2014 Kasım Anneleri

oha ohaa bende şimdi medicanayı aradım...cd falanda yok sadece foto 175 tl dedii oha oha ohaaa

canım burdakiler birde telefonda da fiyat vermiyorlar gidip muayene olacakmışım öyle fiyat verirlermiş

canım burdakiler birde telefonda da fiyat vermiyorlar gidip muayene olacakmışım öyle fiyat verirlermiş

bir başka hastaneyi aradım cd foto veriliyormuş...çekim 45 dk sürüyormuş duruma göre 1 saati buluyormuş.. 150 tl dedi..
benim arkadaş sanırım yalnış hatırlıoo

alla alla ne alakası varmış yahu fiyat veremiyorlarmışmışşş

oha ohaa bende şimdi medicanayı aradım...cd falanda yok sadece foto 175 tl dedii oha oha ohaaa

bizim burdaki medicana işte tek bebek 150 ikiz bebek 300 30-45 dakikalık cd de veriyomuş yakalarsa görüntüde veriyomuş..
aynı hastane bile ilden ile değişiyo yani

Ayrıntılı ultrason fiyatlarından mı bahsediyorsunuz. Valla her yerde farklı, o yüzden herkes yaptıracağı yerle konuşsun.

Bende 2'li tarama testi yapılacağı zaman medical park hastanesini aradım, zaten doktorum orada fiyatını öğreneyim hazırlıklı gideyim dedim. Çünkü burada sorduğum da bazı arkadaşlar 350-400 liralardan bahsetmişlerdi. Aradım sordum, "hastane politikası gereği telefonda fiyat veremiyoruz" dediler. Ne alaka valla bende anlamadım.

bizim burdaki medicana işte tek bebek 150 ikiz bebek 300 30-45 dakikalık cd de veriyomuş yakalarsa görüntüde veriyomuş..

Bursa Medical park hastanesi 2'li taramayı 60 tl 'ye yapıyor, ama Aynı medical park İstanbul'da aynı testi 350-400tl'ye yapıyor. Bu fiyat farkı nedir dediğimde de, oluyor şehirlerarası fark diyorlar.

canım benim de aklımı karıştıran o zaten devlette ücretsizmiş sanırım ama burada fiyat verenlere bakıyorum onlardan farklı hiçbirşey olmayacak ama fiyat milyarın 4 te 1i

evet çok değişiyo hastanelere göre..
hele istanbulda çok uçmuşlar..
burda bile bir hastane 80 diğeri 150 diyo iki kat fark var...

höh o ne yaaa konyadayım canım ben..
devlet hastanesine git yada başka hastanelere sor fiyat..
250 ne ya soygunculuk resmenn

günaydın kızlar

aldıgınız fiyatlar hangi ilde paylaşabilir misiniz?

ayrıntılı ultrasonda fotoğraftan daha ziyade bebeğin tüm organlarını damarlarındaki kan akımını bile inceliyorlar. problem varsa allah korusun doğar doğmaz müdahele imkanı olabiliyor. ben kızım da zeynep Kamil hastanesinde yaptırmıştım bir yakınım sayesinde. cd fotograf falan olmuyor. inceleyip rapor yazıyorlar. hiç unutmuyorum yan tarafta bir bayanın bebeğin kalbinde problem vardı zeynep kamile yönlendirmişler cok moralim bozulmuştu onu görünce

eğitim araştırma hastaneleri en iyisi ama istanbulda cok kalabalık randevu almak beklemek cok zor butun gun.

Bursa Medical park hastanesi 2'li taramayı 60 tl 'ye yapıyor, ama Aynı medical park İstanbul'da aynı testi 350-400tl'ye yapıyor. Bu fiyat farkı nedir dediğimde de, oluyor şehirlerarası fark diyorlar.

talebin yoğun olduğu şehirde fiyat artıyo olabilir...

valla bir foto için 150-200 tl veremicem kızlar ben..
doğumda zaten çok para gidecek gerek yok o kadarına..
kendim zaten tıp fakültesinde radyolojide çalışıorum
22. haftamda hoca bakacak...
varsın fotosu olmasın detaylı iyice incelerler burada nasılsa..

günaydın annelerrr

ben üçlü test yaptırmamayı düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum, sizin görüşünüz nedir bu konuda??

ayrıntılı ultrasondanda korkuyrm, tek tek butun organlara bakıyorlar, herseyı detaylı ıncelıyorlar ve bısıler soylebılıyorlar, arkadasıma kalbıyle ılgılı bırsey dedı, proflara tasındı sonradan ve hıc bırsey cıkmadı streslı bır ay gecırdı, gebelıgımın olumsuz etkılenmesınden korkuyrmi, hani hamıleyken mudahele sansı oluyor mu bılmıyorum (tedavı anlamında)

ne bılıyım yaa kararsızım ve bılgısızım

tabiki canım önemli olan ayrıntılı organlarına baktırmak..
verdikleri görüntüler falanda bize ekstrası oluyo hatıra kalıyo
ben karadenizdeyim canım..
medical 12 tl (aslında 80 tl sgk ödüyo gerisini dedi)..
medicana 150tl dedi..

zaten amaç fotoğraf değil canım ayrıntılı inceletmek..
verirlerse de ekstrası oluyo işte...

talebin yoğun olduğu şehirde fiyat artıyo olabilir...

