2014 Kasım Anneleri

Sağol. Allah çocuğunu bağışlasın.

Evet bnde aynisini düşünüyorum. Umarım alışır yatağına
Herşey icin sagolun ya

Canım oğlum.
Allah bütün çocuklara uzun ömür versin.hepinizi cok seviyoruz..☺✌

Eklentiler

• IMG_20160313_114347.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20160328_002025.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20160328_002000.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 86
Canım Allah ım gönlünce versin. bende hayalimdeki odayı paylaşıcam

yeni gideceğimiz ilde oğluma bunlardan bir oda kurmayı düşünüyorum. resimlerin bazılarını ekleyemedim hata verdi

carputi helal sana gerçi bunda eniştenin de parmağı var gibi .ellerinize sağlık çok güzel şeyler yapmışsınız. kilit panosunun patentini verirsen bende yaptıralım
Sağolsun eşim yardımını hiç esirgemez bacım bunlar benim bulduğum şeyler değil bende pinteresten falan bakıyorum öyle yapıyorum güzel şeyler oluyor

Berraq foruma bile hareket bereket getrdi senin bebiş:) herkeste iyi duygular uyandırdı o kuzuyu taşıma kararın onun orda olması huzur verdi biçoğumuza:) onu karnında bile hep sev sevdgini istedgni dile getir karında başlıyo hersey unutma:) yine gün başladı ne yemek yapsam derdi demek bu,walla stres oluyorum günde 2 kere bunu düşünmkten.neyse öğlene bulgur pilavı cacık yapcm inş karar vermiş olmak bile rahatlatıyo..

Bizde de semiz otu yemeği yoğurt var yemek yapmak değil cidden bulmak dert

Bizde de semiz otu yemeği yoğurt var yemek yapmak değil cidden bulmak dert
Sizin menü süpermiş ben çok severm o yemeği de oğlum sebze yemiyo 2 gün önce yaptm bende ağzını açmadı bide inceliyo ciddi ciddi bi ifadeyle çok beklersin yememi der gbi:) karambole yapıyorum kafasına eserse alıyo 4 5 kaşık,ayy inş yer kuzular

Sevgili arkadaşlarım hayalindeki çocuk odasını paylaştım bu demek değil ki zenginim bunların hepsini ala bilirim.almak istiyorum gucumyeter ise. Yetmez isede kocamin degimiyle oğlumun pipisi sagolsun.kimse şu gorgusuze bak diye dusunmesin. Çocuklarına oda kurmak isteyenlerimiz var belki yardımcı olur diye paylastim

Cok tesekkur ederim ya. Sabahtan beri on kez denedim ultrason görüntüsü paylasayim kulup kabul etmiyor boyut büyükmüş. Aksam esimin telden denerim olur ınşallah. Valla hamilelik uzun bir surec her nekadar hazr olmasamda alismaya caliscam.yanimda kimse yok.oglumla hergun gezmeye giderdik parka markete.iki gundur cikamiyorum usume almış beni yatmk istiyorum ama olmuyor poyraz annr anne yanmdan ayrilmiyor hep kucakta ışte bu hamilelign en zor tarafi. Halbuki ilkinde oyle degildim beslenme olsun uyku olsun hersey duzenliydi.bunda oyle değil bakmam gereken elimle beslenen coxugm var. Allah yardm etsin.bulantim da var.
Bizde dünden kalan yemlik corbasi var. (Annem koyden getrdi bu mevsimde olur doğal nefis bir ot):, ()*))):)birde tavuk haslayacm simdi poyraz yesinde bi guzel uyusun

Ayyyy görmemişe bak bi oğlu oldu diye kaydırak bile alıyor amaaannn komşular yetiiişiinnn yerim o hüdayinin pipisini kız biz arkadaşız burda kimse öyle düşünmez

Bu arada dr a sordum bugün güneş kremi icin. Hamileliklermde cildm lekeleniyor.bana solante pregna önerdi. Bunu kullanmış olan var mi. Ben onceden coppertone ve clinuqie kullanmistim. Bunu bilmiyorum. Siz nebtavsiye edrsiniz gebeler icin?teşekkürler.

Büyüyor mu bu yataklar canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…