Allah razı olsun iyiki paylaştın. Söz konusu evlat olunca tüylerim ürperiyor. Rabbim sağlıkla ailesine bağışlasın inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/allah-rizasi-icin-bakin.892428/
Belki yardımınız dokunur diye paylaşıyorum kızlar...
Ben de benim oğlum gibi bu kadar az uyuyan çocuk yoktur diye düşünüyordum. Aynı durumdayız malesef benimki de gündüz 1 defa en fazla 1,5 saat uyuyup, gece de en erken 11 de uyuyorhatta çoğu zaman 11:30 da uyuyor. Sabah 8:30- 9 arası Uyanıyor. Gerçekten az uyuyan çocuk çok zor, çoğu işim yarım kalıyor. Nasıl çözüm bulabiliriz bilmiyorum
Bak bak...
Bebişi için heyecanlanırmış da, gezmelerde hayaller kurarmış : )
Canım ben kullanmadım hiç...
O yüzden bir fikir veremeyeceğim...
Ben kızım da chicco uou&me kullandım bel destekli oldugu için rahattı onu bir sitede satıp Oğluma babasling aldım erkek için daha uygun geldi. Pratik ama rahat tasıyamadım ben tek elle desteklemek ıhtıyacı hıssedıyorum.
Ergobaby almadıgıma pişmanım cunku ergobaby bebeği bscak arasından değil poposundan tutuyor. Tek problem sadece ice dönük tasıyabılıyorsun dısa dönük tasımanın guvenli olmadıgını savunuyor ergobaby :)
Çift yönlü oldun dersen chicco you&me tavsiye ederim. Bazı cocuklar sevmeyebikiyor yanlız kanguru. Alıp da elinde kalan cok arkadasım oldu bebişleri sevmediği için.
Biz de ayniyiz..Arkadaslar herkese merhaba. KızıM bensiz hiç durmuyor artık,. Onsuz yemek bile yapamıyorum. Ancak kucagimda olduğunda yapabildiğim kadariyla yapıyorum. Bir iş yaparken yanlışlıkla kucagimdan bırakSam katılarak ağlıyor resmen. Yaptığım her şeyi görmek istiyor ondan sebep bu ağlamalar. Bu yüzden hiç birşey kolay kolay yapamıyorum. Sizler Nasılsıniz bu konuda.
allah kolaylık versin hepimizeCanım bence çalışınca insan kendini yeniliyor. Ortam değiştiriyorsun vs. Ben ucretsız ızındeyım cocuklsrı bırakabileceğim biyer yok markete bile gıdemiyorum. Cocuklarla vakit gecırmek cok guzel evet ama bunaldıgım zaman cok oluyor bazen nefes alamıyorum sanki. alışverıse doktora heryere 4 kişi gıdıyoruz hıcbir işimi halledemiyorum. Cocuklar peşimde sefil oluyor resmen
Ergo baby var bende 60 tl ye aldım ben alixpress diye bir siteden ÇİN den geliyor 1 ay süre de sende ordan al bence ben çok memnun kaldımArkadaslar kanguru kullanan var mi?
Momfortbaby ergobaby bu markalar pahali ama deger mi acaba? Oglumu pusette küçük bebegimi de kanguruda tasisam diye düşünüyorum da bilemedim :/ fikri olan varsa yardimci olabilir mi
Oy masallah can bunlar akıllı Afacanlar. Inşallah büyüyünce de böyle düşkün olurlar bizlereBiz de ayniyiz..
Ona yemek hazirlarken nasil agliyor görsen..
Ben hep oyalayacak bir seyler veriyordum eline mutfakta 5 dk bile oyalamiyor..
Artik mutfak tezgahina koyuyorum altina havlular sererek.. Oyle hosuna gidiyor ki hareket de etmiyor yuksekte oldugunu biliyor anliyor artik.. En azindan ne yaptigimi görüp merakini gideriyor..
Bu siralar boyleyiz bakalim nereye kadar giderse.. Ayni sekilde kuru üzüme cok düşkün elimle ikiye ayirip hazirliyorum ona bazen de uzerine ceviz rendeliyorum tezgahta onu yiyerek de oyalaniyor..
Evet inek sütü dedi.Günde 500 ml inek sütü mü ver dedi doktorun süt Dediğin inek sütü MÜ
Pipetle icmeye Alıştır istersen oyun gibi iciyorlar severek
benim kızımda aynı. gündüz uykusu yarım saat uyur genelde. şimdiye kadar bir kere 3 saat uyudu biz uyandırdık bişeyi mi var diye :))
Anladım ben inek sütü vermiyorum ama merak ettim inek sütü mü diyeEvet inek sütü dedi.
