2014 Kasım Anneleri

benim kızımda aynı. gündüz uykusu yarım saat uyur genelde. şimdiye kadar bir kere 3 saat uyudu biz uyandırdık bişeyi mi var diye :))

Derken bizde kaptık şifayı ...burun akıntısı ve öksürükten uyuyamiyor kuzucugum hasta olan bebeklere acil şifalar...Domuz gribi horlamiş yine toplu yerlere çıkarmayın Minikleri yavrularimizdan uzak gitsin adı bile kötü şey...

Bak bak...
Bebişi için heyecanlanırmış da, gezmelerde hayaller kurarmış : )

Canım ben kullanmadım hiç...
O yüzden bir fikir veremeyeceğim...

Chiccoya da bi bakayım o zaman. Deneyip gormek lazim demek ki o zaman erkeb davranmayayim ben almak icin. Doğduktan sonra alaym sevmezsek geri iade ederiz

Biz de ayniyiz..
Ona yemek hazirlarken nasil agliyor görsen..
Ben hep oyalayacak bir seyler veriyordum eline mutfakta 5 dk bile oyalamiyor..
Artik mutfak tezgahina koyuyorum altina havlular sererek.. Oyle hosuna gidiyor ki hareket de etmiyor yuksekte oldugunu biliyor anliyor artik.. En azindan ne yaptigimi görüp merakini gideriyor..
Bu siralar boyleyiz bakalim nereye kadar giderse.. Ayni sekilde kuru üzüme cok düşkün elimle ikiye ayirip hazirliyorum ona bazen de uzerine ceviz rendeliyorum tezgahta onu yiyerek de oyalaniyor..

allah kolaylık versin hepimize

Arkadaslar kanguru kullanan var mi?
Momfortbaby ergobaby bu markalar pahali ama deger mi acaba? Oglumu pusette küçük bebegimi de kanguruda tasisam diye düşünüyorum da bilemedim :/ fikri olan varsa yardimci olabilir mi
Ergo baby var bende 60 tl ye aldım ben alixpress diye bir siteden ÇİN den geliyor 1 ay süre de sende ordan al bence ben çok memnun kaldım

Oy masallah can bunlar akıllı Afacanlar. Inşallah büyüyünce de böyle düşkün olurlar bizlere

benim kızımda aynı. gündüz uykusu yarım saat uyur genelde. şimdiye kadar bir kere 3 saat uyudu biz uyandırdık bişeyi mi var diye :))

Gündüz az uyuduğu gibi gece de geç yatıyor Eren. Daha hiç 8 de 9 da hatta 10 da uyumadı erken uyuyan bebeklere kocaman maşallah diyorum, çok isterdim oğlumun akşam erken uyumasını. Bu arada Kızın çok ama çok tatlı, maşallah

Evet inek sütü dedi.
Pipetlede debedin bir iki kere çekip bırakıyor malesef
Anladım ben inek sütü vermiyorum ama merak ettim inek sütü mü diye
Benim doktorum da inek sütü önermiyor mama vermeye devam ediyorum süt yerine yoğurt kefir peynir vermeye çalışıyorum iyice iştahsız çünkü
Yaman da biberonla içiyor pipetle öyle uzun uzun içmez herşeyi stres yapmaktan sıkıldım zaten neyle içerse içsin kulak enfeksiyonu dümdüz yatırıp verirsen olur dişlere zarar-ı oluyor uzun süre biberon kullanmanın ama şuan öyle içmeyi seviyor içsin ne olacak her gün Kafayı takacak bir şey çıkıyor bizde yorulduk

çok teşekkürler canım:) aynen bizimkide erken uyumuyor. daha çok yaramazlık yapabilmek için sanırım :)

Allah razı olsun iyiki paylaştın. Söz konusu evlat olunca tüylerim ürperiyor. Rabbim sağlıkla ailesine bağışlasın inşallah

Ben de çok kötü oldum ilk konuyu görünce...
Sabah bile dua ede ede geldim...
Annesi tekrar mesaj atmış pek iyi değil sanırım...
İnşallah Allah mucize versin de iyileşsin..
Hiçbir anne kuzusunu dermansız koymasın Rabbim..

Geçmiş olsun..
Bizim de öksürüğümüz günde 2 ya da 3 kere ama hiç geçmiyor nedense..

benimde annem bakıyor mayısa kadar sonra mecbur bakıcıya verecez şimdiden kaygısı düştü

tek uyumayan tek yaramazlık yapan bulaşık tezgahına yaklaştırmayan benim cadı kızım değilmiş sevindim birde akşama kadar görmüyorlar onun acısınımı çıkartıyor napıyor diyorum biz tuvalete bile birlikte gidiyoruz babamız yok o yüzden bütün yükü üstümde babası olsaydı hiç olmazsa yarıya düşerdi diyordum ama süt içiremiyorum yemek yediremiyorum geze geze bir hal oluyorum peşinde kaşık elde geziyorum bir lokma yermi diye

ohhh ne güzel pericim benim kızım hiç bu dediklerini yemiyor yediremiyorum ağzında biriktiriyor sonrada tükürüyor

ohhh ne güzel pericim benim kızım hiç bu dediklerini yemiyor yediremiyorum ağzında biriktiriyor sonrada tükürüyor

Yemeyen çocuk da çok zor canım...
Oğlumun bir kaç ay önce 1 hafta bir iştahsız dönemi oldu kafayı yiyecektim resmen...
Ne kadar zor büyüyorlar...
Annelerimiz nasıl bu kadar güzel yetiştirmiş bizleri..

öksürük biraz uzun sürüyor geçmesi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…