aminnn cnm dualarım hep öyle ztn,allah hepimizin çocuklarını esirgesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallh.ben 2 ay için göreve baslmiştım bakıcıya verdm ama huyu deişti oğlumun memnun kalmadım dedim önemli dönemleri kendm bakarım daha iyi,o maceramz öyle btti.bizde sürekli kalabalık ortmlara sokuyorx dışarısı olsun arkadaşlara götrüyorum fln ama pert bi şekilde eve dönüyoruz.az önce bahsettgm bebek evine gttik çocuklarını almya gelen velileri çevrdim nasıl dye olumlu şeyler söyledler kararımı verdm sanırım.senin gönderdğin yer kreş mi bebek evi mi cnm,ne zmndan itibaren alıyolar?Suan ilk.birakacagin icin kaygilisin baslayinca boyle dusunmeyeceksin bence Rabbim her zaman iyileri cikarsin yavrularimizin karsisina İnşallah Allah a emanetler Seninde gonlunce.olur hersey umarım Bende onceden cocuk evde buyusun diyordum ama suan oyle dusunmuyorum fellik fellik cocuklu evlere misafirlige gidiyoruz yadaa onlari cagiriryoruz surekli pikNik alanlari ormanlklardayiz evde sıkılıyor cocuk yaninda biri olup dogal ortamda olunca sakinliyor ama malesef bu ortami oluşturmak bile cok zor suanki sartlarda ondan dolayi kresde.en.azindan arkadaslari olur da oyun oynar oda mutlu olur diye dusunuyorum.
benim kizimin bakicisi var canim cok sukur iyi biri bazi konularda sikinti oluyor ama merhametli bir insan benim.ogrencimi buyutmus cevrede taninip sevilen biriydi kime sorsam hep olumlu seyler duydum oyle.karar verdim birde gorunce icim.isindi direk oan birakabilirdim cocugu o hisde guven verdi.cocugum sevsinde gerisi onemli degil deyip gormemeye calisiyorum bazi seyleride bende basladim bir yil agladi nerdeyse cok sukur yeni alisti artik ben gelince oda gitmesin istiyor hatta pesine agliyor buduruma seviniyorum demekki iyi anlaşıyorlar artik herseyin farkindalar istemedigi durum olsa yuzune bakmaz kizim huysuz birazcik:)3 yas gibide kres dusunuyorum İnşallah Allah omur verirse ozamanaA
aminnn cnm dualarım hep öyle ztn,allah hepimizin çocuklarını esirgesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallh.ben 2 ay için göreve baslmiştım bakıcıya verdm ama huyu deişti oğlumun memnun kalmadım dedim önemli dönemleri kendm bakarım daha iyi,o maceramz öyle btti.bizde sürekli kalabalık ortmlara sokuyorx dışarısı olsun arkadaşlara götrüyorum fln ama pert bi şekilde eve dönüyoruz.az önce bahsettgm bebek evine gttik çocuklarını almya gelen velileri çevrdim nasıl dye olumlu şeyler söyledler kararımı verdm sanırım.senin gönderdğin yer kreş mi bebek evi mi cnm,ne zmndan itibaren alıyolar?
Hayirlisi olsun inşallah. Benim oğlan da çok fazla olmamakla beraber bazı kelimeleri söylüyor. Biz aile içinde çok dil konuştuğumuz için hemen konuşmasını beklemiyorum.
Ben bu forumda hafızam ile tanınırım orda dur güsel kıssAa bacim unutmuşsundur belki:)) tabiki gel beklerim. Başımla beraber.
HahaHahaha ona ne şüphe bacim. İlk foruma girdiğim zman larda falan yazmıştım fransadayim falan diye. Gel kız valla ne güzel olur.
