vuvvv bu çok güzel bir haber doğru olanı yaptığına inanıyorum ilkinde acemiliğini attın 2. bebis de daha tecrübeli olakcasın hersey daha güzel ve kolay olur insallah.Sevindim hem de çokk....Evet aldrmiyorum randevu aldm ama gitmedim.bir vajinismus hastasi oldugm zamanlar aklıma geldi.2 sene cektim.ama yendim eşimin sabri sayesinde. Cok mutluyum herseyin hayırlısı
Güzel düsünmüssün de arkadasım bunlar 4 yasına gelince beğenmiyorlar kendi zevklerince olsun istiyorlar.Mesela arabalı yatak yada uçaklı avize gibi seylere ilgi duyuyorlar.Evde salıncağımız var 10 dk durmuyor benim horozcuk parka götürünce de inmek istemiyor.yeni gideceğimiz ilde oğluma bunlardan bir oda kurmayı düşünüyorum. resimlerin bazılarını ekleyemedim hata verdi
Menemen yap çay demle yanına da çıkar kahvaltılıkları olsun bitsin arada yemek yapmıcaksın ki kıymeti bilinsinÇok yorgunum kaç saattir yemegi koyamadım yusuf izin vermiyoo koltuk tepelerinde sehpanin ustune cikip televizyonu kurcaliyooo aksama yemek yokkk.sinirleniyorr kafayı vurmaya yer ariyorrr.
Oyyyy oyyyy
sadece aglayabiliyorumm.
Doktora gittigimde daha yeni dedi 4 haftalik.kalp atislarini duymak icin beni 2 hafta sonra çağırdı. Doğum ne zaman bende bilmiyorumhamilelik takvimini görelim artık
Merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim yardimlarnz için. Bu dünyada yanlz olmadgimi fark etttm
Çünkü ailelerimzn bile bu durumdan haberi yok.söylemedim çünkü istemiyorum
Yarin dr a gitcm aldrmayi dusundugum için. Yalan söylemiyorum en azindan her zaman dobra olmaktan yanayim. Üstelik esimde aldrtma taraftari.cok caresizm ya anlatamam. Evet ben 2 iliskimde korunmadim fakt korunarakta hamile kalan ve bu şekilde kürtaj yapan milyonlrca insan var. Ben mutlu muyum ?canimdan can gitcek huzurlu muyum?ahirette ne olurum bilmem ama 3 günlük dünyada mutlu yaşamak icin mucadele etcm.poyraz benm herseyim hayatm onun üstüne kurulu. Umarım o bana bagislanir. Allah yardm etsin benm gibi muhtac olana.demekoylee teşekkür ederm yazdgmi ben bile bulamazdm akil da etmdim zaten araştırmayı. Şimdi gördüm de ne guzel yazmışım. Ama şimdi o sorunsuz kafaya sahip degilim.
Kiğğzzzz ikide hazirlamaya başladim dolmayı beşte koydummMenemen yap çay demle yanına da çıkar kahvaltılıkları olsun bitsin arada yemek yapmıcaksın ki kıymeti bilinsin
Zor bir durum.allah isteyene versin kendini hazir hissetmeyene vermesin.bende 1 haftafa eridim bittim. Işte yeni yeni kendme geldmvalla çok etkilendim ben bundan rabbim göstermesin bana
böyle bir şeyi allahım istediğim zamanda versin inşallah.
madem böyle birşey düşünecektin korunucaktın kusura bakmada
korunarak kalsaydınn belki bi ihtimal ama bu konuda bişey diyemiorum
can o valla karar tabiki senin..
Süper hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucağına alırsın inş:))Merhaba kızlar. Alıntı yapamadim. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Bhgc 275 çıktı
Wayy dolma mı iyiymiş ben o işlere giremiyorum bile,en pratik şeyleri yapıyorum düdüklü sağolsunKiğğzzzz ikide hazirlamaya başladim dolmayı beşte koydummoğlusa yemek yapma derdim yoksa kocaya değillll vallaaa
Bende girmiyodum dur bi yapiyim didimm.Wayy dolma mı iyiymiş ben o işlere giremiyorum bile,en pratik şeyleri yapıyorum düdüklü sağolsun
Merhaba kızlar. Alıntı yapamadim. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Bhgc 275 çıktı
Bende yedek şarj ve Nutella aldımEki Görüntüle 1818887 Kızlar bugün bim den aldıklarımız. Pepenin evi vardı, çok güzeldi ama Eren legolarla oynamıyor, o Yüzden almadım ama Aklım kaldı onda:) özellikle kız çocukları için çeşit çoktu.
Anaaaa bizim aşı geçti ya unuttum sünnet girince arayaSelam canlar bişey sorcam ya dün 18. Ay aşısı vardı yiğitin şuan sol bacagındaki aşı yeri kızarmış ve şişmiş baya bi sorun olurmuki yaa, bebişleri aşı olan gençler sizdede oldumu
Yaptırırsın daha hemşerim 5gün var 27sineAnaaaa bizim aşı geçti ya unuttum sünnet girince araya
1 kg luk Nutella Kaçar mı hiç, onu en başta aldım:)Bende yedek şarj ve Nutella aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?