oha ohaa bende şimdi medicanayı aradım...cd falanda yok sadece foto 175 tl dedii oha oha ohaaa
canım burdakiler birde telefonda da fiyat vermiyorlar gidip muayene olacakmışım öyle fiyat verirlermiş
canım burdakiler birde telefonda da fiyat vermiyorlar gidip muayene olacakmışım öyle fiyat verirlermiş
oha ohaa bende şimdi medicanayı aradım...cd falanda yok sadece foto 175 tl dedii oha oha ohaaa
canım günaydınnn
bir yere daha sordum hastane dışında 200 dedi
doktoru aradım araştırma hastaneleri yapıyor ama anormalileri atladıkları oluyor dedi çok karıştı aklım yani
diyorum gidip devlet hastanesinde çektireyim ama yine de bilmiyorum
bir başka hastaneyi aradım cd foto veriliyormuş...çekim 45 dk sürüyormuş duruma göre 1 saati buluyormuş.. 150 tl dedi..
benim arkadaş sanırım yalnış hatırlıoo
alla alla ne alakası varmış yahu fiyat veremiyorlarmışmışşş
bizim burdaki medicana işte tek bebek 150 ikiz bebek 300 30-45 dakikalık cd de veriyomuş yakalarsa görüntüde veriyomuş..
aynı hastane bile ilden ile değişiyo yani
canım benim de aklımı karıştıran o zaten devlette ücretsizmiş sanırım ama burada fiyat verenlere bakıyorum onlardan farklı hiçbirşey olmayacak ama fiyat milyarın 4 te 1i
evet çok değişiyo hastanelere göre..
hele istanbulda çok uçmuşlar..
burda bile bir hastane 80 diğeri 150 diyo iki kat fark var...
höh o ne yaaakonyadayım canım ben..
devlet hastanesine git yada başka hastanelere sor fiyat..
250 ne ya soygunculuk resmenn
Gittiğim hastanede ayrıntılı ultrasona benzer bir şey yapılıyormuş sanırım, doktorumla henüz konuşmadım vakti gelmediği için. Doktorum zaten çok rahat biri gerek görecek mi onu bile bilmiyorum. Ama bu fotoğraf için de çok istiyorum. Bakalım sanırım yaptıracağım ama doktorumla bir görüşeyim yine de. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bursa Medical park hastanesi 2'li taramayı 60 tl 'ye yapıyor, ama Aynı medical park İstanbul'da aynı testi 350-400tl'ye yapıyor. Bu fiyat farkı nedir dediğimde de, oluyor şehirlerarası fark diyorlar.
günaydın kızlar
aldıgınız fiyatlar hangi ilde paylaşabilir misiniz?
ayrıntılı ultrasonda fotoğraftan daha ziyade bebeğin tüm organlarını damarlarındaki kan akımını bile inceliyorlar. problem varsa allah korusun doğar doğmaz müdahele imkanı olabiliyor. ben kızım da zeynep Kamil hastanesinde yaptırmıştım bir yakınım sayesinde. cd fotograf falan olmuyor. inceleyip rapor yazıyorlar. hiç unutmuyorum yan tarafta bir bayanın bebeğin kalbinde problem vardı zeynep kamile yönlendirmişler cok moralim bozulmuştu onu görünce
eğitim araştırma hastaneleri en iyisi ama istanbulda cok kalabalık randevu almak beklemek cok zor butun gun.
valla bir foto için 150-200 tl veremicem kızlar ben..
doğumda zaten çok para gidecek gerek yok o kadarına..
kendim zaten tıp fakültesinde radyolojide çalışıorum
22. haftamda hoca bakacak...
varsın fotosu olmasın detaylı iyice incelerler burada nasılsa..
talebin yoğun olduğu şehirde fiyat artıyo olabilir...
günaydın annelerrr
ben üçlü test yaptırmamayı düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum, sizin görüşünüz nedir bu konuda??
ayrıntılı ultrasondanda korkuyrm, tek tek butun organlara bakıyorlar, herseyı detaylı ıncelıyorlar ve bısıler soylebılıyorlar, arkadasıma kalbıyle ılgılı bırsey dedı, proflara tasındı sonradan ve hıc bırsey cıkmadı streslı bır ay gecırdı, gebelıgımın olumsuz etkılenmesınden korkuyrmi, hani hamıleyken mudahele sansı oluyor mu bılmıyorum (tedavı anlamında)
ne bılıyım yaa kararsızım ve bılgısızım
valla bir foto için 150-200 tl veremicem kızlar ben..
