Normal nefes alıyor normal davranıyorsa bir şeyi yoktur inşallah her şey normalse su falan ver istersenKızlaar lütfen bana yardım edin şuan korkudan üzüntüden elim ayağom titriyo ağlıyrm:-( yiğite portakal yediryrdum küçük küçük doğradım ağzına attı bi tane çok ezmeden yutmaya çalıştı sanırım bogazında kaldı nefes alamıyordu bende parmağımı attım çıkarmaya çalışırken geri gitti yuttu sonra çıkaramadım yani ama biraz zor yuttu parmağımda ileri itti malesef portakalı şuan normal nefes alıyor ama ben korktum sonuçta boğazına parmak attım ve geri gitti yani zarar vermişmiyimdir birşey olurmu yaa dr a götüreyimmi ölüyorum şuanda üzüntüden:-(
Canım zaten hastaydı hırıltılı nefes alıyor onun dışında birşeyi yok çok şükür ama yinede panik oldum hemen su verdim başta biraz zorlandı yutkunurken şimdi normal inş bişey yapmamışımdır yavruma çok üzgünüm, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş:-(Normal nefes alıyor normal davranıyorsa bir şeyi yoktur inşallah her şey normalse su falan ver istersen
Geçmiş olsun allah korusun aşağı falan gitmemiş olsa morar ma falan olurdu rahat nefes alıyorsa sorun yoktur inşallah yılın son kötü olayı olarak kalır inşallah rabbim korusun bütün yavrularıCanım zaten hastaydı hırıltılı nefes alıyor onun dışında birşeyi yok çok şükür ama yinede panik oldum hemen su verdim başta biraz zorlandı yutkunurken şimdi normal inş bişey yapmamışımdır yavruma çok üzgünüm, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş:-(
Aminn canım kimsenin başına gelmesin inş, şuan iyi çok şükür ama benim ömrümden ömür gittiGeçmiş olsun allah korusun aşağı falan gitmemiş olsa morar ma falan olurdu rahat nefes alıyorsa sorun yoktur inşallah yılın son kötü olayı olarak kalır inşallah rabbim korusun bütün yavruları
Canm ben yemedigi zamn 30dj sonra tekrar deniyrum yemzse baska seylr deniyrim ama genlde yiyor sutu gece veriyorum genelde mamayida hazirda biseyi yoksa veriyorim hergun degil ysniHerkese iyi yıllar arkadaşlar birşey sormak istiyorum bebeğiniz yemek yemediğinde yada az yediğinde yerine neyle takviye ediyorsunuz inek sütü keçi sütü yada mama? Malum 1 yaşını da geçtiler birde yatmadan önce süt falan içiriyormusunuz
cnm su nişasta ve biraz şekeri önce karıştır ve pişir cıvık olacak ve bol tarçınla ye bak nasıl geliyor sütün o zaman :)Biliyorum 5 yildir surekli emzirme egitimi
verdik serviste zaten birakirsan oyle durmuyo
emzirmeni istiyor su egitimlerin hayrina
sutum artsa bi gebenin duasi vardir heralde bende
evett ses cikmayinca bende bakmıyordum. Sık sık:)Iyi pazarlar herkese..
