2014 Kasım Anneleri

Gözümde canlandırdımda çok tatlı bir durum..sakıncası olurmu bilemedim

evet ben çok az izledim izlediğim günden beri ağlamaklıyım o çocukların çaresizliği ağlamaları aklımdan hiç çikmıyor ALLAH kimsenin evladını kimseye bırakmasın olanada vicdan merhamet versin
Vali açıklama yapmış çocukların sağlığı iyiymiş.buna inanmak istesemde inanamıyorum.babalarımı görüntüleri ortaya çıkarmış anlayamadım.çocuklarımızın yaşayacağı bu kötülüklerle dolu dünyayı düşğndükçe moralim bozuluyor.videoyu izlemedim izlemekde istemiyorum.gözümde canlanıyor zaten ve çık etkileniyorum

babası çocukların hareketlerinden şüphelenmiş gizli kamera koymuş inşallah iyilerdir yaralar iyileşir ama o çocukların içinden hiç bir zaman çıkmayacak acı ne olacak

Izlemedigim halde cok kotuyum. Kizima sarildikca gozlerim doluyor. Resmen delircek gibi oluyorum. Oz anneleri ölmustur diye dysunmustum aciklamalarini gorunce iyice sinirlendim. Bir kac kere cocuklarda morluk farketmis anneleri. Buyuk konysmayayim o morlugu gordugumde dunyayi dar ederdim o kadina. Neler vardir boyle... dayanamiyorum gercekten

biz haber izleyemiyoruz evde malum çocuklardan fırsat olmuyor, sizden duydum haberi bi netten bakayım dedim bakmaz olaydım bu nasıl bişeydir Allah cezasını belasını versin o mahlukun yazık yavrulara nasıl kıydın
işyerinde haberi izleyen arkadaş dedi anneleri 2. evliliklerini yapmış babanın durumu iyi diye babada kalıyormuş çocuklar o yavruları babada bırakan annede suçlu baba durumu iyiyse nafakasını versin çocuklar annede kalsın nasıl vicdandır büyük konuşmayayım ama ben çocuklarımdan asla ayrılmamda vermemde...izlediğim anda ağlamaya başladım nasıl kıyıpda işkence yapmış

Merhaba arkadaşlar size danışmak istiyorum evde her zaman kendimize düzenli balık yapmıyoruz ama kızımın gelişimi için yararının farkındayım o yüzden dün balıkçıya gidip balıkların buzhaneden olup olmadıklarını sordum bana bazı balıkların şoklanmış olduğunu ama bazılarının taze tutulup geldiğini söyledi ben de buzlanmamış olanlardan çipura alıp yarım kilo kadar haftada ili kez yapmak üzere buzluğa attım sizce kıZıma bu şekilde vermemin bir Zararı olur mu

Videoyu izledim ve kanım döndü ya savunmasız çocuklara bu nasıl yapılır ya keşke videoyu izlemeseydim çok kötü oldum bunu yapan bi anne sen nasıl bir vicdana sahipsin ay yavrularım kaç gün işkenceye maruz kaldılar acaba.

evet gerçekten birde kendide anne nasıl yapar böyle bir şeyi vicdan ve merhamet çok büyük meziyet
kendisinin çocuğu varmıymış yok gibiydi sanki
bende mahvoldum o görüntüleri seyredince ya
ah canım yavrularım benim yanlarında olup acılarını geçirmek isterdim
allah cezasını versin o kadının

Amin canım amin...
İyi ki de izleyemedim ben...
Zaten böyle yazılanları okudukça gözümde canlanıyor beynime ağrılar giriyor içim tükeniyor...
aynen ya
neden diyorum bazen Rabbim böyle insanlara neden fırsat veriyo böyle davranmalarına neden izin veriyo
tövbe tövbe...

ay yok canım ya sen biraz abartmışsın durumu gereksiz takıntı yapma kendine
benimkide öyle her dakka her şeyi öpüyo bayılıyorum
bu dönemde sevgilerini böyle gösterirlermiş

kendisinin çocuğu varmıymış yok gibiydi sanki
bende mahvoldum o görüntüleri seyredince ya
ah canım yavrularım benim yanlarında olup acılarını geçirmek isterdim
allah cezasını versin o kadının
Evet aynen o çocukları bulup yanlarında olup bağrıma basmak istiyorum çok üzüldüm ya anlatamam..

ay yok canım ya sen biraz abartmışsın durumu gereksiz takıntı yapma kendine
benimkide öyle her dakka her şeyi öpüyo bayılıyorum
bu dönemde sevgilerini böyle gösterirlermiş

Yok ya aslında takıntı yapan ben değilim, yani nasıl desem her gün pek çok yazı okuyoruz ya internette. İşte çocuklarınız yabancılara gitmesin, yok onların sevmesine izin vermeyin, yok onlardan birşey almasına izin vermeyin...vs . İnsan acaba bir yerde bir yanlış mı var diyor? Yoksa bu hali oldukça sevimli ve eğlenceli.

anladım haklısın tabi o yönden ama biraz daha büyüyünce öyle olmazlar zaten

herkese günaydın
kızlar ya oğlum iki haftadır tüm yediklerine dikkat etmeme rağmen gaz sorunu yaşıyor, geceleri düzgün uyuyamıyor 20 dk 15 dk da bir uyanıyor kucakta dalıyor uykuya karnını ovuyorum azıcık gaz çıkarıyor sonra biraz daha uyuyup yani uyanıyor. neyse sonuca geleyim zombi gibi gezmeye başladım okuldan bi arkadaş milupanın gece çayını söyledi dün aldım eczaneden içinde rezene de varmış rahatlatır belki diye işe yaradı herhalde hiç uyanmadan 4 saat uyudu. (tabi ben bu defada bu çocuk nasıl bu kadar uyuyor diye belli aralıklarla nefesini dinlemekle uyuyamadım bu defada) geçen haberlerde dinlemiştim karışık bitki çayları bebeklere iyi değil diye içim rahat etmedi kullanan var mı bunlardan ya

Canim ben hep açık aldım. Hiç kullanmadim onları bilmiyorum. Ama gaz sıkıntısı için kesinlikle kimyon diyorum. Rezene ve kimyonu brliktede verebilirsin.

Selamm bayanlar, uzun süredir girmiyordum son yaşanan tartışmalardan sonra, neyse oralara girmeyeyim tekrar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım, biz iyi olmaya çalışıyoruz yiğit hasta malesef ve iyileşemedi bi türlü , sizlere bir sorum olacak yarın oto koltugu almaya gideceğim tavsiye edeceğiniz marka ve model varmı yardımcı olurmusunuz rica etsem, birde aranızda joi nin oto koltugunu kullanan varmı? Varsa memnunmusunuz sevgiler...

Selam kizlar nasilsiniz artik giremiorum fazla ya cok kotü bu durum oglusumun burnu akio birazda oksuruo hemen dontora goturmek istemiorum bi dunya ilac verir die oksuruk surubu ne kullanabilirim bisey kullanmdanda ilerler die korkuorum yada oksuruk icin ne yapabilirim baska..

Selam cnm evet yoksun bayadr meslektaşım,biz 9 aylıkken be safe oto koltuğu aldık güvenliği yatış pozisyonu fln onlara dikkat ettk izofixe gerek duymadım ben çnkü izofixli olanlarda yatış kademesi istedğim gbi diildi.ben aldgımda kampanya vardı 700 tl ye geldi.tavsye edebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…