2014 Kasım Anneleri

Çok yorgunum kaç saattir yemegi koyamadım yusuf izin vermiyoo koltuk tepelerinde sehpanin ustune cikip televizyonu kurcaliyooo aksama yemek yokkk.sinirleniyorr kafayı vurmaya yer ariyorrr.
Oyyyy oyyyy
sadece aglayabiliyorumm.

Evet aldrmiyorum randevu aldm ama gitmedim.bir vajinismus hastasi oldugm zamanlar aklıma geldi.2 sene cektim.ama yendim eşimin sabri sayesinde. Cok mutluyum herseyin hayırlısı
vuvvv bu çok güzel bir haber doğru olanı yaptığına inanıyorum ilkinde acemiliğini attın 2. bebis de daha tecrübeli olakcasın hersey daha güzel ve kolay olur insallah.Sevindim hem de çokk....

yeni gideceğimiz ilde oğluma bunlardan bir oda kurmayı düşünüyorum. resimlerin bazılarını ekleyemedim hata verdi
Güzel düsünmüssün de arkadasım bunlar 4 yasına gelince beğenmiyorlar kendi zevklerince olsun istiyorlar.Mesela arabalı yatak yada uçaklı avize gibi seylere ilgi duyuyorlar.Evde salıncağımız var 10 dk durmuyor benim horozcuk parka götürünce de inmek istemiyor.

Çok yorgunum kaç saattir yemegi koyamadım yusuf izin vermiyoo koltuk tepelerinde sehpanin ustune cikip televizyonu kurcaliyooo aksama yemek yokkk.sinirleniyorr kafayı vurmaya yer ariyorrr.
Oyyyy oyyyy
sadece aglayabiliyorumm.
Menemen yap çay demle yanına da çıkar kahvaltılıkları olsun bitsin arada yemek yapmıcaksın ki kıymeti bilinsin

valla çok etkilendim ben bundan rabbim göstermesin bana
böyle bir şeyi allahım istediğim zamanda versin inşallah.
madem böyle birşey düşünecektin korunucaktın kusura bakmada
korunarak kalsaydınn belki bi ihtimal ama bu konuda bişey diyemiorum
can o valla karar tabiki senin..

Zor bir durum.allah isteyene versin kendini hazir hissetmeyene vermesin.bende 1 haftafa eridim bittim. Işte yeni yeni kendme geldm

Selam canlar bişey sorcam ya dün 18. Ay aşısı vardı yiğitin şuan sol bacagındaki aşı yeri kızarmış ve şişmiş baya bi sorun olurmuki yaa, bebişleri aşı olan gençler sizdede oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…