2014 Kasım Anneleri

Ya ne heyecenlidir şimdi :) isim ve cinsiyet olayi çok güzel :)
Aklımız Karıştı Valla
hayirli olsun tekrardan canim.. Ay ne heyecanli hangisi hayirlisiysa oyle olsun insallah.. 16.haftada kiz dendiyse erkek bariz belli olurdu bu haftada.. Haber et bizi de..
Haber Veririm Canim Inşallah Haftaya Sonuç Çıkınca Kendi Dr Ma Gideceğim Belki O Soyler
ee ne zaman netlesecek bu durum :)
bende bilmiyorum ki canim dr kız deyince aklına acaba ben minik kuzu için birseyler aldım mi diye dusundum:) hatırladım ki tam alacaktım esim alma erken dedi

Hakkında hayırlısı olsun canim aramıza hosgeldin

Ayyyy görmemişe bak bi oğlu oldu diye kaydırak bile alıyor amaaannn komşular yetiiişiinnn yerim o hüdayinin pipisini kız biz arkadaşız burda kimse öyle düşünmez
hoşgeldin carputi gozlerim aradi yoktun

ben kullandim memnundum sukur leke falan olmadi benimde drum onermisti ama sen bilirsin arastir iyice en iyisini al

Hoşgeldin canım hayırlı olsunn maşallah kasım annelerinde çalışmalar yoğun:)) forum baya sakinleşmşti ztn,dönüşleriniz muhteşem oluyo kızlar:))) 2.ye geçti herks şaka maka..bu arada maşallah ya oğlunu yirim yanaklara bak oyy çok şeker

Hamisler artiyor insan ozeniyor dermisim.p:))saka bitarafa hepiniz saglikla alinn kucaginiza yavrularınızı İnşallah evleriniz dahada dolup şenlenecek ikinciyi yapsammi diye dusunmeden Allah vermis.pespese buyuyecekler ne guzel zordur illaki ama Allah kolayliginida verir ikinciler uslu olur belki kasim.bebeleri mahvetti hepimizi:)

Tşk ederim Fineas. Oğlum 15 aylık iken kendiliğinden emmeyi bıraktı. Ben de hemen korunmayı bıraktım. İkinciler gerçeten hızlı geliyor.Ben ilk bebeğimi baya beklemiştim.

hoşgeldin carputi gozlerim aradi yoktun

ben kullandim memnundum sukur leke falan olmadi benimde drum onermisti ama sen bilirsin arastir iyice en iyisini al
Ah sorma bacım kapı dışarı ettiler beni çok zor zamanlar geçirdim arkadaşlarım Birgen flowerhome ve fiona özelden destek oldu da bu travmadan kurtuldum

Ne hayaller kuruyorduk hepsini söndürdüler

Ne hayaller kuruyorduk hepsini söndürdüler
hahaa travmayı cabuk atlatmisa benziyorsuninaniyorun ikinciler cokk uslu olacak İnşallah :))boylede tatlılar ya olsun yaraamazliklarini seviyim onlarin ben bu ara bizimki bakıyor kızacam hemen öpüyor uçkağıtçı bende neye kızdıgımı unutuyorum

Hayırlı olsun. Bende 5 haftalik hamileyim

Tşk ederim Fineas. Oğlum 15 aylık iken kendiliğinden emmeyi bıraktı. Ben de hemen korunmayı bıraktım. İkinciler gerçeten hızlı geliyor.Ben ilk bebeğimi baya beklemiştim.
Bnde ilkbebegim icin epey mücadele vermiştim. Bu sürpriz oldu yani planli bir hamilelik değil. Cocugm meme emiyor sutum de azalmış. Nasil kesecegimi düşünüyorum. Senin ki neden bıraktı acaba birden

oyy oyy biraz okudumm..
özlemişim sizleri okumayı...
iş yerinde herşey değişti sistem çalışma şekli..kk ya giremiyorum bile..
akşamda musti ile vakit geçir yat uyu gel oluyor...daha doğrusu gece sürekli uyanan musti ile uyuyamama oluyor da olsun napalım sağlıklı olsunda paşam..

berraq mesajlarını heyecanla okudum ve bebeği aldırmayacağınu okuduğumda acayip duygulandımm..çok doğru bir karar vermişsin tebrik ederim tatlım..

Sağolun sizinde emeginiz cok ustumde.

ayy maşallahh ne güzel habeler bunlarrr..
hadi bakalım haber et buraya merak ettimmm bende..
oyy oyyy birincileri doğurduk ikincilere geldi sıra bee zaman ne çabuk geçiyor

Ayyyy görmemişe bak bi oğlu oldu diye kaydırak bile alıyor amaaannn komşular yetiiişiinnn yerim o hüdayinin pipisini kız biz arkadaşız burda kimse öyle düşünmez
Çok sağol canım .Bu arada gerçekten görmemişim ilk kez bu kadar tatlı bir uşak doğurdum .sonuçta parayı bulsam bunların hepsini alacak odayı nereden bulacağım

hamilelik takvimini görelim artık

sarı kafalı eski bi avatar resmin vardı onu bile hatırlıyorum seni unutmadık hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…