2014 Kasım Anneleri

onu nasıl hesaplarsınki bilemedim
gelsin senin evinde baksın karşı komşun zaten bence ayrıca para verme ısınma için

Canım baktım bir çok sitede 2016 ya göre bir saat yanarsa 0,42 kuruş felan...
Ne yapayım yani...
Evime gelmez..
Evinde 3 çocuğu var kaynanası var hayatta eve gelip bakmaz...

Ne bileyim ya geçmiyor bana göre : (
Boşuna üzme kendini..
Evet ilk anneliğimiz o yüzden belki de bu kadar pimpirikliyiz..
Güvenilir yerde güvenilir elde...

hımm anladım tabi sen bilirsin

7. Ayına kadar çıkarmıştık ondan sonrası yok fotoları geçtim emekleme yürüme videoları vardı ona üzüldüm

G guzidelll @carputi loveren cok cok gecmis olsun.. Rabbim tez zamanda sifa versin insallah..

Sağolun kızlar Allah razı olsun. Rabbim tüm hastalara ve bebişlere acil şifalar versin

Benim de oğluma 15 Şubat itibariyle aynı apartmanda 2 kat üstümdeki komşum bakacak. Ben işe Eylül'de devam etmeyi düşünürken Şubat'ta başlamam için iş yerim çok Israr etti. Hiç Aklımda yoktu şimdi başlamak. Benim derslerim Öğlen 2 den 6 ya kadar. Oğlumdan 4 saat ayrı kalıcam. Çok değil belki ama şimdiden stres yapmaya başladım. Aynen senin gibi komşum evinde bakacak malesef

alla alla nie bakamazmış acaba neyse annen bakıomuş daha iyi bu sizde mi kalıo peki
yoksa sabahları mı gelio.
.
anacağzım benim için evini bıraktı geldi canım biz merkezdeyiz ailem ilçesinde oturuyor.Nisanda bir yıl olacak.Anaların hakkı ödenmezdi şimdi dahada borçlandım
Ben flash belleğe aktarmıştım sende öyle yap bundan sonra

Uzun zaman sonra merhaba psikolojik olarak bitik bir haldeyim hem ben hem eşim Allah can sağlığı versin ne var bunda diyeceksiniz belki ama oğlum bizi artık mahvetti gündüz hiçbir şey yok sakin uslu gelen arkadaşlar şaşırıyor bu çocuk mu bahsettiğiniz diye ama oğlum uyumuyor gerçekten sinirlerim altüst olmuş durumda çocuk küçükken ikinci bir üniversite okuyayım dedim itiraf edemiyorum ama inanın pişman oldum bir gün iki gün bir hafta anlarım ama yok uyumuyor 2 saatlik uyku tüm gün yetiyor gece ağlıyor oynamak istiyor gücüm kalmadı artık inanın kemiklerim ağrıyor taşı salla kucakta sürekli emzir doktora götürdük bişey yok dedi ya nasıl yok nasıl olmaz küçücük çocuğa ilaç mi verilir diyorlar Allah aşkına bir bilen varsa söylesin ne uyutur ne sakinlestirir dayanamiyorum eşim de öyle sonuçta bir iki gün değil aylardır böyle ben ona acıyorum o bana artık düzen kalmadı evde kimse gelsin gitsin istemiyorum aksam olsun istemiyorum uyumayacak diye hatta cogu kez yaşamak istemiyorum kendimi unuttum arkadaşlar moral vermek için bizimkide öyleydi vs diyor vallahi değildir 2 saat uyku mu olur çok şükür sağlık sorunumuz yok dışarı bile çıkmıyorum hastalanmasin diye dönüşümlü alışveriş yapıp geliyoruz birkaç sağlam arkadaş gidip geldigimiz ama bu ne zamana kadar böyle devam edecek gülüp geçen doktorlara aa annelik böyle diyenlere gerçekten tahammül edemiyorum çevremde böyle uyku problemi olan ne gördüm ne duydum bir gece kalan Allah yardım etsin diyip gidiyor gücüm tükendi artik..
Kusuruma bakmayın sizi de sıktım belki hakkınızı helal edin

Merhaba canım h.geldin 24 saatin 2 saatimi uyku sadece

Merhaba canım h.geldin 24 saatin 2 saatimi uyku sadece
Teşekkür ederim mesela suan ayağımda salliyorum biraktigim an uyanıyor aglamaya başlıyor ben sallarken yada emerken dinlenmiş oluyor uyku gibi değil her seferinde10-15 dakika 3-4 defa bir gün içersinde

Gece de bu sekilde uyanıklık uyku arası emzir yatır salla yatır tekrar başa dön benden ayrı 2 saat ancak gündüz de sürekli emzir salla şekerleme yapıyor yetiyor

Canım benim de program senin gibi eylülde başladım. Canını sıkma cok ideal bir zaman ve meslek açısından cok şanslıyız saat açısından inşallah bakıcı ile iyi anlaşırlar. Evine gelebilse daha iyi olur sanki Allah iyi insanlarla karsılastırsın

Gece de bu sekilde uyanıklık uyku arası emzir yatır salla yatır tekrar başa dön benden ayrı 2 saat ancak gündüz de sürekli emzir salla şekerleme yapıyor yetiyor
Sanırım uyumayı ve uykuya derin dalmayı bilmiyor minik. Cok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Acaba uyku eğitimi uzmanlarından

Sanırım uyumayı ve uykuya derin dalmayı bilmiyor minik. Cok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Acaba uyku eğitimi uzmanlarından yardım mı alsanız çünkü böyle mücadele etmek cok zor.

Netten araştırdınmı bir canım dinlendiren çaylar falan versen arkadaşın dediği gibi tam dalmayı bilmiyormu acaba

Arkadaslar bakici konusu konusulmus komsum.yakinim diyee basta mantikli gelip kabul ediliyor ama sonra sorunlar. Çıkabiliyor gercekten herseyi konusun evinizde bakilsin istiyorsaniz ev disardaysa sartlar ayarlansin ona gore sonuctaa canimizi emanet ediyoruz bende kimseye birsey söyleyemem Allah razi olsun bakicim iyii guven prob yok ama yasli biraz gelmede sikinti yasiyor ve ben bu sebepten baskasini arayacağim.insan enn.bbastaa guvenilir olsun yeter diyor ama.sonra can sikan.birsuru sey oluyor yeni bakiciyada yemek listesindrn etkinlik listesine evde yapacagi islerden cikis saatine kadar herseyi konusup oyle anlasacam evede flash bellek seklinde bakici kameralari var ondan koyacam seslerini duysam yeter genel bir fikir verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…