2014 Kasım Anneleri

Zor bir durum.allah isteyene versin kendini hazir hissetmeyene vermesin.bende 1 haftafa eridim bittim. Işte yeni yeni kendme geldm

bayadır giremiyodum ilk okuduğumda aldırıcan diye yorum yaptım
ama vazgeçmişsin zaten okuycağım çok sayfa olunca sonunu görmeden
yazdım neyse ki vazgeçmişsin çok güzel olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı
nasip etsin eminim doğunca iy ki vazgeçmişim diceksin ben de ev de olsam çalışmamış
olsam sanırım düşünürüm yaş farkı iyi çünkü şuan da neyse hayırlı olsun tekrardan..
rabbim bi daha da böyle düşünmene sebep olcak birşey vermesin inş.ona göre daha dikkat edersinn artık :):)

selam kızlar...
özlemişim valla bayadır giremedim nasılsınız kuzucuklar nasıl hamişlerimiz
baya çoğalmış hepsine rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin tabiki sağlıkla kucaklarına almayıda.
carputi cnm geçmiş olsun kuzuna oda erkek olmuş rabbim damatlığını da göstersin inş.
üstün körü okudum valla dikkatimi çeken bunlar oldu başka ne var ne yok topiğimiz de.

kubbaa yatak uzamiyor

Hamile ve sezaryenli arkadaslar normal doğumu doktorlarinizla konustunuz mu hiç ssvd dusunen var mı
Normal doğuma taktim kafayi bu ara

Merhaba kızlar. Alıntı yapamadim. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Bhgc 275 çıktı

Hayırlı ugurlu olsun cnm :)

Ben pepenin evini aldim ama cok hoşuma gitmedi. Maket ev yapiliyor ve birazda yanina lego vermişler. Renkleri bende aldim ama daha önüne koyamadim umarim ilgisini çeker. Kanz'in orman temali oyun spiralinden aldim. Onunla ilgilendi bayağı :)

Kızlar adetimin bugün olmasi gerekiyordu ve olmadım hala. Hiçbir belirtide yok. Artık bilemiyorum nolur yani. Yüreğim ağzımda bekliyorum

Sağol arkadaşım

kubbaa yatak uzamiyor

Hamile ve sezaryenli arkadaslar normal doğumu doktorlarinizla konustunuz mu hiç ssvd dusunen var mı
Normal doğuma taktim kafayi bu ara
Canim ben konuştum ama önermiyor nedeni ise rahmin yırtılma ihtimali
Onun haricinde ben doğum yapali 18 ay oldu dikisler dıştan iyi fakat içerisi aynı oranda iyilesmemis olabilir
Bir arkadaşım 3 yıl sonra hamile kaldı 8 ve 9. Ayda dikiş yerleri agriyordu

Erken hamile kaldik diye dikis yerlerinde sikintimi yasayabilirmisiz.endiselendim simdi.hic duymamistim.

Ya umarım öyledir şuan çok acayip hissediyorum kendimi... :/

Ben de hep oyle olmasini bekledim.10 gun gecmisti adetim onemsemedim stres vs etkili olmustur dedim aklimin ucuna bile gelmedi o zamana kadar cunku bi tehlike atlattigimizi hatirlamiyordum.bir de lekelenmem oldu bazen agir birsey kaldirinca adet olcak artik diye bekliyordum meger dusuk tehlikesi atlatmisim sonradan ogrendim.15 gune dayaninca acaba dedim ve test yaptim meger hamileymisim bi kac gun kendime gelememistim.
Hakkinda hayirlisi canim.

Kızlar adetimin bugün olmasi gerekiyordu ve olmadım hala. Hiçbir belirtide yok. Artık bilemiyorum nolur yani. Yüreğim ağzımda bekliyorum
Neden yüreğin ağzında? Belliki senind
Ya herhangj bir durum yaşanmadı olmamasi lazim. Bu gecikmeye anlam veremedim ya. Yani olduysa gerçekten zoru başarmış olacak :)
Nasıl yani
Hic ihtimal yoksa zaten hamile değilsin. Endiselenme
Mevsim gecislernde olur dzenszlk

tethyss tam alinti yapamadim.diyecektim eger olursa seninde plansiz bir gebelk olcak.ama korunduysn olmaz hava değişimi dir

Hamile olan kadınlar bebeginizi emziriyor musunuz?bana doktor emzir dedi birşey olmaz.ama cevremdekiler emzirme emen cocuga zararı var
Birde karnindaki bebek beslenemez dediler.zaten sutum kaynamiyo cerezlik ışte
Gece de emzirmeyi kestim
Anne sutunu biraktirmak 6 hafta surmeliymiş oyle hemen olmasi cocuk için iyi değilmiş. Siz ne dersiniz.tesekkurler.✌✌❤☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…