loveren arkadaşım kitap perşembe günü geldi haftasonu baya baya okudum sadece 10-15 sayfam kaldı...
Çok yüksek beklenti içinde olma ama hoş bir kitap...
Yani kendi adıma söyleyeyim çoğu şeyi evde o şekilde eğlence merkezi olarak ya da yapmak aklıma gelen şeylerdi ama hiç düşünemediğim bir çok şey de oldu ve kesinlikle onları da deneyeceğim... Yani almaya değer bir kitap esasen...
@HAMSTER arkadaşım.. Kitap geldi.. Kitabın sonunda her senenin her ayının her gününe özel bir aktivite yazmış daha sonunu okumadım ama bahsettiğin takvim oysa kitabın sonunda yer vermiş ay ay her güne oyun yazmış oyuncu anne..
Sağol bakayım bende kitaba, oğlum oyuncaklarla tek başına oynamayı sevmiyor. Akşamları topunu bana veya Babasına verip, oynamamızı istiyor. Bizde eşimle karşılıklı koltuklardan birbirimize topu atıyoruz, Eren'in nasıl hoşuna gidiyor anlatamam. Top yere düştümü de her defasında bana getiriyor:)) beraber oynanan oyunlar çocukların daha çok dikkatini çekiyor. Oyuncu annenin Kitabı'nı o Yüzden alayım diyorum.
inş gerek kalmaz canım..
kuzenimin bebeğinde idar yolu enfeksiyonu vardı kuzenim araştır araştır bulmuş soğanın suyunu sıkıyorsun 1 çay kaşığından daha az veriyorsun tok karnına doğal antibiyotikmiş tatlım bilgin olsun
Sağol canım ya.
Zaten önceki hastalığı için doktor immunomax diye bişi vermişti onu ve balık yağını veriyoruz sürekli ona rağmen hasta oldu işte ne bileyim..
Allah acil şifalar versin bütün bebişlere. Eren'in de burnu nerdeyse 10 gün olacak hala tıkalı, sf ile bin bir güçlükle temizliyoruz. Onun haricinde çorbalarına küçük Soğan koyup, piştikten sonra çorbasından çıkarıyorum. @ isyanın dediği gibi soğan doğal antibiyotik. Tek Sıkıntımız oğlum tarhana Hariç hiçbir çorbayı içmiyor. Ilk defa yeşil mercimekli Çorba yaptım, hiç içmedi. Benim oğlumun en büyük sıkıntısı farklı hiçbirşey yemiyorGecmia olsun Allah acil sifalar versin yakisikli yavruna
Allah acil şifalar versin bütün bebişlere. Eren'in de burnu nerdeyse 10 gün olacak hala tıkalı, sf ile bin bir güçlükle temizliyoruz. Onun haricinde çorbalarına küçük Soğan koyup, piştikten sonra çorbasından çıkarıyorum. @ isyanın dediği gibi soğan doğal antibiyotik. Tek Sıkıntımız oğlum tarhana Hariç hiçbir çorbayı içmiyor. Ilk defa yeşil mercimekli Çorba yaptım, hiç içmedi. Benim oğlumun en büyük sıkıntısı farklı hiçbirşey yemiyor(
günün her öğünü derken ayrıntılı yazabilirmisin acaba canım günlük ne verisun
Gel ya gerçekten kayboldunuz he...
Engellemesinler benden güzel bir selam ilet : )
Biz hastalıklardan kurtulamıyoruz inan ki..
Grip olduk şimdi de çabuk atlatır inşallah..
Geçmiş olsun canım ya anlıyorum seni insan acaip korkuyor...
Allah esirgesin melekleri..
Benim bebeğim maşallah ya itiraz etmeden günün her öğününü yiyordu dün ilk defa gripten dolayı sanırım bir türlü akşam yemeğini yediremedik.. 15 dk sonra denedim yine yok... Sonra muhallebi yaptım onu denedik onu da çok az yedi sonra meyve getirdim biraz yedi.. Uyumadan önce de ballı süt verdim.. Gece de süt veriyorum..
Geçmiş olsun canım ya.. Mafloru biz de kullanmıştık arkadaşlar da demiş zaten elma muz yoğurt vs..
Nasıl şimdi iyi mi paşa?