İyi de 5-6 katı fiyat farkı da sanki biraz fazla yani
Üçlü taramayı benim doktorum da önermedi, direk 4'lü tarama yapılacak. Ayrıntılı ultrasona gelince, benim arkadaşım da ayrıntılı ultrasonda bebeğin böbreklerinde sorun olduğunu söylediler. Doğum anında bebek anneden ayrıldığı gibi müdahale edilmesi gerekiyordu. Ve öyle de yapıldı. Ayrıntılı ultrasona girmeseydin, bu sorun doğduğunda fark edilmiyormuş hemen, bebeği kaybedebilirdik demiş. O yüzden ayrıntılı ultrason bence tüm testlerden daha gerekli bir uygulama.
canım etrafından araştır yaptıran varsa öyle fiyatı bulabilirsin belkiöff bide öyle gıcıklık yapıyolar burada da var o yaaa ben ona göre muayene olucam belki arkadaş...
hastane politikasıymış mış mışbir başka hastaneyi aradım cd foto veriliyormuş...çekim 45 dk sürüyormuş duruma göre 1 saati buluyormuş.. 150 tl dedi..
benim arkadaş sanırım yalnış hatırlıoo
alla alla ne alakası varmış yahu fiyat veremiyorlarmışmışşş
öyle ilden ile değişiyor resim çok mu önemli diyorum kendi kendimebizim burdaki medicana işte tek bebek 150 ikiz bebek 300 30-45 dakikalık cd de veriyomuş yakalarsa görüntüde veriyomuş..
aynı hastane bile ilden ile değişiyo yani
canım ben izmirdeyim bende araştırma hastanelerini araştırıyorum şimdigünaydın kızlar
aldıgınız fiyatlar hangi ilde paylaşabilir misiniz?
ayrıntılı ultrasonda fotoğraftan daha ziyade bebeğin tüm organlarını damarlarındaki kan akımını bile inceliyorlar. problem varsa allah korusun doğar doğmaz müdahele imkanı olabiliyor. ben kızım da zeynep Kamil hastanesinde yaptırmıştım bir yakınım sayesinde. cd fotograf falan olmuyor. inceleyip rapor yazıyorlar. hiç unutmuyorum yan tarafta bir bayanın bebeğin kalbinde problem vardı zeynep kamile yönlendirmişler cok moralim bozulmuştu onu görünce
eğitim araştırma hastaneleri en iyisi ama istanbulda cok kalabalık randevu almak beklemek cok zor butun gun.
öyle çok haklısın doğum hazırlıklar falan çok para gerekiyorvalla bir foto için 150-200 tl veremicem kızlar ben..
tabiki canım önemli olan ayrıntılı organlarına baktırmak..
verdikleri görüntüler falanda bize ekstrası oluyo hatıra kalıyo
ben karadenizdeyim canım..
medical 12 tl (aslında 80 tl sgk ödüyo gerisini dedi)..
medicana 150tl dedi..
Ayrıntılı ultrason fiyatlarından mı bahsediyorsunuz. Valla her yerde farklı, o yüzden herkes yaptıracağı yerle konuşsun.
ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapıcam inşallah. eskiden yapıtorlardı şimdi yapmıyorlarmış
Bende 2'li tarama testi yapılacağı zaman medical park hastanesini aradım, zaten doktorum orada fiyatını öğreneyim hazırlıklı gideyim dedim. Çünkü burada sorduğum da bazı arkadaşlar 350-400 liralardan bahsetmişlerdi. Aradım sordum, "hastane politikası gereği telefonda fiyat veremiyoruz" dediler. Ne alaka valla bende anlamadım.
Bursa Medical park hastanesi 2'li taramayı 60 tl 'ye yapıyor, ama Aynı medical park İstanbul'da aynı testi 350-400tl'ye yapıyor. Bu fiyat farkı nedir dediğimde de, oluyor şehirlerarası fark diyorlar.
cnm bende aslında aynı dusunuyrm, burada bı ozel radyolojı uzmanı var acayıp detaylı ınceleyıp herseyı anlaytıo 700 lıra fıyatı var, ama cıhazları falan cok kalıtelı cok ıyı, ozel hastanede bakan doktor 250 lıraya bakıyor onuda benım ozel sandıgım karsılıyor zaten, ama ozel hastanede bı rapor verıyorlarmıs o kadar ve net degılmıs oyle goruntu. cok onemlı bısı olursa dıyolarmıs. bende ozele gıtmesem dıye dusunuyrm gercı onunda bı kısmını sandık karsılıyor ama cokda detaya ınınce bu sefer korkmaktan endıse edıyrm ya bı yerınde bısı var derse
sana hoca bakarsa en guzelı sanlısın bence
canım etrafından araştır yaptıran varsa öyle fiyatı bulabilirsin belki
trabzonda mısın yoksa? ramazan bayramında gelicem zamanı geçmiş oalcak orda yaptırırdım valla :))
tesekkur ederım, pekı 4 lu tarama nedır???
o kısmıda var tabı, haklısın, inş saglıklıdır bebıslerımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?