorm çorblrda.tekrar ölçtürmem gerek dediğin gbi gözmde büyüyo kan aldrma.szin kaçtı değerler?

Ilerlemesinden korkuyorsan dr a götürmen daha mantıklı. Tavsiye ile ilaç kullanilmaz.

B12 değerine baktırmak için hangi test yapılıyor? Bende baktırmak istiyorum. Gelecek ay kan değerlerine bakmamız lazim o arada onuda yaptırıyim bari.

80lerdeydi en basta sonra ciktiama.suan bilmiuorum kactaa her dr farkli dusunuyor buarada baska.dra gittim kabizligi icin onada soyledim duusuk b12 si diye odaa cocuga bukadar aci cektirmenin alemi yok agizdanda verilebilirdi dedi insandaa kime.neye güvenecegini bilmiyor Allah dusurmesin kimseyi hastanelere heekese saglik versin

Evet ya valla ole oldu cok kotu degil aslinda ates halsizlik falanda yok ama burnu akio oksuruo bide azda olsa disari falanda cok cikarmi az bi hava alip getirioz hafta sonlari biraz ama noldu anlamadim ihlamur veriom bol bol...

perikanadi cnm cok gecmis olsun cok uzuldum pasama nazar degmistirr:) neyse canim ona sukur insan cok uZuluo tabi onlara bisey olucak die okurken de resmen agladim yani rabbim korusun kuzularimizi... Hic bisey onlardan degerli deegil

Ilerlemesinden korkuyorsan dr a götürmen daha mantıklı. Tavsiye ile ilaç kullanilmaz.

Antibiyotik falan demedim zaten ilac kullanmak cok istemedigim icin sordum hani herkesin evinde bildik ares dusurucu dalan vardir ya oyuzden sordum kolay kolay kullanmam yani

Ii aksamlar kizlar bisr soracam sizlere oglumun once 2slt sonra 2ust disi cikmisti bugun ust 2dis daha patlamis onu gordum aksam bi baktimki uste arkaya yakin sagli sollu 2dis daha var bariz cikms yani hiccc farketmemisim yani diyecegim oki ustu dortlemeden once cikarmis arkadaki dislerini ve alt 4 ust 4 olmasi gerek degilmi sizinkilerdemi boyle oldu acaba

Canım teşekkür ederim cvp için yeni görüyorum yazdığını, e-bebekte indirim vardı oordan alalım dedik be safe yoktu orda inceleyemedim recaro aldık çok kullanışlı görünüyor yiğit de sevdi içinden alınca ağladı o derece yani 800 tl imiş ama 250 tl hediye çeki verdiler onuda yarın gidip oğluma oyuncak alcam inş 550 ye gelmiş gibi oldu yani, ihtiyacı olan varsa e-bebege uğrasın derim baya indirim var

Merhabalar canım. Benimde kızımın üste 4 altta 2 dışı vardı. Bende alttakiler 4 lencek diye dusunurken üst arkalarda azı dış çıkardı iki tane. Yanı o sıraya gore gitmesi gerekmiyormus

Selam canım tiryak ne amaçlı kullandım gaz sancısına iyi geldiğini duymuştum işe yariyo mu

Listenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibi Ne komedi olur
Ay arkadaşın biri eskilerden Alıntı yapınca gidip okudum bak ne yazmışsın içine doğmuş valla ne günlerdi bee

Günaydın kızlarr.
Cumartesi yine öksürükle gündüzden başlayıp akşam şiddetlenip hırıltıya dönüşen hastalığımızla yine doktor maceramız başladı.
Bir gece hastanede kaldık yine serum hava ve damar yolundan iğneyle.

Kulak iltihabıda varmış.sabahınada burun tıkanıklığı hapşırık

Yusuf eren sık bronşit geçirir oldu ne yapıcağımı şşaşırdım.alerjikte olabilir birinden geçmiş olabilir dedi.ee tabii iki günde ben hastaydı.

Şimdi daha iyi ama dahada huysuzlandı.istediğini yaptırmaya çalışıyor.bağırıyor ağlıyorr.ne yapıcağımı şaşırdım vallaa.çok zorrr çokkk

perikanadi cnm cok gecmis olsun cok uzuldum pasama nazar degmistirr:) neyse canim ona sukur insan cok uZuluo tabi onlara bisey olucak die okurken de resmen agladim yani rabbim korusun kuzularimizi... Hic bisey onlardan degerli deegil

Çok teşekkür ederim canım benim sağol...
Sen de yoksun ne zamandır ben geldim sen yoksun : )
Size de geçmiş olsun canım..
Öksürüğe pekmez ve tereyeğını azcık kaynatıp ılıtıp içirmek çok iyi geliyor ben küçükken hasta olduğunda böyle yapmıştım iki sefer çok iyi gelmişti..
Birde göğsüne ve sırtına sıcak sıcak bezler koy boğazı yumuşak kalsın
Nemi iyi olsun odanın gerekirse ara ara buhara tut miniği..

Çok zor çok çok geçmiş olsun...
İnşallah atlatırlar biran önce daha kışa yeni başladık inşallah bir daha hasta olmazlar

çok geçmiş olsun
hastayken pek bi huysuz oluyolar sonrasında düzeliyolar şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…