Ben bu forumda hafızam ile tanınırım orda dur güsel kıssçaya gelcem ama vize falan bi çıksın
ahhh ah yarama neden tuz basıyorsun bende 69-70 gibiyim 60 la hamile kalmıştım ikinciye hamile kalsam diyorum doksanla doğuma girerim kalırım seksandaGunaydn kızlar valla oğlana kilo aldıracm die kendm sıstım 66ile hamile kaldm simdi71oldm 1haftadr cocugu uyutyrm babasna satyrm yuruys ve pilates yapıyrm hedefm 60:))pes etmicm ama kararlıyım ilk defa boyle kilo aldım önunu bırakrsam gider yani inşllh hedefe ulasrm:) "
yok canim yakin degil zaten uzak arabayla giidyoruz hafta sonları keske yakin olsa.s evimize yakin park bile yok.s tekirdag cerkezkoy bu arada:)
Bakanlar lise mezunu çocuk gelişimciler,üni mezunları alt değiştrmkle fln uğraşamayız dye bebek bakmıyolarmış,bulundgun yerde bi arastr en azından kafanda alternatf olsun cnm
carputi bir çaya Fransa ya gidilmez
Ben bu forumda hafızam ile tanınırım orda dur güsel kıssçaya gelcem ama vize falan bi çıksın
Canoooo beraber gidelim belindam bizi gezdirir sizin sünnet işi ne olducarputi bir çaya Fransa ya gidilmez. çay içecek isen Rize ye bu bacının yanına geleceksin. Yalnız temmuza kadar gel ondan sonra tayinimiz var.
hee çay bahane alış veriş şahane diyorsan benide götürsene ne olurrrr
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün doktora üçlü test sonucumu gösterdim risk sınırına çok yakınsın dedi yarın üni hastanesine gideceğim yani testi yaptırdığım yere
şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi eşim ve oğlum üzülmesin diye
ama duygularımı anlatamam
Bildigim kadaryla uclu test yanilma olasiligi cok fazla olan bi testmis ikilide sorun yoksa sakin ol rabbim hayirlisyla saglikli sihatli nasip etsin insarkadaşlar moralim çok bozuk bugün doktora üçlü test sonucumu gösterdim risk sınırına çok yakınsın dedi yarın üni hastanesine gideceğim yani testi yaptırdığım yere
Başımla beraber buyrun.Canoooo beraber gidelim belindam bizi gezdirir sizin sünnet işi ne oldu
Canım bu testler sadece tahmin biliyorsun belli değerlerin oranlanmasıyla cıkan sonuclar ve hiçbir zaman kesin sonuç vermezler. Arkadasın dediği gibi yanılma payı en yuksek olan test üçlü test.arkadaşlar moralim çok bozuk bugün doktora üçlü test sonucumu gösterdim risk sınırına çok yakınsın dedi yarın üni hastanesine gideceğim yani testi yaptırdığım yere
nasıl yani cnm ne demekmiş o düşük falan mı ben üçlü test yaptırmadım bilmiyorum
oyüzden öncelikle sakin ol hemen kötü düşünme rabbim ne verirse hayırlısını verir.
Sakin olmaya çalışıyorum umursamıyor gibi davranmaya çalışıyorum amaicim içimi yiyiyor ikili testin zamanını kacirdim o yüzden çok çok üzgünüm doktorum söylemedi veya benim bildiğimi sandı bilmiyorum su an hiç birşey dusuniyorim sınıra çok yakinsin dedi yarın sabah dokuz eylüle gidecegimBildigim kadaryla uclu test yanilma olasiligi cok fazla olan bi testmis ikilide sorun yoksa sakin ol rabbim hayirlisyla saglikli sihatli nasip etsin ins
Ne yapsam başka bir yere daha mi yaptirsam testi off allak bullak oldum haklısınız ama iste ikili yok elimdeCanım bu testler sadece tahmin biliyorsun belli değerlerin oranlanmasıyla cıkan sonuclar ve hiçbir zaman kesin sonuç vermezler. Arkadasın dediği gibi yanılma payı en yuksek olan test üçlü test.
Bir arkadasımın ilk bebeğiydi ıkılı sonucu normaldi üçlü sonucu senin gibi cıktı. Kac doktora gıttı ıyı bir labaratuvar buldu amniyosentez için adam para kazanacagı halde "Ikıli testin iyi cıkmış üçlü testde bazı hormon degerlerı de baz alınıyor o gun o hormonlar yuksekse test riskli çıkıyor. Gerek yok ama sen bilirsin" dedi. Vazgectı arkadasım ve bebek gayet sağlıklı doğdu.
