2014 Kasım Anneleri

güle güle giysin yavru. onun o ayaklarını yerim ben

cnm 30 lıra
benımkı hasta oldugundan pek ılgılenmedı ama kalıtesı falan baya iyi

bıde cok tatlı tıpı var kuzunun :)

kızlar herkese selamlar. lcw de çok güzel arabalı terlik ler var 20-21 numara ben oğluma aldım çok beğendi ve çokta yakıştı. tavsiye ederim. resmini yükleyemedim bir türlü.
o terlıklerden bende aldım benım oglanın podufuk ayagı gecmedı ıcıne
oyle olunca bende cocuk reyonundan 27 numarasını aldım

bu aralar terlık hastasıyız, bızım terlıklerı gıyıyor kocaman, oyle tatlı gorunuyor kı evde hep terlıkle gezıyor afacan :)

bu arada oglusun gule gule kullansın terlıgını hamsi kuşusu:)

Kizlar tuvalet egitimine baslayan varsa biraz yazabilir mi neler yasadiklarini?
Bi de emzigi biraktiran var mı veya ne zaman biraktirmak lazim. Oglum cok duskun oldu emzigine
cnm tuvalet egıtımı ıcın 2 yas oncesı onerılmıyor dıye bılıyorum

kızlar degısık tarıflerınız var mı?

bu aralar bebeklere yedırecek sey bulmak cok zor

mevsım geçişi ya

ne yapsak şaşıyoruz

gerçi bir haftadır anne sutunu bıle ıcmıyor hasta oldugundan

yaptığımız yemekler şunlar;

şehriye çorbası cesıtlerı
yayla çorbası cesıtlerı
mercimek çorbası cesıtlerı
yeşil mercimek çorbası (yogurtlu olan ya da salcalı olan versıyonu)
sutlu bulgur corbası
tarhana corbası
semız otu yemegı
pazı yemegı
sulu kofte
kuru kofte
bezelye yemegı
kıymalı patates yemegı
kuzu haslama
peynırlı borek
pekmezlı cevızlı kuru meyvelı kek

etlı nohut ya da kurufasulye yemıyor hiç

Arkadaslarim Cumaniz mubarek olsun cok optum sizi ve bebelerinizi
Dun asimizi olduk asimizi diyorum cunku bana da yaptilar tetenoz
Oglum agladi ama bu sefer esimle gittik de o sakinlestirdi bende kendi gozyaslarimi rahat sildim
Neyse ki birde iki yasinda var asi kalmadi baska
Inanin oglum agliyor ama cok cok agliyordu onun korkusundan asi fobim olustu dun baktim kendime asi olacam diye gerilmisim

kızlar herkese selamlar. lcw de çok güzel arabalı terlik ler var 20-21 numara ben oğluma aldım çok beğendi ve çokta yakıştı. tavsiye ederim. resmini yükleyemedim bir türlü.

Hadi ya bende alsam ev ayakkabısı var sürekli onu giyiyo yoksa karnı ağrıo
yerlere basınca terlik belki daha iyi olur.yakında da yok ki ya kaç paraymış
birine sölesem de alsa.

hadi ya severmi acaba bilemedim ki ya öle şeyler çıkınca
heves edip alıyorum sonra hiç yüzüne bakmıyor gerçi sesli
şeyleri seviyor ama..

cnm 30 lıra
benımkı hasta oldugundan pek ılgılenmedı ama kalıtesı falan baya iyi

bıde cok tatlı tıpı var kuzunun :)

bende bi bakayım bakalım inş.oynar.
senin kuzucuk iyileşsinde annesi inş.oynar hoşuna da gider.

valla cnm fıyatı denemeye deger o yuzden

bugun kalmıstır dıye dusunuyorum. dun hersey bıtmıstı bı ondan bı suru vardı :)

bu arada kızlar oglusuma plastık bı helıkopter aldım uzun sapı var. ıttırınce pervanesı donuyor

allahım cılgınlar gıbı evde onu sürüp duruyor, cok sevdı

tavsıye ederım. bı cok oyuncakcıda gordum.

saplı, ıttırmelı seyler alabılırsınız

He bende aldım helikopter bi milyoncudan beni onla kovalayın diyor önden koşuyor biz kovalıyoruz onla sakladım bende çok yoruldum

Aile büyüklerini bilirsin işte uzmana götürmeye gerek olmadığını filan söylüyolar??biraz zaman geçsin götürürüm heralde

Bu aylarda m-chat testi yapılıyo.geçerliliği tartışılır çok genel şeyler var interntte bulablrsin içini ferah tut dicemde elde diil rahat etmzsen bi götür bakalım
Çok bilmiş bir görümcem var bu dönemde 2 kelimeli cümle kurması lazım diyo..dr.un dediğini duydu ya..benim çocuğum geriymiş.anne gel-mama ver filan diycekmiş

İştah büyük sorun..inşallah bizimkide düzelir

He bende aldım helikopter bi milyoncudan beni onla kovalayın diyor önden koşuyor biz kovalıyoruz onla sakladım bende çok yoruldum

Helikopterimizi Eren de seviyordu ama sopasıyla bize, tv ye vuruyor. Baya da acıtıyor. Bir de Eren bütün oyuncakları oraya buraya çarpa çarpa kırıyor, parçalıyor. Sağlam birşey bırakmıyor ya. Helikopterimizin Kanatları, pervanesi kırık, sapının birleştiği yerde koptu kopacak, baya inceldi. Neden vurmaya kırmaya bu kadar meraklı ki çok üzülüyorum..

Güle güle giysin küçük bey. Biz de lcw dan minik Sırt çantası aldık. Onsuz dışarı çıkmıyoruz, içine de kitap, görmediği minik oyuncak, suyunu vs. Koyuyorum, sonra ana oğul gezmelere:)

evey ya benımkıde vuruyor bıde saga sola kafa atıyor
nıye boyle yapıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…