güle güle giysin yavru. onun o ayaklarını yerim benBende aldim canım. Yesilini bayagida uygun fiyatlari. Gerçi bizim numara bulmamiz sorun oldu. Çocuğun ayağının maşallahi var. Anasina cektiyse zaar...
Ben başlamayı düşünüyorum havalar bir isinsin iyice... simdiden ön hazırlık yapmaya çalışıyorum yavas yavaş..
canım ilk önce hamilelik takvimini yeni gördüm çok yakışmış.senle birlikte bizde sayıcaz artıkBenm oğlum 22 giyo yok mudur
cnm 30 lıraay sizindemi şişti bizimkide şişti ya götürdük sağlık ocağına
normal dedi karma olduğu için dedi.
hmm sen bekle ozaman cnm biraz baya hastaymış senin ki
bide aşı da ateş yaparsa daha kötü olmasın.çok geçmiş olsun cnm
hafta sonu aşırı soğukta yoktu aslında ama dediğin gibi hava değişimi
yapıyo sanırım.
hadi ya güzel mi bende bakayım akşam ne kadarmış
gerçi benim oğluşum hiç oynamıyo oyuncaklarla ama..
o terlıklerden bende aldım benım oglanın podufuk ayagı gecmedı ıcınekızlar herkese selamlar. lcw de çok güzel arabalı terlik ler var 20-21 numara ben oğluma aldım çok beğendi ve çokta yakıştı. tavsiye ederim. resmini yükleyemedim bir türlü.
cnm tuvalet egıtımı ıcın 2 yas oncesı onerılmıyor dıye bılıyorumKizlar tuvalet egitimine baslayan varsa biraz yazabilir mi neler yasadiklarini?
Bi de emzigi biraktiran var mı veya ne zaman biraktirmak lazim. Oglum cok duskun oldu emzigine
Var canim biz 23 aldik buyuyunce de giysin diyeBenm oğlum 22 giyo yok mudur
kızlar herkese selamlar. lcw de çok güzel arabalı terlik ler var 20-21 numara ben oğluma aldım çok beğendi ve çokta yakıştı. tavsiye ederim. resmini yükleyemedim bir türlü.
Ben çok önce almıştım masal anlatan kuzuyu A101 den 30 tl ye valla tepe tepe kullanıyoruz oğlum hem masal hem ninnisine bayılıyor özel olarak açıp dinliyor sırf peluş hali bile o paraya değer ben öneriyorum
cnm 30 lıra
benımkı hasta oldugundan pek ılgılenmedı ama kalıtesı falan baya iyi
bıde cok tatlı tıpı var kuzunun :)
Hadi ya bende alsam ev ayakkabısı var sürekli onu giyiyo yoksa karnı ağrıo
yerlere basınca terlik belki daha iyi olur.yakında da yok ki ya kaç paraymış
birine sölesem de alsa.
hadi ya severmi acaba bilemedim ki ya öle şeyler çıkınca
heves edip alıyorum sonra hiç yüzüne bakmıyor gerçi sesli
şeyleri seviyor ama..
bende bi bakayım bakalım inş.oynar.
senin kuzucuk iyileşsinde annesi inş.oynar hoşuna da gider.
He bende aldım helikopter bi milyoncudan beni onla kovalayın diyor önden koşuyor biz kovalıyoruz onla sakladım bende çok yoruldumvalla cnm fıyatı denemeye deger o yuzden
bugun kalmıstır dıye dusunuyorum. dun hersey bıtmıstı bı ondan bı suru vardı :)
bu arada kızlar oglusuma plastık bı helıkopter aldım uzun sapı var. ıttırınce pervanesı donuyor
allahım cılgınlar gıbı evde onu sürüp duruyor, cok sevdı
tavsıye ederım. bı cok oyuncakcıda gordum.