Cok sessiz buralar kac gündür
Cok gecmis olsun canim istahi yoksa bir an önce doktora götürmeye bak.. Ve sivi alimina dikkat et bizi de haberdar et insallah hemencecik toparlar kendini oglusun..Kızlar mrb
Oglum ıshal oldu
Salgın hastalıklar olduu ıcın hastaneye gpturmek ıstemedım ama maalesef duzelmedı
Istahı yok
Atesıde yok
Hıccbırsey yemıyor
Pırınc lapası yedırdım bınbır zorlukla
Dra yarına randevu aldım
Kardesımede maflor damla al dedım
Daha once kullanmadım
Ishal durumu yasayan arkadaslar
Nasıl bı tedavı uyguladı de
En azından yarın de gıdene kadar napabılırım
Maflor iyi gelir flora düzenleyici birde muz patates elma ve yoğurt tavsiye ederim geçmiş olsun paşamaKızlar mrb
Oglum ıshal oldu
Salgın hastalıklar olduu ıcın hastaneye gpturmek ıstemedım ama maalesef duzelmedı
Istahı yok
Atesıde yok
Hıccbırsey yemıyor
Dra yarına randevu aldım
Daha once kullanmadım
Canim benim ya kiyamam cok gecmis olsun arkadasim kuzucuklarin hepsi hasta malesefSelamm bayanlar yiğit 10 gündür gripti dr ilaç vermedi ateşi yoktu çünkü 2gündür gece gündüz ateşleniyor 38.5 oluyor ateş düşürücüle pek işe yaramıyor kolay düşmüyor yani ateşi ne gecesi ne gündüzü kaldı yavrumun süzüldü resmen ateşden dolayı uyuyamıyorda dr a götrdk salgın var dedi diğeri geçmiş buda yeni bi virüs dedi işaç vermedi ateşi kontrol altında tut 3günü geçerse ateş süresi tekrar gel dedi tavsiye etceğiniz birşey varmı ya ne iştah kaldı ne keyif huysuz hiç bişy yemiyr su bile içmiyor:-( dişe baglycam ateşi ama görünürde yok anlamadım gitti
Canm cok gecms olsn benin oglumnda gecn haftq hic istahj yoktu zorla yedryordm artik ates yoktu ama ben ust disleri 4lemesini beklerkn azilarini cikarmis gormemsm bile belki distr yani bizdede gorunurde bise yoktu 1haftada kac dis patlatti anltmm hepsini ayni anda bende sasrdim ama belji siznkide distr insallh atesi cok cikmaz kuzucugun Allahim sifa versin hepsineSelamm bayanlar yiğit 10 gündür gripti dr ilaç vermedi ateşi yoktu çünkü 2gündür gece gündüz ateşleniyor 38.5 oluyor ateş düşürücüle pek işe yaramıyor kolay düşmüyor yani ateşi ne gecesi ne gündüzü kaldı yavrumun süzüldü resmen ateşden dolayı uyuyamıyorda dr a götrdk salgın var dedi diğeri geçmiş buda yeni bi virüs dedi işaç vermedi ateşi kontrol altında tut 3günü geçerse ateş süresi tekrar gel dedi tavsiye etceğiniz birşey varmı ya ne iştah kaldı ne keyif huysuz hiç bişy yemiyr su bile içmiyor:-( dişe baglycam ateşi ama görünürde yok anlamadım gitti
Canım kestir ya daha gür çıkar. Şu an o bebek zaten. Bir bebek nasıl çirkin olabilir kiya bizimkide banyo sonrası saçlarını havluyla kurutmayı hiç sevmiyor ağlıyo
acaba bendemi kestirsem kız olduğu için annem kestirme diyo çirkin olurmuş
öyle ama napıyım zor kuruyo saçları
kurutma mak kullanmak istemiyorum poffff
Geçmiş olsun Can'ım 20 gün önce kızımda. Tam bir hafta çekti su ayran ve elma püresi yap yedir dedi drKızlar mrb
Oglum ıshal oldu
Istahı yok
Atesıde yok
Hıccbırsey yemıyor
Dra yarına randevu aldım
Daha once kullanmadım
Kızlar mrb
Oglum ıshal oldu
Istahı yok
Atesıde yok
Hıccbırsey yemıyor
Dra yarına randevu aldım
Daha once kullanmadım
Selamm bayanlar yiğit 10 gündür gripti dr ilaç vermedi ateşi yoktu çünkü 2gündür gece gündüz ateşleniyor 38.5 oluyor ateş düşürücüle pek işe yaramıyor kolay düşmüyor yani ateşi ne gecesi ne gündüzü kaldı yavrumun süzüldü resmen ateşden dolayı uyuyamıyorda dr a götrdk salgın var dedi diğeri geçmiş buda yeni bi virüs dedi işaç vermedi ateşi kontrol altında tut 3günü geçerse ateş süresi tekrar gel dedi tavsiye etceğiniz birşey varmı ya ne iştah kaldı ne keyif huysuz hiç bişy yemiyr su bile içmiyor:-( dişe baglycam ateşi ama görünürde yok anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?