- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
Yazdım bi anda evet kötü bi paylaşım düşünemedim gözlemlediğim bayanda bir karın ağrısının olduğuydu aslında dikkat çekmek istediğim..
Kalp durmasıyla ilgili yazı görünce gözlerim doluyor ama bende okumak istemiyorum..çünkü benim doğrudan yüzümede söylendi..
Neyse Allah sağ salim kucağımıza alacağımız günleri göstersin
hahahahaha hani hem dedikodu konusu açıp hemde aa ben hiç dedikoduyu sevmem diyen teyzeler gibi oldun
bu konuda bir sürü hikaye gelir yani..
evet hadi güzel şeylerden konuşalım
benimde çenemde çıkıyo
yaw doğuma kadar napıcaz peki :26:
doğumdan sonra zaten hormonlar normale dönüceğinden kediliğinden geçer...
Kızlar ya size birşey sorucam, şimdi malum bir çoğumuz henüz bebeklerimizi tam hissedemiyoruz. İşte ufak pıt pıtlar, kanat çırpıntısı gibi şeyler falan. Hatta bazen gün içerisinde hiç hissetmediğimiz, yada çok sık hissettiğimiz oluyor.
Bir de tabi, gün içerisinde maalesef üzücü hamile haberlerine yada yorumlarına denk gelebiliyoruz. Hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri, oldukça rahat olmaya çalıştım. Bazı şeyleri okumadım, bazı şeyleri fazla dikkatli okudum, rüyalar gördüm, kan ter içinde uyandım falan ama. Çoğumuz da kontrole gittiğimizde, ilk merak ettiğimiz şey "kalbi atıyor mu?" ... İster istemez okuduklarımızdan etkilendiğimizi gösteriyor bu da. Benim merak ettiğim, hareketlerini henüz tam hissedemediğimiz bu dönemlerde, bebeğin kalbi dursa, herhangi bir değişiklik hissedilir mi? Yani vücut bir tepki verir mi? Yoksa kontrole kadar bunu anlamak mümkün değil mi?
Pek iç açıcı bir mevzu olmadığını biliyorum ama, açıkçası aklıma sürekli takılıyor.
Gittiğim hastanede ayrıntılı ultrasona benzer bir şey yapılıyormuş sanırım, doktorumla henüz konuşmadım vakti gelmediği için. Doktorum zaten çok rahat biri gerek görecek mi onu bile bilmiyorum. Ama bu fotoğraf için de çok istiyorum. Bakalım sanırım yaptıracağım ama doktorumla bir görüşeyim yine de. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnm doktorumda bana bir ara bunun gibi renkli ultrason kaggdı verdi ama bebegm o zman cizgi gibi biseydi. 7. Haftadaydim böyle renkli kagit verdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk bebeğimde ben de senin gibiydim canım sureklı bişşey mi oldu kalbi atıyor mu bir sürü soru işareti sureklı vesvese stres bunların etkisi var mı bilmiyorum ama kızım o kadar inat ve sinirli bir cocuk ki :) ben de de değişen birşey yok işe geliyorum ama aklım hep onda ya bişey olursa. cocuk bana bağımlı değil ama ben çocuga bağımlı oldum bu vesveselerim yüzünden. kurtulamıyorum bu durumdan.
şu an kı hamılelıgımde daha rahatım evde cocuk oldugu ıcın dikkat edemiyorum kendıme hiç hamileliğimi bile unutuyorum.
içini ferah tut canım allaha emanet bebeklerimiz. güzel şeyler düşün bebeğin de iyi olsun.
o bir anlık 3 boyutlu bakmıştır bana da vermişti..
ama bu detaylı ultrasonda bütün organları ve damarlar kan dolaşımı falan detaylı inceleniyor...
ilk bebeğimde ben de senin gibiydim canım sureklı bişşey mi oldu kalbi atıyor mu bir sürü soru işareti sureklı vesvese stres bunların etkisi var mı bilmiyorum ama kızım o kadar inat ve sinirli bir cocuk ki :) ben de de değişen birşey yok işe geliyorum ama aklım hep onda ya bişey olursa. cocuk bana bağımlı değil ama ben çocuga bağımlı oldum bu vesveselerim yüzünden. kurtulamıyorum bu durumdan.
şu an kı hamılelıgımde daha rahatım evde cocuk oldugu ıcın dikkat edemiyorum kendıme hiç hamileliğimi bile unutuyorum.
içini ferah tut canım allaha emanet bebeklerimiz. güzel şeyler düşün bebeğin de iyi olsun.
Zeyy kaçıncı haftada detaylı usg yi yaptıracaksın.. dr bana 22. ve 24. hafta aralığında yapılıyor dedi..
21. haftada Allah izin verirse tatile gidicem 23. haftada dönücem eşim dönüşte yaptıralım diyor kararsız kaldım :44:
benim 19 haziran tatlım
o bir anlık 3 boyutlu bakmıştır bana da vermişti..
ama bu detaylı ultrasonda bütün organları ve damarlar kan dolaşımı falan detaylı inceleniyor...
kaç haftalık oluyor senin cuttery 19 haziranda
Zeyy kaçıncı haftada detaylı usg yi yaptıracaksın.. dr bana 22. ve 24. hafta aralığında yapılıyor dedi..
21. haftada Allah izin verirse tatile gidicem 23. haftada dönücem eşim dönüşte yaptıralım diyor kararsız kaldım :44:
19+6 tam o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?