Sağol. Allah çocuğunu bağışlasın.Her ne olursa olsun çok sevindim eminim doğurduktan sonra aldırma düşüncen için kendne bile kızıcaksın.aldırmama gerekçen onun sevgisinin yanında hiç kalıcak bence.Demekki Rabbim şuan için kocana olan sevgni vesile etti de kararından döndün.Sağlıkla kavuşursunuz inş.
Evet bnde aynisini düşünüyorum. Umarım alışır yatağınaÖnceliklime kararına çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben Yaman A oda yapıcam o Zaman ya yer yatağı yada yere yakın bir karyola düşünüyorum okuduğum kitap ve sitelerde Montessori metodunda bunu öneriyor
Evet aldrmiyorum randevu aldm ama gitmedim.bir vajinismus hastasi oldugm zamanlar aklıma geldi.2 sene cektim.ama yendim eşimin sabri sayesinde. Cok mutluyum herseyin hayırlısıAldırmaktan vazgeçtin değil mi doğru mu anladım ?
Canım Allah ım gönlünce versin. bende hayalimdeki odayı paylaşıcamSağol. Allahrazi olsun. Poyraz halen süt emiyor.bu konuda tereddut yaşadım cocuk memesiz kalmasin diye diğerini aldrmayi düşündüm. Ama dr emzir dedi.kimi emzirme dedi.evet söylediğini yapcam. ppyraza karyola alcm icimden dusmese iyidr.Ultrason goruntumu paylascam en yakin zamanda
maşallah hepinize çok güzel çıkmışsınız.Allahım nazarlardan korusunCanım oğlum.
Allah bütün çocuklara uzun ömür versin.hepinizi cok seviyoruz..☺✌
Sağolsun eşim yardımını hiç esirgemez bacım bunlar benim bulduğum şeyler değil bende pinteresten falan bakıyorum öyle yapıyorum güzel şeyler oluyorcarputi helal sana gerçi bunda eniştenin de parmağı var gibi .ellerinize sağlık çok güzel şeyler yapmışsınız. kilit panosunun patentini verirsen bende yaptıralım
Aminnnn hepimizinkileri canımSağol. Allah çocuğunu bağışlasın.
Bizde de semiz otu yemeği yoğurt var yemek yapmak değil cidden bulmak dertBerraq foruma bile hareket bereket getrdi senin bebiş:) herkeste iyi duygular uyandırdı o kuzuyu taşıma kararın onun orda olması huzur verdi biçoğumuza:) onu karnında bile hep sev sevdgini istedgni dile getir karında başlıyo hersey unutma:) yine gün başladı ne yemek yapsam derdi demek bu,walla stres oluyorum günde 2 kere bunu düşünmkten.neyse öğlene bulgur pilavı cacık yapcm inş karar vermiş olmak bile rahatlatıyo..
Sizin menü süpermiş ben çok severm o yemeği de oğlum sebze yemiyo 2 gün önce yaptm bende ağzını açmadı bide inceliyo ciddi ciddi bi ifadeyle çok beklersin yememi der gbi:) karambole yapıyorum kafasına eserse alıyo 4 5 kaşık,ayy inş yer kuzularBizde de semiz otu yemeği yoğurt var yemek yapmak değil cidden bulmak dert
Cok tesekkur ederim ya. Sabahtan beri on kez denedim ultrason görüntüsü paylasayim kulup kabul etmiyor boyut büyükmüş. Aksam esimin telden denerim olur ınşallah. Valla hamilelik uzun bir surec her nekadar hazr olmasamda alismaya caliscam.yanimda kimse yok.oglumla hergun gezmeye giderdik parka markete.iki gundur cikamiyorum usume almış beni yatmk istiyorum ama olmuyor poyraz annr anne yanmdan ayrilmiyor hep kucakta ışte bu hamilelign en zor tarafi. Halbuki ilkinde oyle degildim beslenme olsun uyku olsun hersey duzenliydi.bunda oyle değil bakmam gereken elimle beslenen coxugm var. Allah yardm etsin.bulantim da var.Berraq foruma bile hareket bereket getrdi senin bebiş:) herkeste iyi duygular uyandırdı o kuzuyu taşıma kararın onun orda olması huzur verdi biçoğumuza:) onu karnında bile hep sev sevdgini istedgni dile getir karında başlıyo hersey unutma:) yine gün başladı ne yemek yapsam derdi demek bu,walla stres oluyorum günde 2 kere bunu düşünmkten.neyse öğlene bulgur pilavı cacık yapcm inş karar vermiş olmak bile rahatlatıyo..
Ayyyy görmemişe bak bi oğlu oldu diye kaydırak bile alıyor amaaannn komşular yetiiişiinnnSevgili arkadaşlarım hayalindeki çocuk odasını paylaştım bu demek değil ki zenginim bunların hepsini ala bilirim.almak istiyorum gucumyeter ise. Yetmez isede kocamin degimiyle oğlumun pipisi sagolsun.kimse şu gorgusuze bak diye dusunmesin. Çocuklarına oda kurmak isteyenlerimiz var belki yardımcı olur diye paylastim
Büyüyor mu bu yataklar canim?kubbaa bende hala kararsizim. Oglum park yatakta yatiyordu kucugu park yataga yatiririm ogluma da böyle bisey alirim diye düşündüm hosuma geldi bu yatak
Evimiz de yer sıkıntısı da var kirada oldugum icin oda yapmak da istemiyorum bilemedim bnde Eki Görüntüle 1818068
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?