2014 Kasım Anneleri

bu halide çok sempatik gerçekten arasa ben bayılıyorum zaten kocaman mucuk ona damadım mı yapsam ne

Ne güzel...Bense eşim yok kızımla tek başıma geçireceğim.Annem bakıyor kızıma o memlekete gidebilir.Eşim yok yanımızda..Buruk bir yılbaşı..Altı kardeşiyle aynı şehirde yaşıyoruz ama dur bakalım bunlar yalnız diyip kapımızı çalan olacakmı..Yeterince hassasım oturur ağlarım kesin ya

C animm maşallah size Allah sağlıkla kucağına aldirsin nasıl olursa canim bende emzirecegim düşünüyoruz bizde

Oglumu bugün karla tanıstiracagim pencereden izlerken bile cok heyecan yaptı. Okul tatil, İstanbul bugün cok güzel tabi sıcacık evinde olanlar için. Allah evi yakacagi olmayanlara yardım etsin
amin.ALLAH yardımcıları olsun o çocukları düşündükçe kahroluyorum.şükretmek için o kadar çok sebebimiz varki

bu halide çok sempatik gerçekten arasa ben bayılıyorum zaten kocaman mucuk ona damadım mı yapsam ne

Allah razı olsun çok teşekkür ederiz ablası : )
Saçlı halinde sanki başka bebek şimdi başka : )
Her iki hali de güzel geliyor bana tabi annesi olarak : )
Biz de öpüyoruz miniğini...
Belli mi olur hayat bu bakarsın dünür oluvermişiz

Canım ya... Hassas ve zor bir dönemden geçiyorsun gerçekten.. Ben nişanlıyken çok zor geçmişti her an sesini duyamamak haber alamamak.. Ama Rabbim sağsalim size kavuştursun daha çook yılbaşı geçirirsiniz..

oooo buz gibi desene hava memleketin nere peri

Evet çok soğuk valla..
Geçen sene servis beklerken saçlarım bildiğin donmuştu çıtır çıtır ediyordu resmini atmıştım sanırım başka bir topiğe : )
Ben Giresunluyum canım..

Amin canım ya sevgiliydik bekledim nişanlıydık bekledim evlendik tayinlerimiz olmadı bir yıl öyle bekledim ama şu gittiği askerliğin iki ayı bu kadar zor geçmemişti..Çok değişik bir durum..Duygulu...Ağlamaklı...Kızımın baba demesi kapıya bakması baba gel demesi ya çok zoruma gidiyor..Bu yalnız döneminde ilgi beklediğim insanlar etrafımda yok oda ayrı bir canımı sıkıyor..Boşver diyorum bir bakmışım o düşüncelerle meşgulum

Biz de sözdü nişandı tayindi felan evlenmemiz 3 seneyi almıştı o arada askerlik de aradan çıksın demiştik iyi ki de öyle olmuş eşime kalsa beni evinin kadını yaptıktan sonra gitmek istiyordu aklı kalıyordu evlendikten sonra giderim diyordu ama o kadar zaman nasılsa bekleyecektik gidip gelmesi çok iyi oldu...
Hele ki bebişle tabi ki zor olur canım...
Akraba felan yakınlarında varsa yalnız kalma onlarla vaktini geçir...
Mutlu hissettiğin insanlarla ol..
Kafanda kurup kurup mutsuz olma

Ya eşimi yaş olarak dört yaş küçük yazdırmışlar bedelli vurmadı derken açıköğretim devam edeyim kısa dönem yaparım dedi yaş geçiyor dedik evlendik derken derken işte.Akraba varda eşimin altı kardeşiyle aynı ildeyiz bilmiyorum bir amcasından başka diğreleri beklediğimiz gibi ilgili değiller beş dk gelirler ecik der giderler benimde gidesim gelmiyor onlara

Anladım canım...
Ne olursa olsun aile, anne baba eş başka tabi...

slm tatlı annişler..
nasılsınızz..
hayırsız isyan geldi..
iş yeri bir engelliyor bir kaldırıyor kk yı..
bugün öyle bir gireyim dedim engel yok hemen size baktım..
ceptende giremiyorum çok kasıyor..
bizler iyiyiz çok şükür..
mustim yürümeye başladı teyzeleri..

herkesin yeni yılını şimdiden kutlarımm..bebişlerimize sağlık, uyku ve boş iştah versin Rabbim inşş..bizlere huzur sağlık para ve mutluluk versin..

amannn saçlar gitmişşş yavrumunn..
naptın kız benim oğlumaa..
böylede çok tatlı olmuş yaa..her hali yakışıklı bu oğlanın maşallahh

Teşekkür ederiz ablası sağol...
Napalım çok kaşıyordu rahatsız oluyor yaza uzar da öyle gideriz memlekete karizma olsun dedik : ))))

Vallahi ben de bugün senin profiline bakmıştım dedim hiç gelmiş mi nerelerde bu kayboldu gitti diye yaa..
Biz de iyiyiz şükür canım...
Maşallah maşallah..
Mustiyi öpüyoruz oğluşumla kocaman..
İyi seneler canım

bende özlüyorum canım sizleri..
inş engellenmezde girebilirim hergün azda olsa..
sizin bebişlerden neler var..
ayy hepsi büyüdüler yaa

Kızlaar lütfen bana yardım edin şuan korkudan üzüntüden elim ayağom titriyo ağlıyrm:-( yiğite portakal yediryrdum küçük küçük doğradım ağzına attı bi tane çok ezmeden yutmaya çalıştı sanırım bogazında kaldı nefes alamıyordu bende parmağımı attım çıkarmaya çalışırken geri gitti yuttu sonra çıkaramadım yani ama biraz zor yuttu parmağımda ileri itti malesef portakalı şuan normal nefes alıyor ama ben korktum sonuçta boğazına parmak attım ve geri gitti yani zarar vermişmiyimdir birşey olurmu yaa dr a götüreyimmi ölüyorum şuanda üzüntüden:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…