saplı, ıttırmelı seyler alabılırsınız
Aile büyüklerini bilirsin işte uzmana götürmeye gerek olmadığını filan söylüyolar??biraz zaman geçsin götürürüm heraldeBenim oğlumda 14 aylık yürüdü anne dede abi aba karga falan diyor hani toplasan hatrı sayılır bişey dediği yok ama dediklerimi anlayıp yapıyor kitap okuduktan sonra götür yerine koy derim yerine bırakır çatal kaşıkla kendi yemek yiyor ama 6. Aydan itibaren sabırla bekledim ben bunu yanı öyle bi iki defa eline Çatal verdiysen yapamaz sürekli fırsat vereceksin 3 ay büyük bir çocukla arasında çok fark olur zaten günden güne çok değişiyorlar bence buraya kadar bir sıkıntı yok ama doktorun gözlemlediği şeyleri bir uzmana danış istersen aklında soru işareti kalmasın
Çok bilmiş bir görümcem var bu dönemde 2 kelimeli cümle kurması lazım diyo..dr.un dediğini duydu ya..benim çocuğum geriymiş.anne gel-mama ver filan diycekmişBu aylarda m-chat testi yapılıyo.geçerliliği tartışılır çok genel şeyler var interntte bulablrsin içini ferah tut dicemde elde diil rahat etmzsen bi götür bakalım
İştah büyük sorun..inşallah bizimkide düzelirÇok sağol canım ne iyi oldu çok zordu yanımda annem vardı eşimin dolu kardeşi var yaşadığımız ilde beni hep yalnız bırakmışlardı canımı sıkmıştım altı ay boyunca şükür bitti
Benim kızımda iştahsızdı yediğini tükürürdü parklara yemek götürürdüm açık havada yer diye.Bigün köye gittik ailemin yanına orda bişeyler oldu kızıma şükür yemesi düzeldi şimdi çok iyi o yedikçe ağlayasım geliyor ne saçmalıksa bendeki:)
maşallah kuzuma...perinin işyerinde yasaklıymış site canım yok o
ya ben bi hafta izin almıştım evde kafayı yicektim kızım ben yokken çok iyi beni gördümü kuduruyor canımı aldı iyiki çalışıyorum yoksa kafayı yerdim bu ne behh dedim:)
küçük sofra ser annesi makarnadan başla sossuz ben tabağa koyuyorum önce eliyle yiyordu şimdi çatalla yiyebiliyor.Küçük boncuk gibi olan makarnalar var hem ağzına kolay alabiliyor.hemde kilo yapar
20-21 mi giyiyo??kızlar herkese selamlar. lcw de çok güzel arabalı terlik ler var 20-21 numara ben oğluma aldım çok beğendi ve çokta yakıştı. tavsiye ederim. resmini yükleyemedim bir türlü.
He bende aldım helikopter bi milyoncudan beni onla kovalayın diyor önden koşuyor biz kovalıyoruz onla sakladım bende çok yoruldum
Güle güle giysin küçük bey. Biz de lcw dan minik Sırt çantası aldık. Onsuz dışarı çıkmıyoruz, içine de kitap, görmediği minik oyuncak, suyunu vs. Koyuyorum, sonra ana oğul gezmelere:)kızlar herkese selamlar. lcw de çok güzel arabalı terlik ler var 20-21 numara ben oğluma aldım çok beğendi ve çokta yakıştı. tavsiye ederim. resmini yükleyemedim bir türlü.
He bende aldım helikopter bi milyoncudan beni onla kovalayın diyor önden koşuyor biz kovalıyoruz onla sakladım bende çok yoruldum
cok sekermıs yaGüle güle giysin küçük bey. Biz de lcw dan minik Sırt çantası aldık. Onsuz dışarı çıkmıyoruz, içine de kitap, görmediği minik oyuncak, suyunu vs. Koyuyorum, sonra ana oğul gezmelere:)
Eki Görüntüle 1827623
evey ya benımkıde vuruyor bıde saga sola kafa atıyorHelikopterimizi Eren de seviyordu ama sopasıyla bize, tv ye vuruyor. Baya da acıtıyor. Bir de Eren bütün oyuncakları oraya buraya çarpa çarpa kırıyor, parçalıyor. Sağlam birşey bırakmıyor ya. Helikopterimizin Kanatları, pervanesi kırık, sapının birleştiği yerde koptu kopacak, baya inceldi. Neden vurmaya kırmaya bu kadar meraklı ki çok üzülüyorum..
Eki Görüntüle 1827592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?