2 gündür ki halimizi tarif etmişsin canım aynı durumdayız cumartesi akşamından beri.. Çok geçmiş olsun... İlk defa dün akşam hiçbiş yediremedim doğru düzgün öyle uyumuştu.. Umarım çabuk atlatırlar..
günün her öğünü derken ayrıntılı yazabilirmisin acaba canım günlük ne veriyosun
Benim bebeğim maşallah ya itiraz etmeden günün her öğününü yiyordu dün ilk defa gripten dolayı sanırım bir türlü akşam yemeğini yediremedik.. 15 dk sonra denedim yine yok... Sonra muhallebi yaptım onu denedik onu da çok az yedi sonra meyve getirdim biraz yedi.. Uyumadan önce de ballı süt verdim.. Gece de süt veriyorum..
Geçmiş olsun canım ya.. Mafloru biz de kullanmıştık arkadaşlar da demiş zaten elma muz yoğurt vs..
Nasıl şimdi iyi mi paşa?
2 gündür ki halimizi tarif etmişsin canım aynı durumdayız cumartesi akşamından beri.. Çok geçmiş olsun... İlk defa dün akşam hiçbiş yediremedim doğru düzgün öyle uyumuştu.. Umarım çabuk atlatırlar..
geçmiş olsun gerçekten çok zor bizde geçirmiştik inşallah bidaha uğramazSelamm bayanlar yiğit 10 gündür gripti dr ilaç vermedi ateşi yoktu çünkü 2gündür gece gündüz ateşleniyor 38.5 oluyor ateş düşürücüle pek işe yaramıyor kolay düşmüyor yani ateşi ne gecesi ne gündüzü kaldı yavrumun süzüldü resmen ateşden dolayı uyuyamıyorda dr a götrdk salgın var dedi diğeri geçmiş buda yeni bi virüs dedi işaç vermedi ateşi kontrol altında tut 3günü geçerse ateş süresi tekrar gel dedi tavsiye etceğiniz birşey varmı ya ne iştah kaldı ne keyif huysuz hiç bişy yemiyr su bile içmiyor:-( dişe baglycam ateşi ama görünürde yok anlamadım gitti
Bende bunu soracaktim yaa sizler gunluk nekadar ve ne siklikta veriyrsunuz acabagünün her öğünü derken ayrıntılı yazabilirmisin acaba canım günlük ne verisun
biz hala 3 saatte bir devam sütü arada meyve yoğurt çorba kahvaltıdada yumurta zeytin seviyo
devam sütü vermekle hatamı yapıyorum acaba
Sağol canım evet herkes hasta malesef hafta sonu acillerde sıra bulamadık hastaneler ağzına kadar doluydu 3hastane gezdik çocuklar hep hasta, ama bu bizibaya sarstı canım yaa bende çok yıprandım 1haftadır gece gündüz uyumuyorum birde okula gidyrm, yiğit çok şükür iyi ateşi yükselmiyor ama iştah sıfır yeni yeni huylar çıkardı resmen grevde yaa çok üzülüyorum:-( inş düzelir ve birdahada uğramaz bize de tüm bebişleredeCanim benim ya kiyamam cok gecmis olsun arkadasim kuzucuklarin hepsi hasta malesef
Perikanadinin oglunun da atesi düşmüyordu ayni virüs mu acaba ki.. İnsallah düşer bir an önce canim.. Annem de hasta gunlerdir cok kötü hic boyle grip ugramamisti hayatimda diyor büyükler bile zor dayanirken Rabbim bebeklerimize sifa versin..
Teşekkürler canım bilmyrmki bakıyrm ama şişmemiş dişleri bende azılardan şüphelendim ama şuan yokKızlar hepinize çok geçmiş olsun.
Canim yoğurt, maflor veya reflor kullanmistik biz. Ve eferculy diye bir suruptu sanırım adı. Ishal icin özellikle. Ama bence ishal önemli. Genede bir doktora götür.
Canim geçmiş olsun. Evet genellikle 3 günden önce ilac vermemesi daha dogru. Bizimki ateşlenmisti gene birkaç gün sonra azi disi çıktı. Belki ondandir.
Amin canım sizede geçmiş olsun, inş çabucak atlatırlar kılı bu yüzden sevmiyorum artık oysa en çok sevdiğim mevsimdi kış, iştahsızlık ve yemek krizleri beni en çok bunlar yordu halada devam ediyor:-(
Nasıl şimdi iyi mi paşa?
