2014 Kasım Anneleri

Çok ince mi iğne ucu belirli bi kalınlıkta olması lazım çünkü çok ince oluncada hemoglobin parçalanıyor öyle de sonuç çok farklı çıkıyor not: ikinci üniversite olarak laboratuvar okudum
Çok ince mi iğne ucu belirli bi kalınlıkta olması lazım çünkü çok ince oluncada hemoglobin parçalanıyor öyle de sonuç çok farklı çıkıyor not: ikinci üniversite olarak laboratuvar okudum
Canım ince uç gibi duruyor.resmi atmaya çalıştım ama bir türlü olmadı.

Canim omru uzun olsun genetik test falan yaptirdin mi
Yok canım yaptırmadım aslında yaptırmak istemedim çünkü aldırmayı düşünmediğim için sonucundan korktum şükürler olsun Allah'a sakın kendini üzme sağlıklı hayırlı evladın olur inşallah

Iyi akşamlar herkese.
1 haftadr internet yok siLerle gorusemedim siteye giremedim.cuma gunu dr gittim 7 haftalik bebek.son adet 9 mart.doğum 14 aralık. Ben nasıl takvime eklencem ❤

29 nisan da gittiğim ultrason goruntumuz. DualarinZ ve yardimlarnz icin teşekkürler. Gerek ozel mesaj atark gerek burdan yazark destek oldunuz. Vr ben bu duruma alıştım. Hazir olmadgm gebeligi kabul ettim. Sonumuz hayır ola. Bugün de iki kişilik beslendim tam gerci hep oyleyim ama bugunabarttim eşim koyde mangal yapti da. ☺☺☺birde taze sogan maydanoz. Allah evlatlarnzi bağışlasın. Iyi uykular

Eklentiler

• 20160501_235659.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar ben ozel hast gidiyorm dr bizi 2 haftada bir çağırıyor. Sizde de boyle mi durum. Ilkinde de ayni oldu.para için mi beni mi düşünüyor lar anlamadm.14 mayista gel dedi gitmeyecm.her gidisim 40 tl.evet cok değil belki.ama para icin cagrildgmi düşünüyorum

hamd olsun.yeni yeğenimiz bu mu şimdi.. kız gibi geldi bana .

merhaba kızlar..
bugün oğluşumun aşısı vardı sabahtan ben götürdüm bayadır
ben götürmüodum tesadüf benimde aşım varmış tetanoz 4.doz
sizlerde oluyomusunuz bunu benim haberim yok tesadüf gidince öğrendim.
5.varmış.

merhaba berraq. Kalp atışlarını duydunuzu mu? ben de 29 nisanda gittim ama kese 1 hafta geriden geliyormuş. geç yumurtlumışsındır dedi doktor. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
7 haftalikken duyuldu kalp atışları. Benmde son adet 24 subat fakat dr 9 mart ele aldı. Ultrasonla uyuşsun diye

sorma asi kartini verirken benimki de icindeymis hemsire gördü bana da vurdu cumadan beri ne çekiyorum kolumun agrisindan mahvoldum.. Seneye son dozu olacaksın dedi..

sorma asi kartini verirken benimki de icindeymis hemsire gördü bana da vurdu cumadan beri ne çekiyorum kolumun agrisindan mahvoldum.. Seneye son dozu olacaksın dedi..

Bnde oldum 4. Dozu diğer üçünde bi sıkıntı olmamıştı bu sefer aşırı agri yapti bir haftada anca geçti

genelde bir sıkıntı yok ise
ilk 7 ay, ayda bir ,ondan sonra 15 günde bir yapıyorlardı ama. Sende neden 15 günde bir dediler düşündürücü canım.

benim aşı kartım yoktu içime doğdu demek ki ben götüreyim dedim
sistemden gördü doktor valla seninde aşın gelmiş dedi haberim de yoktu için aşının
5 doz olacağından öylelilk ortaya çıktı.5.doz için gün vermedi ama 1 yıl sonra mı oluyormuş.
benim ilk çok ağrımıştı diğerleri normal geçti bu gene aynı ağrılı ya.çocukların böyle değil
heralde hopluyo zıplıyo çünkü.

Demek ki dozlari mi farkli oluyor anlamadim ki aynen benim de birinciyle bu fenaydi aradakilerde sorun olmamisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…