- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Gunaudinlar canim sadece sirtini dinledi bugunde sesi kisilmis oglumun oksrugu biraz azaldi gibi
Kizlar bildircn kullannlar vardi haber cikti okudnzmu bilmiyrum
Geçen gün kardeşim bahsetti. 1 i ikiz 3 çocuğu olan, kendini çocuklarına adayan, onlarla evde sürekli aktiviteler yapan ve çocukları için saçını Kısacık kestiren annekızlar oyuncu anneyı bılıyor musunuz?
Geçen gün kardeşim bahsetti. 1 i ikiz 3 çocuğu olan, kendini çocuklarına adayan, onlarla evde sürekli aktiviteler yapan ve çocukları için saçını Kısacık kestiren anne
Gecmis olsun sirtini dinlediyse bir sorun yoktur ki ondan ilac vermemistir.. Benim anlamadigim emziriyordun sanki emzirirken icmedin degil mi sigara?Gunaudinlar canim sadece sirtini dinledi bugunde sesi kisilmis oglumun oksrugu biraz azaldi gibi
Kizlar bildircn kullannlar vardi haber cikti okudnzmu bilmiyrum
canım yanlış anlaşılmak istemem ama ben bu tepkileri çok da haksız görmüyorum. yani zaten sigara içilmesine toptan karşıyım. hele bir bayanın sigara içmesi beni her zaman rahatsız etmiştir. en yakın arkadaslarım içiyor genelde ve çoğu hamileykende tek tük içmeye devam etti. ben bu mantığı anlayamıyorum.kaç gündür çocugum hasta ve ben onun sağlıgından başka bişey düşünmez haldeyim. bir anne kendi keyfinden önce çocugunun sağlığını düşünmek zorunda. tamam belki güzel bir dille de söylenebilirdi ama asıl önemli olan kısım bu degil. sen bu olayı anlatınca aklıma bir komçumuz geldi. cocugu çok kilolu diye 2 yaşında hastaneye götürmüştü. doktor biraz azarlayınca sinirle geldi ve doktora bir daha götürmedi çocuğu. sonuç: çocuk şimdi 15 yaşında ve 100 kilonun üzerinde. yani bazen özeleştiri yapmamız lazım kendi iyiliğimiz için.Simdiye kadar ilk defa karsilastim boyle biseyle evet hepsi diyirdu sigara icilmesin yaninda die ama boyle yapmiyrdu paramla laf yedim geldim
Aynı kişi oyun takvimi de yapmış bende onu almak istiyorumOyuncu anneyi o şekilde tanımıyordum ya..
Öyle kitap siparişi verirken çok satanlarda öyle gördüm yorumlar iyi olunca onu da alayım dedim..
Bu kitabı yazanla aynı kişi değil mi?
Aynı kişi oyun takvimi de yapmış bende onu almak istiyorum
perikanadi cAnım pekmez tarifini senmi vermiştin ne sıklıkla veriyoruz ve ne kadar veriyoruz kızım akşamda öksürmeye başladı burnunda akıyo
Oyuncu anneyi o şekilde tanımıyordum ya..
Öyle kitap siparişi verirken çok satanlarda öyle gördüm yorumlar iyi olunca onu da alayım dedim..
Bu kitabı yazanla aynı kişi değil mi?
Aynı kişi, aktivitelerini kitapta anlatmış. Güzel bir kitap almışsın. Eline ulaşınca memnun kalırsan ben de alayım o kitaptan.
kızlar oyuncu anneyı bılıyor musunuz?
Akşam yaptım çok gibi geldi sen hepsini verdinmiBaktım şimdi blogu da süper ve sürekli bakacağım..
Harika oyunlar harika şeyler var kesinlikle hepsini deneyeceğim...
Başka arkadaş da vermiş miydi bilmiyorum canım ama ben de demiştim..
2 çorba kaşığı tereyağı ile bir çorba kaşığı pekmezi yaklaşık bir tatlı kaşığı suyla beraber kaynatıyorsun ılıkken içiriyorsun... Ben sabah akşam vermiştim bunu o zaman daha minikti oğlum 2 yemek kaşığı felan vermiştim zaten fazla olmuyor yerse verirsin canım çok geçmiş olsun inşallah geçer hemencecik..
Biz yapmıştik hatta eline kasik vermistim ben kasik kullanmasini öğrenmesi için alıştırma olur diye. Dedigin gibi bayagi oynadı. En son fasulyeleri yemeye kalkinca oyunu bitirmek zorunda kaldikgunaydın kızlar
denedınız mı bılmıyorum
bende super bı oyun paylasıyorum
yemın edıyrm bı saat heyecanla oynadı :)
montessorı egıtımınde gormustum
legenlerle ve kepcelerle cok oynuyor
kepceyı legene sokup karıstıyordu
bende bı avuc fasulye attım ıcıne
cıldırdı nasıl karıstıyor
bırınden alıp bırıne koyuyor
aktarıyor
yanı fasulye aktarma oynadık
aslında o oynadı
ben kolladım ve ıslerımı yaptım
Aslında reklam metinleri yazan kitapları olan bir yazar kendisi ama ne kadar çalışırsa çalışsın çocuklarına hep vakti olan bir bayan çok seviyorum bende kendisiniGeçen gün kardeşim bahsetti. 1 i ikiz 3 çocuğu olan, kendini çocuklarına adayan, onlarla evde sürekli aktiviteler yapan ve çocukları için saçını Kısacık kestiren anne
Akşam yaptım çok gibi geldi sen hepsini verdinmi
Tamam canım sağolasinCanım biz o zaman 6 aydan da küçüktük o yüzden ben iki yemek kaşığı felan vermiştim...
Sen de o kadar ver olmazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?