Amin canim inşallah sağlıklı olsundaKordonuyla karistirabiliyolarmis erkek sanmis olabilir o yuzden Detayli ultrasonda kesinlesir hayirli olsun :)
Aklımız Karıştı VallaYa ne heyecenlidir şimdi :) isim ve cinsiyet olayi çok güzel :)
Haber Veririm Canim Inşallah Haftaya Sonuç Çıkınca Kendi Dr Ma Gideceğim Belki O Soylerhayirli olsun tekrardan canim.. Ay ne heyecanli hangisi hayirlisiysa oyle olsun insallah.. 16.haftada kiz dendiyse erkek bariz belli olurdu bu haftada.. Haber et bizi de..
bende bilmiyorum ki canim dr kız deyince aklına acaba ben minik kuzu için birseyler aldım mi diye dusundum:) hatırladım ki tam alacaktım esim alma erken dediee ne zaman netlesecek bu durum :)
Hakkında hayırlısı olsun canim aramıza hosgeldinmerhaba kızlar, ben de kasım annelerindenim. bayadır giriş yapmadım. oğlum 18 aylık olacak 1 hafta sonra.
dün test yaptım silik şekilde çift çizgi çıktı. sabah kan verdim. 4 gibi öğreneceğim sonucu. inşillah sağlıklı hayırlı bir evlattır
hoşgeldin carputi gozlerim aradi yoktunAyyyy görmemişe bak bi oğlu oldu diye kaydırak bile alıyor amaaannn komşular yetiiişiinnnyerim o hüdayinin pipisini kız biz arkadaşız burda kimse öyle düşünmez
ben kullandim memnundum sukur leke falan olmadi benimde drum onermisti ama sen bilirsin arastir iyice en iyisini alBu arada dr a sordum bugün güneş kremi icin. Hamileliklermde cildm lekeleniyor.bana solante pregna önerdi. Bunu kullanmış olan var mi. Ben onceden coppertone ve clinuqie kullanmistim. Bunu bilmiyorum. Siz nebtavsiye edrsiniz gebeler icin?teşekkürler.
Hoşgeldin canım hayırlı olsunn maşallah kasım annelerinde çalışmalar yoğun:)) forum baya sakinleşmşti ztn,dönüşleriniz muhteşem oluyo kızlar:))) 2.ye geçti herks şaka maka..bu arada maşallah ya oğlunu yirim yanaklara bak oyy çok şekermerhaba kızlar, ben de kasım annelerindenim. bayadır giriş yapmadım. oğlum 18 aylık olacak 1 hafta sonra.
dün test yaptım silik şekilde çift çizgi çıktı. sabah kan verdim. 4 gibi öğreneceğim sonucu. inşillah sağlıklı hayırlı bir evlattır
Tşk ederim Fineas. Oğlum 15 aylık iken kendiliğinden emmeyi bıraktı. Ben de hemen korunmayı bıraktım. İkinciler gerçeten hızlı geliyor.Ben ilk bebeğimi baya beklemiştim.Hoşgeldin canım hayırlı olsunn maşallah kasım annelerinde çalışmalar yoğun:)) forum baya sakinleşmşti ztn,dönüşleriniz muhteşem oluyo kızlar:))) 2.ye geçti herks şaka maka..bu arada maşallah ya oğlunu yirim yanaklara bak oyy çok şeker
Ah sorma bacım kapı dışarı ettiler beni çok zor zamanlar geçirdimhoşgeldin carputi gozlerim aradi yoktun
ben kullandim memnundum sukur leke falan olmadi benimde drum onermisti ama sen bilirsin arastir iyice en iyisini al
Ne hayaller kuruyorduk hepsini söndürdülerHamisler artiyor insan ozeniyor dermisim.p:))saka bitarafa hepiniz saglikla alinn kucaginiza yavrularınızı İnşallah evleriniz dahada dolup şenlenecek ikinciyi yapsammi diye dusunmeden Allah vermis.pespese buyuyecekler ne guzel zordur illaki ama Allah kolayliginida verir ikinciler uslu olur belki kasim.bebeleri mahvetti hepimizi:)
hahaa travmayı cabuk atlatmisa benziyorsunNe hayaller kuruyorduk hepsini söndürdüler
Hayırlı olsun. Bende 5 haftalik hamileyimmerhaba kızlar, ben de kasım annelerindenim. bayadır giriş yapmadım. oğlum 18 aylık olacak 1 hafta sonra.
Bnde ilkbebegim icin epey mücadele vermiştim. Bu sürpriz oldu yani planli bir hamilelik değil. Cocugm meme emiyor sutum de azalmış. Nasil kesecegimi düşünüyorum. Senin ki neden bıraktı acaba birdenTşk ederim Fineas. Oğlum 15 aylık iken kendiliğinden emmeyi bıraktı. Ben de hemen korunmayı bıraktım. İkinciler gerçeten hızlı geliyor.Ben ilk bebeğimi baya beklemiştim.
Sağolun sizinde emeginiz cok ustumde.oyy oyy biraz okudumm..
özlemişim sizleri okumayı...
iş yerinde herşey değişti sistem çalışma şekli..kk ya giremiyorum bile..
akşamda musti ile vakit geçir yat uyu gel oluyor...daha doğrusu gece sürekli uyanan musti ile uyuyamama oluyor da olsun napalım sağlıklı olsunda paşam..
berraq mesajlarını heyecanla okudum ve bebeği aldırmayacağınu okuduğumda acayip duygulandımm..çok doğru bir karar vermişsin tebrik ederim tatlım..
merhaba kızlar, ben de kasım annelerindenim. bayadır giriş yapmadım. oğlum 18 aylık olacak 1 hafta sonra.
Çok sağol canım .Bu arada gerçekten görmemişim ilk kez bu kadar tatlı bir uşak doğurdumAyyyy görmemişe bak bi oğlu oldu diye kaydırak bile alıyor amaaannn komşular yetiiişiinnnyerim o hüdayinin pipisini kız biz arkadaşız burda kimse öyle düşünmez
hamilelik takvimini görelim artıkCok tesekkur ederim ya. Sabahtan beri on kez denedim ultrason görüntüsü paylasayim kulup kabul etmiyor boyut büyükmüş. Aksam esimin telden denerim olur ınşallah. Valla hamilelik uzun bir surec her nekadar hazr olmasamda alismaya caliscam.yanimda kimse yok.oglumla hergun gezmeye giderdik parka markete.iki gundur cikamiyorum usume almış beni yatmk istiyorum ama olmuyor poyraz annr anne yanmdan ayrilmiyor hep kucakta ışte bu hamilelign en zor tarafi. Halbuki ilkinde oyle degildim beslenme olsun uyku olsun hersey duzenliydi.bunda oyle değil bakmam gereken elimle beslenen coxugm var. Allah yardm etsin.bulantim da var.
Bizde dünden kalan yemlik corbasi var. (Annem koyden getrdi bu mevsimde olur doğal nefis bir ot):, ()*))):)birde tavuk haslayacm simdi poyraz yesinde bi guzel uyusun
sarı kafalı eski bi avatar resmin vardı onu bile hatırlıyorum seni unutmadık hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsun inşallahmerhaba kızlar, ben de kasım annelerindenim. bayadır giriş yapmadım. oğlum 18 aylık olacak 1 hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?