Bende bunu soracaktim yaa sizler gunluk nekadar ve ne siklikta veriyrsunuz acaba
biz hala 3 saatte bir devam sütü arada meyve yoğurt çorba kahvaltıdada yumurta zeytin seviyo
Günde 500 ml inek sütü mü ver dedi doktorun süt Dediğin inek sütü MÜBenimde mamayla ilgili kafam karıştığında doktora sordum ve günlük 500 cc süt, eğer süt içmezse 500 cc mama dedi.ben sadece sabahları 180 cc veriyorum gün içinde kahvaltısını yemeğini yoğurdunu meyvesini yiyor.eğer ısrarla yemek yemezse aç kalmasın diye mama veriyorum.süt içse mama derdindende kurtulucimmm.
Bide daktırr mamayı biberonla değil bardakla alıştırr Dedii.kulak iltihabıı olmuş dedi biberonda yapabiliyormuş ama nasıl bardakla içicekki mamayııı.
Bende bunu soracaktim yaa sizler gunluk nekadar ve ne siklikta veriyrsunuz acaba
Sağol canım evet herkes hasta malesef hafta sonu acillerde sıra bulamadık hastaneler ağzına kadar doluydu 3hastane gezdik çocuklar hep hasta, ama bu bizibaya sarstı canım yaa bende çok yıprandım 1haftadır gece gündüz uyumuyorum birde okula gidyrm, yiğit çok şükür iyi ateşi yükselmiyor ama iştah sıfır yeni yeni huylar çıkardı resmen grevde yaa çok üzülüyorum:-( inş düzelir ve birdahada uğramaz bize de tüm bebişlerede
Teşekkürler canım bilmyrmki bakıyrm ama şişmemiş dişleri bende azılardan şüphelendim ama şuan yok
Amin canım sizede geçmiş olsun, inş çabucak atlatırlar kılı bu yüzden sevmiyorum artık oysa en çok sevdiğim mevsimdi kış, iştahsızlık ve yemek krizleri beni en çok bunlar yordu halada devam ediyor:-(
bizimkide biberonla içiyo ya off büyüselerde kurtulsak şu dertlerdenBenimde mamayla ilgili kafam karıştığında doktora sordum ve günlük 500 cc süt, eğer süt içmezse 500 cc mama dedi.ben sadece sabahları 180 cc veriyorum gün içinde kahvaltısını yemeğini yoğurdunu meyvesini yiyor.eğer ısrarla yemek yemezse aç kalmasın diye mama veriyorum.süt içse mama derdindende kurtulucimmm.
Bide daktırr mamayı biberonla değil bardakla alıştırr Dedii.kulak iltihabıı olmuş dedi biberonda yapabiliyormuş ama nasıl bardakla içicekki mamayııı.
Canm seninkinin yaninda benimki bise yemiyr geldi ama bize gun yetmiyr yedirmem icin:)))yiyor uyuyr ondanmi acabaGünaydın arkadaşlar...
Oğlum 2-3 gecedir acaip huy değiştirdi...
Gece 11-12 ye kadar uyutamıyoruz..
Gözleri kapalı öyle mızırdanıyor sonra kalkıyor biraz etrafta dolanıyor sonra yine ağlıyor alıyorum uyutmaya çabalıyorum bi ara uyur gibi oluyor sonra yine başa sarıyoruz..
Neden böyle problem oluyor anlamadım bir türlü..
Ben artık gündüz uykularını 1'e indireceğim..
2 kere uyumasın demekki enerjisi bitmiyor ki uyuyamıyor..
Aklıma başka bişi gelmiyor gerçekten mahvoldum
Sabaha kadar da sık sık uyanıyor mızırdanıyor..
Anlamadım sıkıntısı ne..
perikanadi canım çocuk rahatsız diyedir o hasta demiştin galiba yanlış hatırlamıyosam çok mızmız oluyolar
benimkide çok fenaydı hastayken tamamen başka bir çocuk olmuştu
geçti çok şükür iyileşince
gündüzleri iki kere uyuyo hala ve gecede sorun yok bu aralar gerçi geceleri meme emmek istiyo sık sık büyüdükçe öyle olurlar demişti annem doğruymuş
Canm seninkinin yaninda benimki bise yemiyr geldi ama bize gun yetmiyr yedirmem icin:)))yiyor uyuyr ondanmi acaba
Bana gore iyiydide seninkini gorunce hicc gibi geldi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?