2014 Kasım Anneleri

Kzlar bu kadar evham yapmayin. Bir kere soyle dusunun. Kimi bebegini n hafif hareketleriine hissediyor kimide mide bulantilari cekiyor her iki durumda da bebekleriniz ben burdayim diyor . Her iki durum olmasa bile rahat olun mide bulantisi cekmeyen biri haftasi erken diye bebegini hissetmiyordur yakinda o da olacak insallah

İnşallah canım, Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza, daha burada çok şey paylaşıcaz

hahahahaha hani hem dedikodu konusu açıp hemde aa ben hiç dedikoduyu sevmem diyen teyzeler gibi oldun
bu konuda bir sürü hikaye gelir yani..
evet hadi güzel şeylerden konuşalım

Ehh sanırım biraz öyle oldu

kızlar bu sene çevre günü bizde
okulun salonunun süsleyeceğiz birazdan gelirim ben siz devam edin konuşmalara

benimde çenemde çıkıyo
yaw doğuma kadar napıcaz peki :26:
doğumdan sonra zaten hormonlar normale dönüceğinden kediliğinden geçer...

Umarim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinlar kizlarr hepinize mutlu huzurlu bi gun diliyrm valla ben rahatm hicc takmyrm bebisim aslanlr gibi annesyle tek arkadsm sirdasm o benm surekli muhabbet ediyz oglumla:))))

ilk bebeğimde ben de senin gibiydim canım sureklı bişşey mi oldu kalbi atıyor mu bir sürü soru işareti sureklı vesvese stres bunların etkisi var mı bilmiyorum ama kızım o kadar inat ve sinirli bir cocuk ki :) ben de de değişen birşey yok işe geliyorum ama aklım hep onda ya bişey olursa. cocuk bana bağımlı değil ama ben çocuga bağımlı oldum bu vesveselerim yüzünden. kurtulamıyorum bu durumdan.

şu an kı hamılelıgımde daha rahatım evde cocuk oldugu ıcın dikkat edemiyorum kendıme hiç hamileliğimi bile unutuyorum.

içini ferah tut canım allaha emanet bebeklerimiz. güzel şeyler düşün bebeğin de iyi olsun.

Bnm doktorumda bana bir ara bunun gibi renkli ultrason kaggdı verdi ama bebegm o zman cizgi gibi biseydi. 7. Haftadaydim böyle renkli kagit verdi.

Bnm doktorumda bana bir ara bunun gibi renkli ultrason kaggdı verdi ama bebegm o zman cizgi gibi biseydi. 7. Haftadaydim böyle renkli kagit verdi.

o bir anlık 3 boyutlu bakmıştır bana da vermişti..
ama bu detaylı ultrasonda bütün organları ve damarlar kan dolaşımı falan detaylı inceleniyor...

Cok guzel acikladniz gercekten sagolun.

ama bu detaylı ultrasonda bütün organları ve damarlar kan dolaşımı falan detaylı inceleniyor...

Zeyy kaçıncı haftada detaylı usg yi yaptıracaksın.. dr bana 22. ve 24. hafta aralığında yapılıyor dedi..
21. haftada Allah izin verirse tatile gidicem 23. haftada dönücem eşim dönüşte yaptıralım diyor kararsız kaldım
:44:

Bu arada herkese günaydın, stressiz, kötü düsüncelerden uzak bir gün olsun. Bebegimi görmeme 7 gün kaldi :)

kesinlikle katılıyorum bende attım evhamı 2,çocukta hepimizin atması dileğiylee

Ya zaten öyle çok vesveselim değilimdir. Hatta burada ki pek çok kişiden daha rahatımdır. Ama işte bazen kötü hikayeler okuyunca insan etkileniyor bir anlıkta olsa, yoksa tüm gün "acaba kalbi atıyor mu?" diye düşünmüyorum. Hoş zaten benim bebeğinde çok hareketli maşallah, sağolsun kendini hatırlatıyor sürekli. Ben aslında vesveseden ziyade tıbbi bir bilgi olarak sormuştum. Çünkü ben ilk zamanlardan beri, doktorum ne derse onu yaptım, aklıma takılanı direk ona sordum. Ama bu hafta biraz fazla aradım da, utandım aramaya o yüzden sormuştum. Hepimizin bebeği Allah'a emanet canım. Bir de evde köpeğim var, hele evde hiç aklıma gelmiyor böyle şeyler, malum köpekler tansiyonu düşürüp, stresi azaltıyor.

Olabilir doktor degiştirdigimde bakmisti.. kendi doktorum hiç bakmıyor.. Of bakkala ekmek almaya gitmeye üşeniyorum ya.. çok sicak..

benim kendi doktorum 14 haziranda yapıcak kadın doğumcu perinatolog aynı zamanda..
o zaman 18. haftada olucam inşallah..
ama benimkiler 1 hafta önden gidiyo 19 olucak yani inşallah..
ama medicanaya da gitmeyi düşünüyorum 21. haftamda...
kendi doktorum gerçekten güzel detaylı yaparsa gitmeyebilirim de medicanaya..
kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…