2014 Kasım Anneleri

Gecmis olsun sirtini dinlediyse bir sorun yoktur ki ondan ilac vermemistir.. Benim anlamadigim emziriyordun sanki emzirirken icmedin degil mi sigara?
Canm emmeyi 15 gun oldu birakali ama emzirirknde ictim biliyorum hakli ama tepkisi cook sertti ona sasrdim elbette hakli zaten ama biseyi yok degil var yani cocugun derinden oksryr ve burun akintisi bitmedi gitti gunde 3 4 defa cekiyrum buna ragmn bitmedi bugunde sesi kisildi aglamadida neden boyle anlamadim

Canim aslaa yanlis anlamm biliyorum zaten yanlisimi dedigim gibi biraz daha kibar olabilirdi bundan bahsediyrum cokk denedim birakamiyrum ama esim dunden beri icmiyr bu vesileyle inssllh birakirim bende

Sevgili anneler bebeğim 65 günlük oldu, uykudan nefret ediyor, abartısız 15 saat uyumadigi oluyor, uyusa da en uzun uykusu zaten 2 saat o da gazdan ikina ikina, su an saat dört ve bebegim en son sabaha karşı 5te uyudu o da şekerleme şeklinde.
Bebeği bu şekilde olup düzelen var mi? Şubatta ise geri donuyorum su an bile zor dayanırken o zaman ne yapacağım çok zor durumdayım

Canim bnm oglumda oleydi 4 cu ayina kadar ole gitti oglen 15 dakika uyurdu sadece gece uykusuna dalamasdi gece uc dortlere kadar saalladimi bilirim tum gecede ayagimdan indiremezdm sallama uykusu uyurdu cunku ben nasil bi yol izledim anlatiyim yastikda sallamayi hayatimizdan cikarttik sadece gogsumde uyutmaya basladim ve saatle uyutmaya basladim baslarda her bir saatte bir uyuttum asla bes dkk sasmdim gece uykusuna sekizde uyuttum hep onuda bes dakka bile sasmadim snra alisti bu duzene suan 13 aylik hala saae uyuyoruz 4 saatte bir aksamda 9 da uyuyoruz bes dkk bile sasmadn hala zaten kendisi iyice alisinca kendisi gelio uyumaya..geceleri hala cok sik kalkio ama bi onu asamadik

Cnm benim kızım doğduğu ilk günden ağlayan ve hala ağlamasi bitmeyen bir çocuk gazin zirvesini yaptık ilk 6 ay hergün hastanedeyim bizim hala geçmedi is hayatım bitti bekliyorum geçmesini bitmesini 13 ay bitti gece uykusu bilmez gündüz geçtim sinir hastası oldum ben.tabi ben çok uc bir örneğim gözünü korkutmak istemem..

Çok tesekkur ederim cevap yazdığınız için.
Keske uyutabilsem
Gogsumde durmadan kafasını kaldiriyor etrafı izlemek istiyor, inşallah düzene girer

Keske uyutabilsem
Gogsumde durmadan kafasını kaldiriyor etrafı izlemek istiyor, inşallah düzene girer
Canm cocukla alakalida olabilir ama benim oglum dogdu dogali uykuyu cok sevyr bana cekmis:)))ama 40indan sonra cok dikkat ettim hep ayni saatte uyuttum ama suda var oda uyumk istyrdu yani hala bile bozmam duzenini nadirdir biri gelir zil calinr felan bozulur gezmeye bile gitsem sessizlik varsa gidiyrum aksam 8dedimi yataginda sabha kadar 1 veya 2 uyanr ya emzk ya sut icin
Tavsiyem ayni saatlerde uyutmaya calis uyumazsa bile alisacagini umuyrum

Keske uyutabilsem
Canim onu merakdan yapioar benimko hala oldugum odadan farkli bi odaya girip emzirmeye calissam surekli gordugu yerler oldugu halde etrafa bakcm die ememez oldugunz ortami degistrmden emzir ve uyut ama simdiden boyleyse sutten kesince ya uslu bi bebek bekleme

Canim Allah yardimcin olsun aglayan cocuk zor benimkide bes dkk yakami birakmio koca evde yer yok gibi kucagimda oturuor yere koydugum an aglamak icin sebeb inan artik bende yiprandim gececek ins sabir rabbim onlari basimizdan eksik etmesin

Canim Allah yardimcin olsun aglayan cocuk zor benimkide bes dkk yakami birakmio koca evde yer yok gibi kucagimda oturuor yere koydugum an aglamak icin sebeb inan artik bende yiprandim gececek ins sabir rabbim onlari basimizdan eksik etmesin
Bilmiorum bu ture karsi bakis acini ama hic okutturdunuzmu hocaya nuska muska diil sadece okunmak inan faydasi oluor kalben itikat ettignde

Maşallah Allah bozmasın inşallah, darısı basimiza

Oyyy Allah yardımcınız olsun canım

Yılbaşı...
Oğlum ve eşimle beraber, bu gurbette, ailemi özleyerek, sevdiklerimi yanımda dileyerek geçireceğim bir gün olacak...
Bu soğuk yerde, sıcacık yuvamda, oğlumun yaramazlıklarının peşinden koşarak, eşimin oğlumuza bakarken o gözlerindeki parıltıyı seyrederek, ikisine de sımsıkı sarılarak geçireceğim...
Kimseyi kimsesiz bırakmasın Allah...
Yeni yıl dertlere derman olarak, mutsuzluğa gülücük olarak, bebek isteyenlere mucize olarak, herkese kocaman bir huzur, sağlık olarak gelsin...

Mutlu yıllar...

yıne cok yakısıklı ama
nasıl kestınız saclarını?

Teşekkür ederim canım sağol...
Saçlı hali sanki daha mı güzeldi ya : )
Ama böyle de acaip sevdim tam erkek seviyorum yani keltoş keltoş : )
Saç traş makinesi almıştık canım..
Önce ben makasla kısalttım biraz..
Sonra makineyle yaptım son rütuşları da babası yaptı...
Oğlum bana "hayatta beceremem" dediğim bir çok şeyi yapma cesareti veriyor nedense : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…