Moralini bozma lütfen. İkili test sonucun ıyıyse takılma.
Canm zaten bi sorun olsa ultrosandaki olcumlerdede cikardi ve doktorun israrla ikili isterdi bence cok zor bi durum rabbim icine ferahlik versin dua edelim insSakin olmaya çalışıyorum umursamıyor gibi davranmaya çalışıyorum amaicim içimi yiyiyor ikili testin zamanını kacirdim o yüzden çok çok üzgünüm doktorum söylemedi veya benim bildiğimi sandı bilmiyorum su an hiç birşey dusuniyorim sınıra çok yakinsin dedi yarın sabah dokuz eylüle gidecegim
Ne yapsam başka bir yere daha mi yaptirsam testi off allak bullak oldum haklısınız ama iste ikili yok elimde
2 li taramayı kaçırdım 3 lüyü yaptırcam deyince bunu gelip yazacağını biliyordum bana doktorum özellikle 3lü taramayı yaptırma demişti ben gidip yaptırdım Yaman 180/1 down sendromlu çıktı doktorum usg de ben böyle görünen bir çocuğa downlu demem Dedi amniyosentez olmayı zaten istemedim ve yaptırmadım sonuç değişmeyeceği için perinotolog baktı 22. Haftada gayet sağlıklı Dedi 3 lü tarama özellikle çok yanıltıcı hemen hemen herkeste riskli çıkıyor gönlünü ferah tutSakin olmaya çalışıyorum umursamıyor gibi davranmaya çalışıyorum amaicim içimi yiyiyor ikili testin zamanını kacirdim o yüzden çok çok üzgünüm doktorum söylemedi veya benim bildiğimi sandı bilmiyorum su an hiç birşey dusuniyorim sınıra çok yakinsin dedi yarın sabah dokuz eylüle gidecegim
Ne yapsam başka bir yere daha mi yaptirsam testi off allak bullak oldum haklısınız ama iste ikili yok elimde
Canım bu konuyla ilgili msj atmıştım sana msjmı görüncs dönüş yaparsan çoook sevinirimA
aminnn cnm dualarım hep öyle ztn,allah hepimizin çocuklarını esirgesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallh.ben 2 ay için göreve baslmiştım bakıcıya verdm ama huyu deişti oğlumun memnun kalmadım dedim önemli dönemleri kendm bakarım daha iyi,o maceramz öyle btti.bizde sürekli kalabalık ortmlara sokuyorx dışarısı olsun arkadaşlara götrüyorum fln ama pert bi şekilde eve dönüyoruz.az önce bahsettgm bebek evine gttik çocuklarını almya gelen velileri çevrdim nasıl dye olumlu şeyler söyledler kararımı verdm sanırım.senin gönderdğin yer kreş mi bebek evi mi cnm,ne zmndan itibaren alıyolar?
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün doktora üçlü test sonucumu gösterdim risk sınırına çok yakınsın dedi yarın üni hastanesine gideceğim yani testi yaptırdığım yere
dua canim çok ihtiyacım var ruhum sıkıldı doktorda doğru dürüst birşey demedi sağlıklı olsun yavrularimizCanm zaten bi sorun olsa ultrosandaki olcumlerdede cikardi ve doktorun israrla ikili isterdi bence cok zor bi durum rabbim icine ferahlik versin dua edelim ins
ne yapayım şimdi bir daha mi test yaptirayim ne yapayım ki2 li taramayı kaçırdım 3 lüyü yaptırcam deyince bunu gelip yazacağını biliyordum bana doktorum özellikle 3lü taramayı yaptırma demişti ben gidip yaptırdım Yaman 180/1 down sendromlu çıktı doktorum usg de ben böyle görünen bir çocuğa downlu demem Dedi amniyosentez olmayı zaten istemedim ve yaptırmadım sonuç değişmeyeceği için perinotolog baktı 22. Haftada gayet sağlıklı Dedi 3 lü tarama özellikle çok yanıltıcı hemen hemen herkeste riskli çıkıyor gönlünü ferah tut
Izmirdeyim canimCanim arkadaşlarda yazmış lütfen sakin olmaya çalış. İzmir'de misin sen buarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?