Pipetlede debedin bir iki kere çekip bırakıyor malesef
çok teşekkürler canım:) aynen bizimkide erken uyumuyor. daha çok yaramazlık yapabilmek için sanırım :)Gündüz az uyuduğu gibi gece de geç yatıyor Eren. Daha hiç 8 de 9 da hatta 10 da uyumadıerken uyuyan bebeklere kocaman maşallah diyorum, çok isterdim oğlumun akşam erken uyumasını. Bu arada Kızın çok ama çok tatlı, maşallah
Allah razı olsun iyiki paylaştın. Söz konusu evlat olunca tüylerim ürperiyor. Rabbim sağlıkla ailesine bağışlasın inşallah
Derken bizde kaptık şifayı ...burun akıntısı ve öksürükten uyuyamiyor kuzucugum hasta olan bebeklere acil şifalar...Domuz gribi horlamiş yine toplu yerlere çıkarmayın Minikleri yavrularimizdan uzak gitsin adı bile kötü şey...
benimde annem bakıyor mayısa kadar sonra mecbur bakıcıya verecez şimdiden kaygısı düştügerçekten çalışan anne olmak zor
benim annem bakıyo ona bile çok kızıyorum bazen
annemin bakmasının tek avantajı güvenilir ve sevgisinin gerçek olması, nerdeyse bazen işi bırakmsammı diye düşündürüyor beni
ablam çocuklarıyla bize gelse aklım onlarda kalıyo yavruma bişey yaparlarmı diye
bütün gün çocuklarla kaldığını düşünemiyorum
çok çok zor çocuğu bırakmak
ama yılbaşında 3 günlük tatile tamam çok güzeldi kızımla olmak ama çokta sıkıldım evde ya
ne öyle ne böyle karmaşık durumlar
ohhh ne güzel pericim benim kızım hiç bu dediklerini yemiyor yediremiyorum ağzında biriktiriyor sonrada tükürüyorArkadaşlar bir kere yazmıştım sanırım yine yazayım ayrıntılı olarak kendi günlüğümüzü (Tabi genelleme arada istisnalar oluyor canlar)
8:30-09:00 gibi kalkıyor,
09:30 gibi kahvaltısını yiyor
[Bazen karışım şeklinde (Bisküvi,pekmez,yumurta,peynir,süt ya da ıhlamur,tereyağı, zeytin gibi) Bazen de normal yiyor (peynirli yumurta, krep, patates kızartmasına bayılıyor böyle parça parça)
11:30-12:00 gibi meyveli yoğurdunu yiyor bir kase (Kivi, elma, muz vs) Doktorumuzun tavsiyesiyle içine biraz da tarçın atıyoruz her seferinde...
Bu arada öğle uykusu var uyuyor...
14:30-15:00 gibi sulu öğünümüz.. Onun için yaptığım ne çorbası varsa bir kase içine fırında kuruttuğum ekmeklerden de biraz atıyoruz yiyor... (Et suyu ya da tavuk suyundan çorbalar)
18:00-18:30 gibi muhakkak yemek yiyor yani evde ne yemeğim varsa yiyebileceği (Havuçlu Makarna, mısırlı pilav, etli karnabahar, pırasa, türlü, ıspanak vs...)
Akşamüstü tekrar uyumadıysa zaten 20:00-21:00 gibi gece uykusuna yattığı için,
20:00-20:30 gibi yaklaşık 210-220 cc bir tane bisküvi ve bir tatlı kaşığı ballı sütünü içiyor ve uyuyor..
Gece de 02:00-03:00 gibi bazen daha geç tekrar kalkıyor yine sade yaklaşık 210 cc sütünü içiyor...
Eğer akşamüstü tekrar uyuduysa 21:30 gibi muhallebi yapıyorum onu yiyor biraz.. Sonra bizimle meyve tabağından atıştırıyor Mandalina, portakal vs.. Sonra yine yatıyor.. (2-3 gecedir nerdeyse 11 - 12 yi buluyor yatması neden bilmiyorum)
Arkadaşlar bizim düzen böyle gidiyor..
Aralarda muhakkak boş durmuyor bişiler yiyor yine ufak tefek...
Komşumun çocukları da var ya onlar yerken heves ediyormuş bazen yani onların öğünlerin de de ufak tefek öyle atıştırmalık yapıyormuş...
Gerçekten insan fiziken yorgunluğu hissetmiyor bile ruhen çok yoruluyorsun...
Bi de bizi düşün canım kışımız ne kadar uzun sürüyor...
Biran önce geçse de bahar gelse..
ohhh ne güzel pericim benim kızım hiç bu dediklerini yemiyor yediremiyorum ağzında biriktiriyor sonrada tükürüyor
allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahbenimde annem bakıyor mayısa kadar sonra mecbur bakıcıya verecez şimdiden kaygısı düştü
öksürük biraz uzun sürüyor geçmesi merak etmeBen de çok kötü oldum ilk konuyu görünce...
Sabah bile dua ede ede geldim...
Annesi tekrar mesaj atmış pek iyi değil sanırım...
İnşallah Allah mucize versin de iyileşsin..
Hiçbir anne kuzusunu dermansız koymasın Rabbim..
Geçmiş olsun..
Bizim de öksürüğümüz günde 2 ya da 3 kere ama hiç geçmiyor nedense..
öksürük biraz uzun sürüyor geçmesi merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?