2014 Kasım Anneleri

kubbaa cnm burun ve serçe parmak ölçüleri de çok önemliydi normlde 21.hftada bakıldgını hatrlıyorum bunlara.belki daha önce de baktırablrsin içinin rahat olması için.carputi arkdş güzel açıklamış rabbim sizi sağlıcakla kavuştrsun inş.

Ultrason ölçümleri normalse birşey yoktur bence de ama için rahat edecekse yaptır ve şunu düşün canım eger risk yuksekse bir tahmine dayanarak aldıracak mısın? Aldırmayı düşünmüyorsan kendını de harabetme dua et hayırlısını dile böyle riskli denilen bebeklerin buyuk cıgunlugu sağlıklı doğuyor.

Ben ense kalınlıgını ultrason ölçümlerini sormuştum normal dedi ve ikili dahil hiçbirini yaptırmadım. Müdahele etme gibi bir şansın yok çünkü sonuc riskli cıkarsa ya gebelik sonlanacak yada kabulleneceksin. Ben aldırmayı hiçbir koşulda dusunmediğim için hamileliği zwhir etmekten baska birsey olmıcaktı benim için hayırlısını diledim yaptırmadım.
Sen de içini ferah tut birşey olmayacak allahın izniyle.

Amniyosentez değil de kandan trizomi21 bakılan harmony test var doktorun uygun görürse bunu yaptırıp şüpheden kurtulabilirsin ama yüksek bir fiyatı var diye biliyorum
Valla benim doktor ince ince her yerine baktı ölçtü biçti kesinlikle bişey yok dedi yinede perinatologa yönlendirdi o da bir sıkıntı görmedi zaten çok şükür sağlıklı doğdu aldırmayı düşünmediğim için ben amniyosentez falan yaptırmadım

Gunaydin canim birazdan üniversite hastanesine gideceğim söylediğin testi soracağım onlara perinatolog varsa ona yönlendirmesine isteyeceğim

Inşallah olmasın canim bebek aldırmayı hiç düşünmedim düşünmek de istemem onun kalbini duydum attığını gördüm Allah zorda kalanların yardımcısı olsun cokcok zor ben senin gibi dusunemedim testleri yaptırıyorum sadece 2liyi kacirdim belki de sen en doğrusunu yaptin inşallah size güzel haberlerle doneyim

Renkli ultrasonda mi bakıyorlar ona acaba canim

Yüreğini ferah tut o testler insanın kafasını karıştırıyor sağlıklı sıhhatli doğacak bebeğin inşallah

Bugün cuma arkadaşlarım
Cumaniz mübarek olsun
Dua ederseniz beni de arasına katın lütfen
Dualrmz seninle cnm inşllh sorunsz atlstrsnx ablamnda boyle oldu dr aldır bile demişti aldırmadı cocuk şimdi 4yasnda masallh öyleki guzel kalbini ferah tut

Bugün cuma arkadaşlarım
Cumaniz mübarek olsun
Allah sikintini gidersin canim dert etme bunlar ihtimal hesaplari sonuçta hicbirsey olmaz boyle teshis konulan birsuru bebek saglikli doguyor seninkide oyle olacak İnşallah

Bugün cuma arkadaşlarım
Cumaniz mübarek olsun
Dua edelim tabi bu mübarek günde hersey yolunda gtsin inş.ayrıntılı ultrasonda ölçüm yapılıyo hatta serçe parmak ölçüsü söyleynce şaşırmıştım onu niye belrttnz dye,o da önemlymiş.

Canoooo beraber gidelim belindam bizi gezdirir sizin sünnet işi ne oldu
canım sünnet işi yattı.oğlan sünnetten 2 gece önce gece ateşlendi. sabah dr gittik. Kanda enfeksiyon çıktı. sünnetini yapacak çocuk cerrahına durumdan bahsedince enfeksiyon bittikten sonra yapalım dedi. bizde gelecek aya erteledik.

arkadaşlar hastanelerde bebeklerimizden kan alırken iğneyi kırıp onu damara takıp ordan sızan kanı tüpe doldurmaya çalışıyorlar. bu bize 2-3 sefer oldu. dün gittiğim hastanede daha ince uçlu kelebek şeklinde arkasında hortumu olan bir iğneyle aldılar.hem tek seferde buldular damarı. hem de 3 tüpü kolayca doldurdular. rica edip bir tane aldım ondan çantama attım.ötekisi çok can yakıyor

Ben de o testlerden hic birini yaptirmadim iki bebegimdede. Sadece detayli ultrasona girdim. o testlerin yanilma payi yuksek oluyor. Guzel dusun Bebegin eminim sagliklidir icini ferah tut olur mu dualarimiz seninle...

Çok ince mi iğne ucu belirli bi kalınlıkta olması lazım çünkü çok ince oluncada hemoglobin parçalanıyor öyle de sonuç çok farklı çıkıyor not: ikinci üniversite olarak laboratuvar okudum

Geçmiş olsun sünnet sonuçta acelesi yok

Yüreğini ferah tut o testler insanın kafasını karıştırıyor sağlıklı sıhhatli doğacak bebeğin inşallah

Dualrmz seninle cnm inşllh sorunsz atlstrsnx ablamnda boyle oldu dr aldır bile demişti aldırmadı cocuk şimdi 4yasnda masallh öyleki guzel kalbini ferah tut

Allah sikintini gidersin canim dert etme bunlar ihtimal hesaplari sonuçta hicbirsey olmaz boyle teshis konulan birsuru bebek saglikli doguyor seninkide oyle olacak İnşallah

Canım İnşallah kötü birşey çıkmaz kalbini ferah tut duacınız.

Ben de o testlerden hic birini yaptirmadim iki bebegimdede. Sadece detayli ultrasona girdim. o testlerin yanilma payi yuksek oluyor. Guzel dusun Bebegin eminim sagliklidir icini ferah tut olur mu dualarimiz seninle...
Hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin cok sukur bebegim saglikli insallah saglikla dogacak bugun doktor asistan bir doktor sonuclara gore normal dedi biraz ferahladim ama bebegim sirtini donmus inanin ultrasonda sadece sirtini girduk sanki kusmus gibiydi ama ben onu seviyorum ve hic ayrilmayi dusunmedim ki
Sanirim uzuntumden etkilendi
Buna da sukur
Rabbim insallah tum bebek bekleyen annelere bebeklerini saglikla kucagina aldirir

Hissetmiştir tabi kıyamam ya duygulandım hadi gözün aydın gönlünü ferah tut sağlıkla doğacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…