Süpersin adaşım ya bende kaptım valla Yaman krize soktukça kaşık kaşık Yicem1 kg luk Nutella Kaçar mı hiç, onu en başta aldım:)
Zor bir durum.allah isteyene versin kendini hazir hissetmeyene vermesin.bende 1 haftafa eridim bittim. Işte yeni yeni kendme geldm
Merhaba kızlar. Alıntı yapamadim. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Bhgc 275 çıktı
Eki Görüntüle 1818887 Kızlar bugün bim den aldıklarımız. Pepenin evi vardı, çok güzeldi ama Eren legolarla oynamıyor, o Yüzden almadım ama Aklım kaldı onda:) özellikle kız çocukları için çeşit çoktu.
Bir bomba da senden mi gelicek yoksa:) 2.ye geçmyen kalmıcak wallaKızlar adetimin bugün olmasi gerekiyordu ve olmadım hala. Hiçbir belirtide yok. Artık bilemiyorum nolur yani. Yüreğim ağzımda bekliyorum
Bir bomba da senden mi gelicek yoksa:) 2.ye geçmyen kalmıcak walla
Sağol arkadaşımselam kızlar...
özlemişim valla bayadır giremedim nasılsınız kuzucuklar nasıl hamişlerimiz
baya çoğalmış hepsine rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin tabiki sağlıkla kucaklarına almayıda.
carputi cnm geçmiş olsun kuzuna oda erkek olmuş rabbim damatlığını da göstersin inş.
üstün körü okudum valla dikkatimi çeken bunlar oldu başka ne var ne yok topiğimiz de.
hayirla gelsinYa herhangj bir durum yaşanmadı olmamasi lazim. Bu gecikmeye anlam veremedim ya. Yani olduysa gerçekten zoru başarmış olacak :)
Ben değilimhayirla gelsinbu gidisle.hamile olmayana sasacaz herkes hamile:))
Mevsimsel geçiştendir arkadaşım ben de 4 gün geç oldum bu ay.Ya herhangj bir durum yaşanmadı olmamasi lazim. Bu gecikmeye anlam veremedim ya. Yani olduysa gerçekten zoru başarmış olacak :)
Canim ben konuştum ama önermiyor nedeni ise rahmin yırtılma ihtimalikubbaa yatak uzamiyor
Hamile ve sezaryenli arkadaslar normal doğumu doktorlarinizla konustunuz mu hiç ssvd dusunen var mı
Normal doğuma taktim kafayi bu ara
Canim ben konuştum ama önermiyor nedeni ise rahmin yırtılma ihtimali
Onun haricinde ben doğum yapali 18 ay oldu dikisler dıştan iyi fakat içerisi aynı oranda iyilesmemis olabilir
Bir arkadaşım 3 yıl sonra hamile kaldı 8 ve 9. Ayda dikiş yerleri agriyordu
Mevsimsel geçiştendir arkadaşım ben de 4 gün geç oldum bu ay.
Ya umarım öyledir şuan çok acayip hissediyorum kendimi... :/
Neden yüreğin ağzında? Belliki senindKızlar adetimin bugün olmasi gerekiyordu ve olmadım hala. Hiçbir belirtide yok. Artık bilemiyorum nolur yani. Yüreğim ağzımda bekliyorum
Nasıl yaniYa herhangj bir durum yaşanmadı olmamasi lazim. Bu gecikmeye anlam veremedim ya. Yani olduysa gerçekten zoru başarmış olacak :)
tethyss tam alinti yapamadim.diyecektim eger olursa seninde plansiz bir gebelk olcak.ama korunduysn olmaz hava değişimi dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?