İyi de 5-6 katı fiyat farkı da sanki biraz fazla yani

Üçlü taramayı benim doktorum da önermedi, direk 4'lü tarama yapılacak. Ayrıntılı ultrasona gelince, benim arkadaşım da ayrıntılı ultrasonda bebeğin böbreklerinde sorun olduğunu söylediler. Doğum anında bebek anneden ayrıldığı gibi müdahale edilmesi gerekiyordu. Ve öyle de yapıldı. Ayrıntılı ultrasona girmeseydin, bu sorun doğduğunda fark edilmiyormuş hemen, bebeği kaybedebilirdik demiş. O yüzden ayrıntılı ultrason bence tüm testlerden daha gerekli bir uygulama.

cnm bende aslında aynı dusunuyrm, burada bı ozel radyolojı uzmanı var acayıp detaylı ınceleyıp herseyı anlaytıo 700 lıra fıyatı var, ama cıhazları falan cok kalıtelı cok ıyı, ozel hastanede bakan doktor 250 lıraya bakıyor onuda benım ozel sandıgım karsılıyor zaten, ama ozel hastanede bı rapor verıyorlarmıs o kadar ve net degılmıs oyle goruntu. cok onemlı bısı olursa dıyolarmıs. bende ozele gıtmesem dıye dusunuyrm gercı onunda bı kısmını sandık karsılıyor ama cokda detaya ınınce bu sefer korkmaktan endıse edıyrm ya bı yerınde bısı var derse

sana hoca bakarsa en guzelı sanlısın bence

tesekkur ederım, pekı 4 lu tarama nedır???
o kısmıda var tabı, haklısın, inş saglıklıdır bebıslerımız

öff bide öyle gıcıklık yapıyolar burada da var o yaaa ben ona göre muayene olucam belki arkadaş...
canım etrafından araştır yaptıran varsa öyle fiyatı bulabilirsin belki
hastane politikasıymış mış mış

öyle ilden ile değişiyor resim çok mu önemli diyorum kendi kendime

canım ben izmirdeyim bende araştırma hastanelerini araştırıyorum şimdi

öyle çok haklısın doğum hazırlıklar falan çok para gerekiyor
ikinci çocuğuna hamile bir arkadaşımla konuşuyoruz iki gün evvel
dedi ki sen o doğunca o fotoğraflara bakmak bile gelmeyecek aklına sadece onu sevecek sarıp sarmalayacaksın fotoğraflar aklıan bile gelmeyecek dedi
düşününce haklı
tecrübe konuşuyor sonuçta
canım senin imkanın var bak ne güzel

Son düzenleme:

trabzonda mısın yoksa? ramazan bayramında gelicem zamanı geçmiş oalcak orda yaptırırdım valla :))

fatih medical park ı aradım bu arada 310 tl. sgk hiç ödemiyor. işyerimin yanı ama inşallah mecbur kalmam. araştırmaya devam :)

canım etrafından araştır yaptıran varsa öyle fiyatı bulabilirsin belki

burda zaten az hastane var canım çok seçenek yok...
foto versin vermesin onlardan birine yaptırmak durumundayım..

trabzonda mısın yoksa? ramazan bayramında gelicem zamanı geçmiş oalcak orda yaptırırdım valla :))

yok canım trabzonda değilim..

tesekkur ederım, pekı 4 lu tarama nedır???
o kısmıda var tabı, haklısın, inş saglıklıdır bebıslerımız

Aslında mantık aynı canım, 3'lü tarama gibi yani. Sadece tespit oranı %80, o yüzden 3'lü taramayı yaptırmak gereksiz. Çünkü 4'lü tarama testinde de araştırılan şey anı. Fakat 4'lü taramanın sonucu 3'lüye göre daha yüksek oranlı. Bir de 4'lü tarama da anne kanında ki bulunan 4. bir hormona daha bakılıyor. O yüzden ismi 4'lü tarama zaten.

Onlar Allah' a emanet canım. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Kızlar ya size birşey sorucam, şimdi malum bir çoğumuz henüz bebeklerimizi tam hissedemiyoruz. İşte ufak pıt pıtlar, kanat çırpıntısı gibi şeyler falan. Hatta bazen gün içerisinde hiç hissetmediğimiz, yada çok sık hissettiğimiz oluyor.

Bir de tabi, gün içerisinde maalesef üzücü hamile haberlerine yada yorumlarına denk gelebiliyoruz. Hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri, oldukça rahat olmaya çalıştım. Bazı şeyleri okumadım, bazı şeyleri fazla dikkatli okudum, rüyalar gördüm, kan ter içinde uyandım falan ama. Çoğumuz da kontrole gittiğimizde, ilk merak ettiğimiz şey "kalbi atıyor mu?" ... İster istemez okuduklarımızdan etkilendiğimizi gösteriyor bu da. Benim merak ettiğim, hareketlerini henüz tam hissedemediğimiz bu dönemlerde, bebeğin kalbi dursa, herhangi bir değişiklik hissedilir mi? Yani vücut bir tepki verir mi? Yoksa kontrole kadar bunu anlamak mümkün değil mi?

Pek iç açıcı bir mevzu olmadığını biliyorum ama, açıkçası aklıma sürekli takılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…